BT > Nyheter

Saturday, 19 January, 01:38

BT - 30 aug 18 kl. 14:54

Miljardsatsning på landsbygdskommunerSocialdemokraterna vill satsa två miljarder kronor årligen på de mindre landsbygdskommunerna. För Bollebygd skulle det innebära 9,6 miljoner och för Ulricehamn 16 miljoner..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bollebygd, Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardsatsning, landsbygdskommuner
SVT - 06 sep 11 kl. 19:08

Miljardsatsning på infrastruktur

Regionstyrelsen i Västra Götaland ställde sig idag bakom de rödgrönas budgetförslag för 2012, som bland annat innebär en miljardsatsning på infrastrukturen. Intervjuade: Gert-Inge Andersson (S), regionråd, Johnny Magnusson (M), regionråd. Reporter: Martin Grill.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 11:15

Miljardsatsning på rehabilitering och förbättrade sjukskrivningar

Regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har i dag kommit överens om en fortsättning på arbetet med att förbättra sjukskrivningsprocessen och ge fler kvinnor och män möjlighet till rehabilitering. Två miljarder kronor avsätts under 2012 inom sjukskrivningsmiljarden och rehabiliteringsgarantin. Pressmeddelande: Miljardsatsning på rehabilitering och förbättrade sjukskrivningar Så fungerar sjukförsäkringen Socialdepartementet, 22 december 2011.

GöteborgsPosten - 29 maj 12 kl. 08:07

Miljardsatsning gav bara 1 jobb!

Regeringens miljardsatsning att ordna jobb till utförsäkrade blev en flopp. Ett enda jobb har skapats i Göteborgsregionen..

DN - 30 jan 13 kl. 06:00

Miljardsatsning på mat får frän kritik

En miljardsatsning på ett par tusen olika matprojekt sedan 2008 som skulle skapa svenska jobb får förödande kritik. Ingen vet säkert vilka effekter stöden haft. Och det är osäkert om satsningen någonsin går att utvärdera..

GöteborgsPosten - 07 aug 13 kl. 06:00

Miljardsatsning på försvaret i Västsverige

Regeringen beslutar i morgon torsdag om en miljardsatsning på försvaret i Västsverige. Satsningen innebär en uppgradering av Sveriges stridsvagnar vilket kommer få stor betydelse för bland annat P4 i Skövde, skriver Cecilia Widegren (M)..

Expressen - 03 dec 14 kl. 00:28

Miljardsatsning på skolan kan utebli helt

Regeringens utlovade miljardsatsning på skolan kan gå om intet efter SD:s budgetbesked. Omröstningen sker på årsdagen av den nattsvarta Pisa-rapporten som visade på kraftigt försämrade skolresultat. – Vi ser nu hur partiprestige och maktbegär fäller krokben för de här viktiga satsningarna som kan göra verklig skillnad, säger Lärarförbudets ordförande Johanna Jaara Åstrand..

Sydsvenskan - 19 feb 15 kl. 16:45

Dansk miljardsatsning mot terrorism

Förbud mot anonyma kontantkort. Stenkoll på uppdateringar på Facebook. Fler livvakter.

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 15 kl. 16:45

Dansk miljardsatsning mot terrorism

Förbud mot anonyma kontantkort. Stenkoll på uppdateringar på Facebook. Fler livvakter.

Skånskan - 22 sep 15 kl. 12:18

Region Skåne får inget av regeringens miljardsatsning

Skåne Regeringens utlovade miljard till sjukvården ger inte ett öre till Region Skåne.
I realiteten innebär satsningen ökade kostnader för den redan hårt ansträngda skånebudgeten.Så här kommenterar regionstyrelsens ordförande, Henrik Fritzon
– Det är bra att regeringen aviserar ett generellt statsbidrag istället för ett riktat.

SVT - 07 okt 15 kl. 06:16

Trots miljardsatsning – jämställdheten står och stampar

Löneskillnaden minskar knappt. Tillgången till makt minskar för kvinnor. Trots en miljardsatsning på jämställdhet är Sverige enligt en utredning långt ifrån jämställt..

DN - 08 dec 15 kl. 23:09

Sida med i miljardsatsning på grön el


En ny miljardsatsning, där Sida är den största finansiären, ska ge hundratusentals människor på den tanzaniska landsbygden grön el..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Mor och dotter klär upp damerna för fest

När Lotta Andrehn skulle gifta sig för två år sedan blev hon besviken på servicen när de skulle köpa klänningar. "Det här gör vi bättre", tänkte hon och öppnade egen butik med mamma Lena..

BT - 1 timme sedan

Ny festival visar bara dåliga filmer

Ett ologiskt händelseförlopp, en kass dialog och skrattretande skådespelarinsatser. Allt detta eftersträvar en ny minifestival som arrangeras på Göteborgsbiografen Bio Roy, rapporterar Göteborgs-Posten.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Nej på ansökan om gruva i Storuman

Efter många turer kring planerna på en fluoritgruva i Storumans kommun ser de nu ut att gå i stöpet. Statliga Bergmästaren har ändrat sig och säger nej till bolaget Tertiary Golds ansökan om bearbetningskoncession, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Väktare dömd för insiderkupp

En 25-årig väktare och två medbrottslingar har dömts till 1,5 års fängelse vardera för en insiderkupp mot en elektronikbutik i Malmö, skriver Skånska Dagbladet. Det var natten till den 22 oktober förra året som två män, 25 respektive 36 år, greps av en polispatrull.(TT).

BT - 4 timmar sedan

SVT gör om Mello-appen efter kritiken

Under förra årets sändningar av Melodifestivalen röstade svenska folket över 42 miljoner gånger på sina favoritbidrag. Majoriteten av rösterna skickades in via den populära app som ger tv-tittarna fem gratisröster per låt.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Förlust för Sveriges VM-motståndare

Chile förlorade med 1-2 borta mot Italien i sin första landskamp för året i förberedelserna inför sommarens fotbolls-VM. Det var dock en knapp förlust för det sydamerikanska laget, som ingår i Sveriges grupp i VM i Frankrike.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Nyförvärven bakom extremt viktig Rydboholmsseger

Innebandy, div II herr.

BT - 3 timmar sedan

Mindre elelände i Norrtälje

Efter drygt två dygn har samtliga 1 600 Eon-kunder i bland annat Norrtälje, Värmdö och Österåker kommun fått tillbaka strömmen. Avbrottet ska ha orsakat av ett nedfallet träd.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Sjuhäringens topplåt kan vinna på P3 guld

I år representeras Sjuhärad på årets P3 guld av Alexander Tidebrink från Ulricehamn. Med den storspelade låten ”Be your friend” har han och medskaparna Vigiland blivit nominerade till Årets låt. .

BT - 3 timmar sedan

Även i USA var det uppåt på börsen

Efter tecken på att handelskonflikten mellan Kina och USA är på väg att lösas lyfte USA-börsen rejält även på fredagen. - Vi har fått en olivkvist från Kina om handel.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.