Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 19 April, 16:19

Västerbottens Folkblad - 27 aug 18 kl. 09:00

[PLUS] Hemliga gömmor upptäcktes i LyckseleGeocaching behåller greppet om sina utövare och i helgen samlades ett 50-tal personer i Lycksele....
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
PLUS, Lycksele

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PLUS, Hemliga, gömmor, upptäcktesi , Lycksele
YLE - 22 jan 15 kl. 21:22

SK: Många kändisar med på polisens hemliga lista

En lång rad finländare finns med i polisens hemliga register över misstänkta brottslingar, skriver Suomen Kuvalehti. Bland de registrerade finns bland andra artister, idrottare och politiker. Före detta statsministern Matti Vanhanen, och likaså fd utrikesministern Ilkka Kanerva finns med på listan.

YLE - 24 jan 13 kl. 08:50

Den hemliga bakterien

Den antibiotika resistenta bakterien MRSA CC 398 eller svinbakterien sprider sig en allt högre grad också till personer som inte har varit i kontakt med grisar.
På tre år har antalet smittade danskar fördubblats och idag finns smittan på var sjätte svingård i landet. Tidigare var det anställda på svingårdar som kunde få smittan men nu är alla i farozonen på ett helt annat sätt än tidigare, det säger danska forskare i TV-programmet Bakom Fasaden ?

Västerbottens Folkblad - 11 mar 16 kl. 07:38

Hemliga uppgifter publicerades

Umeå kommun lex Sarah anmäls efter att de av misstag publicerat hemliga uppgifter om privatpersoner. Av misstag råkade sekretessbelagda uppgifter publiceras på Umeå Kommuns externa hemsida.Händelsen som inträffade vid ett tillfälle i februari har lex Sarah anmälts.

Expressen - 03 aug 17 kl. 11:47

Japansk upptäckt: osmältbar isglass

Japanska forskares nya uppfinning kan vara det största som hänt livsmedelsbranschen sedan skivat bröd – en isglass som inte smälter i sommarvärmen. Den hemliga ingrediensen är en kemikalie som finns i vanliga jordgubbar och upptäcktes av misstag. Företaget som marknadsför glassen hävdar att inte ens ens en hårtork kan få den att smälta nämnvärt.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 18:48

[PLUS] Larmet avslöjade tjuvarna på banken

Larmet gick och personalen upptäckte att en dörr stod öppen. Så upptäcktes inbrottet på Swedbank i....

DN - 27 mar 18 kl. 15:09

Hemliga uppgifter hamnade på nätet

En person har fått strafföreläggande efter att ha lämnat ut en hemlig uppgift från Krigsarkivet. Det hela upptäcktes efter att handlingen publicerats på nätet..

Västerbottens Folkblad - 08 maj 14 kl. 08:19

[PLUS] Efter år av forskning – så upptäcktes perfekta hockeykroppen

Skellefteå AIK:s spelare har chockat experter och motståndare med sin fysik och teknik. För sex år....

Västerbottens Folkblad - 02 nov 14 kl. 13:09

[PLUS] Inbrottsvåg under allhelgona

Under helgen upptäcktes flera inbrott i Skellefteå, och det är villor i själva stan som har....

Västerbottens Folkblad - 11 dec 14 kl. 06:46

[PLUS] Fraktade stulna däck för flera hundra tusen

När polisen stoppade bilarna på E4 och kontrollerade vad som fanns i dem upptäcktes stöldgods för....

Västerbottens Folkblad - 07 apr 15 kl. 21:01

[PLUS] Knarkodlingen i Vilhelmina tar tid att utreda

Cannabisodlingen som upptäcktes vid en husrannsakan i en Vilhelminaby 16 mars tar tid att....

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

”Adrenalin är bästa drogen”

Eufori, fokus och ”tio av tio”. Under långfredagen inledde hopparna i Umeå fallskärmsklubb säsongen 2019 – och VK fick följa med i uppladdningen. ”Få ut mer av fritiden: hoppa fallskärm”.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Efter protesterna: Klartecken för lägenheter i Täfteå

Byggnadsnämnden i Umeå ger klartecken till flerbostadshus i Täfteå. – Äntligen, säger Henry....

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

”Jag är inte ensam om att unna mig i påsk”

Att äggkonsumtionen går upp under påskhelgen är det ingen som ifrågasätter. Att svensken handlar mer mat än en vanlig vecka förefaller inte det heller som något konstigt. Faktum är att under skärtorsdagen handlar vi för dubbelt så mycket som en vanlig dag.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Uppgifter: Henrik Lundqvist spelar VM

Henrik Lundqvist är klar för spel i ishockey-VM i Slovakien i maj, enligt SVT. Den 37-årige stjärnmålvakten kommer från sin tyngsta NHL-säsong i karriären och missade Stanley Cup-slutspelet med sitt New York Rangers. Lundqvist spelade 52 av 84 grundseriematcher och noterades för totalt 90,7 i räddningsprocent, hans sämsta siffra på 14 säsonger i Nordamerika.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Polisjakt på rånare i Umeå

En byggnad i centrala Umeå har spärrats av efter att två män rånat en bingohall. Larmet om händelsen inkom klockan 12.38.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Larm om brinnande skoter

Räddningstjänsten har larmats om en snöskoter som fattat eld. Händelsen har inträffat vid Granberg nära Jörn norr om Skellefteå. Enligt uppgift från SOS Alarm har ingen ambulans skickats till platsen, vilket kan tyda på att inga personskador uppstått..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Åtalas för stulna mopeder

En 30-årig man åtalas misstänkt för att ha köpt eller bytt till sig två stulna mopeder. Mopederna stals i september förra året från en stuga i en by inom Vindelns kommun. När mopederna senare dök upp både i sin helhet och som delar väcktes misstankar om att 30-åringen haft vetskap om att de var stulna.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Två bötfälls för trafikbrott

Två bilförare i länet får öppna plånboken efter att på fredag förmiddag ertappats för trafikbrott. Den ene, en förare av en lätt lastbil, stoppades på E12 i Strömsund utanför Storuman. Orsaken var att föraren inte anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Stal mat i Umeåbutik

Polis larmades på fredag förmiddag till en matbutik i centrala Umeå. Anledningen var att personalen stoppat en man efter att denne stulit mat. Polispatrullen som ryckte ut har hållit förhör med mannen och även upprättat en anmälan gällande ringa stöld..

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Anställd tog själv bonuspoängen

En anställd i en butik satte i system att registrera vissa kunders medlemspoäng på sig själv. Den anställde, en man i 50-årsåldern, arbetade i en butik i en av Umeås kranskommuner. I de fall kunderna inte hade något medlemskort, eller ville ha information om vad en vara kostade med rabatt, slog han in sitt eget […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.