UT > Nyheter

Sunday, 21 April, 00:20

UT - 08 sep 18 kl. 01:00

Bo Högborn: Låt er inte luras av ”fake news”Syns och hörs man inte, finns man inte. I alla fall inte som politiker. Men media ska inte bara förmedla politikernas budskap utan även granska dem..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Högborn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bo Högborn, Låter inte , lurasav , fake, news

Fler nyheter från UT

UT - 12 timmar sedan

Katter mystiskt döda – kan ha blivit förgiftade

Tre katter i samma kvarter i Ulricehamn har dött under liknande förlopp inom ett par dagar. Nu uppmanar kattägarna andra att hålla koll – både på sina djur och på omgivningen. .

UT - 18 timmar sedan

UT frågar på stan: Hur ska du fira påsk?

Äta godis, åka till Hong Kong eller inte alls. Påsken kan firas på skilda sätt. .

UT - 23 timmar sedan

Kommunen: Låt bli att förstöra toaletterna

Rökning, avklippta kablar och sönderslagna vattenlås. Stans offentliga toaletter utsätts ideligen för skadegörelse. Nu uppmanar kommunen till skötsel av lokalerna.

UT - 23 timmar sedan

Kitty Mårtensson ställer ut

Kitty Mårtensson får visioner som hon förverkligar i foto. I helgen ställer hon ut på Galleri SM Art. Här handlar det mest om att fånga personligheter, intimt och nära..

UT - Igår: 00:00

Insändare: Fy skäms, hundägare!

Fy skäms på er, ni som plockar upp efter era hundar (bra), men sedan slänger plastpåsen i naturen. Tänker ni inte alls?.

UT - Igår: 00:00

Insändare: Var är våren tidigast?

Tidigt om våren är det tidigast i Skåne, men sedan kan vi få höra att liljekonvaljerna är utslagna i Västerås men inte i Skåne. .

UT - Igår: 00:00

Bo Högborn: Kristen eller inte – det är frågan

Religion är ingenting svenskar i gemen pratar om runt middagsbordet eller med vänner och bekanta – ens tro anses höra till den privata sfären. I en av världens mest sekulariserade länder finns det också en klar skiljelinje mellan religion och stat. Samtidigt, och lite motsägelsefullt, är det kristna arvet ständigt närvarande..

UT - Igår: 18:06

”Extra skönt” när Nittorp tryckte till Vimmerby

Vissa segrar betyder lite extra. Som Nittorps långfredagstriumf mot Vimmerby på Dalshov. – Grymt skönt mot ett sånt lag, säger NIK-kaptenen Charmaine Kindgren efter 2–1-segern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.