UT > Nyheter

Friday, 28 February, 23:04

UT - 30 aug 18 kl. 00:00

Insändare: Fråga politikerna om storskolanNu är det snart val igen och det som var en het potatis i början av året har åter börjat sjuda lite grann genom insändare och diskussioner på Facebook. Jag tänker på storskolan..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Fråga, politikernaom , storskolan
Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 20 kl. 00:01

Insändare: Vem bestämmer – tjänstemännen eller politikerna?

Jag blev glad när jag läste Sven Olof Svedbergs insändare (den 28 januari) där han bland annat skrev att politikerna borde se till att de specificerade palliativa slutenvårdsplatserna öppnas igen..

YA - 10 aug 18 kl. 02:02

Insändare: Kompromissvilja och samarbete präglar styret

Efter att ha läst de tre M-politikerna Sverker Meyer, Gunilla Andersson och Christian Perssons insändare i YA 2 augusti: "Har Centerpartiet gått vilse", tänkte jag vem är det som är vilse? Inte Centerpartiet i alla fall. .

Trelleborgs Allehanda - 02 okt 18 kl. 00:01

Insändare: Politikerna leker sandlåda med en femtedel av väljarna

I en insändare (den 27 september) har "Världsmedborgaren Svärd" aningslöst använt sanning och feltolkad verklighet till att (säkerligen oavsiktligt) göra SD en väntjänst! .

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 19 kl. 00:00

Insändare: Hur är det möjligt?

Många gånger har väl tanken slagit mig att ”Man borde skriva en insändare” när jag läser i TA om något märkligt politiskt beslut som gör att jag höjer ögonbrynen. Många gånger slutar det med att jag tänker att det finns säkert någon anledning till att politikerna har känt sig ”tvungna” att prioritera på detta vis. Det finns säkert flera sidor av myntet och det är nog så att jag inte är tillräckligt insatt i den här frågan.

UT - 16 aug 18 kl. 01:00

Insändare: Hur svarar politikerna på våra vindkraftsfrågor?

Hur ser politiker på planerade vindkraftverk som kan påverka landskapsbilden vid Komosse? Det undrar Åsa Odén. .

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 19 kl. 00:01

Insändare: Låt politikerna skapa en pärla av Trelleborg

Trams, trams och åter trams. Det är vad jag kallar konsulten Spacescapes nya utredning om den så kallade förbättrade västliga infarten för lastbilar och bilar till den i öster planerade nya hamnen. .

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

”Jag går helt klart för att vinna Vasaloppet”

Han har gjort elva Vasalopp tidigare, men aldrig varit med i någon segerdiskussion på allvar. I år är det annorlunda. Efter en stark och jämn säsong är Marcus Johansson kanske rent av det största svenskhoppet.

UT - 6 timmar sedan

Förundersökning om mordförsök nedlagd – ”Vi kommer inte längre”

Polisen har lagt ned förundersökningen där en man i 50-årsåldern inledningsvis misstänktes för mordförsök. Skälet är att ingen av de inblandade säger sig minnas vad som har hänt. .

UT - 7 timmar sedan

Igenkänningshumor och ”skruvade tankar” på hotellet

Komikern Carin Sollenberg driver ståupp-klubb i Jönköping och lovar en explosion av charm när hon gästar Hotell Bogesund på fredag. .

UT - 9 timmar sedan

Det våras för uteliv i stan – UT guidar till största kroghändelserna

Komedishower, frågesporter och klassiska AW:s. Det våras för uteliv i stan. Men trots goda försök till ett levande nöjesliv ger majoriteten av krögarna en samstämmig bild av läget – ulricehamnarna är svårflörtade på nöjesfronten.

UT - 9 timmar sedan

UT frågar – Vad har du för relation till Vasaloppet

På söndag är det dags för Vasaloppet. UT frågade några ulricehamnare vad de har för relation till det traditionsfyllda loppet. .

UT - 11 timmar sedan

Ulricehamnare ambassadör för italienska delikatessen

Ida Andersson från Ulricehamn är en av få utmärkta specialister på Parmaskinka i Sverige. Hon pryder numera också förstasidan på hemsidan för branschorganisationen Prosciutto di Parma, som månadens specialist..

UT - 11 timmar sedan

Hanna Falk tillbaka i världscupen: ”Känner mig redo”

Bara fyra månader efter diskoperationen är Hanna Falk tillbaka i hetluften. På onsdag tävlar UIF-stjärnan i världscupsprinten i Konnerud i Drammen..

UT - 11 timmar sedan

Mycket rullskidor i Jönssons Vasaloppsladdning

Tranemos Markus Jönssons uppladdning inför Vasaloppet har gått bra, förutom att han som många andra har lidit av bristen på snö. .

UT - 13 timmar sedan

Jakt: Tre lodjur kan skjutas i Ulricehamn

Den 1 mars inleds licensjakt på lodjur. I Sjuhäradskommunerna kan totalt tre djur komma att skjutas..

UT - 14 timmar sedan

Nytt handicapsystem för golfare: ”Välkommet”

En stor förändring för världens golfare träder i kraft under söndagen när sex olika handicapsystem blir ett. På Ulricehamns GK välkomnas nyheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.