Expressen > Nöje

Monday, 12 November, 18:40

Expressen - 26 aug 18 kl. 10:00

Kvinnorna som styr GW Perssons bolagSveriges mest kända kriminologiprofessor Leif GW Persson gör succé med sina bolag. För Dagens Industri berättar kriminologiprofessorn att det är hans hustru och dotter som styr bolaget – samtidigt som han hyllar dottern stort:– Jag är mycket stolt över henne. Då rann en tår nedför mina feta kinder, säger han till tidningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GW Perssons, Leif GW Persson, Dagens Industri

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnornasom , styrGW , Perssons, bolag
DI - 24 maj 12 kl. 16:23

Uppåt för Göran Perssons bolag

Göran Perssons bolag ökade vinsten kraftigt förra året. Men den förre statsministern valde att ta ut en mycket blygsam lön..

Resume - 28 jun 15 kl. 06:44

Kvinnorna styr Rosenbad

Kvinnorna styr Sverige, eller åtminstone Rosenbad. En majoritet av de politiska cheferna är kvinnor, visar en granskning av regeringskansliet som Resumé har gjort.– Det känns som ett trendbrott, säger Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet..

Kristianstadsbladet - 07 sep 11 kl. 11:44

Kvinnorna styr i Centerpartiet

Kvinnorna dominerar Centerpartiet. Vid stämman i Åre i september väljs Annie Lööf till partiledare efter Maud Olofsson. I den högsta ledningen, det verkställande utskottet, kommer fyra av fem att vara kvinnor.

DI - 28 jun 15 kl. 09:24

Rekordvinst för Göran Perssons bolag

Förra året blev ett rekordår för förre statministern Göran Persson. Hans bolag Baven AB mer än fördubblade vinsten jämfört med 2013..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jan 13 kl. 08:48

Gubbarna styr kommunens bolag

En ganska vanlig styrelseledamot i Karlstads kommunala bolag är man, pensionär och tidigare officer. Oftast saknar han erfarenhet från den bransch som bolaget verkar i. För sin insats lyfter han runt 15 000 kronor i årligt styrelsearvode..

BT - 08 nov 14 kl. 06:16

Kvinnorna tar över i Mark

Marks kommun har aldrig haft så många kvinnor i toppen som nu. De tre mäktigaste politikerna är kvinnor liksom kommunchefen. BT träffade makten i Mark för att prata ojämlikhet, motstånd och Markbornas öppenhet.

Realtid - 27 jan 11 kl. 14:24

Göran Perssons bolag ökar vinsten

Styrelsen för Sveaskog föreslår nu en utdelning till ägaren på 756 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 07 jun 11 kl. 14:18

Så bra går det för Göran Perssons bolag

Före detta statsministern Göran Persson har sedan två år ett aktiebolag, Baven AB. Nu har bolagets andra årsredovisning inkommit till bolagsverket..

DI - 04 aug 11 kl. 08:29

Tungt år för Göran Perssons bolag

Det blev ett tungt förlustår för biogasproducenten Scandinavian Biogas Fuels International, där tidigare statsministern Göran Persson är styrelseordförande. Styrelsen arbetar för att dra in mera pengar..

Affärsvärlden - 04 aug 11 kl. 09:05

Svidande förlust för Göran Perssons bolag

Sveriges förre statsminister sitter numera som ordförande i ett svenskt energibolag med höga ambitioner. Trots tunga kapitalinjektioner visar bolaget en förlust på 58 miljoner kronor..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Peg Parneviks ärliga budskap om sin kropp

Peg Parnevik är trött på att det bara är allt bra som får synas i sociala medier. Därför skriver hon nu ett ärligt inlägg på Instagram om hur osäker hon är på sin kropp."Jag har en helt vanlig kropp med veck och celluliter och en näsa som sticker ut lite längre än vad jag hade önskat" skriver Peg Parnevik på Instagram..

