Skånskan > Nyheter

Tuesday, 16 October, 19:33

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:00

Fördjupade ka­rak­tärer i andra säsongenDen 16 sep­tem­ber är Kjell Bergqvist och Jul­ia Rag­nar­son till­ba­ka som den hem­lösa expolisen Tom Stil­ton och po­lis­stu­denten Oli­via Rön­ning i andra sä­songen av SVT:s Spring­floden.
– Det här känns bättre än första gången, pre­cis som det ska vara, säger Rolf Börj­lind som till­sam­mans med Cil­la Börj­lind skrivit så väl dec­kar­se­rien som Spring­floden bygger på som ma­nus till tv-se­rien.Våren 2016 var det pre­mi­är i SVT för tv-se­rien Spring­floden som byggde på ma­nus­för­fat­ta­rna och äkta makarna Cil­la och Rolf Börjlinds första kri­mi­nal­ro­man med sam­ma namn. Här den Oli­via Rön­ning och Tom Stil­ton känna varandra och dras in i en otäck ut­red­ning med kopp­ling till ett mord på
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kjell Bergqvist, Jul, Rag, Tom Stil, Oli, Rön, SVT, Spring, Rolf Börj, Cil, Börj, Rolf Börjlinds, Nord, Olivias, Marseille, Tom, Den, Börjlinds, Stockholm, Beck, Graven, Morden, Minken, Johan Widerberg, Kjell Berg, Stil, Kall, Thai, Filmlance, SVT Play, Marcimain

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fördjupadeka , rak, täreri andra , säsongen
Skånskan - 16 maj 17 kl. 20:00

Säsong med fokus på mänskliga relationer

Amerikanska dramat Angels in America, fantasyberättelsen Den oändliga historien, politisk kabaré med Nina Persson, klassiska Fröken Julie och nyskrivet av Lars Norén. Det var ett brett utbud när Malmö Stadsteaters nya chef Kitte Wagner presenterade sin första säsong.
– Jag ser en klar röd tråd genom flera föreställningar här, säger hon.

SmålandsPosten - 21 okt 13 kl. 11:43

Maskinens mörker motarbetas av ljus framtid

Vernor Vinge, matematiker och författare lanserade begreppet 1993 Den tekniska singulariteten, alltså när intelligenta maskiner fått förmågan att förbättra sig själva skulle de snabbt ta över från människan. Kanske handlar det inte om science fiction längre. "I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that".

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Krögare döms att betala 400 000 till bryggeri

Ystad En restaurangägare i Ystad döms av Ystad tingsrätt att betala drygt 400 000 kronor till Åbro bryggeri.
Orsaken är att ägaren har stora skulder för öl, vin, cider och läsk som han köpt av bryggeriet och fått rabatt för utan att följa avtalet.Åbro bryggeri valde tidigare i år att säga upp avtalet med mannen eftersom han inte driver restaurangen.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till fastigheten på Gamla Vägen 9 i Blentarp

Blentarp Malin Fernlid, 29, och Jesper Altarac, 30, har tagit över fastigheten på Gamla Vägen 9 i Blentarp från Lena Kristin Jönsson och Bo-Gösta Lennart Åhman. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 2 795 000 kronor. Huset byggdes 2006 och har en boyta på 156 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken

Malmö Det är just nu stopp i tågtrafiken på Malmö central.Enligt Skånetrafiken ska det vara en olyckshändelse. Texten uppdateras..

Skånskan - 3 timmar sedan

”Många fakturor som inte stämmer”

HÖRBY Kommunalrådet Susanne Meijer (S) säger att en internutredning pågår och att det är för tidigt att uttala sig i skuldfrågan.
Hon är kritisk till att Stefan Borg (SD) redan har polisanmält tjänstemannen.Tjänstemannen har varit inblandad i andra byggprojekt också i kommunen, men där har inte några avvikelser upptäckts, enligt Susanne Meijer.

Skånskan - 3 timmar sedan

Cavefors bortgång en enorm förlust

Minneskrönika För cirka två veckor sedan fick jag ett mejl som meddelade att förläggaren och författaren Bo Cavefors blivit svårt sjuk och att det inte var lång tid kvar för den som ville säga farväl till honom. Avsändaren bodde själv utomlands numera, men hade nyligen varit i kontakt med Bo.
I morse fick jag veta att Bo Cavefors avldit.

Skånskan - 6 timmar sedan

130 kvadratmeter stort kedjehus i Sjöbo sålt

Sjöbo Försäljningen av kedjehuset på adressen Slåttervägen 3 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare blir Anna Nilsson, 39, och Magnus Appelin, 41, som köper fastigheten av Gabriella Petersson. Det 130 kvadratmeter stora huset är byggt 1979.

Skånskan - 6 timmar sedan

Fyrklöver utökas till fem

SVEDALA Svedalas fyrklöver blir nästa mandatperiod en femklöver.
Nu ansluter Kristdemokraterna i Svedalas minoritetsstyre.– Det känns rimligt att bygga vidare på det vi redan har.

Skånskan - 7 timmar sedan

Riskerar uteslutas efter antisemitiska kommentarer

Hässleholm Omar Al-Ganas som i valet samlade flest personröster för Socialdemokraterna i Hässleholm har hamnat i rejält blåsväder.
Efter antisemitiska och andra kontroversiella uttalanden i sociala medier uppmanas han nu att lämna sina uppdrag.Upprinnelsen till att 19-årige Omar Al-Ganas enligt ett pressmeddelande från Socialdemokraterna uppmanas lämna sina uppdrag och sitt medlemskap i partiet, är den granskning som nättidningen Samhällsnytt presenterat.

Skånskan - 6 timmar sedan

Byggkostnader skenade – tjänsteman polisanmäls

HÖRBY En kommunal tjänsteman i Hörby har stängts av från sitt arbete, och skickats hem, sedan det visat sig att kostnaderna för två byggprojekt har skenat.
Blivande kommunalrådet Stefan Borg (SD) polisanmäler honom dessutom för trolöshet mot huvudman – trots att kommunens egen utredning är långt ifrån avslutad.Vid ett extrainsatt möte med kommunstyrelsens arbetsutskott på måndagsmorgonen informerade kommunalrådet Susanne Meijer (S) om att kostnaderna för ombyggnaden av Gullregnsgården och hyrda lokaler på Vallgatan kommer att bli mycket högre än vad det var tänkt.

Skånskan - 7 timmar sedan

Seniorkort börjar gälla i december

MALMÖ Seniorkorten som ger alla 70-åringar gratis kollektivtrafik på vissa tider börjar gälla den 1 december.– Alla som fyllt 70 år får korten hemskickade, berättar tekniska nämndens ordförande Andréas Schönström (S). I nuläget ger det 36 000 Malmöbor gratis buss och tåg inom Malmö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.