YA > Nyheter

Friday, 14 December, 10:39

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, , fultmed , asfalt
UT - 16 maj 18 kl. 06:42

Insändare: Fint och fult i stan

DalaDemokraten - 17 nov 14 kl. 17:24

Insändare: Grattis alla Falubor!

Staden växer. Vi stoltserar med en femfilig väg utan störande blomsterarrangemang. Mera asfalt, från Åhlenshuset till Faluån..

ÖstersundsPosten - 04 jul 16 kl. 09:55

INSÄNDARE: Tänk på hastigheten i sommar

Nu är sommaren 2016 här och något som inte skiljer sig mot tidigare somrar är att den för med sig en och annan vägarbetare. Asfalt ska läggas på en hel del vägar i länet under sommaren, något som tidningarna rapporterat om flera omgångar..

ÖstersundsPosten - 23 nov 17 kl. 10:04

INSÄNDARE: Ta av er offerkoftan, Brunflo IK

Under en ishockeymatch i division 2 utdelades tre matchstraff för Järpens IF mot Brunflo IK. Enligt vad som framkommit medialt så har Järpen spelat oerhört fult. Stor ilska i Brunflo efter skada oc....

YA - 17 aug 18 kl. 03:33

Insändare: Så fult och onödigt med asfalt

Simrishamns kommuns totala miljöförstörelsen som gjorts av badstigen när den asfalterats och satts upp fula likstolpar (lyktstolpar). Nu går det varken att gå eller cykla där. .

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 15 kl. 04:00

Är det fortfarande fult med elitskolor?

Svar till Bo Sjögren, Rydebäck, och rubriken Sätt betyg från årskurs ett, HD 27/2i.Jag kan enbart vidimera varje argument du påvisar i din insändare. Av egen erfarenhet vet jag vikten av att få betyg från årskurs ett och kan också referera till 1953.

Barometern - 26 maj 14 kl. 08:59

Insändarna är både okunniga och anonyma

Gemensamt för de insändare som nu berömmer kommunens planer för Kalmarsundsparken är att de är anonyma och okunniga. De som kämpar för miljön kallas för bakåtsträvare och asfalt sägs vara bästa underlaget för löpare.
Ingen har väl hittills klagat på den nya badbryggan men ingen tycks heller ägna en tanke åt att Östersjön är ett av världens mest förorenade hav.

Blekinge Läns tidning - 23 feb 17 kl. 15:18

Åkermarken blir asfalt

Insändare till kommunstyrelsens ordförande Patrik Hansson (S) och regionrådet Christina Mattisson (S):.

Barometern - 19 nov 18 kl. 06:00

Insändare: Så kallt och fult gjort mot Rydström!

Det gör ont i hjärtat när jag läser intervjun med Henrik Rydström, som inte får vara kvar som tränare i Kalmar FF..

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 14 kl. 09:54

Vägunderhållet är under all kritik

Privat
Kommentar till Tekniska nämndens ordförande Eric Samuelsons insändare (den 10 juli).
Den 12 november 2013 invigde ni Ekvatorvägen som i dag har grusbeläggning och 50 km/timmen. Denna väg är kopplad till Vattenverksvägen i norr.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Lustig: "Tror det är liten hjärnskakning"

Mikael Lustig fick en kraftig smäll i huvudet i Celtics Europa League-match mot Salzburg (1-2). Han spelade vidare i cirka tio minuter, men tvingades sedan lämna planen. "Jag tror att det är en liten hjärnskakning.

YA - 15 minuter sedan

Linköping värvar isländsk landslagsback

Linköping har gjort klart med isländska vänsterbacken Anna Rakel Pétursdottir. 20-åringen har noterats för fyra A-landskamper med Island och kommer senast från inhemska klubben Thor/Ka som hon vann ligan med 2017 och kom tvåa med i år.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Mäktig lettisk fuga

I den episka romanen ”Vidjemunken” tar oss den lettiska författaren Inga Ābele med till landets östra region Lettgallen och en huvudperson byggd på en stark statsman och aktivist. Boken formar sig till en mäktig fuga, anser kulturskribenten Martin Lagerholm. .

YA - 1 timme sedan

FLASH:Riksdagsnej till Löfven

Riksdagen röstar som väntat nej till Stefan Löfven (S) som statsminister.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Ryssland redo att diskutera vapeninspektion

Ryssland kan tänka sig att diskutera vapeninspektioner för att rädda det så kallade INF-avtalet - med villkoret att de sker i samarbete med Ryssland. Det uppger det ryska utrikesdepartementet enligt den statliga nyhetsbyrån RIA.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Österåker - vinnare när det gäller kommunalskatt

Österåkers kommuninvånare kan glädjas över att ha lägst kommunalskatt i landet nästa år. Efter en sänkning med 0,25 procentenheter av den kommunala skattesatsen uppgår den till 29,18 procent.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Fem brandskadade bilar i Malmö

Fem bilar brandskadades på två adresser i Malmö under natten. Två bilar med brandskador konstaterades på den ena platsen, och på den andra adressen hittades en personbil helt utbränd, ytterligare en bil skadades och en tredje bil med brinnande plast från de andra bilarna.(TT).

YA - 1 timme sedan

Bibelsällskapet provöversätter bibeltexter

Svenska Bibelsällskapet inleder en ny omgång provöversättningar av texter ur Nya testamentet. Det kan ses som en förberedelse till en kommande ny version av Bibeln på svenska.(TT).

YA - 1 timme sedan

Hegerberg: "Kom snabbt ned till jorden"

Fem dagar efter uppståndelsen kring damernas historiska guldboll, Ballon d'Or, satt pristagaren Ada Hegerberg på en åtta timmar lång bussresa för bortamatch mot Sochaux. - Jag kom snabbt ned till jorden igen, säger Lyonstjärnan till New York Times.(TT).

YA - 1 timme sedan

Bromsen i för Autoliv på börsen

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag med fallande kurser efter att bland annat svag data från Kina tynger världens börser. OMXS-index är inledningsvis ned 0,8 procent där bilsäkerhetsföretaget Autoliv backar mest.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.