Expressen - 45 minuter sedan

Fanny, 17, tog sitt liv – nu vill mamman Maria hjälpa andra

17-åriga Fanny sa hej då till sina systrar, åkte på sin moppe ut i skogen och kom aldrig hem igen.I måndagens "Sofias änglar" får hennes mamma Maria Ter-Borch och systrarna Wilma och Vinga renoveringshjälp efter Fannys självmord.– Om man tar emot lite hjälp så kan det bli väldigt bra.

Expressen - 1 timme sedan

Melodifestivalen 2019: Artisterna som är klara

2 februari drar Melodifestivalen 2019 i gång. 28 låtar tävlar i fyra deltävlingar och en andra chansen om att komma till den stora finalen på Friends arena i Solna den 9 mars 2019.Här är allt du behöver veta för att vara förberedd inför årets stora musik- och tv-fest..

Expressen - 1 timme sedan

Jon Henrik Fjällgren klar för Melodifestivalen 2019

Jon Henrik Fjällgren deltar i Melodifestivalen 2019, enligt Aftonbladet.Det blir tredje gången som artisten ställer upp i tävlingen..

Expressen - 2 timmar sedan

Carina Bergs lycka – ska gifta sig med kärleken

Carina Berg ska gifta sig med yngre kärleken, fotbollsspelaren Erik Johansson.Paret har skickat in en hindersprövning för att kunna gifta sig.Enligt dokumentet planerar paret att hålla bröllop den 15 december..

Expressen - 4 timmar sedan

Björn Gustafssons avslöjande – om kärlekslivet i Hollywood

Björn Gustafsson provar vingarna som skådespelare i Hollywood, och är nu aktuell i svenska storfilmen "Lyrro".I en intervju med Klick avslöjar skådespelaren sitt kärleksliv i Hollywood – och hur han festar med stjärnorna.– När vi kommer till kalaset visar det sig att det är Steven Tylers fest, där det är fullt av rockstjärnor – och Jim Carrey, säger Björn Gustafsson..

Expressen - 5 timmar sedan

Pappan avslöjade sin stora hemlighet när sonen kom ut

När brittiske artisten Danny Tetley avslöjade för sin pappa att han är homosexuell fick han ett svar som han aldrig hade kunnat vänta sig.– Det var ett ganska konstigt ögonblick, säger han till tidningen The Sun..

Expressen - 5 timmar sedan

De gör rollerna i Sveriges Radios julkalender 2018

Den första december är det dags för årets julkalender i Barnradion och fram till julafton kan radiolyssnarna följa årets följetong "Tonje i Glimmerdalen".Bland rollerna hörs Sven Wollter, Maxida Märak och Charlotte Kalla, avslöjar nu Sveriges Radio i ett pressmeddelande.– Jag blev jättestolt när jag fick frågan om att få vara med i något som är så betydelsefullt under december månad, säger Charlotte Kalla i ett pressmeddelande..

Expressen - 6 timmar sedan

”Let's dance”-profilens ord om sonens dödliga sjukdom

"Let's dance"-profilen Dermot Clemengers 11-åriga son diagnostiserades i februari med diabetes typ 1.Nu öppnar Clemenger upp om känslorna kring sonens dödliga sjukdom i Peter Jihdes dokumentärserie "Leva utan att dö" på TV3 – och hur det ändrat livet för familjen.– Då förändrades allt i ett ögonblick, säger Dermot Clemenger i dokumentären..

Expressen - 8 timmar sedan

Marie Serneholt om kroppen efter krävande graviditeten

I september födde Marie Serneholt sina tvillingsöner Philip och Nicholas, och hon visar gärna upp sina söta, friska pojkar.Nu berättar profilen om hur hon själv mår efter den krävande födseln."Tänkte i alla fall berätta att jag haft återbesök på MVC i dag för att kolla hur kroppen läkt och så" skriver Marie Serneholt i ett blogginlägg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.