Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 02:52

Expressen - 02 sep 18 kl. 14:52

Liberalerna presenterar miljardsatsning på vårdenLiberalerna presenterar på söndagseftermiddagen en satsning på vården. Partiledare Jan Björklund och partiets sjukvårdspolitiska talesperson Anna Starbrink håller en presskonferens klockan 15. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jan Björklund, Anna Starbrink

Dela artikeln

201 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalerna, presenterar, miljardsatsning, vården
Blekinge Läns tidning - 22 aug 18 kl. 17:43

Liberalerna sätter vården i fokus

Liberalerna går till landstingsval med löftet ”Vård nära dig” och vill se en framtida personcentrerad vård med en ökad satsning på friskvård..

GT - 27 apr 18 kl. 05:00

Så skapar vi fler vinster till välfärden

Det finns ingenting som bevisar att bara för att en verksamhet bedrivs av kommunen är den kvalitetssäkrad. Tvärtom. Företag ska ha utmaningsrätt.

Skånskan - 03 feb 17 kl. 19:57

L vill behålla Idalagården

Veberöd ERWP.fif(1)Liberalerna vill att Idalagården ska fortsätta att drivas av företag, föreningar och privatpersoner i Veberöd. Bakgrunden är en aktuell ansökan om bygglov som skulle innebära att Idalagården blir genomgångsboende för nyanlända.

SR - 29 sep 18 kl. 19:59

Granskning: SKL:s statistik om sjukvården har stora brister

En granskning som tidningen Sjukhusläkaren har gjort visar allvarliga fel i den statistik som Sveriges kommuner och landsting presenterar om sjukvården i Sverige..

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:31

Liberalerna släpper fram Ystadsprofil

Liberalernas fullmäktigelista1. Hans Hulthén, Ystad
2. Per-Olof Lind, Ystad
3.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 21:00

Miljardsatsning på skånsk primärvård

Skåne Stränga sparkrav kombinerade med en miljardsatsning på den skånska primärvården och bättre kollektivtrafik.– Mycket måste förändras och vi måste ha modet att göra det och vi kommer inte att bli populära hos alla. Alla måste tänka nytt, och lösningarna finns på golvet, säger regionrådet Anette Linander, (C).

Kristianstadsbladet - 01 aug 18 kl. 16:19

L satsar på primärvården- utesluter inte skattehöjning

500 miljoner mer per år till vårdcentralerna, fastläkarsystem och 350 fler allmänläkare är några av de vallöften som Liberalerna i Region Skåne presenterar i sitt valmanifest. För att stärka primärvården kan de tänka sig en tillfällig skattehöjning, som sista utväg..

GöteborgsPosten - 09 jun 17 kl. 14:35

Vi tar ansvar för ekonomin och prioriterar välfärden

Göteborg är på många sätt en fantastisk stad, men samtidigt en stad med många utmaningar. I dag presenterar Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna budgetförslag för 2018. Budgeten innehåller en rad nya satsningar för att möta stadens utmaningar, skriver Jonas Ransgård (M), Helene Odenjung (L) och David Lega (KD)..

Skånskan - 22 sep 15 kl. 12:18

Region Skåne får inget av regeringens miljardsatsning

Skåne Regeringens utlovade miljard till sjukvården ger inte ett öre till Region Skåne.
I realiteten innebär satsningen ökade kostnader för den redan hårt ansträngda skånebudgeten.Så här kommenterar regionstyrelsens ordförande, Henrik Fritzon
– Det är bra att regeringen aviserar ett generellt statsbidrag istället för ett riktat.

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 19:46

Liberalerna måste visa att partiet är vad det heter. Våga mer på egen hand.

På landsmötet i höstas bytte partiet namn. Nu i helgen håller Liberalerna sitt första riksmöte som Liberalerna. "Nu heter vi vad vi är – men är vi vad vi heter?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Rapparen kan få dödsstraff för brutala dubbelmordet

Rapparen YNW Melly anklagas för mordet på två vänner i Florida.Nu riskerar 19-åringen dödsstraff, enligt TMZ..

Expressen - 2 timmar sedan

”Det är bra med att få svart på vitt”

EU-valkompassen gör det enkelt för dig att matcha dina åsikter med partiernas inför EU-valet den 26 maj.Före detta hockeymålvakten Tommy Söderström, 49, har gjort valkompassen.Osäker inför EU-valet?

Expressen - 3 timmar sedan

Matpriserna stiger efter supersommar och torka

Matpriserna stiger – en effekt av förra sommarens torka, rapporterar Ekot. Framför allt rotfrukter har blivit dyrare.– Det är enorma eftersläpningseffekter.

Expressen - 3 timmar sedan

Kända miljardärparet förlorade tre barn

Den danska miljardären Anders Holch Povlsen förlorade tre av sina fyra barn i attentaten på Sri Lanka. – Det är en omänsklig tragedi som har drabbat familjen Holch-Povlsen, säger borgmästaren och den nära samarbetspartnern Ib Lauritsen till BT. .

Expressen - 4 timmar sedan

Tonårsflickor rånade jämnåriga

På måndagskvällen blev två tonårsflickor rånade av tre jämnåriga i Helsingborg.Polisen hittade både rånarna och bytet – en mobil med hörlurar. Ingen av de inblandade har fyllt 15 år..

Expressen - 4 timmar sedan

Barack Obamas hyllning till Greta Thunberg

Här hyllar USA:s ex-president Barack Obama den svenska klimataktivisten Greta Thunberg, 16.”Jag vill fira de modiga, engagerade unga ledare som kliver fram för att rädda den enda planeten vi har”, skriver Obama på Twitter och fortsätter:”Inspirerade av Gretas handlingar sammanförde Fridays for Future över en miljon strejkare föra månaden”..

Expressen - 4 timmar sedan

Så påverkas EU-parlamentarikerna av lobbyister

Nästan hälften av de svenska EU-parlamentarikerna uppger själva att de påverkats av lobbyister.Det visar en enkät som Dagens Nyheter har skickat ut.– Det förvånar mig att inte fler svarar ja.

Expressen - 5 timmar sedan

Brandmannen Anders skarpa uppmaning efter bränderna

SMHI slår larm om att risken för gräs- och skogsbränder just nu är stor i hela Västra Götalands län, Bohuslän och Göteborg.Anders Lundblad, stabschef vid räddningstjänsten Storgöteborg, ger en skarp uppmaning till allmänheten:– Du som tänder en eld är ansvarig för den. Tänk till innan du tänder och ha alltid släckutrustning i närheten..

Expressen - 5 timmar sedan

Lyxbil i singelolycka – fyra till sjukhus

En Porsche körde av vägen längs Vällingevägen i Salems kommun på måndagskvällen.Fyra personer, varav två barn, har förts till sjukhus.Polisen misstänker att föraren gjort sig skyldig till vårdslöshet i trafik..

Expressen - 5 timmar sedan

Helen, 25, somnade i taxin –  skämdes när hon såg kvittot

Helen hade varit ute och festat med sina vänner när hon skulle ta sig hem.Hon bokade en Uber, valde ”Hem” i appen och somnade i taxibilen.En timme senare vaknade hon upp – med panik och skam.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.