Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 November, 00:41

Expressen - 22 aug 18 kl. 09:43

Misstänkt gasläcka i centrala StockholmPolis har spärrat av Teatergatan i centrala Stockholm och Räddningstjänst letar efter en gasläcka på platsen, enligt Stockholmpolisen.– Man har känt en misstänkt lukt och letar därför efter en läcka, men man har alltså inte hittat någon sådan än, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på polisen region Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Teatergatan, Räddningstjänst, Stockholmpolisen, Anders Bryngelsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, gasläckai , centrala, Stockholm
GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka stoppade all trafik

Polisen spärrade av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kunde risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, sa Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka – område spärrades av

Polisen har spärrat av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kan risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, säger Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 13 jan 15 kl. 22:42

Misstänkt gasläcka på krog i Göteborg

En misstänkt gasläcka uppstod på tisdagskvällen på The Dubliner på Östra hamngatan i Göteborg. – De har utrymt lokalen på gäster och personal, säger Åsa Opperud, ledningsoperatör på räddningstjänsten..

Sydsvenskan - 29 okt 15 kl. 23:40

Misstänkt gasläcka var falskt alarm

Räddningstjänsten larmades till en misstänkt gasläcka nära Djupadalsparken på torsdagskvällen..

GT - 27 okt 16 kl. 17:09

Misstänkt gasläcka – räddningspådrag

Räddningstjänst och polis har ryckt ut på en misstänkt gasläcka vid Partihallsförbindelsen i Göteborg. – Vi är på plats och undersöker, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 27 okt 16 kl. 17:21

Misstänkt gasläcka vid E20

Polis och räddningstjänst undersöker just nu en misstänkt gasläcka vid Partihallsförbindelsen i Göteborg. Under bron ska någon, enligt uppgift till polisen, ha borrat hål i en ledning som kan innehålla naturgas. – In- och utfarter till Göteborg kan komma att påverkas av det här, säger Ulla Brehm,.

GöteborgsPosten - 17 nov 16 kl. 11:44

Elever kräks efter misstänkt gasläcka

En skola i Köpenhamn har evakuerats efter en misstänkt gasläcka. Flera elever ska ha kräkts i samband med händelsen. Både lärare och elever uppges ha insjuknat och ambulanser har skickats till platsen..

Expressen - 09 aug 18 kl. 23:27

Misstänkt gasläcka vid Stockholms universitet

En stor insats pågår vid Stockholms universitet efter en misstänkt gasläcka.En person har förts till sjukhus i samband med händelsen.  – Vi har ett 10-tal enheter på plats och en kemgrupp, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl vid Storstockholms brandförsvar..

DN - 09 aug 18 kl. 23:46

Polisinsats vid Stockholms universitet efter misstänkt gasläcka

En polisinsats pågår vid Stockholms universitet efter en misstänkt gasläcka. En person är förd till sjukhus för kontroll..

DN - 22 aug 18 kl. 10:03

Avspärrningar i centrala Stockholm efter misstänkt gasläcka

Teatergatan i centrala Stockholm har spärrats av efter misstankar om en gasläcka. – Räddningstjänsten har hittat en lukt, men ingen läcka. De fortsätter leta, säger  Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Grundvattennivåerna är nu rekordlåga – krisläge i landet

Grundvattennivån är fortsatt låg, enligt Sveriges geologiska undersöknings (SGU) grundvattenrapport för november. Den torra sommaren och torra hösten gör situationen kritisk. Inte minst för dem med egen brunn samt jordbrukare med egen vattenförsörjning, rapporterar Dagens Nyheter.

Expressen - 30 minuter sedan

Hög smäll över stora delar av Malmö: ”Marken skakade”

En kraftig smäll hördes vid 23.56-tiden på tisdagen.– Jag hörde en smäll och marken skakade.

Expressen - 30 minuter sedan

Jan Björklund stänger inte dörren till M-KD-regering

Liberalernas partiledare Jan Björklund stänger inte dörren till den M-KD-regering han själv var med och röstade ner i riksdagen i förra veckan.Detta trots att en sådan regering skulle behöva aktivt stöd från Sverigedemokraterna.– Om det är det enda som ligger kvar på bordet till slut, då får vi kalla in partirådet och ställa frågan om vi ska släppa fram den ändå, säger Björklund i SVT:s ”Aktuellt” på tisdagskvällen.

Expressen - 1 timme sedan

Bildts kritik: Då kan du döda så mycket du vill

Carl Bildt riktar skarp kritik till president Donald Trump efter journalistmordet på det saudiska konsulatet i Istanbul. ”Om du köper amerikanska vapen är emot Iran – då kan du döda och förtrycka så mycket du vill”, skriver den tidigare M-ledaren på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Man omkom i arbetsplatsolycka i Gällivare

En man har omkommit i en arbetsplatsolycka i Gällivare kommun. Olyckan inträffade när en skopa lossnade från en grävmaskin och ramlade ner på mannen, rapporterar flera medier..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om brand i lägenhet

Räddningstjänst och polis larmades på tisdagskvällen till en lägenhet på Scaniaplatsen i Malmö.Larmet gäller en brand i bostaden.– Vi är på väg dit, säger Joel Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna våldtogs av kollega – nu får hon lämna jobbet

Den provanställda kvinnan våldtogs av sin kollega på advokatbyråns sommarfest i tidigare i år.Kvinnan blev sjukskriven och mannen dömdes till två års fängelse i tingsrätten.Nu meddelar ledningen att kvinnan inte får jobba kvar på byrån, enligt DN..

Expressen - 2 timmar sedan

Student i Lund tjänade stora pengar på högskolefusket

Den 21-årige studenten bodde i lägenhet – men hade en spade i källaren.Så hittade polisen 1,6 miljoner i kontanter som mannen tjänat på fusket kring högskoleprovet.Pengarna låg nedgrävda i 21-åringens svärföräldrars trädgård..

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i krasch – skadeläge okänt

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till Siöcronagatan i Helsingborg på tisdagskvällen.Två personbilar har kolliderat på platsen.Skadeläget är ännu okänt..

Expressen - 3 timmar sedan

Norléns okända förslag: Låt kungen utse statsministern

Här är talmannen Andreas Norléns okända riksdagsmotion: För elva år sedan ville han att kungen skulle få mer makt och ta över talmannens uppgift att föreslå en ny statsminister – och han motiverade:”Talmannen är en politiker och kan därmed misstänkas för att favorisera sina egna partivänner.”I dag säger Andreas Norlén till Expressen att han har ändrat sig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.