Skånskan > Nyheter

Saturday, 23 February, 16:47

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:00

Fördjupade ka­rak­tärer i andra säsongenDen 16 sep­tem­ber är Kjell Bergqvist och Jul­ia Rag­nar­son till­ba­ka som den hem­lösa expolisen Tom Stil­ton och po­lis­stu­denten Oli­via Rön­ning i andra sä­songen av SVT:s Spring­floden.
– Det här känns bättre än första gången, pre­cis som det ska vara, säger Rolf Börj­lind som till­sam­mans med Cil­la Börj­lind skrivit så väl dec­kar­se­rien som Spring­floden bygger på som ma­nus till tv-se­rien.Våren 2016 var det pre­mi­är i SVT för tv-se­rien Spring­floden som byggde på ma­nus­för­fat­ta­rna och äkta makarna Cil­la och Rolf Börjlinds första kri­mi­nal­ro­man med sam­ma namn. Här den Oli­via Rön­ning och Tom Stil­ton känna varandra och dras in i en otäck ut­red­ning med kopp­ling till ett mord på
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kjell Bergqvist, Jul, Rag, Tom Stil, Oli, Rön, SVT, Spring, Rolf Börj, Cil, Börj, Rolf Börjlinds, Nord, Olivias, Marseille, Tom, Den, Börjlinds, Stockholm, Beck, Graven, Morden, Minken, Johan Widerberg, Kjell Berg, Stil, Kall, Thai, Filmlance, SVT Play, Marcimain

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fördjupadeka , rak, täreri andra , säsongen
Skånskan - 16 maj 17 kl. 20:00

Säsong med fokus på mänskliga relationer

Amerikanska dramat Angels in America, fantasyberättelsen Den oändliga historien, politisk kabaré med Nina Persson, klassiska Fröken Julie och nyskrivet av Lars Norén. Det var ett brett utbud när Malmö Stadsteaters nya chef Kitte Wagner presenterade sin första säsong.
– Jag ser en klar röd tråd genom flera föreställningar här, säger hon.

SmålandsPosten - 21 okt 13 kl. 11:43

Maskinens mörker motarbetas av ljus framtid

Vernor Vinge, matematiker och författare lanserade begreppet 1993 Den tekniska singulariteten, alltså när intelligenta maskiner fått förmågan att förbättra sig själva skulle de snabbt ta över från människan. Kanske handlar det inte om science fiction längre. "I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that".

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Varnar för en miljökatastrof

lyby För tio år sedan var Anita Ullmann med och drog igång nätverket Heaven or Shell i protest mot provborrningarna efter naturgas i Oderup.
Nu är hon ordförande i nätverket Vetonu och går i bräschen för motståndet mot gruvplanerna både på Österlen och i Lyby. Hon ser stora miljörisker med gruvprojektet.

Skånskan - 1 timme sedan

Brotten blir allt färre

SVALÖV Antal brott i Svalövs kommun går stadigt neråt.
2018 innebar den lägsta siffran sedan 2010. 1209 anmälningar kom in som ska jämföras med rekordåret 2014 då hela 2 241 brott utfördes.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av fastigheten på adressen Trumpetgatan 10 i Svalöv är nu klar. Nya ägare är Roger och Jerry Stormhed, 55 och 44 år, och säljare är Nisvet Salihovic. Ägarskiftet blev klart i februari 2019 och priset blev 2 795 000 kronor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Förarlös bil var rånarbyte

Malmö Bilföraren färdades på yttre ringvägen under onsdagskvällen när en stillastående bil plötsligt avtecknade sig i mörkret, stående på snedden i vägbanan.
Olyckan var ett omedelbart faktum. Lyckligtvis utan allvarliga personskador i den påkörande bilen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tullverket vill rekrytera 500

inrikes Under fredagen överlämnades budgetunderlaget till regeringen, med krav på 480 miljoner kronor.Tullverket vill öka sin bemanning med 25 procent, från nuvarande 2 000 anställda till 2 500 om några år. Därför lämnade man under fredagen in sitt budgetunderlag till regeringen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Upptäckte falsk tusensedel

höör En anmälan om olovlig befattning med falska pengar har inkommit till polisen 14 februari. Det är en bilfirma i Höör som tagit emot sedeln av okänd kund. Vid betalningstillfället upptäckte inte personalen att 1 000-kronorssedeln var falsk.

Skånskan - 7 timmar sedan

Stång till avspärrning borta

höör Den boende i Höör har använt en sex meter lång metallstång som avspärrning till sin uppfart. Den senaste tiden har metallstången legat på marken i rabatten. Nu har den boende upptäckt att stången som har ett värde på 500 kronor är borta.

Skånskan - 7 timmar sedan

Gjorde inbrott i villa

fogdaröd Någon gång mellan den 11 och 22 februari har en villaägare på Diskusgränd i Fogdaröd haft påhälsning av tjuvar då den boende var bortrest. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits..

Skånskan - 7 timmar sedan

Stal åkgräsklippare

Långhult Okänt antal tjuvar har gått in i ett garage i Långhult och stulit en åkgräsklippare någon gång mellan 20 och 21 februari. Tjuven har slagit sönder en lampa utanför garaget i hopp om att inte bli upptäckt och sedan fullföljt stölden..

Skånskan - 7 timmar sedan

Man i rullstol fick inte åka med buss

Malmö När en rullstolsbunden man skulle åka buss från Värnhemstorget, förvägrade busschauffören mannen att göra det. Han menade att elrullstolen skulle kunna explodera.Det var en sen kväll i april i fjol som mannen skulle åka hem till Lund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.