YA > Nyheter

Tuesday, 16 October, 18:09

YA - 25 aug 18 kl. 03:34

Insändare: Vi hade godtagbara skäl att utebliSvar till Torgny Larsson, Sara Anheden och Inger Åbondes insändare ”Inget SD-intresse för diskussion om mineraljakt” i YA 21 augusti. Vi Sverigedemokrater tar klimatfrågan på allra största allvar. Däremot tror vi inte att något parti i Sverige klarar att förändra vädret..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Torgny Larsson, Anheden, Inger Åbondes, Inget SD, YA, Sverigedemokrater, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareVi hade , godtagbara, skälatt , utebli

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Neneh Cherry klar för Stockholm

Den albumaktuella svenska artisten Neneh Cherry spelar i Stockholm nästa år. Den 6 mars ställer hon sig på scenen på klubben Debaser Strand. Biljetterna släpps den 19 oktober, samma dag som den nya plattan "Broken politics" blir tillgängligt i sin helhet.

YA - 10 minuter sedan

Radio Active-ledningen vill inte kommentera – i dag

Christer Ågren är ordförande i Radio Active, men han anser sig för nytillträdd för att kommentera avhoppen från programledarna Göran Sagstuen och Michael Saxell. I kväll är det styrelsemöte på radiokanalen och först i morgon onsdag vill stationschefen göra ett uttalande..

YA - 30 minuter sedan

Säg inte kanske, säg ja eller nej

Låtsas som att partiet inte finns, lägga ner röster, eller skapa superkoalitioner – det är tre varianter på att försöka hålla SD utanför. De två första är demokratiskt underliga. Den tredje fungerar uselt..

YA - 30 minuter sedan

Emil i Lönneberga blir musikal på Liseberg

Filmerna har setts av en mångmiljonpublik. Nu blir Astrid Lindgrens "Emil i Lönneberga" musikal på Lisebergsteatern i Göteborg. Den nya uppsättningen är tänkt att bli en modernare version av 1970-talets filmklassiker.

YA - 30 minuter sedan

Ukrainskt militärflyg i krasch

Ett ukrainskt militärflygplan har störtat i samband med en storskalig övning i hemlandet, meddelar det ukrainska flygvapnet. Övningen genomförs tillsammans med det amerikanska flygvapnet. Det rör sig om ett Sukhoi-27-plan, ett jaktflygplan av sovjetisk modell med plats för en pilot.

YA - 15 minuter sedan

En slogans underbara resa

YA:s Skurupsreportrar Annika Thunell och Katarina Ström Melvinger släpper boken ”En kommunslogans underbara resa”. Det sker naturligtvis i Nils Holgersson-land, onsdagen 17 oktober klockan 17 på Svaneholms slott. .

YA - 30 minuter sedan

Sjundeklassare planerar framtida bostadsområden

Lägenheter eller villor? Subway eller simhall. Idéerna flödar när Alléskolans sjuor är med i arbetet att ta fram en ny översiktsplan för kommunen..

YA - 1 timme sedan

Tandläkare fick pengar för fantasipatienter

En tandläkare i Uppsala döms för grovt bedrägeri efter att ha kvitterat ut tandvårdsstöd för ett 40-tal påhittade patienter, skriver Upsala Nya Tidning. 2012 fattade Försäkringskassan misstankar mot tandläkaren och började ringa runt till dennes patienter.(TT).

YA - 1 timme sedan

Ralph Fiennes får europeiskt hederspris

Den europeiska filmgalan EFA har valt att ge årets hedersutmärkelse till den brittiska skådespelaren Ralph Fiennes. Han tilldelas priset för "europeiska insatser för internationell film" för sina bedrifter framför och bakom kameran.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Hur går du egentligen?

Från och med denna vecka gäller förtydligade regler för gång- och cykeltrafikanter. De flesta bilister och cyklister är väl införstådda i sina trafikregler - men vad gäller för fotgängare? I måndags trädde regeringens ändring i Trafikförordningen, som förtydligar reglerna för gång- och cykeltrafikanter, i kraft.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.