Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 16:40

Expressen - 22 aug 18 kl. 09:43

Misstänkt gasläcka i centrala StockholmPolis har spärrat av Teatergatan i centrala Stockholm och Räddningstjänst letar efter en gasläcka på platsen, enligt Stockholmpolisen.– Man har känt en misstänkt lukt och letar därför efter en läcka, men man har alltså inte hittat någon sådan än, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på polisen region Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Teatergatan, Räddningstjänst, Stockholmpolisen, Anders Bryngelsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, gasläckai , centrala, Stockholm
GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka stoppade all trafik

Polisen spärrade av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kunde risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, sa Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka – område spärrades av

Polisen har spärrat av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kan risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, säger Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 13 jan 15 kl. 22:42

Misstänkt gasläcka på krog i Göteborg

En misstänkt gasläcka uppstod på tisdagskvällen på The Dubliner på Östra hamngatan i Göteborg. – De har utrymt lokalen på gäster och personal, säger Åsa Opperud, ledningsoperatör på räddningstjänsten..

Sydsvenskan - 29 okt 15 kl. 23:40

Misstänkt gasläcka var falskt alarm

Räddningstjänsten larmades till en misstänkt gasläcka nära Djupadalsparken på torsdagskvällen..

GT - 27 okt 16 kl. 17:09

Misstänkt gasläcka – räddningspådrag

Räddningstjänst och polis har ryckt ut på en misstänkt gasläcka vid Partihallsförbindelsen i Göteborg. – Vi är på plats och undersöker, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 27 okt 16 kl. 17:21

Misstänkt gasläcka vid E20

Polis och räddningstjänst undersöker just nu en misstänkt gasläcka vid Partihallsförbindelsen i Göteborg. Under bron ska någon, enligt uppgift till polisen, ha borrat hål i en ledning som kan innehålla naturgas. – In- och utfarter till Göteborg kan komma att påverkas av det här, säger Ulla Brehm,.

GöteborgsPosten - 17 nov 16 kl. 11:44

Elever kräks efter misstänkt gasläcka

En skola i Köpenhamn har evakuerats efter en misstänkt gasläcka. Flera elever ska ha kräkts i samband med händelsen. Både lärare och elever uppges ha insjuknat och ambulanser har skickats till platsen..

Expressen - 09 aug 18 kl. 23:27

Misstänkt gasläcka vid Stockholms universitet

En stor insats pågår vid Stockholms universitet efter en misstänkt gasläcka.En person har förts till sjukhus i samband med händelsen.  – Vi har ett 10-tal enheter på plats och en kemgrupp, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl vid Storstockholms brandförsvar..

DN - 09 aug 18 kl. 23:46

Polisinsats vid Stockholms universitet efter misstänkt gasläcka

En polisinsats pågår vid Stockholms universitet efter en misstänkt gasläcka. En person är förd till sjukhus för kontroll..

DN - 22 aug 18 kl. 10:03

Avspärrningar i centrala Stockholm efter misstänkt gasläcka

Teatergatan i centrala Stockholm har spärrats av efter misstankar om en gasläcka. – Räddningstjänsten har hittat en lukt, men ingen läcka. De fortsätter leta, säger  Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

L-politiker vill ersätta Björklund med Sabuni: "Jan har gjort sitt"

Liberalerna gjorde inget särskilt bra riksdagsval. Nu tycker L-politiker i Vellinge att partiledaren Jan Björklund bör avgå och att ex-ministern Nyamko Sabuni ska ta över.  – Jan har gjort sitt och nu är det dags för nya krafter att ta över, säger Henrik Thorsell.

Expressen - 2 minuter sedan

Stopp i tunnelbanan – SL saknar prognos

Trafiken är helt inställd för tunnelbanans gröna linje, 17, 18 och 19 på grund av ett tekniskt fel.SL har i nuläget ingen prognos för när trafiken kan återupptas och uppmanar resenärer att ta andra resvägar..

Expressen - 30 minuter sedan

Stormy Daniels avslöjar Trumps allra mest privata

Det finns böcker som lovar att avslöja allt.Och så finns det böcker som ”avslöjar allt”.Som detaljer om president Donald Trumps mest privata delar.

Expressen - 45 minuter sedan

Tina och pojkvännen Simon har bara ätit frukt i tre års tid

För tre år sedan flyttade Tina Stoklosa, 39, och fästmannen Simon Beun, 26, till Bali – för att helhjärtat ägna sig åt sin diet: frukterianism.I en intervju med brittiska Daily Mail berättar nu det centraleuropeiska paret om sin livsstil, och hur den nya dieten påverkat deras hälsa..

Expressen - 1 timme sedan

Så avslöjar du föreningens dåliga ekonomi – före köpet

Skuldsättningen är inte sällan skyhög i nyproducerade bostadsrättsföreningar. Här är knepen och nyckeltalen du ska använda dig av för att undvika ett köp med en latent skuldbomb. .

Expressen - 1 timme sedan

Skulderna rusar i nybyggda bostadsrätter: ”Var observant”

Att dölja skulder i föreningen är ett sätt för byggherrarna att öka lönsamheten. De senaste åren har skuldsättningen i nya bostadsrättsföreningar rusar. Förlorare är köparna.

Expressen - 1 timme sedan

Mobilladdaren kan ha ödelagt Elinors hem

På ett ögonblick totalförstördes familjens hus i en allvarlig brand.– Vi fick inget med oss. Till och med vigselringarna blev kvar, säger tvåbarnsmamman Elinor Holm.

Expressen - 1 timme sedan

Hur påverkas din ekonomi av det politiska kaoset?

Tiden går och ännu har Sverige ingen regering.Hur påverkar det Sveriges ekonomi?Hur påverkar det din plånbok?

Expressen - 2 timmar sedan

Banken ”en tvättmaskin” – spår leder till Putins familj

Danske Banks kontor i Estland var en enda stor tvättmaskin – där miljarder kronor tvättades vita.”Tvättmaskinen” kan vara den största  penningtvätthärvan i historien med spår rakt in i den ryske presidenten Vladimir Putins familj.Finansmannen Christer Gardells Cevian var storägare i Danske Bank under de kritiska åren..

Expressen - 2 timmar sedan

Pappa duschade sin dotter i kallt vatten

En pappa har dömts för misshandel efter att han duschat sin dotter i kallt vatten, skriver Barometern.Enligt tidningen har dottern och hennes syster berättat samstämmigt om händelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.