BT > Nyheter

Wednesday, 21 November, 09:24

BT - 30 aug 18 kl. 14:54

Miljardsatsning på landsbygdskommunerSocialdemokraterna vill satsa två miljarder kronor årligen på de mindre landsbygdskommunerna. För Bollebygd skulle det innebära 9,6 miljoner och för Ulricehamn 16 miljoner..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bollebygd, Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardsatsning, landsbygdskommuner
SVT - 06 sep 11 kl. 19:08

Miljardsatsning på infrastruktur

Regionstyrelsen i Västra Götaland ställde sig idag bakom de rödgrönas budgetförslag för 2012, som bland annat innebär en miljardsatsning på infrastrukturen. Intervjuade: Gert-Inge Andersson (S), regionråd, Johnny Magnusson (M), regionråd. Reporter: Martin Grill.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 11:15

Miljardsatsning på rehabilitering och förbättrade sjukskrivningar

Regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har i dag kommit överens om en fortsättning på arbetet med att förbättra sjukskrivningsprocessen och ge fler kvinnor och män möjlighet till rehabilitering. Två miljarder kronor avsätts under 2012 inom sjukskrivningsmiljarden och rehabiliteringsgarantin. Pressmeddelande: Miljardsatsning på rehabilitering och förbättrade sjukskrivningar Så fungerar sjukförsäkringen Socialdepartementet, 22 december 2011.

GöteborgsPosten - 29 maj 12 kl. 08:07

Miljardsatsning gav bara 1 jobb!

Regeringens miljardsatsning att ordna jobb till utförsäkrade blev en flopp. Ett enda jobb har skapats i Göteborgsregionen..

DN - 30 jan 13 kl. 06:00

Miljardsatsning på mat får frän kritik

En miljardsatsning på ett par tusen olika matprojekt sedan 2008 som skulle skapa svenska jobb får förödande kritik. Ingen vet säkert vilka effekter stöden haft. Och det är osäkert om satsningen någonsin går att utvärdera..

GöteborgsPosten - 07 aug 13 kl. 06:00

Miljardsatsning på försvaret i Västsverige

Regeringen beslutar i morgon torsdag om en miljardsatsning på försvaret i Västsverige. Satsningen innebär en uppgradering av Sveriges stridsvagnar vilket kommer få stor betydelse för bland annat P4 i Skövde, skriver Cecilia Widegren (M)..

Expressen - 03 dec 14 kl. 00:28

Miljardsatsning på skolan kan utebli helt

Regeringens utlovade miljardsatsning på skolan kan gå om intet efter SD:s budgetbesked. Omröstningen sker på årsdagen av den nattsvarta Pisa-rapporten som visade på kraftigt försämrade skolresultat. – Vi ser nu hur partiprestige och maktbegär fäller krokben för de här viktiga satsningarna som kan göra verklig skillnad, säger Lärarförbudets ordförande Johanna Jaara Åstrand..

Sydsvenskan - 19 feb 15 kl. 16:45

Dansk miljardsatsning mot terrorism

Förbud mot anonyma kontantkort. Stenkoll på uppdateringar på Facebook. Fler livvakter.

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 15 kl. 16:45

Dansk miljardsatsning mot terrorism

Förbud mot anonyma kontantkort. Stenkoll på uppdateringar på Facebook. Fler livvakter.

Skånskan - 22 sep 15 kl. 12:18

Region Skåne får inget av regeringens miljardsatsning

Skåne Regeringens utlovade miljard till sjukvården ger inte ett öre till Region Skåne.
I realiteten innebär satsningen ökade kostnader för den redan hårt ansträngda skånebudgeten.Så här kommenterar regionstyrelsens ordförande, Henrik Fritzon
– Det är bra att regeringen aviserar ett generellt statsbidrag istället för ett riktat.

SVT - 07 okt 15 kl. 06:16

Trots miljardsatsning – jämställdheten står och stampar

Löneskillnaden minskar knappt. Tillgången till makt minskar för kvinnor. Trots en miljardsatsning på jämställdhet är Sverige enligt en utredning långt ifrån jämställt..

