Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Friday, 21 September, 19:47

Liknande nyheter

Taggar: Växande, handeli , Torsby
Helsingborgs Dagblad - 25 sep 12 kl. 10:29

HUI tror på växande handel

HUI Research skriver upp sin prognos för detaljhandelns försäljning trots det osäkra konjunkturläget. Prognosen för detaljhandeln höjs till en ökning på 3,0 procent för helåret 2012. Den tidigare bedömningen låg på 2,5 procent.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

HUI tror på växande handel

HUI Research skriver upp sin prognos för detaljhandelns försäljning trots det osäkra konjunkturläget. Prognosen för detaljhandeln höjs till en ökning på 3,0 procent för helåret 2012. Den tidigare bedömningen låg på 2,5 procent.

BT - 22 okt 12 kl. 13:18

Handel bästa medicinen mot fattigdomen

I BT den 15 oktober skriver Magnus Walan från Diakonia om bistånd och internationellt samarbete. Det är i grunden lätt att hålla med om slutsatsen ? fattigdomsbekämpningen.

Nya Wermlands Tidningen - 11 dec 17 kl. 15:56

Nu vill Hansen bygga mer handel

Handelsområdet Kajsheden längs E45 i Torsby blev en succé. Nu vill byggherren Thomas Hansen satsa på mer handel där, men också längs Gräsmarksvägen mellan Toriarondellen och Torsby centrum..

Supermiljöbloggen - 18 nov 15 kl. 12:03

”Dags för Sveriges regering att ta ansvar för illegal handel med vilda djur och växter”

Sveriges lagstiftning är 15 år gammal och i stort behov av en uppfräschning, det skriver Håkan Wirtén och Mats Forslund från Världsnaturfonden WWF. I juli 2015 antog FN en banbrytande resolution mot illegal handel med hotade arter. Nu gäller det att Sveriges regering agerar och genomför de förbättringar som anges i resolutionen, och som WWF förespråkat i många år.

Dagensanalys.se - 29 jun 16 kl. 06:59

Egmonts satsning på e-handel ska nå en miljard i år

Många mediehus har sneglat på e-handel som ett tillväxtområde, men inget förlag har varit tydligare i sin satsning än Egmont Publishing som investerat i flera nordiska e-handelsbolag de senaste åren: Jollyroom (barn- och babyprodukter), Animail (djuraffär på nätet), Bagaren och Kocken (köksredskap och köksmaskiner), Fjellsport (outdoor- och friluftsprodukter) och Med24 (hälsa och hälsokost). Vi har träffat Gustav Norlenius, E-commerce Manager på Egmont Publishing, för att få veta mer om Egmonts e-handelssatsning och även vad som ligger i planerna framöver. Du jobbar som E-commerce manager, berätta lite om dig själv och vad du gör på Egmont?

Nerikes Allehanda - 14 jan 16 kl. 05:15

Handel kan ge 2,2 miljoner jobb

Siffror från IMF visar att 90 procent av framtidens tillväxt kommer att ske utanför Europa. Därför har EU-kommissionen nyligen lagt fram en strategi som gör EU:s handelsavtal effektivare och som ger de europeiska företagen tillgång till nya marknader. Förslaget omfattar ett enklare regelverk, men utan att ge avkall på våra europeiska säkerhets- och skyddsstandarder, för att bibehålla vår konkurrenskraft på den globala markanden.

DI - 24 feb 17 kl. 15:50

Svensk handel kräver ny avtalsmodell

Svensk Handel kräver en avtalsmodell som främjar individuell lönesättning och arbetstidsvillkor som är anpassade till en växande e-handel..

Nyteknik - 14 jun 12 kl. 14:42

Utsläppsrätter växande trend i Fjärran Östern

Sydkorea inför handel med utsläppsrätter år 2015.Det är en växande trend i Fjärran Östern, efter att Australien och Nya Zeeland fattat liknande beslut och regionala försök börjar i Kina inom något år..

Vimmerby Tidning - 03 dec 12 kl. 08:45

Nytt hus för handel

I växande städer pågår det just nu en tuff konkurrens mellan framväxande köpcentrum i ytterkanterna och detaljhandeln i city. Länge var kampen ojämn i takt med att lågprisvaruhusen etablerade sig utanför stadskärnan..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Ledig polis satte stopp för drograttfyllo

En ledig men alert polis kunde på fredagskvällen stoppa ett fordon som var belagt med brukandeförbud..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Fyra år till för S, V och MP

"Jag är så ödmjuk inför att Vänsterpartiet och Miljöpartiet vill vara med igen".

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Steg mot flytt av årskurser

Holmesskolan i Torsby har blivit än mer trångbodd. Därför vill politikerna i barn- och utbildningsnämnden nu så snabbt som möjligt gå vidare med planerna på att flytta mellanstadiet till nya lokaler vid Frykenskolan..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

På söndag tackar de för sig

Paret har verkat som präster i sammanlagt 88 år.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Karin toppkandidat i ännu ett biskopsval

Ska det bli tredje gången gillt för präst med Filipstadsrötter?.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Spännande smaker i känsliga möten

Lärorik mat- och vinprovning med Munskänkarna.

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Brukar du gå eller cykla till jobbet?

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Inga tecken på minskat bilåkande

Invånarna i Karlstads kommun åker i snitt minst bil, medan Sunneborna åker längst. Det visar siffror som Gröna bilister har tagit fram..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

En inblick i det politiska spelet

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Så här är läget i din kommun efter valet

Det har snart gått två veckor sedan valet och fortfarande är det oklart vilka som ska styra i hälften av Värmlands kommuner. Inför valet kikade vi in i spåkulan och gjorde prognoser för valutgången i respektive kommun. Så här gick det – och så här är läget just nu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.