YA > Nyheter

Monday, 19 November, 10:55

YA - 22 aug 18 kl. 03:43

Insändare: Jag är stolt över våra kommunala bolagSom boende i Ystads kommun så känner jag mig glad och stolt över våra kommunala bolag som berikar kommuninvånarna. Ibland undrar man om Ystadsmoderaterna inte känner denna stolthet då de ständigt kommer med förslag om utförsäljning av kommunala verksamheter. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystads, Ystadsmoderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareJag är , stoltöver våra , kommunala, bolag
DalaDemokraten - 05 dec 14 kl. 09:25

Insändare: Stolt SD-väljare i dag!

Stolt SD-väljare i dag! SD är det enda paritet som alltid kommer finnas i opposition och bli utmobbade av övriga partier. De dom gjorde när dom röstade ner de rödgrönröras budget var stort..

Sydöstran - 31 okt 18 kl. 16:00

Insändare: "M och KD måste bryta med SD”

Svar på insändare (”Väljarna måste få mer inflytande över den kommunala politiken”) av Louise Erixon, SD, Emelie Pilthammar, M, Anders Jönsson, SoL, Robert Manea, KD i Sydöstran 30 oktober. Blockpolitikens era tycks vara förbi, och Alliansens splittring fortplantar sig nu in i de egna partileden. .

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

DalaDemokraten - 16 dec 14 kl. 08:55

Insändare: Tack för en bra insändare

Matts A! Stort Tack för din insändare om krisen i sandlådan..

DalaDemokraten - 01 nov 17 kl. 08:25

Insändare: Nej, vi kallar inte Mats Nilsson för diktator

Vi tror Mats Nilsson får läsa igenom vår insändare en gång till. Vi kallar inte honom för diktator. LÄS MATS NILSSON INSÄNDARE: Respektlöst att kalla mig diktator bara för att vi inte gör som ni vi....

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Eagle-Eye Cherry ger sig ut på Nordenturné

Efter ett uppehåll från musiken släppte den svenska artisten Eagle-Eye Cherry albumet "Streets of you" tidigare i år. Nu ger han sig ut på en turné i Norden med spelningar i Sveriges tre största städer. "Äntligen är det dags!

YA - 15 minuter sedan

Passagerare blev våldsam när tåg evakuerades efter olycka – fängslades av polisen

Natten till söndagen tvingades ett pågatåg stanna i Sandskogen efter en olycka. När passagerarna skulle evakueras blev en ung man våldsam och fick till slut tas omhand av polis. .

YA - 5 minuter sedan

Lag Edin fortsatt obesegrat i EM

Lag Niklas Edin tog sin fjärde raka seger i curling-EM i Tallinn när man besegrade Ryssland med 5-3. Det gör att svenskarna toppar grundserieomgången tillsammans med Italien, som också är obesegrat efter fyra spelade matcher.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Nedriven kontaktledning stoppar tåg

En nedriven kontaktledning stoppar tågtrafiken genom Helsingborg. - Ett spår kommer att öppnas i Helsingborg tidigast klockan halv elva, säger Anna Fjellner, pressansvarig vid Skånetrafiken.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Kurt Russell spelar tomten: "Han fanns"

Kurt Russell tror på jultomten. Det framkommer med all önskvärd tydlighet när TT träffar honom för att tala om Netflixfilmen "The Christmas chronicles". - Jag förstår inte hur man INTE kan tro på honom, säger Russell.

YA - 30 minuter sedan

Polisen ändrar sig - inget stopp för nya pass

Det blir inget tillfälligt stopp för utlämning av pass och nationella id-kort i månadsskiftet november-december, meddelar polisen.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Husägare drabbad av äggkastning

Flera ägg kastades mot husets fasad. Nu har kvinnan som äger fritidshuset polisanmält händelsen..

YA - 45 minuter sedan

Trafikkaos i centrum – långa köer vid lasarettet

Asfaltering av rondellen vid lasarettet i Ystad skapade trafikkaos och långa köer. .

YA - 45 minuter sedan

Kraftiga regn i Spanien - en död

En person omkom i nordvästra Spanien under söndagen efter de kraftiga regn som drabbat landet, skriver El Pais. Den spanska vädertjänsten Aemet har utfärdat en röd varning, vilket är den högsta nivån, för regionen Valencia på östkusten.(TT).

YA - 1 timme sedan

Expert: Nylander kan få stå över säsongen

Med bara tolv dagar kvar till deadline för spel i NHL säger Sportsnetsexperten Chris Johnston att Toronto kan låta William Nylander stå över spel den här säsongen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.