BT > Nyheter

Thursday, 18 April, 17:17

BT - 07 sep 18 kl. 15:14

Extramaterial: politikernas åsikter i 360Kommer du ihåg vår politikermiddag som vi hade i början av valrörelsen? Nu kan du få den i kortfattad version. I den här supermoderna 360-bilden har vi plockat ut vad våra politikerna tycker i olika sakfrågor. Gå in, snurra, klicka och njut av att du får vara mitt i debatten..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extramaterial, politikernas, åsikteri , 360
Nyan - 21 okt 16 kl. 08:46

Forskarnas åsikter går isär gällande demilitarisering

Åsikterna kring Ålands demilitarisering har skapat debatt. Inte bara politikernas åsikter skiljer sig åt. Ålandsfrågan är också en vattendelare för forskare.

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 10:30

Politikernas åsikter går isär

Det råder ingen samstämmighet bland politikerna om det finns utrymme för en effektivisering av förskolornas arbete på det sätt som nu föreslås.
Som att backa in i framtiden. Så utrycker sig Anders Tell (S), barn- och utbildningsnämndens andre vice ordförande om planen att minska resurserna till förskolorna enligt det förslag som är lagt.?

YLE - 10 apr 14 kl. 07:50

Arvsskatten delar politikernas åsikter

Diskussionen om arvsskatt har fått fart efter uppgifter i går om att finansmannen Björn Wahlroos har skrivit sig i Sverige, som avskaffat arvsskatten.
Det tolkas som ett försök att fly den finländska beskattningen. Vänsterförbundet föreslår nu att EU stiftar gemensamma regler för arvsskatt för att förhindra skatteflykt.

YLE - 08 jan 15 kl. 19:50

Patientdatasystemet Apotti delar politikernas åsikter

Kommer patientdatasystemet Apotti att bli en likadan långkörare som den försenade automatmetron? Ett av de två företag som deltar i upphandlingen har lämnat in ett besvär till marknadsdomstolen. Politiker i regionen har olika syn på vad det innebär för projektet.

YLE - 16 okt 18 kl. 05:00

Vi jämförde politikernas åsikter: Ändringar i uppbådet är att vänta nästa regeringsperiod, men fortsättningen är än så länge bara på utredningsstadiet

Riksdagspartierna visar klart intresse för att göra ändringar i uppbådet och göra det mer könsneutralt. De vill få igång arbetet nästa regeringsperiod. Några stora eller snabba förändringar i hela värnpliktssystemet är ändå inte att vänta..

Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 08:00

Biosfärrådet har tudelade åsikter om GMO-odling

Att odla genmodiferad oljekål har till syfte att ersätta fossil olja. Samtidigt kan det vara vanskligt att rucka på naturens sätt att arbeta. När Biosfärsområdet Kristianstads Vattenrikes samrådsgrupp dryftade den komplicerade frågan var det starka synpunkter både för och emot.

Dagensanalys.se - 16 mar 16 kl. 13:01

Så här fungerar Google Analytics 360 Suite – experten berättar

Christoffer Luthman från analysexperterna Outfox har svarat på våra frågor om nyligen lanserade Google Analytics 360 – produktgruppen från Google som på allvar ska konkurrera med Adobe och SalesForce. Vad är skillnaden mellan vanliga Google Analytics och Analytics 360?
Analytics 360 är det nya namnet på Google Analytics Premium.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 10:39

Därför måste du satsa på tjänster inom live 360-video

YouTube arbetar just nu hårt för att ta fram en tjänst för live 360-graders video till sin plattform. Apple iPhone 7 kommer troligtvis med dual-camera för att kunna filma 360-video direkt via telefonen. Troligtvis kommer 360-video explodera under 2016 när alla VR-headset börjar komma ut på marknaden.

Dagensanalys.se - 16 mar 16 kl. 08:01

Google lanserar Analytics 360 Suite

Google har idag lanserat en ny produktgrupp som de döpt till Analytics 360 Suite. Med den vill Google direktkonkurrera med företag som Adobe och SalesForce. Det är en imponerande samling produkter som nu samlas under ett tak.

SVT - 18 apr 11 kl. 14:32

Extramaterial "Revolver Blå"

Extramaterial "Revolver Blå".

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

19.04: Fjärde semifinalen för Borås Basket

Följ Borås Baskets bortamatch i Norrköping. Inför uppkast leder Borås semifinalserien med 2–1. Först till fyra vinster går till final.

BT - 45 minuter sedan

Bäst just nu: ”Oemotståndligt kvick och intellektuell deckargåta”

Recensenterna väljer de bästa böckerna just nu..

BT - 1 timme sedan

Topplistorna: Avicii kvar i topp

Aviciis postumt släppta singel "SOS" behåller greppet om singellistans förstaplats. Strax under lurar "Old town road", rapparen Lil Nas X kontroversiella singel som toppar Billboards Hot 100 men inte ansågs vara tillräckligt country för deras countrylista..

BT - 1 timme sedan

Påskhelg med eBT – här är höjdpunkterna

Under långfredagen och annandag påsk kommer ingen papperstidning. Istället får prenumeranterna två fullspäckade eBT. BT:s nyhetschef Eric Klefberg berättar om några av höjdpunkterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.