YA > Nyheter

Tuesday, 19 February, 19:44

YA - 25 aug 18 kl. 03:34

Insändare: Vi hade godtagbara skäl att utebliSvar till Torgny Larsson, Sara Anheden och Inger Åbondes insändare ”Inget SD-intresse för diskussion om mineraljakt” i YA 21 augusti. Vi Sverigedemokrater tar klimatfrågan på allra största allvar. Däremot tror vi inte att något parti i Sverige klarar att förändra vädret..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Torgny Larsson, Anheden, Inger Åbondes, Inget SD, YA, Sverigedemokrater, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareVi hade , godtagbara, skälatt , utebli

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Gustafsson ersätter Hodor

Nästan en vecka har gått sedan Peder Hodor lämnade rollen som generalsekreterare för Svenska bandyförbundet. Nu är det klart att Per-Anders Gustafsson blir tillförordnad, och därmed tar över Hodors arbetsuppgifter.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Sju barn omkom i brand i Kanada

En eldsvåda i en villa i Halifax i sydöstra Kanada har krävt sju barns liv. De omkomna var mellan tre månader och 17 år. Pappan till barnen vårdas för livshotande skador, medan mamman inte är livshotande skadad.

YA - 45 minuter sedan

Tre räddade man ur brinnande hus - belönas

Tre unga personer sprang in i en brinnande villa och räddade livet på mannen som bodde där. Nu har trion och två anhöriga belönats med plaketter från räddningstjänsten. - Man är ju i chock, säger Patricia Downes om känslan när de fått ut mannen.

YA - 45 minuter sedan

Brandingenjör: Tänk på riskerna innan

De tre unga personerna trotsade faran och räddade livet på en man ur ett brinnande hus. Men det gäller att tänka sig för och överväga riskerna i situationen. - Om sikten är så dålig att man inte ser genom ett rum ska man definitivt inte ge sig in, säger Lars Brodin vid Brandskyddsföreningen.

YA - 1 timme sedan

Ystadsbor klagade på kemisk lukt under natten: ”Jag kräktes”

Både räddningstjänsten och Ystad–Österlenregionens miljöförbund har fått in flera klagomål på att det legat en tjock kemisk lukt över Ystad under natten till tisdagen. Källan till lukten är okänd, men miljöförbundet har bett Polykemi att se över om det kan ha hänt något i företagets produktion som föranlett en extra stark lukt..

YA - 1 timme sedan

Knivman skjuten av polis i Frankrike

En man som attackerat och skadat två fotgängare med kniv i Marseille i södra Frankrike har skjutits av polis. Mannen sköts när han hotade poliserna med sitt vapen, uppger polisen. Knivmannens skador beskrivs som kritiska.

YA - 1 timme sedan

Indonesien söker OS 2032

2018 arrangerade Indonesien Asiatiska spelen. Det gav uppenbarligen blodad mästerskapstand. Nu har nämligen önationen i Sydostasien ansökt om att få arrangera sommar-OS 2032.

YA - 1 timme sedan

Ai Weiweis historia struken ur ensemblefilm

Den kinesiska konstnären Ai Weiwei bidrog med en historia till ensemblefilmen "Berlin, I love you", med svensk premiär senare i år. Nu rapporterar tyska kanalen Deutsche Welle att konstnärens segment av filmen redigerats bort helt, för att inte stöta sig med Kina.(TT).

YA - 1 timme sedan

Taxibolag flyttar sitt huvudkontor till Sjöbo

Taxi 80 000 flyttar sitt huvudkontor till Sjöbo och busstationen. De hoppas bli lite mer kända och dessutom ligger Sjöbo bra till då företaget tittar på en expansion österut..

YA - 1 timme sedan

Så stor är läkarbristen i Skåne – specialister saknas inom flera områden

311 allmänläkarspecialister. 32 psykiatriker. 22 radiologer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.