YA > Nyheter

Tuesday, 16 October, 07:25

YA - 25 aug 18 kl. 00:24

Insändare: Så fult med asfaltJag läste Andrea Franssin insändare angående asfaltering av badstigen i Simrishamn. Jag blir också förfärad av denna syn. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Andrea Franssin, Simrishamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, , fultmed , asfalt
UT - 16 maj 18 kl. 06:42

Insändare: Fint och fult i stan

DalaDemokraten - 17 nov 14 kl. 17:24

Insändare: Grattis alla Falubor!

Staden växer. Vi stoltserar med en femfilig väg utan störande blomsterarrangemang. Mera asfalt, från Åhlenshuset till Faluån..

ÖstersundsPosten - 04 jul 16 kl. 09:55

INSÄNDARE: Tänk på hastigheten i sommar

Nu är sommaren 2016 här och något som inte skiljer sig mot tidigare somrar är att den för med sig en och annan vägarbetare. Asfalt ska läggas på en hel del vägar i länet under sommaren, något som tidningarna rapporterat om flera omgångar..

ÖstersundsPosten - 23 nov 17 kl. 10:04

INSÄNDARE: Ta av er offerkoftan, Brunflo IK

Under en ishockeymatch i division 2 utdelades tre matchstraff för Järpens IF mot Brunflo IK. Enligt vad som framkommit medialt så har Järpen spelat oerhört fult. Stor ilska i Brunflo efter skada oc....

YA - 17 aug 18 kl. 03:33

Insändare: Så fult och onödigt med asfalt

Simrishamns kommuns totala miljöförstörelsen som gjorts av badstigen när den asfalterats och satts upp fula likstolpar (lyktstolpar). Nu går det varken att gå eller cykla där. .

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 15 kl. 04:00

Är det fortfarande fult med elitskolor?

Svar till Bo Sjögren, Rydebäck, och rubriken Sätt betyg från årskurs ett, HD 27/2i.Jag kan enbart vidimera varje argument du påvisar i din insändare. Av egen erfarenhet vet jag vikten av att få betyg från årskurs ett och kan också referera till 1953.

Barometern - 26 maj 14 kl. 08:59

Insändarna är både okunniga och anonyma

Gemensamt för de insändare som nu berömmer kommunens planer för Kalmarsundsparken är att de är anonyma och okunniga. De som kämpar för miljön kallas för bakåtsträvare och asfalt sägs vara bästa underlaget för löpare.
Ingen har väl hittills klagat på den nya badbryggan men ingen tycks heller ägna en tanke åt att Östersjön är ett av världens mest förorenade hav.

Blekinge Läns tidning - 23 feb 17 kl. 15:18

Åkermarken blir asfalt

Insändare till kommunstyrelsens ordförande Patrik Hansson (S) och regionrådet Christina Mattisson (S):.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 14 kl. 09:54

Vägunderhållet är under all kritik

Privat
Kommentar till Tekniska nämndens ordförande Eric Samuelsons insändare (den 10 juli).
Den 12 november 2013 invigde ni Ekvatorvägen som i dag har grusbeläggning och 50 km/timmen. Denna väg är kopplad till Vattenverksvägen i norr.

SmålandsPosten - 10 okt 14 kl. 06:56

Tvinga inte ut oss på bilvägarna

Kommentar till insändare om Sydostleden.
Vi blir uppriktigt ledsna när vi läser insändarna om Sydostleden mellan Växjö och Ingelstad. Inställningen hos insändarnas skribenter verkar vara antingen eller, vilket även rubriken i den ena insändaren lyder, och det tycks tyvärr som om de har glömt bort hur det är att samsas och dela med sig.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Italiens regering har godkänt budget

Den italienska regeringen har godkänt budgeten för 2019. Budgeten, som bland annat innehåller ökade välfärdssatsningar och sänkt pensionsålder, kommer att innebära ett ökat underskott för Italien, vilket skapat oro på finansmarknaden och även kritiserats av EU-kommissionen.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Fastighetsmarknaden fortsätter att mattas av

Färre sålda småhus, och långsammare ökning av inteckningarna. Fastighetsmarknaden fortsätter att mattas av under tredje kvartalet i år, enligt färska siffror från Lantmäteriet. Mellan juli och september såldes 16 831 småhus, vilket är 2 procent lägre än samma tid i fjol då 17 211 småhus såldes.

YA - 30 minuter sedan

Allvarlig inavel bland uppländska vargar

Vargpopulationen i Upplands län är allvarligt inavlad, rapporterar P4 Uppland. Det fanns i fjol bara ett vargpar i Uppsala län, men de fick åtta valpar. Analyser av spillningen i Glamsenreviret visar att det är en vargtik som parat sig med sin son.

YA - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Misstänkt skottlossning i Malmö. Bilbrand utanför Sösdala..

YA - 1 timme sedan

Spänningen stiger kring brexit

Har Theresa May stöd för en brexituppgörelse med EU? Kan övriga EU komma henne till mötes? Och blir det ett nytt toppmöte eller ej?

YA - 1 timme sedan

Spår av vikingaskepp hittat nära svensk gräns

Spår av ett vikingaskepp har hittats vid Jellhaugen i Norge, mindre än tio kilometer från den svenska gränsen. Fyndet har gjorts med hjälp av en georadar som gör det möjligt att se hur marken ser ut under ytan.(TT).

YA - 1 timme sedan

Sverige världsledande inom digitala betalningar

Kontantbetalningarna fortsätter att minska i världen och Sverige går i täten. För första gången går svenskarna om amerikanerna i antalet kontantlösa betalningar per person, enligt en ny rapport.(TT).

YA - 1 timme sedan

Högre elpriser gör boendet dyrare

Stigande elpriser fortsätter att driva upp svenska hushålls boendekostnader. På ett år har elkostnaderna ökat med i snitt 20 procent. Samtidigt kvarstår stora geografiska skillnader - den som bor Munkedal kan betala drygt 900 kronor mer per månad jämfört med den som bor i Luleå.

YA - 1 timme sedan

Barnkära gorillahannar får mer sex

Mer sex och parning. Det får de gorillahannar som hjälper till med barnen. Och då inte bara med sina egna, utan även andras.

YA - 1 timme sedan

Britter bunkrar konserver inför skräck-brexit

Vattenreningssystem, tryckförband och konserver för flera månader. Mediciner, stearinljus och ved att elda med. Om Storbritannien kraschar ut ur EU står landets preppare redo för tomma butikshyllor och våldsam konkurrens om mat och förnödenheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.