DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 16:37

DI - 31 aug 18 kl. 16:55

Experternas tips: Så ska du göra när börsen är på all-time highTa hem vinsten eller köpa mer? Di frågade experterna hur man ska agera nu när börsen rör sig på rekordnivåer – och det mesta ser dyrt ut. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

151 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternas, tips, ska du , göranär , börsenär , på all-time high
DI - 25 maj 17 kl. 10:34

Experternas tips: Så ska du spara

Att spara pengar är inte alltid det lättaste. Valmöjligheterna och avvägningarna är många. Här är experternas tips på hur du ska förhålla dig till spargrisen..

Dagens Media - 03 feb 17 kl. 11:13

PREMIUM. Så lyckas du på Snapchat – experternas tips

Snapchats skyhöga räckvidd bland unga – framför allt hos tjejer och killar i gymnasieåldern – lockar reklamköpare. Här är experternas bästa tips till annonsörer och mediehus som vill lyckas i kanalen..

DN - 07 sep 16 kl. 09:47

Experternas tips om bolånen efter räntebeskedet


Riskbanken lämnade räntan oförändrad. Både de rörliga och bundna boräntorna är rekordlåga. Här är experternas bedömning av om det är dags att binda bolånen..

DN - 15 feb 17 kl. 09:30

Experternas tips om bolånen efter räntebeskedet

Riksbanken lämnade räntan oförändrad men en räntehöjning kommer närmare. Här är experternas bedömning av om det är dags att binda bolånen..

DN - 05 jun 17 kl. 19:48

Experternas tips när det blåser på börsen

Brittiska valet, räntebesked och sommarmånader kan skapa oro för de som har delar av sitt sparande på börsen. Men experternas råd är att sikta långsiktligt och sitta lugnt i båten..

Barometern - 02 jun 16 kl. 14:45

Experternas tips: Så fixar du dina fönster

Den här sommaren ska det bli av - torpets fönster ska renoveras. Att göra jobbet själv är inte svårt, bara man är försiktig och har rätt verktyg. Här är proffsens bästa tips!.

VA - 31 okt 17 kl. 10:06

Experternas tips för att få rätt försäkringsskydd för nybyggnationen

Det är ofta svårt för entreprenörer att bedöma försäkrings- och ansvarskrav inför nya byggprojekt. Här ger en erfaren entreprenör och en försäkringsmäklare några tips för att underlätta anbudsförfarandet. .

VA - 31 okt 17 kl. 10:06

Experternas tips: Så får du rätt försäkringsskydd

Det är ofta svårt för entreprenörer att bedöma försäkrings- och ansvarskrav inför nya byggprojekt. Här ger experterna sina tips för att underlätta anbududsförfarandet.  .

SVT - 08 sep 18 kl. 12:17

Så blir du bättre på att sia politiken – här är experternas tips

Att förutspå framtiden är del av jobbet för mediers politiska kommentatorer. Vi har frågat några av dem vad de själva brukar tänka på, och bett dem dela med sig av sina bästa tips..

DI - 03 okt 17 kl. 20:52

Experternas bästa tips: Så säljer du ditt bolag

Tusentals svenska företagare går i säljtankar, men att sälja ett företag är en lång och komplicerad process. Här är experternas tips vid en företagsförsäljning..

DI - 11 okt 18 kl. 19:02

Experternas råd: Bästa alternativen för sig som vill fly börsen

Sälj inte i panik när det svajar på börsen, är sparekonomernas råd. Men den som får ont i magen av det osäkra läget kan ändå behöva se över sitt sparande. Följ experternas tips om alternativen till aktier.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hamnkonflikt orsakar stora störningar för exportbolag

Flera svenska exporttungviktare riskerar att drabbas när nu 25 hamnar i landet tvingas hålla stängt på grund av strejk och lockout. Men ännu märks ingen utbredd panik hos företagen rörande att det logistiska mardrömsscenario som målats upp. .

DI - 30 minuter sedan

USA: Richmond Fed-index steg i januari

Federal Reserve Richmonds index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i regionen steg till minus 2 i januari jämfört med minus 8 i december..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Telias utveckling i Sverige fortsatt risk

Telias utveckling i den svenska verksamheten, som var under press det tredje kvartalet, utgör ett fortsatt riskmoment under det fjärde kvartalet och inför helåret 2019. Hur Telia hanterar kostnadssidan är därför av högsta vikt framöver. .

DI - 1 timme sedan

Brexitvurmade miljardären flyttar huvudkontoret till Singepore

Den brittiske miljardären och framstående brexitförespråkaren James Dyson flyttar sitt dammsugarbolag Dyson till Singapore enligt Financial Times. Företrädare för bolaget insisterar dock på att huvudkontoret inte flyttas som en konsekvens av brexit..

DI - 1 timme sedan

Premiär för självkörande Volvo på svenska motorvägar - ”Nu kan vi testa på riktigt”

Självkörande bilar får för första gången susa fram mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Och testföraren behöver inte ha händerna på ratten. Transportstyrelsen har nu gett klartecken för Zenuitys tester.

DI - 45 minuter sedan

Vita Huset: Shutdown kan sänka BNP-tillväxten till nära noll

Om nedstängningen av den amerikanska statsapparaten fortsätter kan BNP-tillväxten bli nära noll under första kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Inkomstskatt: ”Stockholmare bidrar i genomsnitt dubbelt så mycket som göteborgare”

Stockholms kommun bidrar med mer statlig skatteintäkt än 80 procent av alla andra kommuner tillsammans. Sex av tio som bidrar minst ligger i Västerbotten. Ratsit har granskat den statliga inkomstskatten för 2017.

DI - 1 timme sedan

Einhorns sargade hedgefond har vaknat till liv efter förra årets Netflix-blankning

Finansprofilen David Einhorns hedgefond Greenlight Capital hade ett uselt 2018 med en negativ avkastning på 34 procent. Men 2019 har börjat betydligt bättre för Einhorn. Greenlight har hunnit stiga 11 procent sedan nyår, uppger källor för Reuters..

DI - 1 timme sedan

USA: Bostadspriserna steg i november

Amerikanska bostadspriser steg 0,4 procent i november, jämfört med föregående månad..

DI - 1 timme sedan

C och L betackar sig för nya ”luftslottsmål” om arbetslösheten

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) vill diskutera ett nytt mål för arbetslösheten, nu när regeringen har övergett målet om lägst arbetslöshet i EU 2020. Men budgetkamraterna C och L är inte intresserade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.