YA > Nyheter

Friday, 22 February, 08:52

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, , fultmed , asfalt
UT - 16 maj 18 kl. 06:42

Insändare: Fint och fult i stan

DalaDemokraten - 17 nov 14 kl. 17:24

Insändare: Grattis alla Falubor!

Staden växer. Vi stoltserar med en femfilig väg utan störande blomsterarrangemang. Mera asfalt, från Åhlenshuset till Faluån..

ÖstersundsPosten - 04 jul 16 kl. 09:55

INSÄNDARE: Tänk på hastigheten i sommar

Nu är sommaren 2016 här och något som inte skiljer sig mot tidigare somrar är att den för med sig en och annan vägarbetare. Asfalt ska läggas på en hel del vägar i länet under sommaren, något som tidningarna rapporterat om flera omgångar..

ÖstersundsPosten - 23 nov 17 kl. 10:04

INSÄNDARE: Ta av er offerkoftan, Brunflo IK

Under en ishockeymatch i division 2 utdelades tre matchstraff för Järpens IF mot Brunflo IK. Enligt vad som framkommit medialt så har Järpen spelat oerhört fult. Stor ilska i Brunflo efter skada oc....

YA - 17 aug 18 kl. 03:33

Insändare: Så fult och onödigt med asfalt

Simrishamns kommuns totala miljöförstörelsen som gjorts av badstigen när den asfalterats och satts upp fula likstolpar (lyktstolpar). Nu går det varken att gå eller cykla där. .

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 15 kl. 04:00

Är det fortfarande fult med elitskolor?

Svar till Bo Sjögren, Rydebäck, och rubriken Sätt betyg från årskurs ett, HD 27/2i.Jag kan enbart vidimera varje argument du påvisar i din insändare. Av egen erfarenhet vet jag vikten av att få betyg från årskurs ett och kan också referera till 1953.

Barometern - 26 maj 14 kl. 08:59

Insändarna är både okunniga och anonyma

Gemensamt för de insändare som nu berömmer kommunens planer för Kalmarsundsparken är att de är anonyma och okunniga. De som kämpar för miljön kallas för bakåtsträvare och asfalt sägs vara bästa underlaget för löpare.
Ingen har väl hittills klagat på den nya badbryggan men ingen tycks heller ägna en tanke åt att Östersjön är ett av världens mest förorenade hav.

Blekinge Läns tidning - 23 feb 17 kl. 15:18

Åkermarken blir asfalt

Insändare till kommunstyrelsens ordförande Patrik Hansson (S) och regionrådet Christina Mattisson (S):.

Trelleborgs Allehanda - 12 feb 19 kl. 00:01

Insändare: Övre – En orgie i parkeringsskyltar och målad asfalt

Sedan Övre öppnats upp för genomtrafik har även parkeringsplatserna ändrats. .

Barometern - 19 nov 18 kl. 06:00

Insändare: Så kallt och fult gjort mot Rydström!

Det gör ont i hjärtat när jag läser intervjun med Henrik Rydström, som inte får vara kvar som tränare i Kalmar FF..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Kvinna död efter måltid på Michelinkrog

En kvinna har avlidit och ytterligare 28 personer har blivit matförgiftade efter att ha ätit på en Michelinbelönad krog i spanska Valencia, rapporterar flera medier.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Johaug inför comebacken: "Blir en stor dag"

Therese Johaug är redo för sitt första mästerskapslopp sedan tremilsguldet i Falun för fyra år sedan. - Äntligen ska jag få gå ett mästerskapslopp igen. Det blir en stor dag, säger hon inför lördagens skiathlon över 15 kilometer.

YA - 15 minuter sedan

Fristående gymnasierna lockar fler: ”Vi är nöjda”

De båda fristående gymnasierna i Ystad Fria läroverken och Ystad praktiska har fler sökande inför höstterminen än i fjor..

YA - 30 minuter sedan

Swedbanks granskare granskas själv

Revisionsbolaget EY som ska granska Swedbank utifrån anklagelserna om penningtvätt är självt föremål för granskning. EY misstänks vara inblandat i penningtvättsskandalen i Danske Bank, skriver Affärsvärlden. En av Swedbanks toppchefer har även varit anställd som Sverigechef för EY tidigare.

YA - 45 minuter sedan

Japanska vildsvin ska vaccineras mot pest

Japan planerar att vaccinera vildsvin för att stoppa utbrottet av svinpest i landet, rapporterar etermediebolaget NHK. Enligt landets jordbruksdepartement ska vaccineringen av vildsvin, som pekats ut som spridare av svinpesten till lantbruksbesättningar, påbörjas i mitten av mars.(TT).

YA - 1 timme sedan

Turkiet beordrar nya massgripanden

Turkiska myndigheter har beordrat att 295 militärer ska gripas för misstänkt samröre med predikanten Fethullah Gülen, som anklagas för att ha legat bakom kuppförsöket 2016. Bland de som ska gripas finns bland annat åtta majorer.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Väder: Halt och blåsigt över Sverige

Stora delar av landet kan få en hal morgon. Och i fjällen gäller det att hålla hårt i hatten..

YA - 1 timme sedan

Trump möter Kinas vicepresident

I natt kom uppgifter från Vita huset om att USA:s president Donald Trump ska möta Kinas vicepresident Liu He som leder handelssamtalen med USA i Washington. Mötet ska äga rum under dagen.(TT).

YA - 1 timme sedan

Kenya kan avkriminalisera homosexualitet

Kenyas högsta domstol röstar på fredagen om man ska skrota lagar som kriminaliserar homosexualitet. Beslutet skulle kunna påverka situationen i flera andra afrikanska länder. Lagarna har funnits sedan kolonialtiden och det är ovanligt att människor döms enligt dem.

YA - 1 timme sedan

Man publicerade gynuppgifter på Instagram

En man som varit anställd på en vårdinrättning i Region Skånes regi misstänks för att ha tagit fram uppgifter från 63 kvinnors gynjournaler och lagt ut känsliga uppgifter på Instagram, rapporter Aftonbladet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.