BT > Nyheter

Wednesday, 21 November, 03:39

BT - 07 sep 18 kl. 15:14

Extramaterial: politikernas åsikter i 360Kommer du ihåg vår politikermiddag som vi hade i början av valrörelsen? Nu kan du få den i kortfattad version. I den här supermoderna 360-bilden har vi plockat ut vad våra politikerna tycker i olika sakfrågor. Gå in, snurra, klicka och njut av att du får vara mitt i debatten..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extramaterial, politikernas, åsikteri , 360
Nyan - 21 okt 16 kl. 08:46

Forskarnas åsikter går isär gällande demilitarisering

Åsikterna kring Ålands demilitarisering har skapat debatt. Inte bara politikernas åsikter skiljer sig åt. Ålandsfrågan är också en vattendelare för forskare.

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 10:30

Politikernas åsikter går isär

Det råder ingen samstämmighet bland politikerna om det finns utrymme för en effektivisering av förskolornas arbete på det sätt som nu föreslås.
Som att backa in i framtiden. Så utrycker sig Anders Tell (S), barn- och utbildningsnämndens andre vice ordförande om planen att minska resurserna till förskolorna enligt det förslag som är lagt.?

YLE - 10 apr 14 kl. 07:50

Arvsskatten delar politikernas åsikter

Diskussionen om arvsskatt har fått fart efter uppgifter i går om att finansmannen Björn Wahlroos har skrivit sig i Sverige, som avskaffat arvsskatten.
Det tolkas som ett försök att fly den finländska beskattningen. Vänsterförbundet föreslår nu att EU stiftar gemensamma regler för arvsskatt för att förhindra skatteflykt.

YLE - 08 jan 15 kl. 19:50

Patientdatasystemet Apotti delar politikernas åsikter

Kommer patientdatasystemet Apotti att bli en likadan långkörare som den försenade automatmetron? Ett av de två företag som deltar i upphandlingen har lämnat in ett besvär till marknadsdomstolen. Politiker i regionen har olika syn på vad det innebär för projektet.

YLE - 16 okt 18 kl. 05:00

Vi jämförde politikernas åsikter: Ändringar i uppbådet är att vänta nästa regeringsperiod, men fortsättningen är än så länge bara på utredningsstadiet

Riksdagspartierna visar klart intresse för att göra ändringar i uppbådet och göra det mer könsneutralt. De vill få igång arbetet nästa regeringsperiod. Några stora eller snabba förändringar i hela värnpliktssystemet är ändå inte att vänta..

Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 08:00

Biosfärrådet har tudelade åsikter om GMO-odling

Att odla genmodiferad oljekål har till syfte att ersätta fossil olja. Samtidigt kan det vara vanskligt att rucka på naturens sätt att arbeta. När Biosfärsområdet Kristianstads Vattenrikes samrådsgrupp dryftade den komplicerade frågan var det starka synpunkter både för och emot.

Dagensanalys.se - 16 mar 16 kl. 13:01

Så här fungerar Google Analytics 360 Suite – experten berättar

Christoffer Luthman från analysexperterna Outfox har svarat på våra frågor om nyligen lanserade Google Analytics 360 – produktgruppen från Google som på allvar ska konkurrera med Adobe och SalesForce. Vad är skillnaden mellan vanliga Google Analytics och Analytics 360?
Analytics 360 är det nya namnet på Google Analytics Premium.

SVT - 18 apr 11 kl. 14:32

Extramaterial "Revolver Blå"

Extramaterial "Revolver Blå".

SVT - 10 feb 12 kl. 04:00

Extramaterial - Om renoveringen av kojan

Extramaterial. Christopher berättar om jobbet med att rusta upp den gamla timmerkojan..

SVT - 10 feb 12 kl. 04:00

Extramaterial - Så kan en dag se ut

Extramaterial: Christopher funderar kring hur en helt vanlig dag i hans nya liv kan se ut..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Järnkrok om Nashville: "Väldigt bra lag"

Efter toppmötet mot Tampa Bay leder Nashville NHL-ligan. - Vi har ligans kanske bästa försvar. Det är det som är vår styrka, säger centern Calle Järnkrok, som gjorde sitt första hattrick i helgen.

BT - 15 minuter sedan

Senatorer kräver krafttag mot Saudiarabien

Amerikanska senatorer vill att USA tar krafttag mot Saudiarabien efter mordet på journalisten Jamal Khashoggi, sedan presidenten hållit fast vid att landet ska fortsätta stå på Saudiarabiens sida..

BT - 15 minuter sedan

Trump försvarar Ivankas mejl

USA:s president Donald Trump avfärdar att det skulle finnas likheter mellan Ivanka Trumps och Hillary Clintons användande av privata mejladresser för officiella mejl, och kallar påståendena för "fake news". - Tidigt och under en kort period skickade Ivanka några mejl. De var inte hemliga som Hillary Clintons.

BT - 45 minuter sedan

77-åring häktad för narkotikabrott

En 77-årig man och en 44-årig kvinna har häktats, misstänkta för grovt narkotikabrott, rapporterar NA. Brottsligheten ska ha begåtts i Örebro kommun, men vid husrannsakningar har mer narkotika hittats, rapporterar Smålandsposten, då mannen är bosatt i Ljungby kommun.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Viared: Stor poliskontroll på R40 – lastbilsstöld upptäckt

Riksväg 40 spärrades av och ett flertal polisbilar var inblandade när polisen gjorde en stor kontroll i höjd med Viared på tisdagskvällen. Och insatsen gav resultat..

BT - 30 minuter sedan

Musikprofilen Richard Hallifax skriver om sitt liv: ”Bara för att det är roligt”

Många radiolyssnare minns nog musikshowen ”Heta vax med Hallifax” som sändes i flera år på Radio Sjuhärad i början av 90-talet. Nu har Richard Hallifax skrivit sina memoarer, där han berättar om sina möten med exempelvis Beatles, Elton John, John Lennon och en massa andra storheter i musikvärlden. .

BT - 1 timme sedan

Man kastade vapen i buske - döms

En man i 20-årsåldern som tidigare friats för grovt vapenbrott fälls nu av hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten. Poliser såg mannen i januari i år kasta ett föremål i en rhododendronbuske, och vid en genomsökning hittades en skarpladdad revolver.(TT).

BT - 1 timme sedan

Dubbla villainbrott i Ulricehamn

Vid 22-tiden på tisdagskvällen upptäcktes inbrott i två närliggande villor i Gullered i Ulricehamns kommun..

BT - 1 timme sedan

USA: Kina har inte ändrat sin handelspolitik

Kina har inte ändrat den handelspolitik som är i fokus i handelskriget med USA, uppger USA:s handelsrepresentant Robert Lighthizer. Slutsatsen har nåtts efter en uppdaterad utredning om Kinas politik när det gäller immateriella rättigheter och tekniköverföring.(TT).

BT - 1 timme sedan

Väderkatastrofer i "Civilization"-expansion

Strategispelet "Civilization VI" får en ny expansion i vinter, när klimatet får en betydligt större betydelse. I "Gathering storm" utlovas den största expansionen hittills för ett "Civ"-spel, som går ut på att ta sin civilisation från en stenåldersbosättning genom historien mot världsherravälde.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.