Expressen > Nyheter

Saturday, 19 January, 02:05

Expressen - 02 sep 18 kl. 14:52

Liberalerna presenterar miljardsatsning på vårdenLiberalerna presenterar på söndagseftermiddagen en satsning på vården. Partiledare Jan Björklund och partiets sjukvårdspolitiska talesperson Anna Starbrink håller en presskonferens klockan 15. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jan Björklund, Anna Starbrink

Dela artikeln

201 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalerna, presenterar, miljardsatsning, vården
Blekinge Läns tidning - 22 aug 18 kl. 17:43

Liberalerna sätter vården i fokus

Liberalerna går till landstingsval med löftet ”Vård nära dig” och vill se en framtida personcentrerad vård med en ökad satsning på friskvård..

GT - 27 apr 18 kl. 05:00

Så skapar vi fler vinster till välfärden

Det finns ingenting som bevisar att bara för att en verksamhet bedrivs av kommunen är den kvalitetssäkrad. Tvärtom. Företag ska ha utmaningsrätt.

Skånskan - 03 feb 17 kl. 19:57

L vill behålla Idalagården

Veberöd ERWP.fif(1)Liberalerna vill att Idalagården ska fortsätta att drivas av företag, föreningar och privatpersoner i Veberöd. Bakgrunden är en aktuell ansökan om bygglov som skulle innebära att Idalagården blir genomgångsboende för nyanlända.

SR - 29 sep 18 kl. 19:59

Granskning: SKL:s statistik om sjukvården har stora brister

En granskning som tidningen Sjukhusläkaren har gjort visar allvarliga fel i den statistik som Sveriges kommuner och landsting presenterar om sjukvården i Sverige..

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:31

Liberalerna släpper fram Ystadsprofil

Liberalernas fullmäktigelista1. Hans Hulthén, Ystad
2. Per-Olof Lind, Ystad
3.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 21:00

Miljardsatsning på skånsk primärvård

Skåne Stränga sparkrav kombinerade med en miljardsatsning på den skånska primärvården och bättre kollektivtrafik.– Mycket måste förändras och vi måste ha modet att göra det och vi kommer inte att bli populära hos alla. Alla måste tänka nytt, och lösningarna finns på golvet, säger regionrådet Anette Linander, (C).

Kristianstadsbladet - 01 aug 18 kl. 16:19

L satsar på primärvården- utesluter inte skattehöjning

500 miljoner mer per år till vårdcentralerna, fastläkarsystem och 350 fler allmänläkare är några av de vallöften som Liberalerna i Region Skåne presenterar i sitt valmanifest. För att stärka primärvården kan de tänka sig en tillfällig skattehöjning, som sista utväg..

GöteborgsPosten - 09 jun 17 kl. 14:35

Vi tar ansvar för ekonomin och prioriterar välfärden

Göteborg är på många sätt en fantastisk stad, men samtidigt en stad med många utmaningar. I dag presenterar Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna budgetförslag för 2018. Budgeten innehåller en rad nya satsningar för att möta stadens utmaningar, skriver Jonas Ransgård (M), Helene Odenjung (L) och David Lega (KD)..

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 19:46

Liberalerna måste visa att partiet är vad det heter. Våga mer på egen hand.

På landsmötet i höstas bytte partiet namn. Nu i helgen håller Liberalerna sitt första riksmöte som Liberalerna. "Nu heter vi vad vi är – men är vi vad vi heter?

Skånskan - 22 sep 15 kl. 12:18

Region Skåne får inget av regeringens miljardsatsning

Skåne Regeringens utlovade miljard till sjukvården ger inte ett öre till Region Skåne.
I realiteten innebär satsningen ökade kostnader för den redan hårt ansträngda skånebudgeten.Så här kommenterar regionstyrelsens ordförande, Henrik Fritzon
– Det är bra att regeringen aviserar ett generellt statsbidrag istället för ett riktat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Skottlossning i lägenhet i Bromölla

En skottlossning har inträffat i en lägenhet i Bromölla, skriver polisen på sin hemsida.Ingen som befann sig i lägenheten har skadats.Polisen utreder händelsen som misstänkt mordförsök..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump kommer med nyheter om Mexiko-muren

Donald Trump meddelar att han ska komma med ett stort tillkännagivande om Mexiko-muren och nedstängningen.Nyheten är planerad att avslöjas klockan 15 lokal tid i Vita huset, skriver Trump på sin Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Polis misshandlades på häktet

En polis blev slagen i ansiktet under en häktningsförhandling på häktet i Umeå under fredagen..

Expressen - 3 timmar sedan

Krock på Söderleden – vägen avstängd

Två bilar har krockat på Söderleden i Göteborg, enligt räddningstjänsten.Vägen är helt avstängd i riktning mot Mölndal.– Det ligger skräp på vägen, säger Christer Dyrfelt vid räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Demoskop: ”Liberalerna lever klart farligast”

På fredagen stod det klart att Stefan Löfven (S) fortsätter som Sveriges statsminister.Men anledning av detta sände Expressen TV ett extrainsatt ”Bara Politik”.–  Liberalerna är de som lever klart farligast efter den här uppgörelsen, säger Peter Santesson, opinionschef på analysföretaget Demoskop i programmet..

Expressen - 3 timmar sedan

Prins Philip i krock – fördes till sjukhus

När drottning Elizabeths make prins Philip, hertigen av Edinburgh, 97, krockade med sin bil under torsdagseftermiddagen klarade han sig oskadd.Men under fredagsmorgonen uppsökte prinsen sjukhuset..

Expressen - 3 timmar sedan

Sex vuxna misstänkta för barnporr

Sex vuxna personer är tillsammans misstänkta för nära 100 olika brott mot barn, däribland grovt sexuellt övergrepp, barnpornografibrott och våldtäkt.En av kvinnorna misstänks ha utnyttjat sina egna barn, skriver Dagens Nyheter..

Expressen - 3 timmar sedan

Donald Trumps tal – till abortdemonstranterna

WASHINGTON, D.C. President Donald Trump överraskade genom att återigen tala under ”March for Life”.

Expressen - 4 timmar sedan

Stefan Löfven svarar på kritiken om skattesänkningarna

Under sin valkampanj varnade S-ledaren för den typ av politik som nu ingår i samarbetet med MP, C och LI en intervju med SVT:s "Aktuellt", bemöter Stefan Löfven kritiken om att partiet skulle ha svikit sina väljare.– Alternativet är inte Socialdemokraternas valmanifest utan det är en högerregering som är beroende av Sverigedemokraterna, säger Löfven i programmet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.