Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 November, 09:48

Expressen - 02 sep 18 kl. 14:52

Liberalerna presenterar miljardsatsning på vårdenLiberalerna presenterar på söndagseftermiddagen en satsning på vården. Partiledare Jan Björklund och partiets sjukvårdspolitiska talesperson Anna Starbrink håller en presskonferens klockan 15. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jan Björklund, Anna Starbrink

Dela artikeln

201 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalerna, presenterar, miljardsatsning, vården
Blekinge Läns tidning - 22 aug 18 kl. 17:43

Liberalerna sätter vården i fokus

Liberalerna går till landstingsval med löftet ”Vård nära dig” och vill se en framtida personcentrerad vård med en ökad satsning på friskvård..

GT - 27 apr 18 kl. 05:00

Så skapar vi fler vinster till välfärden

Det finns ingenting som bevisar att bara för att en verksamhet bedrivs av kommunen är den kvalitetssäkrad. Tvärtom. Företag ska ha utmaningsrätt.

Skånskan - 03 feb 17 kl. 19:57

L vill behålla Idalagården

Veberöd ERWP.fif(1)Liberalerna vill att Idalagården ska fortsätta att drivas av företag, föreningar och privatpersoner i Veberöd. Bakgrunden är en aktuell ansökan om bygglov som skulle innebära att Idalagården blir genomgångsboende för nyanlända.

SR - 29 sep 18 kl. 19:59

Granskning: SKL:s statistik om sjukvården har stora brister

En granskning som tidningen Sjukhusläkaren har gjort visar allvarliga fel i den statistik som Sveriges kommuner och landsting presenterar om sjukvården i Sverige..

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:31

Liberalerna släpper fram Ystadsprofil

Liberalernas fullmäktigelista1. Hans Hulthén, Ystad
2. Per-Olof Lind, Ystad
3.

Skånskan - 12 timmar sedan

Miljardsatsning på skånsk primärvård

Skåne Stränga sparkrav kombinerade med en miljardsatsning på den skånska primärvården och bättre kollektivtrafik.– Mycket måste förändras och vi måste ha modet att göra det och vi kommer inte att bli populära hos alla. Alla måste tänka nytt, och lösningarna finns på golvet, säger regionrådet Anette Linander, (C).

Kristianstadsbladet - 01 aug 18 kl. 16:19

L satsar på primärvården- utesluter inte skattehöjning

500 miljoner mer per år till vårdcentralerna, fastläkarsystem och 350 fler allmänläkare är några av de vallöften som Liberalerna i Region Skåne presenterar i sitt valmanifest. För att stärka primärvården kan de tänka sig en tillfällig skattehöjning, som sista utväg..

GöteborgsPosten - 09 jun 17 kl. 14:35

Vi tar ansvar för ekonomin och prioriterar välfärden

Göteborg är på många sätt en fantastisk stad, men samtidigt en stad med många utmaningar. I dag presenterar Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna budgetförslag för 2018. Budgeten innehåller en rad nya satsningar för att möta stadens utmaningar, skriver Jonas Ransgård (M), Helene Odenjung (L) och David Lega (KD)..

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 19:46

Liberalerna måste visa att partiet är vad det heter. Våga mer på egen hand.

På landsmötet i höstas bytte partiet namn. Nu i helgen håller Liberalerna sitt första riksmöte som Liberalerna. "Nu heter vi vad vi är – men är vi vad vi heter?

Skånskan - 22 sep 15 kl. 12:18

Region Skåne får inget av regeringens miljardsatsning

Skåne Regeringens utlovade miljard till sjukvården ger inte ett öre till Region Skåne.
I realiteten innebär satsningen ökade kostnader för den redan hårt ansträngda skånebudgeten.Så här kommenterar regionstyrelsens ordförande, Henrik Fritzon
– Det är bra att regeringen aviserar ett generellt statsbidrag istället för ett riktat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Öresundstågen försenade på grund av dansk strejk

Tågpersonal i Köpenhamn gick ut i strejk under onsdagsmorgonen.Situationen är löst, men det kan bli förseningar vidare under dagen..

Expressen - 15 minuter sedan

Black Friday-larm: ”Var tionde rea kan vara bluff"

Lockas du av Black Friday-annonser där varor reas ut till 30, 40 eller till och med 50 procents rea?Håll huvudet kallt. Det förekommer att butiker smyghöjer priserna inför årets shoppingdag nummer ett.

Expressen - 45 minuter sedan

Föräldrarna tog dottern på semester – riskerar fängelse

Janine och Shane Scott tog med sin sjuåriga dotter Elissa på semester till New York i tron om att skolan beviljat dottern ledigt. Väl hemma möttes de av ett omskakande besked: De riskerar fängelse och böter på närmare 30 000 kronor var.– Det är skandal, säger Shane till Daily Mirror.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Man knivskuren – polisen utreder mordförsök

En man i 50-årsåldern har blivit knivskuren i Kungälv. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråpförsök. – Han har talat om för oss vem som ska vara gärningsmannen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkesson: Signaler från talmannen om att vi får inflytande

Ulf Kristersson röstades förra veckan ned som statsminister av riksdagen. Jimmie Åkesson förklarar varför hans parti röstade ja i omröstningen. – Utifrån de signaler jag fått är det tydligt att vi kan räkna med ett betydande inflytande på en M-KD-regering, säger Jimmie Åkesson i Expressen TV..

Expressen - 1 timme sedan

Flera bilar i olycka på E6 vid Kävlinge – ett körfält avstängt

Flera bilar är inblandade i en olycka på E6 vid Kävlinge i Skåne.Ett körfält i södergående riktning är stängt.Inga rapporter finns om skadeläge..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkesson:

Ulf Kristersson röstades förra veckan ned som statsminister av riksdagen. Jimmie Åkesson förklarar varför hans parti röstade ja i omröstningen. – Utifrån de signaler jag fått är det tydligt att vi kan räkna med ett betydande inflytande på en M-KD-regering, säger Jimmie Åkesson i Expressen TV..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt mordvapen kan tillhöra ungdomsboende

För en vecka sedan knivdödades Duniyo Faisal Hassan, 17, på ett HVB-hem i Trollhättan. En 14-årig flicka misstänks för att ha utdelat de dödande huggen.Enligt ungdomsboendets egna rutiner ska knivar förvaras inlåsta.

Expressen - 2 timmar sedan

Flera skadade efter krock på E4

Minst tre bilar har krockat på E4 vid trafikplats Arlanda mot Uppsala, uppger polisen på sin hemsida. Enligt räddningstjänsten är minst fem personer skadade, skriver Sveriges radio. .

Expressen - 2 timmar sedan

Vintern drar söderut – då kommer snön

Nu väntas kyligare väder – och även snöfall i delar av Sverige.Redan mot slutet av den här veckan väntas flingorna kunna falla. – Nu tar vintern ett stormsteg söderut, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.