Expressen > Nöje

Wednesday, 24 April, 17:55

Expressen - 26 aug 18 kl. 10:00

Kvinnorna som styr GW Perssons bolagSveriges mest kända kriminologiprofessor Leif GW Persson gör succé med sina bolag. För Dagens Industri berättar kriminologiprofessorn att det är hans hustru och dotter som styr bolaget – samtidigt som han hyllar dottern stort:– Jag är mycket stolt över henne. Då rann en tår nedför mina feta kinder, säger han till tidningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GW Perssons, Leif GW Persson, Dagens Industri

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnornasom , styrGW , Perssons, bolag
DI - 24 maj 12 kl. 16:23

Uppåt för Göran Perssons bolag

Göran Perssons bolag ökade vinsten kraftigt förra året. Men den förre statsministern valde att ta ut en mycket blygsam lön..

Resume - 28 jun 15 kl. 06:44

Kvinnorna styr Rosenbad

Kvinnorna styr Sverige, eller åtminstone Rosenbad. En majoritet av de politiska cheferna är kvinnor, visar en granskning av regeringskansliet som Resumé har gjort.– Det känns som ett trendbrott, säger Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet..

Kristianstadsbladet - 07 sep 11 kl. 11:44

Kvinnorna styr i Centerpartiet

Kvinnorna dominerar Centerpartiet. Vid stämman i Åre i september väljs Annie Lööf till partiledare efter Maud Olofsson. I den högsta ledningen, det verkställande utskottet, kommer fyra av fem att vara kvinnor.

DI - 28 jun 15 kl. 09:24

Rekordvinst för Göran Perssons bolag

Förra året blev ett rekordår för förre statministern Göran Persson. Hans bolag Baven AB mer än fördubblade vinsten jämfört med 2013..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jan 13 kl. 08:48

Gubbarna styr kommunens bolag

En ganska vanlig styrelseledamot i Karlstads kommunala bolag är man, pensionär och tidigare officer. Oftast saknar han erfarenhet från den bransch som bolaget verkar i. För sin insats lyfter han runt 15 000 kronor i årligt styrelsearvode..

BT - 08 nov 14 kl. 06:16

Kvinnorna tar över i Mark

Marks kommun har aldrig haft så många kvinnor i toppen som nu. De tre mäktigaste politikerna är kvinnor liksom kommunchefen. BT träffade makten i Mark för att prata ojämlikhet, motstånd och Markbornas öppenhet.

Realtid - 27 jan 11 kl. 14:24

Göran Perssons bolag ökar vinsten

Styrelsen för Sveaskog föreslår nu en utdelning till ägaren på 756 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 07 jun 11 kl. 14:18

Så bra går det för Göran Perssons bolag

Före detta statsministern Göran Persson har sedan två år ett aktiebolag, Baven AB. Nu har bolagets andra årsredovisning inkommit till bolagsverket..

DI - 04 aug 11 kl. 08:29

Tungt år för Göran Perssons bolag

Det blev ett tungt förlustår för biogasproducenten Scandinavian Biogas Fuels International, där tidigare statsministern Göran Persson är styrelseordförande. Styrelsen arbetar för att dra in mera pengar..

Affärsvärlden - 04 aug 11 kl. 09:05

Svidande förlust för Göran Perssons bolag

Sveriges förre statsminister sitter numera som ordförande i ett svenskt energibolag med höga ambitioner. Trots tunga kapitalinjektioner visar bolaget en förlust på 58 miljoner kronor..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Ulf Lundell åtalas för grovt rattfylleri

Ulf Lundell åtalas för grovt rattfylleri.Artisten skriver själv om anklagelserna på sin hemsida:”Djupt ångerfull... Stor skam”, skriver han..

Expressen - 1 timme sedan

Linda Lindorffs sorg efter tv-bondens kärlekskrasch

Under förra säsongen av ”Bonde söker fru” fann skogsbonden Per Solberg kärleken i Sofie Öhman. Men i förra veckan kom paret med beskedet att de valt at gå skilda vägar, ett besked som tog hårt på programledaren Linda Lindorff.”Det var så laddat, innerligt och magiskt vackert.

Expressen - 1 timme sedan

Billie Eilish – då kommer hon till Sverige i sommar

Det började med en uppladdning på Soundcloud.Lite mer än två år senare är Billie Eilish en av världens hetaste artister.I sommar kommer hon till Sverige igen..

Expressen - 2 timmar sedan

Barnens känslosamma hyllning vid Jon Skolmens begravning

Under onsdagen begravdes den folkkära komikern och skådespelaren Jon Skolmen i Fagerborgs kyrka i Oslo.Under ceremonin hyllades han av sina barn i ett känslosamt minnestal, där de berättade att deras pappa fyllde uppväxten med glädje och skratt.– Det var ett barndomsuniversum med massor av glada upptåg, sa Christian Skolmen..

Expressen - 4 timmar sedan

Malin Stenbäcks glädjebesked – ska bli mamma

Malin Stenbäck ska bli mamma.Det meddelar hon på Instagram.”Bebisen är efterlängtad”, skriver hon..

Expressen - 7 timmar sedan

Britney Spears egna ord efter svåra tiden

Britney Spears berättar nu – efter den svåra tiden.Uppgifter om stjärnans hälsotillstånd och rykten om att hon skulle hållas inspärrad på rehab mot sin vilja har fått fansen att oroa sig och agera med demonstrationer.Nu väljer stjärnan själv att berätta på sociala medier om den senaste tidens turbulens:”Jag försöker få en stund för mig själv, men allt som händer gör det bara svårare för mig.

Expressen - 7 timmar sedan

”Avengers” glittrar som en komet på himlen

När Dr. Strange I ”Infinity war” använde sina superkrafter för att se hur många alternativa utgångar det fanns i kriget mot Thanos blev svaret ”fjorton miljoner sexhundrafem”. Men bara i en enda version vinner de goda.

Expressen - 8 timmar sedan

Tess Merkels ärliga ord om gravidkampen

Tess Merkel Solomons lever ihop med den 17 år yngre maken Kenny Solomons.Nu berättar ”Alcazar”-sångerskan om utmaningarna som kommit med ålderskillnaden, ångern efter en abort och rädslan att inte kunna ge Kenny biologiska barn.– Från den dagen så har jag ju naturligtvis krigat med mig själv med att ”tänk om, varför?

Expressen - 10 timmar sedan

Agneta Sjödin återvänder till TV4 – efter pausen

Agneta Sjödin och Gunde Svan återvänder till ”Fångarna på fortet”.Efter förra årets uppehåll är TV4:s populära underhållningsprogram tillbaka.– För mig är det en nostalgitripp varje gång jag får göra ”Fångarna på fortet” med Gunde.

Expressen - 10 timmar sedan

Så bra är nya säsongen av ”Enkelstöten”

SPOILERVARNING: ”Fint samspel mellan Lotta Tejle och Sissela Kyle”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.