DN - 08 dec 15 kl. 23:09

Sida med i miljardsatsning på grön el


En ny miljardsatsning, där Sida är den största finansiären, ska ge hundratusentals människor på den tanzaniska landsbygden grön el..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Han blir Tildes sidekick i nya TV4-satsningen

Tilde de Paula Eby lämnade i söndags "Nyhetsmorgon" för att i stället göra programmet "Efter fem" på TV4. Nu står det klart att Axel Pileby blir hennes sidekick, skriver Expressen. Pileby har tidigare arbetat på TV4-sporten, och kommer att vara Tilde de Paula Ebys studioreporter.

BT - 1 timme sedan

Positiva skadebesked för PSG-stjärnor

Skadorna på Paris Saint-Germains stjärnanfallare Neymar och Kylian Mbappé verkar inte vara så allvarliga som det befarades när de klev av sina respektive landskamper.(TT).

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Man rånad vid centralstationen i Borås

Polisen arbetar just nu med ett rån som utförts utanför centralstationen i Borås. – Målsägande har blivit rånad av en okänd gärningsman på vägen till sitt arbete, uppger Edvard Berner vid Boråspolisen..

BT - 1 timme sedan

Renault utser tillförordnad vd

Styrelsen för den franska biltillverkaren Renault har utsett bolagets operativa chef Thierry Bolloré till tillförordnad vd, bekräftar Renault i ett pressmeddelande. Nuvarande vd:n och styrelseordföranden Carlos Ghosn, har gripits i Japan för ekonomiska oegentligheter.(TT).

BT - 1 timme sedan

Ögonblick i Borås - Då Norrbyskolan invigdes

Vid middagstid fredagen den 15 september 1905 invigdes det nya skolhuset på Norrby. Från flaggstången på skolans tak och från för tillfället resta stänger runt skolan vajade dagen till ära den svensk-norska unionsflaggan enligt Borås Tidning. Ännu ägde unionen bestånd, även om hårda skilsmässoförhandlingar pågick i Karlstad..

BT - 1 timme sedan

Norska Senterpartiet hotar med misstroende

Norska Senterpartiet (SP) överväger att väcka misstroende mot statsminister Erna Solbergs (Høyre) regering, säger partiledaren Trygve Slagsvold Vedum i en intervju med den norska nyhetsbyrån NTB.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Jamaica: Gör reggae till världsarv

Låt reggaen vara med på FN-organet Unescos världsarvslista. På ett möte kring nya inval på listan över kulturella företeelser värda att bevara var det vad jamaicanska myndigheter önskade - att musikstilen ska komma med bland de nya invalen. Reggaen utvecklades på Jamaica under det sena 1960-talet.

BT - 2 timmar sedan

Joe Perry ställer in turné

Gitarristen Joe Perry ställer in sin soloturné som skulle ha dragit i gång nästa vecka, skriver Rolling Stone. Anledningen är den kollaps han nyligen drabbades av och som tvingat honom att ligga på sjukhus ett par veckor. Nu är han utskriven, men måste på läkares inrådan ta det lugnt året ut.

BT - 2 timmar sedan

Italiensk volontär kidnappad i Kenya

En italiensk volontär har kidnappats av beväpnade män vid en attack mot ett barnhem i kustprovinsen Kilifi. "Gänget förde bort en 23-årig italiensk kvinna, som är volontär för Africa Milele Onlus, en icke-statlig organisation som jobbar i området", skriver polisen på Twitter.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Polishusritningar finns fortfarande på nätet

Vem som helst kan mot betalning få tag på ritningar över flera polishus runt om i Sverige, rapporterar P4 Östergötland. Uppgifterna kommer ett år efter att radiokanalen avslöjade att detaljerade ritningar över ett antal polishus fanns tillgängliga för nedladdning på polisens egna servrar.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.