Sydsvenskan > IT

Tuesday, 20 November, 18:48

Liknande nyheter

Taggar: Malmölagenhar , svårtmed , parkerade, bussari , Europa
Sydsvenskan - 16 sep 15 kl. 04:00

Upphäv lagen om människosmuggling

Det som kallas flyktingkrisen har tagit sig till Sverige. Bussar och tåg anländer till centralstationerna i många städer med fler och fler som flyr krig och konflikter. Men parallellt ser vi hur en rörelse med praktisk solidaritet som första ledord tar form.

Sydsvenskan - 26 okt 13 kl. 06:30

Toppen var lättare än botten

I en jämn allsvenska ser insatserna mot topplagen ut att bli avgörande för Malmö FF.Laget är obesegrat i mötena med de tre toppkonkurrenterna och de poängen har blivit extremt viktiga i en serie där nästan alla kan slå alla. Inget topplag har klarat sig utan poängtapp mot lagen som slagits i botten och då blir förstås de inbördes mötena tungan på vågen.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 09:52

I dag tas beslut om id-kontroller

Nyheter Riksdagen väntas idag fatta beslut om en ny lag som innebär att regeringen under de kommande tre åren kan införa ID-kontroller för alla bussar, båtar och tåg som transporterar passagerare till Sverige. Lagen träder i kraft den 21 december men först den 4 januari har regeringen aviserat att ID-kontrollerna ska införas. Samtidigt fortsätter polisens gränskontroller.

Alingsås tidning - 10 jan 16 kl. 15:07

Lindell: ”Alla är ansvariga för sina egna handlingar”

– Jag tycker definitivt att vi lyckades få ökad debatt om frågan. Det säger Stellan Lindell (MP), som stod bakom aktionen mot nya ID-lagen på Kastrups flygplats i lördags. Alingsåsaren, och miljöpartisten, Stellan Lindell startade en aktionsgrupp på Facebook för att visa sitt missnöje mot den nya ID-lagen som började tillämpas den 4 januari.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 21:07

Försökte köra ihjäl exets nya partner

Malmö Efter att ha letat upp sitt ex och hennes nya partner utanför Rättscentrum försökte den 43-årige mannen att köra ihjäl partnern.
Mannen åtalas nu för mordförsök alternativt försök till grov misshandel.Det var i mitten av november förra året som exfrun och hennes nya partner hade varit och handlat.

Sydsvenskan - 25 aug 13 kl. 06:30

Varsågod: Sex godbitar att ladda upp med inför toppmötet

Det räcker att titta på statistiken här intill för att inse att MFF?IFK Göteborg är det verkliga klassikermötet mellan svensk fotbolls två giganter.Utöver alla allsvenska framgångar har IFK Göteborg två Uefa-cupguld och MFF en Europacupfinal.

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 11:03

Nilsson: 60 år av längtan är snart över

Foto:
Ordspråket säger att ?den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.? I 60 år har IFK-supportrarna svettats, våndats, lidit ?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

M vill skjuta till miljarder till Försvaret

Tidigare i år varnade Försvarsmakten för att försvarsförmågan skulle sjunka om inte anslagen höjdes. Nu vill Moderaterna ge Försvaret de pengar som efterfrågas. I sin kommande budgetmotion ska partiet "lägga förslag som innebär att Försvarsmakten får de.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minst 37 dödade i flygangrepp i Somalia

USA har dödat 37 misstänkta terrorister i Somalia. Två flygangrepp mot terrorrörelsen al-Shabaab genomfördes under måndagen, uppger den amerikanska militären i ett uttalande. Insatsen skedde i närheten av orten Debatscile i regionen Mudug.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Våldtäktsman hittad efter sju år

En kvinna våldtogs i en taxi i Stockholm 2011. Nu har dna från våldtäkten kopplats till en misstänkt person, skriver polisen i ett pressmeddelande. Våldtäktsärendet från 2011 lades ner trots att utredarna hittat sperma på brottsoffrets kläder, eftersom.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Teknikfrossan på Wall Street sprider sig

En våg av börsoro sveper över världen och slår även mot Stockholmsbörsen. Bedömare pekar på teknikfrossan på Wall Street, där giganter som Apple tappat en femtedel av sitt börsvärde sedan början av oktober. Stockholmsbörsen har tappat rejält på senare t.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Jämställdhet i fokus på Folk och kultur

Det kulturpolitiska konventet Folk och kultur presenterar nu årets program. Bland annat kommer Sveriges Radio att delta i samtal om public service roll för demokratin, och Svensk Scenkonst och Teaterförbundet kommer att presentera sitt fortsatta jämstäl.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Första målvakten ut från MFF 2019: Sixten Mohlin

Sportchefen Daniel Andersson bekräftar att han inte får nytt kontrakt..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Akademien ger 100 000 till Alf Hambe

Svenska Akademien meddelar i ett pressmeddelande att man tilldelar poeten och vissångaren Alf Hambe 100 000 kronor från sina egna medel. Alf Hambe är född 1931 och debuterade som vissångare 1959. Han är bland annat känd för "Visa i Molom" och är bosatt.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Attentat på hotell i Kabul – minst 40 döda

Minst 40 människor har dödats i ett självmordsattentat vid en bröllopslokal i ett hotell i Afghanistans huvudstad Kabul, rapporterar flera medier. Nyhetsbyrån AP skriver på Twitter att minst 50 människor har dödats, med hänvisning till hälsodepartemente.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"Det känns som att vi anställda drabbats av ett slag för mycket"

Sveriges ingenjörer hoppas på generösa erbjudanden för dem som blir övertaliga..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Mitt Malmöljud 9: ”De står både över och utanför vad alla andra musiker håller på med”

Josefine Hellström Hansson, Martin Axén och Adam Evald väljer sina favoriter i Malmö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.