DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 17:58

DI - 31 aug 18 kl. 16:55

Experternas tips: Så ska du göra när börsen är på all-time highTa hem vinsten eller köpa mer? Di frågade experterna hur man ska agera nu när börsen rör sig på rekordnivåer – och det mesta ser dyrt ut. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

151 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternas, tips, ska du , göranär , börsenär , på all-time high
DI - 25 maj 17 kl. 10:34

Experternas tips: Så ska du spara

Att spara pengar är inte alltid det lättaste. Valmöjligheterna och avvägningarna är många. Här är experternas tips på hur du ska förhålla dig till spargrisen..

Expressen - 04 feb 19 kl. 17:09

Experternas tips: Så maxar du vårkänslan

Nu börjar många blir trötta på mörkret och kylan. Var är våren?Håll ut, den är på väg.

Dagens Media - 03 feb 17 kl. 11:13

PREMIUM. Så lyckas du på Snapchat – experternas tips

Snapchats skyhöga räckvidd bland unga – framför allt hos tjejer och killar i gymnasieåldern – lockar reklamköpare. Här är experternas bästa tips till annonsörer och mediehus som vill lyckas i kanalen..

DN - 07 sep 16 kl. 09:47

Experternas tips om bolånen efter räntebeskedet


Riskbanken lämnade räntan oförändrad. Både de rörliga och bundna boräntorna är rekordlåga. Här är experternas bedömning av om det är dags att binda bolånen..

DN - 15 feb 17 kl. 09:30

Experternas tips om bolånen efter räntebeskedet

Riksbanken lämnade räntan oförändrad men en räntehöjning kommer närmare. Här är experternas bedömning av om det är dags att binda bolånen..

DN - 05 jun 17 kl. 19:48

Experternas tips när det blåser på börsen

Brittiska valet, räntebesked och sommarmånader kan skapa oro för de som har delar av sitt sparande på börsen. Men experternas råd är att sikta långsiktligt och sitta lugnt i båten..

Barometern - 02 jun 16 kl. 14:45

Experternas tips: Så fixar du dina fönster

Den här sommaren ska det bli av - torpets fönster ska renoveras. Att göra jobbet själv är inte svårt, bara man är försiktig och har rätt verktyg. Här är proffsens bästa tips!.

VA - 31 okt 17 kl. 10:06

Experternas tips för att få rätt försäkringsskydd för nybyggnationen

Det är ofta svårt för entreprenörer att bedöma försäkrings- och ansvarskrav inför nya byggprojekt. Här ger en erfaren entreprenör och en försäkringsmäklare några tips för att underlätta anbudsförfarandet. .

VA - 31 okt 17 kl. 10:06

Experternas tips: Så får du rätt försäkringsskydd

Det är ofta svårt för entreprenörer att bedöma försäkrings- och ansvarskrav inför nya byggprojekt. Här ger experterna sina tips för att underlätta anbududsförfarandet.  .

SVT - 08 sep 18 kl. 12:17

Så blir du bättre på att sia politiken – här är experternas tips

Att förutspå framtiden är del av jobbet för mediers politiska kommentatorer. Vi har frågat några av dem vad de själva brukar tänka på, och bett dem dela med sig av sina bästa tips..

DI - 03 okt 17 kl. 20:52

Experternas bästa tips: Så säljer du ditt bolag

Tusentals svenska företagare går i säljtankar, men att sälja ett företag är en lång och komplicerad process. Här är experternas tips vid en företagsförsäljning..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Blandat på Wall Street – Facebook och Microsoft stiger

New York-börserna handlades blandat under torsdagen. Dow Jones tyngdes av 3M:s rapport, medan Facebook och Microsoft gladde investerare efter sina rapporter. .

DI - 15 minuter sedan

Vattenfall nobbar kärnkraftsförslag - "finns inga kalkyler"

Vattenfall avfärdar kraven att fortsätta driften av Ringhals 1 och 2 och anser att det är bristerna i elnäten som är det största hotet mot elförsörjningen. Trots smällen från stormen Alfrida lyfte Vattenfall vinsten med över 50 procent första kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Lucara utvinner jättediamant på 1.758 carat

Gruvbolaget Lucara Diamond har utvunnit en rådiamant på 1.758 carat vid Karowegruvan i Botswana. Enligt bolaget är det den största diamant som utvunnits i gruvan och Botswana hittills.

DI - 30 minuter sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen med Atlas Copco i täten

Torsdagen blev en ny grön dag på Stockholmsbörsen som steg för sjätte dagen i rad. I bräschen för uppgången gick verkstadsbolaget Atlas Copco som steg 5 procent efter en stark rapport. .

DI - 30 minuter sedan

Aktiechefen om skogsbolaget: ”Kan inte säga något annat än köp”

Fredrik Warg, aktiechef på Swedbank efter Stora Ensos starka rapport: ”Jag kan inte säga något annat än köp aktien”. .

DI - 45 minuter sedan

Härdad SSAB-vd räknar med lyft

SSAB förbättrade sitt resultat överraskande mycket för det första kvartalet tack vare högre stålpriser. Andra kvartalet pressas SSAB:s marginaler av högre järnmalmspriser men vd Martin Lindqvist räknar ändå med ett nytt starkt kvartal..

DI - 45 minuter sedan

Latour avyttrar Terratech – avkastning på omkring 300 procent

Investmentbolaget Latour har avyttrat hela sitt innehav i Terratech. Köpare är investmentbolaget Solix som även förvärvar samtliga aktier från övriga aktieägare. .

DI - 1 timme sedan

Dubbelt handelsstopp på Spotlight

På torsdagseftermiddagen handelsstoppades både Idogen och Nextcell Pharmas aktier på Spotligt. Det framgår av två separata pressmeddelanden. .

DI - 1 timme sedan

Latour avyttrar sitt innehav i Terratech

Investment AB Latour (publ) har, via det helägda dotterbolaget Latour-Gruppen AB, idag avyttrat hela sitt aktieinnehav i det delägda innehavet Terratech. Köpare är det svenska investmentbolaget Solix, som samtidigt förvärvar samtliga aktier i Terratech från övriga ägare. Solix är en långsiktig investerare till nordiska industribolag, vilket borgar för att Terratech hamnar hos en ägare som kommer att ge bolaget goda förutsättningar för att fortsätta sin tillväxtresa..

DI - 1 timme sedan

Nordea: Lär dröja mycket länge innan räntan höjs igen

Det är svårt att se vad som skulle kunna få Riksbanken att höja reporäntan igen. Inflationen har varit strukturellt låg under lång tid, något som knappast kommer att ändras de närmaste åren. Dessutom är konjunkturen nu på väg att vika nedåt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.