BT > Nyheter

Thursday, 25 April, 12:38

BT - 03 sep 18 kl. 19:23

Elever ställde politiker mot väggenRasism, naturen, Östersjön och bristen på bussar till Töllsjö var några av ämnena då eleverna i årskurs 4–6 på Töllsjöskolan ordnade valutfrågning med lokala partier..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Töllsjö, Töllsjöskolan

Dela artikeln

76 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elever, ställde, politikermot , väggen
Barometern - 09 maj 18 kl. 15:16

Elever ställde politiker mot väggen

En politikerutfrågning lokala frågor stod i centrum och där flera elever tog chansen att ställa de politiska företrädarna mot väggen. Oskarshamn.

Nya Wermlands Tidningen - 14 apr 14 kl. 22:07

Elever ställde politiker mot väggen

Åtta svar av nio möjliga. Det får betraktas ett bra resultat för Geijerskolans elever som på måndagskvällen försökte få klara besked av värmländska politiker om deras syn på bland annat EU och Nato..

Sydöstran - 05 sep 14 kl. 14:23

Elever ställde politiker mot väggen

Blekinge Läns tidning - 05 sep 14 kl. 14:23

Elever ställde politiker mot väggen

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:32

Lärarkår ställde politiker till svars

Lärarförbundets skoldebatt blev en tillställning med få konkreta svar och många fina ord. Samtliga åtta partier som sitter med i kommunfullmäktige hade sina representanter på plats på Forum när debatten inleddes på onsdagskvällen. Alla var rörande överens om att läraryrket bör bli attraktivare, att barnen är det viktigaste vi har och att arbetsmiljön för lärarna måste bli bättre.

Dalarnas tidningar - 04 sep 14 kl. 15:05

DT Puls: Politiker portas från vallokal

Mer i programmet: Hon blir ny länspolismästare • Långshytteborna tror på framtiden • Elever ställde politiker mot väggen • Tjuvar härjade på kyrkogård • Landstingets nya helikopter landade i Mora • Här förbereds Granny Goes Street.

Nerikes Allehanda - 28 okt 16 kl. 14:42

Elever ställer politiker mot väggen

För andra året i rad träffades i fredags politiker och tjänstmän Noras skolelever vid ett inflytandeforum. Diskussionerna utgick från frågor som eleverna tagit med från klasser och elevråd..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hett då politiker mötte unga

Frågor om ungas situation i samhället var i fokus då elever på John Bauergymnasiet i Östersund på tisdagen ställde politiker mot väggen..

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:00

Politiker manglades av Hässleholmselever

Foto: Bosse Nilsson
Det var en uppsluppen stämning under Europaforums After work i går kväll, när elever från Hässleholms tekniska skola ställde kandidater till Europaparlamentsvalet mot väggen. Även Europaquizzet blev en riktig nagelbitare.
Det var ett gäng slipade politiker som eleverna fick fråga ut, vilket de också gjorde med bravur.

Länstidningen i Jämtland - 18 nov 16 kl. 17:10

Vad gör ni åt urindoften i badhuset politiker?

Gymnasielever från Strömsund ställde kommunens politiker mot väggen.
Dåliga bussförbindelser och urindoft i badhuset är några vardagsnära frågor som elever ville ha svar på..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

TV: Just nu: Här sätter bygget av den nya storskolan i gång

– Äntligen har vi kommit så här, sa kommunalrådet Lisa Dahlberg (S). Sedan togs det efterlängtade första spadtaget till den nya Lyckeskolan i Kinna och jublet bröt ut..

BT - 2 timmar sedan

Myndigheten om framtidens skogsnäring: ”Det börjar bli bråttom att agera”

Att inte ta hänsyn till jordmånen och att sätta gran på tallmark är något som man på Skogsstyrelsen nu ser som en allt mer akut fråga för att värna om skogsnäringens framtid. – Läget kommer bara bli allvarligare om vi inte börjar tänka om snart, säger skogskonsulenten Ronny Fihn..

BT - 2 timmar sedan

Ministern: ”Skogsägaren bär själv ett stort eget ansvar”

Att lagstifta för att få skogsägare att inte sätta gran på sina tallmarker anser landsbygdsministern Jennie Nilsson (S) inte vara lösningen på problemet. ”Regeringen följer den här frågan mycket noga” svarar hon BT..

BT - 3 timmar sedan

Youtubestjärnan går till botten med spelmissbruket

När Youtube-komikern Carl Déman berättar om sitt spelberoende träder en alldaglig men viktig historia fram. Joel Sjöö läser en bok om ett alldeles för vanligt livsöde..

BT - 4 timmar sedan

Katter och människor i New York-noveller

Sedan Kristen Roupenians novell ”Cat people” publicerades i New York Times i slutet på 2017 har den gjort viral succé. Inte för inte intar den också en central plats i hennes debutbok ”You know you want it” som nu översatts till svenska av Amanda Svensson och talande nog givits titeln ”Kattmänniska”. Kulturskribenten och kattägaren Kristian Fredén har läst, imponerats och konfunderats..

BT - 5 timmar sedan

CSN-härvan: Hotar stoppa studielån för läkarstudenter

CSN hotar att strypa möjligheten till studiemedel för alla svenska studenter vid det omskrivna Medical University i Sofia. Orsaken är att universitetet vägrar att svara på frågor om vilka som faktiskt pluggar där..

BT - 5 timmar sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka i Sjuhärad

En trafikolycka ska ha inträffat på Hultaforsvägen i Bollebygds kommun under torsdags förmiddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.