Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 19 January, 02:04

Trelleborgs Allehanda - 08 sep 18 kl. 00:01

Platsannonser och tomma klassrum – när trillar politikernas pollett ner?Valrörelsen går mot sitt slut och det faktum att Sverige står inför en historiskt stor lärarbrist kan knappast ha undgått någon politiker. Det kommer att krävas en enorm beslutsamhet från politiskt håll för att komma tillrätta med den. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Platsannonseroch , tomma, klassrumnär , trillar, politikernas, pollett, ner
BT - 24 aug 11 kl. 07:50

Förskola i tomma klassrum

Nya förskolor kan få flytta in i tomma skollokaler.
Elever i år 4-6 kan få flytta till en 7-9-skola. Mindre skolor och förskolor som kräver stor renovering kan läggas ner.

BT - 24 aug 11 kl. 07:50

Planer på dagis i tomma klassrum - och mellanstadiet till högstadiet

Nya förskolor kan få flytta in i tomma skollokaler.
Elever i år 4-6 kan få flytta till en 7-9-skola. Mindre skolor och förskolor som kräver stor renovering kan läggas ner.

Barometern - 29 dec 15 kl. 10:28

Tomma klassrum fylls på efter nyår

Efter nyår kommer de tomma klassrummen i Skyttefällaskolan att tas i bruk för asylsökande barn. Även förskolan Skyttebo får nytt liv igen med nya avdelningar och med plats för 60 barn..

P3 - 30 sep 14 kl. 06:38

Svenska studenter möter tomma klassrum i Hong Kong

Studentprotesterna i Hong Kong fortsätter. Lydia Sundh från Gotland pluggar i Hong Kong och berättar att det kommer färre och färre till lektionerna..

Skånskan - 20 feb 16 kl. 08:00

Idrottshall blir nya klassrum

Rydsgård Gymnastiksalen på Hallenborgsskolan skulle kunna rymma klassrum, skolsköterska och administration.
Förslaget från rektor Dorthe Nicklasson är under beredning.Gymnastiksalen på Hallenborgsskolan ligger vägg i vägg med huvudentrén, eller det vill säga, en av dörrarna som leder in i skolan.

YLE - 16 apr 15 kl. 06:25

Lokaler ekar tomma i Campus Allegro

Två år efter invigningen står ännu 1 500 kvadratmeter lokaler ännu tomma i Campus Allegro i Jakobstad. Främst handlar det om lokaler i det nybyggda huset Vektia. Dessutom har yrkeshögskolan Centria överflödiga rum som man försöker hyra ut.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 12 kl. 06:55

Ingen ökning av platsannonser

Antalet platsannonser i juli i år var på samma nivå som i juli för ett år sedan, enligt Monster Employment index. För andra månaden i rad var det i IT-branschen som antalet platsannonser ökade mest. Även efterfrågan på arbetskraft inom marknadsföring, PR och medier fortsatte att öka.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 06:32

Fortsatt ökning av platsannonser

Antalet platsannonser ökade i augusti med 19 procent jämfört med samma månad för ett år sedan, enligt Monster Employment Index som mäter platsannonser på nätet. Mest ökade platsannonserna i Västsverige, minst i norra Sverige. Precis som tidigare är det teknikbranschen som behöver mest arbetskraft, med en årlig ökning på 47 procent..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 12 kl. 07:16

Antalet platsannonser sjunker

Antalet platsannonser föll med sex procent i februari jämfört med februari i fjol. Platsannonserna var färre än för ett år sedan i alla regioner. Nedgången var dock minst i norra Sverige, enligt Monster Employment index.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Platsannonser minskade en procent

Antalet platsannonser totalt minskade med en procent i april sett över ett år. Men platsannonserna ökade inom IT som registrerade årlig tillväxt för tredje månaden i rad i april, enligt Monster Employment Index. Jämfört med april i fjol minskade platsannonserna inom management och konsultbranschen samt teknikbranschen kraftigt.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Debatt: S: ”En politisk demokratisk skandal”

Nu bekänner Kristdemokraterna färg! .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Debatt: Bygg dubbelspår mellan Trelleborg och Malmö

Konkurrensen är snedvriden mellan järnväg och väg. Järnvägen har varit styvmoderligt behandlad under många år medan vägnätet har byggts ut kraftigt..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Välkommen Joel

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Inga Trelleborgslag vidare i populära cupen

Under fredagskvällen inleddes årets upplaga av Nils Holgersson-cupen i Skurup. Tre Trelleborgslag fanns med under den första tävlingsdagen, och ett av dem tog sig hela vägen till....

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Utryckning: Ångläckage orsakade brandlarm

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Regering utan riktning

Regeringen har kommit till för att hålla SD utanför inflytande. Samtidigt har den och dess stödpartier tappat greppet om människorna utanför seminariesalarna. Ledare.

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Kraftig minskning av parkeringsböter förra året

Antalet utfärdade parkeringsböter var mer än 1 200 färre förra året jämfört med 2017. ”Vi har inte haft en full styrka” förklarar Johan Hansson, trafikingenjör på Trelleborgs kommun..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Ishockey: Vikings förstärker inför tufft spelschema

Flera av spelarna i Tif Vikings spelar dubbelt, både för A-laget och för J20-laget i Juniorettan. För att täcka upp i truppen har Vikings nu gjort klart med Oscar Wollter och Martin Arvidsson..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

TFF:s mittback har fått tillåtelse att träffa allsvenska laget

Alexander Blomqvist gjorde en stabil säsong för TFF under 2018 års allsvenska och har ryktats till större klubbar efter degraderingen till superettan. Nu bekräftar klubbchefen att mittbacken fått tillåtelse att träffa Gif Sundsvall..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Nattligt oväsen väntar boende i östra Trelleborg

Mellan måndag och fredag kommer ett staket att monteras intill järnvägen i de östra delarna av Trelleborg. Boende i närheten av järnvägen kan få sin nattsömn störd då arbetet kommer att utföras mellan midnatt och klockan fem på morgonen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.