DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 22:18

Liknande nyheter

Taggar: Prinsen, säljer, gymmet
Expressen - 05 jul 14 kl. 18:35

Danska prinsen följer i Madeleines fotspår

Danska prins Joachim gör nu som många andra moderna kungligheter – går sin egen väg. Genom att lägga bondelivet bakom sig och flytta in till stan menar experter att prinsen gör revolt mot ålderdomliga traditioner. – Det är helt klart en tydlig uppgörelse med gamla tankegångar, säger Lars Hovbakke, expert på europeiska kungahus..

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 16:00

Prinsen väljer STCC före smekmånad?

Prins Carl Philip kör sin tredje STCC-säsong.
Men trots bröllopet kort före Mantorp i juni räknar prinsen med att stå på startlinjen.
— Jag jobbar för att köra alla race, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 15 kl. 16:00

Prinsen väljer STCC före smekmånad?

Prins Carl Philip kör sin tredje STCC-säsong.
Men trots bröllopet kort före Mantorp i juni räknar prinsen med att stå på startlinjen.
— Jag jobbar för att köra alla race, säger han..

GöteborgsPosten - 24 apr 15 kl. 16:00

Prinsen väljer STCC före smekmånad?

Prins Carl Philip kör sin tredje STCC-säsong.Men trots bröllopet kort före Mantorp i juni räknar prinsen med att stå på startlinjen. -Jag jobbar för att köra alla race, säger han..

GöteborgsPosten - 24 apr 15 kl. 16:00

TV: Prinsen väljer STCC före smekmånad?

Prins Carl Philip kör sin tredje STCC-säsong. Men trots bröllopet kort före Mantorp i juni räknar prinsen med att stå på startlinjen. -Jag jobbar för att köra alla race, säger han..

SVT - 05 jun 13 kl. 14:18

Prinsen väljer bröllop istället för STCC

Prins Carl Philip Bernadotte, som tävlar i STCC-mästerskapet i år, missar lördagens tävling på Solvalla, meddelar prinsens stall Volvo Polestar..

DN - 06 jun 14 kl. 08:31

Prinsen väljer låg profil när monarkin ifrågasätts

Applåder och leverop ackompanjerar Spaniens kung Juan Carlos vart han än vänder sig dagarna efter abdikationen. Ledsamheterna som förmörkade hans sista år är glömda, åtminstone tills vidare. Men i bakgrunden hörs tydliga missljud i fråga om monarkins fortsatta roll..

DI - 26 feb 15 kl. 12:23

Prinsen säljer New York-lya på 950 kvadratmeter

En lägenhet på cirka 950 kvadratmeter på New Yorks Upper West Side är nu till salu. Priset är 48,5 miljoner dollar (402 miljoner kronor), enligt Wall Street Journal..

UNT - 24 apr 15 kl. 15:59

Prinsen väljer STCC före smekmånad?

Prins Carl Philip kör sin tredje STCC-säsong..

SvD - 24 apr 15 kl. 15:59

Prinsen väljer STCC före smekmånad?

Prins Carl Philip kör sin tredje STCC-säsong..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Här kan man också vandra bland vulkaner

Oavsett om man gillar silhuetten av en slocknad vulkan eller absolut måste få se lava flöda framför ögonen finns det många vulkaner som är lätta att besöka, över nästan hela världen..

DI - 1 timme sedan

Ett möte med jordens inre

Vulkaner är ett naturfenomen som fascinerar och skrämmer. Di Lördag flydde trafikkaoset i Kenyas huvudstad Nairobi och hittade en perfekt krater. .

DI - 2 timmar sedan

UD tystlåtna kring kännedom om Kinamöte

Turerna runt den svenska Kina-ambassadörens möte med den frihetsberövade förläggaren Gui Minhais dotter och kinesiska representanter fortsätter. UD förtydligar nu sina uppgifter men flera frågor är obesvarade..

DI - 3 timmar sedan

Läkaren som helst nobbar piller – och gör succé

När den brittiske läkaren Rangan Chatterje var oförmögen att hjälpa sin son som höll på att dö drabbades han av så dåligt samvete att förändrade hela sitt arbetssätt. I dag har han hjälpt sina patienter att bli av med migrän, depression och autoimmuna sjukdomar – helt utan mediciner..

DI - 3 timmar sedan

Pensionsmyndigheten: Sluta vara oroliga för pensionen

Gå inte omkring och oroa dig över pensionen i onödan. Det är ett råd som Sten Eriksson vid Pensionsmyndigheten vill förmedla. Han anser att en förklaring till oron är oseriösa företag..

DI - 4 timmar sedan

Klyftan mellan EU och USA tydlig vid toppmöte

Motsättningarna mellan USA och EU blev uppenbara under säkerhetsmötet i München. Kärnenergiavtalet med Iran, USA:s tillbakadragande av sina styrkor i Syrien, relationen till Ryssland och amerikanska biltullar var några glödheta frågor där åsiktsskillnaderna kom i dagen..

DI - 4 timmar sedan

Bolagets snilleblixt omvandlar skakningar till el – och kan få tågen att gå i tid

Bra vibrationer som kan leda till något mycket mer.  Revibe Energy tar till vara på vibrationerna från industrin och omvandlar det till ström.  "Vi är en konkurrent till batterier", säger vd:n Viktor Börjesson.

DI - 5 timmar sedan

Så slipper du köpa alla dyra sportlovsprylar

Låna i stället för att köpa – nu finns vintergrejerna att låna gratis på ett "sportbibliotek". Inför sportloven är det full rulle hos Fritidsbanken, som nu växer i hela landet..

DI - 4 timmar sedan

Stort ras på universitet i Sankt Petersburg

Flera våningar har rasat in i en byggnad på ett av Rysslands största universitet i Sankt Petersburg, rapporterar ryska medier..

DI - 5 timmar sedan

Han stod för Sveriges största bostadsköp 2018

Den svenska fastighetsmarknaden fortsatte att gå starkt under 2018, enligt statistik från analystjänsten Datscha.  För bostadsfastigheter blev året det bästa någonsin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.