Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 December, 13:39

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:00

Fördjupade ka­rak­tärer i andra säsongenDen 16 sep­tem­ber är Kjell Bergqvist och Jul­ia Rag­nar­son till­ba­ka som den hem­lösa expolisen Tom Stil­ton och po­lis­stu­denten Oli­via Rön­ning i andra sä­songen av SVT:s Spring­floden.
– Det här känns bättre än första gången, pre­cis som det ska vara, säger Rolf Börj­lind som till­sam­mans med Cil­la Börj­lind skrivit så väl dec­kar­se­rien som Spring­floden bygger på som ma­nus till tv-se­rien.Våren 2016 var det pre­mi­är i SVT för tv-se­rien Spring­floden som byggde på ma­nus­för­fat­ta­rna och äkta makarna Cil­la och Rolf Börjlinds första kri­mi­nal­ro­man med sam­ma namn. Här den Oli­via Rön­ning och Tom Stil­ton känna varandra och dras in i en otäck ut­red­ning med kopp­ling till ett mord på
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kjell Bergqvist, Jul, Rag, Tom Stil, Oli, Rön, SVT, Spring, Rolf Börj, Cil, Börj, Rolf Börjlinds, Nord, Olivias, Marseille, Tom, Den, Börjlinds, Stockholm, Beck, Graven, Morden, Minken, Johan Widerberg, Kjell Berg, Stil, Kall, Thai, Filmlance, SVT Play, Marcimain

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fördjupadeka , rak, täreri andra , säsongen
Skånskan - 16 maj 17 kl. 20:00

Säsong med fokus på mänskliga relationer

Amerikanska dramat Angels in America, fantasyberättelsen Den oändliga historien, politisk kabaré med Nina Persson, klassiska Fröken Julie och nyskrivet av Lars Norén. Det var ett brett utbud när Malmö Stadsteaters nya chef Kitte Wagner presenterade sin första säsong.
– Jag ser en klar röd tråd genom flera föreställningar här, säger hon.

SmålandsPosten - 21 okt 13 kl. 11:43

Maskinens mörker motarbetas av ljus framtid

Vernor Vinge, matematiker och författare lanserade begreppet 1993 Den tekniska singulariteten, alltså när intelligenta maskiner fått förmågan att förbättra sig själva skulle de snabbt ta över från människan. Kanske handlar det inte om science fiction längre. "I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that".

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Miljöpartiet får inget kommunalråd

MALMÖ Förslaget om att ge Miljöpartiet ett kommunalråd i Malmö har dragits tillbaka. Vänsterpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna har alla förklarat att de skulle rösta emot förslaget
och när kommunstyrelsen möttes på onsdagen hade posten tagits bort.När kommunstyrelsen möttes i förra veckan fanns ett extra kommunalråd med i organisationsförslaget.

Skånskan - 10 minuter sedan

98 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt

Marieholm Maria och Carl Johan Schedvin, båda 40 år, är nya ägare till fastigheten på Nygatan 14 i Marieholm. Huset är 98 kvadratmeter stort och byggdes 1950. Säljare är Fredrik Biel.

Skånskan - 30 minuter sedan

Millard (SD) avgår efter kritik

Sverige Jonas Millard avgår från sina poster som ordinarie ledamot i konstitutionsutskottet samt suppleant i utrikesutskottet och EU-nämnden.
Detta sker efter samtal med Sverigedemokraternas gruppledning efter bland annat uppgifter om att han spridit ut sexrykten om en kvinnlig kollega.– Jag väljer att lämna mitt uppdrag som ledamot i Sveriges riksdag av hänsyn till mitt parti, men också till min fru och mina barn.

Skånskan - 45 minuter sedan

Huset på Bruksgatan 29 i Hörby sålt igen – andra gången på kort tid

Hörby Nils Rune och Anna-Karin Persson, 71 och 70 år, är nya ägare till fastigheten på Bruksgatan 29 i Hörby. Köpet gjordes klart i december 2018 och priset på huset blev 2 350 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i maj i år för 1 250 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Just nu: Avlidne polisen hedras på Drottningtorget

Malmö Den polis som avled i samband med en utryckning under tisdagskvällen hedras just nu över hela landet.
En stor manifestation genomförs på Drottningtorget. – Det är väldigt mycket poliser på plats.

Skånskan - 2 timmar sedan

Talmannen sätter ny press på partiledarna

Inrikes Talmannen Andreas Norlén ser inga möjlighet att hålla en tredje statsministeromröstning denna veckan. – Jag beklagar det. Jag hade gärna sett en omröstning och en lösning före jul, sade han vid en presskonferens på onsdagsförmiddagen- Enligt Norlén har han haft förnyade samtal med samtlig partiledare sedan i fredags då Stefan Löfven på nytt röstades ner som statsministerkandidat.

Skånskan - 2 timmar sedan

Par i 70-årsåldern rånades i sin bostad

Brösarp Ett par i 70-årsåldern rånades i sin bostad väster om Brösarp natten till onsdagen av tre gärningsmän.
– De ska ha använt en kniv och ett pistolliknande föremål, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.Gärningsmännen tog sig in i huset på gården genom att krossa en fönsterruta vid altanen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Håller tyst minut för döde kollegan

inrikes Klockan 12.00 på onsdagen kommer alla poliser i landet hålla en tyst minut för den polisman som dog efter en olycka i natt.Det var vid halv nio-tiden på tisdagskvällen som olyckan var framme.

Skånskan - 3 timmar sedan

161 kvadratmeter stort hus i Tjörnarp sålt till nya ägare

Tjörnarp Hampus Hegerlund, 22, och Emelie Lisa Amanda Sjöberg, 21, har tagit över fastigheten på Granliden 17 i Tjörnarp från Kim Gunnar Mällberg. Ägarbytet blev klart i november 2018 och köpesumman blev 1 220 000 kronor. Husets byggår är 1978 och det har en boyta på 161 kvadratmeter.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hus i Hörby har fått ny ägare

Hörby Försäljningen av fastigheten på Kylevägen 5266 i Hörby är nu klar. Ny ägare är Christoffer Larsson, 22 år, och säljare är Christian Gustafsson och Maria Eriksson. Huset är byggt 1946 och har en boyta på 150 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.