Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 23 January, 21:22

Kristianstadsbladet - 10 sep 18 kl. 03:07

”Som största parti kan man inte räkna bort oss”Efter kommunvalet ser Sverigedemokraterna sig som segrarna. Socialdemokraterna blev de stora förlorarna och MP åker av allt att döma ur. Läs politikernas kommentarer om det lokala resultatet. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, MP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Som största partikan man inte , räkna, bort, oss
BT - 09 dec 13 kl. 19:24

Demonstranter motas bort i Kiev

Kravallpolis tvingar bort demonstranter från Kievs gator. Uppgifter talar om stormning av den fängslade politikern Julia Tymosjenkos partihögkvarter. Samtal förbereds för att ta Ukraina ur den politiska krisen.

Barometern - 19 sep 14 kl. 07:53

Räkna med extraval

Räkna med extraval under den kommande mandat­perioden.
I riksdagen? Där talar den svenska politiska kulturen trots allt emot.

Barometern - 19 sep 14 kl. 07:53

Räkna med extraval

Räkna med extraval under den kommande mandatperioden. I riksdagen? Där talar den svenska politiska kulturen trots allt emot.

SmålandsPosten - 21 jun 18 kl. 05:23

SD är inget parti för oss vanliga arbetare

Sverigedemokraterna försöker ge sken av att vara ett parti för oss vanliga arbetare, men röstar samtidigt mot förslaget att stoppa vinster i välfärden. Alliansen kan alltid räkna med stöd från SD. Det råder gott samarbete, inget tvivel om det..

BT - 27 aug 13 kl. 14:21

SD - ett parti av män för män

Sverigedemokraterna är ett mansparti, ett parti framförallt av och för män. 80% av medlemmarna är män och endast 3,5% av Sveriges kvinnor kan tänka sig att rösta på partiet. Detta faktum har gjort att SD nu desperat försöker flirta med den kvinnliga väljarkåren.

BT - 28 okt 14 kl. 21:29

Juholt: "Klär av mig och mitt parti"

Den tidigare S-ledaren Håkan Juholt är kritisk mot det egna partiet – och sin förra rådgivare, som skrivit boken "Partiledaren som klev in i kylan". I boken ger Håkan Juholts tidigare rådgivare och hemliga talskrivare Daniel Suhonen sin bild av hur S-ledaren tvingades bort från sin post efter bara tio månader. I Aftonbladet skriver nu Håkan Juholt själv om boken – med bitvis målande språk, där han bland annat jämför sig själv med en tjur i en målning av konstnären Lars Norrman.

YLE - 02 mar 15 kl. 08:27

"Språket skiljer oss åt"

I Steinerskolan i Helsingfors delar finska och svenska elever skolbyggnad. Trots det finns det en tydlig gräns mellan språkgrupperna. Benjamin Gripenberg, Nicole Flander och Amos Wallgren ångrar att de inte har haft mera kontakt med den finska sidan av skolan.

DalaDemokraten - 17 dec 14 kl. 13:33

Svenskarnas parti filmade fullmäktige

På senaste kommunfullmäktige i Säter blev vi filmade av en representant från Svenskarnas parti. Att vi politiker får räkna med att reportrar från pressen gör inslag från offentliga möten är helt riktigt. Vi känner oss trygga att föra debatter för journalistiken är opartisk och följer skyddande etiska riktlinjer.

Politologerna - 25 maj 14 kl. 08:42

Behöver du personrösta? Det beror på vilket parti du röstar på.

För detta inlägg har Elias Markstedt bistått med dataanalyser. Svenska väljare har nu sedan ganska lång tid tillbaka haft möjligheten att personkryssa den kandidat de i första hand vill ska väljas för det parti väljaren röstar på. I det här inlägget ska vi ta en snabb titt på hur stora skillnaderna mellan olika kandidater för samma parti egentligen är när det gäller åsikter i politiska frågor, samt om sammanhållningen är större eller mindre inom vissa partier.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

LIVSMEDEL: Konsumenttidning dissar kockkrydda – igen

I fjol utförde konsumenttidningen Råd & Rön tester på 15 olika sorters oregano och kryddburkarnas verkliga innehåll. Två av burkarna var till hälften fyllda med helt andra blad än oregano. Nu får Kockens ekologiska Oregano skämmig utmärkelse igen.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Smugglade dopningsmedel från Hong Kong

En 20-åring har dömts för att ha smugglat 110 gram dopningsmedel i ett brev från Hong Kong..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Dom: Kvinna blev slagen och sparkad av sitt ex

En 44-årig man har dömts efter att han misshandlat en kvinna, som han haft en kärleksrelation med, utanför hennes bostad..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Killar satsar i Galleria Boulevard – ”Har mycket kunskap inom området”

I februari slår Nils Palmlund, 33, och Ahmed Abba, 26, upp dörrarna för AudioVideo: Mobilbutikerna i Galleria Boulevard. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Utredning av dödsolycka inte klar

Utredningen av dödsolyckan på en gård i höstas pågår fortfarande. Den tekniska undersökningen av fodermaskinen, som en säsongsarbetare hamnade i, är inte klar..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Olycka: Anställd piskades över låret

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Politiker backar upp dyrt chefsinköp

Servicenämndens ordförande Inger Tolsved Rosenkvist (L) försvarar kostnaden på 250 000 i månaden för den tillfälliga produktionschefen på Skånetvätt..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Olycka: Klämdes vid packmaskin på morotsföretag

En anmälan om arbetsplatsolycka har gjorts till Arbetsmiljöverket..

Kristianstadsbladet - Igår: 20:00

MS-sjuke Patrik Dahlbom: Jag blir sämre och sämre

Patrik Dahlbom, 54, fick diagnosen MS för åtta år sedan och hans far gick bort i sviterna av sjukdomen. ”Tyvärr blir jag sämre och sämre”, säger han..

Kristianstadsbladet - Igår: 20:00

Konflikt: Åhus berörs inte av strejken

Facket nobbade medlarnas slutbud i hamnkonflikten och det mesta talar nu för att den varslade strejken och lockouten bryter ut på onsdagen. Men Åhus hamn drabbas inte..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.