Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 09:25

Liknande nyheter

Taggar: Bara, Politikär tillbaka se på , ExpressenTV
Expressen - 06 sep 17 kl. 18:49

Schyman och Ingerö i debatt i "Bara politik"

Ska Sverige fortsätta utvisa människor till Afghanistan?Behöver Försvarsmakten en högre budget?Och är det bra att införa ett vinsttak för privata företag inom skolan och omsorgen?

Expressen - 22 aug 18 kl. 18:42

Ebba Busch Thor frågas ut i Bara Politik

Valrörelsen är inne i sin slutspurt och nu är Bara Politik tillbaka i Expressen TV. I kvällens program gästar Ebba Busch Thor, Jonas Sjöstedt och Jan Björklund. .

Expressen - 29 aug 18 kl. 18:33

Åkesson och Fridolin möts i Duellen i ”Bara politik”

Drygt en timme efter partiledardebatten i Sveriges Radio:Nu möts SD-ledaren Jimmie Åkesson och MP-språkröret Gustav Fridolin i en duell i Expressen TV:s ”Bara politik”..

Expressen - 02 sep 18 kl. 18:36

Sara Skyttedal frågas ut i kvällens Bara Politik

KD-politikern Sara Skyttedal är en av tre gäster i kvällens ”Bara Politik” i Expressen TV. Den frispråkige politikern var drivande i att bryta Decemberöverenskommelsen 2015.I kvällens avsnitt får hon svara på frågor om kommande regeringsbildning –  och om hur länge hon tror att alliansen håller.

Expressen - 02 sep 18 kl. 19:25

SD:s Paula Bieler frågas ut i ”Bara Politik”

Sverigedemokraternas migrationspolitiska talesperson Paula Bieler är en av tre gäster i kvällens ”Bara Politik” i Expressen TV.Under programmet frågas hon ut om SD:s krav för att släppa fram Kristersson eller Löfven, om Expressens nazistavslöjanden och abortfrågan..

Expressen - 02 sep 18 kl. 19:41

Amineh Kakabaveh (V) i ”Bara Politik”: ”

Den frispråkiga och omdebatterade vänsterprofilen Amineh Kakabaveh ska försöka kryssa sig till en plats i riksdagen – trots en mandatperiod full av konflikter med partiledningen.I Expressen TV:s ”Bara Politik” förklarade hon varför..

Expressen - 03 sep 18 kl. 19:27

Gudrun Schyman om Fi:s siffror i ”Bara Politik”

I riksdagsvalet 2014 föll Feministiskt initiativ på mållinjen med strax över tre procent. I dag ligger partiet under en procent i opinionen.Partiledaren Gudrun Schyman gästar Expressen TV:s ”Bara Politik” för att ge sin syn på partiets stora tapp.

Expressen - 03 sep 18 kl. 19:49

Strandhäll om familjeveckan i ”Bara Politik”

Socialdemokraterna har den senaste veckan skapat rubriker med vallöftet om ”familjeveckan”.Oppositionen har i sin kritik framfört att pengarna i stället behövs till LSS.Som ansvarigt statsråd för löftet svarar socialminister Annika Strandhäll (S) på kritiken i Expressen TV:s ”Bara Politik”..

Expressen - 10 sep 18 kl. 18:57

”Mini-alliansen” besöker Bara Politik

Alliansledarna har varit relativt osynliga efter gårdagens val.I kväll besöker dock partiernas ungdomsförbund ”Bara Politik” i Expressen TV..

Expressen - 02 sep 18 kl. 06:55

Tre frispråkiga gäster i kvällens ”Bara Politik”

På söndagskvällen är det dags för ett nytt avsnitt av Expressens politikmagasin ”Bara Politik”.På plats: KD:s riksdagskandidat Sara Skyttedal, SD:s migrationspolitiska talesperson Paula Bieler och V:s riksdagsledamot Amineh Kakabaveh. – Nu är det en vecka kvar till valet, och det märks.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Spänning i alliansen om nya talmannen

Det är spänningar inom alliansen i talmansfrågan. KD, C, M och L har ännu inte enats om en gemensam kandidat – trots flera hemliga sammankomster. Moderaterna har lanserat den tidigare riksdagsledamoten Andreas Norlén.

Expressen - 15 minuter sedan

Varning: Extra farliga vägar just nu i norra Sverige

Efter att Trafikverket sagt upp ett antal avtal så saknar nu ett antal nybelagda vägar i Norrbotten och Västerbotten linjemålning.Myndigheten varnar nu för att vägarna blir extra besvärliga i höstrusket.– Vi jobbar intensivt med att hitta lösningar, säger Håkan Äijä, enhetschef, Trafikverket..

Expressen - 30 minuter sedan

Lööf lyfte Gnosjöandan – SD blev största parti

Gnosjöandan - ett begrepp ofta synonymt med entreprenörskap, företagande och god sammanhållning. Centerpartiets Annie Lööf brukar också framhålla Gnosjöanda som bästa verktyget för integration. Men hur står det till med Gnosjöandan och integrationen?

Expressen - 1 timme sedan

Flera fordon i krasch på E4 – störningar i trafiken

På E4 mellan trafikplats Ättekulla och trafikplats Ramlösa ska flera fordon ha kolliderat.Enligt Trafikverket råder det begränsad framkomlighet på platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Olycka på E22 – flera fordon inblandade

Flera fordon ska vara inblandade i en olycka strax utanfrö trafikplats Kronetorp, E22.Olyckan har enligt Trafikverket stor påverkan på trafiken..

Expressen - 45 minuter sedan

Ny utredning riktar hård kritik mot Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har misslyckats med flera av sina viktigaste uppdrag. Den kritiken kommer från en färsk statlig utredning, skriver SVT. Men privata bolag är inte mycket bättre på att fixa jobb.

Expressen - 1 timme sedan

Volvos plan: Flytta XC60 till Göteborg

Volvo Cars kan flytta produktionen av Volvo XC60 från Chengdu i Kina till Göteborg.Detta genom att Volvo hamnar i kläm i tullkriget mellan USA och Kina, skriver Dagens Industri.– En relativt okomplicerad omställning, säger Stefan Elfström, presstalesperson på Volvo Cars till DI..

Expressen - 1 timme sedan

Jättehärva med fusk med rotavdrag utreds

Ekobrottsmyndigheten utreder en bygghärva med misstänkt fusk med rotavdrag, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Närmare 30 personer misstänks för inblandning. – Det är en av de större som vi har haft på skattebrottsenheten under de senaste åren, säger Thomas Saltin, enhetschef vid skattebrottsenheten på Skatteverket, till Ekot..

Expressen - 1 timme sedan

Vittnena träder fram mot Arnault

Ord står mot ord efter första förhandlingsdagen i våldtäktsrättegången mot Jean-Claude Arnault.Under onsdagen kallar åklagaren sju vittnen för att styrka misstankarna mot kulturprofilen.En av dem är poliskvinnan som tog emot kvinnans anmälan:"Under förhöret började (kvinnan) gråta och skaka flertalet gånger.

Expressen - 1 timme sedan

Sprickan mellan Meghan och prins Harrys vänner

Äktenskapet har skapat en spricka mellan prins Harry och hans gamla kompisgäng.Nu beskylls Meghan för makens nya, mer liberala, livsstil.– Hon är väldigt emot mycket av det som deras värld handlar om, som jakt, säger Lady Colin Campbell som har insyn i det brittiska kungahuset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.