BT > Nyheter

Sunday, 18 November, 11:40

Liknande nyheter

Taggar: Elever, ställde, politikermot , väggen
Barometern - 09 maj 18 kl. 15:16

Elever ställde politiker mot väggen

En politikerutfrågning lokala frågor stod i centrum och där flera elever tog chansen att ställa de politiska företrädarna mot väggen. Oskarshamn.

Nya Wermlands Tidningen - 14 apr 14 kl. 22:07

Elever ställde politiker mot väggen

Åtta svar av nio möjliga. Det får betraktas ett bra resultat för Geijerskolans elever som på måndagskvällen försökte få klara besked av värmländska politiker om deras syn på bland annat EU och Nato..

Sydöstran - 05 sep 14 kl. 14:23

Elever ställde politiker mot väggen

Blekinge Läns tidning - 05 sep 14 kl. 14:23

Elever ställde politiker mot väggen

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:32

Lärarkår ställde politiker till svars

Lärarförbundets skoldebatt blev en tillställning med få konkreta svar och många fina ord. Samtliga åtta partier som sitter med i kommunfullmäktige hade sina representanter på plats på Forum när debatten inleddes på onsdagskvällen. Alla var rörande överens om att läraryrket bör bli attraktivare, att barnen är det viktigaste vi har och att arbetsmiljön för lärarna måste bli bättre.

Dalarnas tidningar - 04 sep 14 kl. 15:05

DT Puls: Politiker portas från vallokal

Mer i programmet: Hon blir ny länspolismästare • Långshytteborna tror på framtiden • Elever ställde politiker mot väggen • Tjuvar härjade på kyrkogård • Landstingets nya helikopter landade i Mora • Här förbereds Granny Goes Street.

Nerikes Allehanda - 28 okt 16 kl. 14:42

Elever ställer politiker mot väggen

För andra året i rad träffades i fredags politiker och tjänstmän Noras skolelever vid ett inflytandeforum. Diskussionerna utgick från frågor som eleverna tagit med från klasser och elevråd..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hett då politiker mötte unga

Frågor om ungas situation i samhället var i fokus då elever på John Bauergymnasiet i Östersund på tisdagen ställde politiker mot väggen..

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:00

Politiker manglades av Hässleholmselever

Foto: Bosse Nilsson
Det var en uppsluppen stämning under Europaforums After work i går kväll, när elever från Hässleholms tekniska skola ställde kandidater till Europaparlamentsvalet mot väggen. Även Europaquizzet blev en riktig nagelbitare.
Det var ett gäng slipade politiker som eleverna fick fråga ut, vilket de också gjorde med bravur.

Länstidningen i Jämtland - 18 nov 16 kl. 17:10

Vad gör ni åt urindoften i badhuset politiker?

Gymnasielever från Strömsund ställde kommunens politiker mot väggen.
Dåliga bussförbindelser och urindoft i badhuset är några vardagsnära frågor som elever ville ha svar på..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Ryno stängs av i två matcher

Färjestads Johan Ryno fick matchstraff i lördagens SHL-match mot Växjö och stängs av ytterligare av ishockeyförbundets disciplinnämnd. FBK-centern fälls för interference och döms till två matchers avstängning.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Trump vill ha finsk skogsvård: Krattar mycket

Hur ska USA kunna undvika förödande skogsbränder i framtiden? Gör som Finland - kratta löv! Det föreslår president Donald Trump under sitt besök i den eldhärjade staden Paradise i Kalifornien.

BT - 5 minuter sedan

Danska bussförare kräver bättre villkor

Hundratals missnöjda danska busschaufförer från hela landet samlas under söndagen i Odense. Ingen hänsyn har tagits till snöoväder, köer, olyckor och andra trafikhinder i de körplaner som danska bussförare måste följa, påpekar fackföreningen 3F, som kallat till mötet med över 800 chaufförer.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Svenskt halvmararekord av Nilsson

David Nilsson satte nytt svenskt rekord i halvmaraton när han sprang 21 097,5 meter på 1. 02. 09 i japanska Ageo.

BT - 30 minuter sedan

Besked om mordet på rumänske EU-migranten

Den rumänske EU-migranten hittades dödad i slutet av sommaren i en park i Huskvarna. Misstankarna riktades snart mot två tonåringar. Nu väntas besked från åklagaren om vad som händer i det mycket uppmärksammade fallet.

BT - 1 timme sedan

Just nu: Fyra bilar i krock vid Hemköp

Fyra bilar har är inblandade i en krock utanför Hemköp i Kinna. Händelsen inträffade strax före tio och mindre än tio minuter efter larmet var räddningstjänsten på plats. Även ambulans har larmats ut, men räddningspersonal har inte lämnat någon återkoppling om eventuella personskador än..

BT - 1 timme sedan

Innebandyhall brinner i Stockholm

Nybodahallen mellan Hägersten och Liljeholmen i Stockholm brinner. Hallen används för innebandy, men var tom då branden startade på söndagsmorgonen. - Det var en väktare som upptäckte att det brann i golvet.

BT - 1 timme sedan

Rapstjärnans konsert utrymd efter gasattack

2 000 besökare fick evakueras av polis från den amerikanske rapparen Lil Pumps konsert i brittiska Nottingham i fredags, skriver TMZ. Detta efter att någon misstänks ha släppt ut en gasliknande substans i lokalen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Kvinna våldtogs under svarttaxifärd

En kvinna i 25-årsåldern misstänks ha våldtagits under natten av föraren till en svarttaxi hon åkte med, skriver polisen på sin hemsida. Privatpersoner hittade kvinnan i trasiga kläder vid vägkanten söder om Surahammar.(TT).

BT - 1 timme sedan

Ljus på kränkningar efter "fuckgirl"-anmälan

"Årets fuckgirl" utsågs på en skolbal i Skåne och den förtalsåtalade eleven som läste upp utnämningen får snart domen. Men många fall av sexuella kränkningar och dåligt språkbruk i skolor kommer tyvärr aldrig upp till ytan, enligt Sveriges Elevkårer.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.