Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 03:03

Expressen - 22 aug 18 kl. 09:43

Misstänkt gasläcka i centrala StockholmPolis har spärrat av Teatergatan i centrala Stockholm och Räddningstjänst letar efter en gasläcka på platsen, enligt Stockholmpolisen.– Man har känt en misstänkt lukt och letar därför efter en läcka, men man har alltså inte hittat någon sådan än, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på polisen region Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Teatergatan, Räddningstjänst, Stockholmpolisen, Anders Bryngelsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, gasläckai , centrala, Stockholm
GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka stoppade all trafik

Polisen spärrade av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kunde risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, sa Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka – område spärrades av

Polisen har spärrat av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kan risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, säger Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 13 jan 15 kl. 22:42

Misstänkt gasläcka på krog i Göteborg

En misstänkt gasläcka uppstod på tisdagskvällen på The Dubliner på Östra hamngatan i Göteborg. – De har utrymt lokalen på gäster och personal, säger Åsa Opperud, ledningsoperatör på räddningstjänsten..

Sydsvenskan - 29 okt 15 kl. 23:40

Misstänkt gasläcka var falskt alarm

Räddningstjänsten larmades till en misstänkt gasläcka nära Djupadalsparken på torsdagskvällen..

GT - 27 okt 16 kl. 17:09

Misstänkt gasläcka – räddningspådrag

Räddningstjänst och polis har ryckt ut på en misstänkt gasläcka vid Partihallsförbindelsen i Göteborg. – Vi är på plats och undersöker, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 27 okt 16 kl. 17:21

Misstänkt gasläcka vid E20

Polis och räddningstjänst undersöker just nu en misstänkt gasläcka vid Partihallsförbindelsen i Göteborg. Under bron ska någon, enligt uppgift till polisen, ha borrat hål i en ledning som kan innehålla naturgas. – In- och utfarter till Göteborg kan komma att påverkas av det här, säger Ulla Brehm,.

GöteborgsPosten - 17 nov 16 kl. 11:44

Elever kräks efter misstänkt gasläcka

En skola i Köpenhamn har evakuerats efter en misstänkt gasläcka. Flera elever ska ha kräkts i samband med händelsen. Både lärare och elever uppges ha insjuknat och ambulanser har skickats till platsen..

Expressen - 09 aug 18 kl. 23:27

Misstänkt gasläcka vid Stockholms universitet

En stor insats pågår vid Stockholms universitet efter en misstänkt gasläcka.En person har förts till sjukhus i samband med händelsen.  – Vi har ett 10-tal enheter på plats och en kemgrupp, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl vid Storstockholms brandförsvar..

DN - 09 aug 18 kl. 23:46

Polisinsats vid Stockholms universitet efter misstänkt gasläcka

En polisinsats pågår vid Stockholms universitet efter en misstänkt gasläcka. En person är förd till sjukhus för kontroll..

DN - 22 aug 18 kl. 10:03

Avspärrningar i centrala Stockholm efter misstänkt gasläcka

Teatergatan i centrala Stockholm har spärrats av efter misstankar om en gasläcka. – Räddningstjänsten har hittat en lukt, men ingen läcka. De fortsätter leta, säger  Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tjänstemän på Trafikverket tog emot surfplattor – döms

Två tjänstemän vid Trafikverket har fällts för mutbrott, uppger SVT Västerbotten. De två tjänstemännen ska ha tagit emot mobiltelefoner och surfplattor till ett värde av cirka 30 000 kronor från en leverantör. Även två anställda inom leverantörsföretaget fälls för brottet..

Expressen - 1 timme sedan

Sparkades efter läckan – men fortsätter hantera 1177

Efter läckan inom Vårdguiden 1177 sades avtalet med teknikleverantören upp. Trots det fortsätter samma leverantör att hantera samtalen, rapporterar SVT. – Vi har täppt den här läckan, så nu ska det inte vara några som helst problem, säger Björn Arkinger, affärsområdeschef på Medhelp, till kanalen.

Expressen - 2 timmar sedan

MP-ministern: Därför ska klimatskatterna höjas

En grön skatteväxling på minst 15 miljarder – med höjda miljö- och klimatskatter och sänkta inkomstskatter till de med lägst inkomst.Det är något som Per Bolund, finansmarknads– och bostadsminister, samt språkrörskandidat för Miljöpartiet nu lyfter fram på DN Debatt ..

Expressen - 3 timmar sedan

IS-kvinnans nya vädjan – ber nu om förlåtelse

19-åriga Shamima Begum lämnade Storbritannien 2015 för att ansluta till IS i Syrien. Efter att ha blivit av med sitt brittiska medborgarskap vädjar hon nu till landets politiker om att dra tillbaka sitt beslut.– Jag är villig att ändra på mig, säger hon till Sky News.

Expressen - 4 timmar sedan

M får nya poster i utskotten – efter sprickan i alliansen

Centerns och Liberalernas överenskommelse med regeringen gör att riksdagens utskott organiseras om. Nu har Moderaterna kommit överens med Socialdemokraterna om att de ska få ledande poster i utskotten, erfar SVT. .

Expressen - 4 timmar sedan

Radhuslänga i brand – öppna lågor

En radhuslänga i Upplands Väsby brinner med öppna lågor, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen är ett 30-tal brandmän på plats..

Expressen - 4 timmar sedan

Ocasio-Cortez kritik mot medierna efter lyxflytten

WASHINGTON DC. Alexandria Ocasio-Cortez kampanjade för rättvisa hyror – men flyttade själv in i en lyxbostad. Efter dödshot mot kongressledamoten kritiserar hon mediernas rapportering.

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna hölls fången i flera dagar – tre gripna

En kvinna ska ha hållits instängd och blivit misshandel i flera dagar. Till slut lyckades hon fly – och nu har två kvinnor och en man har gripits misstänkta för grov misshandel, skriver SVT. .

Expressen - 6 timmar sedan

JUST NU: Störst stödet på 16 år för Kristdemokraterna

Kristdemokraterna har större väljarstöd än man haft på över 16 år, visar DN/Ipsos februarimätning: Nio procent.Samtidigt fortsätter Socialdemokraterna att backa. .

Expressen - 6 timmar sedan

Gunhild Stordalen anklagas för hyckleri – slår tillbaka

Läkaren och filantropen Gunhild Stordalen hängdes ut som ”världens största hycklare” i stora medier.Detta för att hon som profilerad miljökämpe vill få folk att äta mindre kött – samtidigt som hon flyger jorden runt i bland annat privatjet.Nu svarar Stordalen på kritiken:– Det är en paradox att vi måste resa mycket för att få upp detta på den globala agendan, säger hon till norska NRK..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.