Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 November, 13:27

Expressen - 22 aug 18 kl. 05:15

Bara Politik är tillbaka – se på Expressen TVBara Politik är tillbakaExpressen TV:s uppskattade politikmagasin är tillbaka. I kvällens säsongspremiär tar programledare Karolina Skoglund emot tre av partiledarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Politik, Expressen TV, TV, Karolina Skoglund

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bara, Politikär tillbaka se på , ExpressenTV
Expressen - 14 nov 18 kl. 19:01

Jimmie Åkesson gästar ”Bara Politik”

Jimmie Åkesson vill se ett nytt konservativt block i svensk politik – där SD, M och KD ingår. SD valde att rösta ja till M-ledaren Ulf Kristersson i statsministeromröstningen eftersom man ”fått signaler” om att man skulle kunna få ett betydande inflytande över en M+KD-regering. När SD-ledaren gästar ”Bara Politik” i Expressen TV utvecklar han sitt resonemang.

Expressen - 06 sep 17 kl. 18:49

Schyman och Ingerö i debatt i "Bara politik"

Ska Sverige fortsätta utvisa människor till Afghanistan?Behöver Försvarsmakten en högre budget?Och är det bra att införa ett vinsttak för privata företag inom skolan och omsorgen?

Expressen - 22 aug 18 kl. 18:42

Ebba Busch Thor frågas ut i Bara Politik

Valrörelsen är inne i sin slutspurt och nu är Bara Politik tillbaka i Expressen TV. I kvällens program gästar Ebba Busch Thor, Jonas Sjöstedt och Jan Björklund. .

Expressen - 29 aug 18 kl. 18:33

Åkesson och Fridolin möts i Duellen i ”Bara politik”

Drygt en timme efter partiledardebatten i Sveriges Radio:Nu möts SD-ledaren Jimmie Åkesson och MP-språkröret Gustav Fridolin i en duell i Expressen TV:s ”Bara politik”..

Expressen - 02 sep 18 kl. 18:36

Sara Skyttedal frågas ut i kvällens Bara Politik

KD-politikern Sara Skyttedal är en av tre gäster i kvällens ”Bara Politik” i Expressen TV. Den frispråkige politikern var drivande i att bryta Decemberöverenskommelsen 2015.I kvällens avsnitt får hon svara på frågor om kommande regeringsbildning –  och om hur länge hon tror att alliansen håller.

Expressen - 02 sep 18 kl. 19:25

SD:s Paula Bieler frågas ut i ”Bara Politik”

Sverigedemokraternas migrationspolitiska talesperson Paula Bieler är en av tre gäster i kvällens ”Bara Politik” i Expressen TV.Under programmet frågas hon ut om SD:s krav för att släppa fram Kristersson eller Löfven, om Expressens nazistavslöjanden och abortfrågan..

Expressen - 02 sep 18 kl. 19:41

Amineh Kakabaveh (V) i ”Bara Politik”: ”

Den frispråkiga och omdebatterade vänsterprofilen Amineh Kakabaveh ska försöka kryssa sig till en plats i riksdagen – trots en mandatperiod full av konflikter med partiledningen.I Expressen TV:s ”Bara Politik” förklarade hon varför..

Expressen - 03 sep 18 kl. 19:27

Gudrun Schyman om Fi:s siffror i ”Bara Politik”

I riksdagsvalet 2014 föll Feministiskt initiativ på mållinjen med strax över tre procent. I dag ligger partiet under en procent i opinionen.Partiledaren Gudrun Schyman gästar Expressen TV:s ”Bara Politik” för att ge sin syn på partiets stora tapp.

Expressen - 03 sep 18 kl. 19:49

Strandhäll om familjeveckan i ”Bara Politik”

Socialdemokraterna har den senaste veckan skapat rubriker med vallöftet om ”familjeveckan”.Oppositionen har i sin kritik framfört att pengarna i stället behövs till LSS.Som ansvarigt statsråd för löftet svarar socialminister Annika Strandhäll (S) på kritiken i Expressen TV:s ”Bara Politik”..

Expressen - 10 sep 18 kl. 18:57

”Mini-alliansen” besöker Bara Politik

Alliansledarna har varit relativt osynliga efter gårdagens val.I kväll besöker dock partiernas ungdomsförbund ”Bara Politik” i Expressen TV..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

EU avvisar Italien: Budgeten följer inte regler

EU-kommissionen avvisar Italiens budget för 2019 eftersom den inte följer reglerna, och det är därför berättigat att öppna en procedur mot för höga underskott (EDP) mot landet.Det rapporterar Ansa enligt Bloomberg News.En pressträff med EU-kommissionen hålls klockan 12.

Expressen - 1 timme sedan

Carl-Henric Svanberg flyttar hem med sin hustru Louise

Industrimannen Carl-Henric Svanberg, 66, är redo att flytta hem med sin hustru Louise, 59.Han blir då också snart granne med miljardären Katarina Martinson, 37, i ett av Sveriges mest exklusiva bostadsområden i centrala Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

L röstar med S om föräldrapenningen

Riksdagen röstar i eftermiddag om nya regler för föräldrapenningen. Som enda alliansparti gör Liberalerna då gemensam sak med regeringen och vill reservera 90 dagar av föräldrapenningen på grundnivå – för att få fler par att dela på dagarna. Men förslaget röstas ned – eftersom M, KD, C och SD säger nej.

Expressen - 1 timme sedan

Larm om explosion i Lund

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en misstänkt explosion i Lund på onsdagsförmiddagen..

Expressen - 1 timme sedan

Carl-Henric Svanberg flyttar hem med hustrun Louise

Industrimannen Carl-Henric Svanberg, 66, är redo att flytta hem med sin hustru Louise, 59.Han blir då också snart granne med miljardären Katarina Martinson, 37, i ett av sveriges mest exklusiva bostadsområden i centrala Stockholm..

Expressen - 1 timme sedan

Älmhults kommundirektör: ”Ikea är jätteviktigt för oss”

I Älmhult skapar Ikeas beslut om varsel ingen större panik.Samtidigt är kommundirektör Roland Eiman tydlig med företagets betydelse för  orten.– Det är jätteviktigt!

Expressen - 1 timme sedan

”Frivilliga” vid bränderna kräver betalt – av räddningstjänsten

Räddningstjänster runt m i landet har hyllats för sina insatser under sommarens svåra bränder. Likaså alla de frivilliga krafter som strömmade till.Men nu visar det sig att ett antal frivilliga vill ha betalt.

Expressen - 2 timmar sedan

Buss och lastbil i kollison

En trafikolycka har inträffat på Hisingen i Göteborg.En buss och en lastbil har kolliderat.– Vi är på plats med två styrkor, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör..

Expressen - 2 timmar sedan

GW om de mordmisstänkta pojkarna: Prognosen är dålig

En tidig morgon i augusti hittades EU-migranten Gica, 48, misshandlad till döds i en park i Huskvarna.Två unga pojkar, 14 och 16 år gamla, misstänks ha mördat honom.Ett synnerligen ovanligt mordfall, menar kriminologiprofessorn Leif GW Persson.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: 7 500 anställda tvingas att lämna Ikea

7 500 får gå från Ikeakoncernen.I den rekordstora personalväxlingen varslas 650 personer i Sverige, skriver TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.