DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 12:32

DI - 22 aug 18 kl. 09:39

Förmögenheten i svenska fonder ökarDen totala fondförmögenheten i svenskregistrerade investeringsfonder var vid utgången av det andra kvartalet 3.979 miljarder kronor. Det är en ökning med 174 miljarder kronor jämfört med föregående kvartal. Det uppger SCB..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SCB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förmögenheteni svenska , fonder, ökar
DI - 31 mar 14 kl. 15:01

SSAB: SHB Fonder ökar innehav

Handelsbanken Fonder ökar sitt innehav i SSAB till 5 procent av kapitalet, och 4,83 procent av rösterna..

DI - 22 maj 14 kl. 14:00

Moberg Pharma: SHB Fonder ökar innehav

SHB Fonder ökar innehavet i läkemedelsbolaget Moberg Pharma till 5,12 procent av kapitalet och rösterna..

DI - 15 okt 14 kl. 11:24

Nordea Fonder ökar Clas Ohlson-innehav

Nordea Fonder ökar sitt innehav i Clas Ohlson till 5,1 procent av kapitalet och 2,9 procent av rösterna..

DI - 27 apr 15 kl. 09:24

Malmbergs: Nordea Fonder ökar innehavet till 6,15 % av rösterna

Nordea Fonder ökar sitt innehav i Malmbergs till 6,15 procent av kapitalet och 3,24 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 15 dec 15 kl. 16:17

Carnegie Fonder ökar i Atrium Ljungberg

Carnegie Fonder ökar innehavet i fastighetsbolaget Atrium Ljungberg till 5,1 procent av kapitalet, och 4,0 procent av rösterna..

DI - 11 apr 18 kl. 15:12

Handelsbanken Fonder ökar i ÅF

Handelsbanken Fonder ökar innehavet i teknikkonsulten ÅF till knappt 5,4 miljoner aktier, från tidigare knappt 5,3 miljoner..

DI - 13 nov 14 kl. 09:34

Svenska fonder ökar i värde

Den totala fondförmögenheten i Sverige var vid utgången av tredje kvartalet 2.585 miljarder kronor. Det är en ökning med 69 miljarder kronor jämfört med föregående kvartal..

Realtid - 09 maj 17 kl. 16:11

Nordea Fonder ökar i Beijer

Nordea Fonder äger nu 10,9 procent av Beijer Electronics. Samtidigt dumpar Lannebo Fonder hela sitt innehav i samma bolag..

Affärsvärlden - 28 sep 12 kl. 10:20

Nordea Fonder ökar i Husqvarna

Nordea fonder har ökat sitt innehav i Husqvarna från knappt 28,0 miljoner aktier till cirka 29,2 miljoner aktier..

Affärsvärlden - 22 nov 13 kl. 13:31

Nordea Fonder ökar innehav i Proffice

Nordea Fonder har ökat sitt innehav i Proffice till cirka 6,4 miljoner aktier, motsvarande 9,3 procent av kapitalet och 6,1 procent av rösterna..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 30 minuter sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 1 timme sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 2 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 2 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 2 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

DI - 3 timmar sedan

Norwegians vd öppnar för att sälja

Rätt köpare får gärna ta över Norwegian, enligt storägaren och vd:n Bjørn Kjos. ”Alla bolag på börsen är ju till salu”, säger han. Samtidigt räknar han med att bolagets resultat kommer att lyfta under 2019..

DI - 3 timmar sedan

Pentagonchef tyst om nödpengar till mur

USA:s Pentagonbas Patrick Shanahan säger att han ännu inte bestämt sig om en mur mot Mexiko är att betrakta som en militär nödvändighet. Det kan få betydelse för om försvarsdepartementets pengar kan användas till det under ett nödläge..

DI - 4 timmar sedan

23 varslas vid sågverk

23 personer på Ala sågverk i Ljusne varslas om uppsägning. Bakgrunden är strukturella förändringar på Stora Enso, som äger sågverket, uppger lokala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.