DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 05:35

DI - 21 aug 18 kl. 17:57

Nordenbörser: Läkemedelsbolaget bröt dystra trendenDe nordiska börserna utvecklades positivt på tisdagen, i likhet med övriga Europa. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,6 procent till nivån 950..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Läkemedelsbolagetbröt , dystra, trenden
DI - 16 mar 18 kl. 17:42

Nordenbörser: Dystra miner jämfört med på kontinenten

Nordenbörserna föll tillbaka något på fredagen och gick därmed svagare än de ledande Europabörserna som steg. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 0,8 procent till 948..

DI - 21 maj 14 kl. 17:39

Nordenbörser: Danskt i topp

Nordenbörserna rörde sig i likhet med den generella trenden i Europa högre på onsdagen. Bland annat fanns stigande konfidensindikator för hushållen inom euroområdet och en stark rapport från Maersk som positiva faktorer..

DI - 22 maj 14 kl. 17:22

Nordenbörser: SSAB-partnern rusade

Nordenbörserna steg på torsdagen, medan den generella trenden i övriga Europa var av mer blandad karaktär..

DI - 01 aug 14 kl. 17:25

Nordenbörser: Rött över hela brädet

Nordenbörserna färgades i rött på fredagen. En viss återhämtning märktes efter den amerikanska jobbrapporten, men indexen föll sedan lägre igen när USA-börserna öppnade. Statoil och Neste Oil gick dock emot den allmänna trenden..

DI - 05 aug 14 kl. 17:48

Nordenbörser: Helsingfors mot trenden

Utvecklingen på Nordenbörserna var positiv under tisdagens handel, med undantag för Helsingforsbörsen som föll med UPM-Kymmene som sänke..

DI - 22 okt 14 kl. 17:50

Nordenbörser: Upp 6 procent på en vecka

Efter tisdagens markanta klättring för Nordenbörserna fortsatte trenden uppåt på onsdagen. Flera rapporterande bolag hamnade i fokus..

DI - 05 nov 14 kl. 17:26

Nordenbörser: Köpenhamn trögt undantag

Nordenbörserna steg överlag på onsdagen, och följde därmed den europeiska trenden. Dock gick det relativt trögt för Köpenhamnsbörsen, efter en klar nedgång för tungviktaren Maersk..

DI - 23 dec 14 kl. 17:50

Nordenbörser: Köpenhamn mot strömmen

Nordiska aktier rörde sig överlag uppåt under tisdagen och följde därmed trenden på de flesta europeiska börser. Dagen var tunn sett till såväl bolagsnyheter som handelsvolymer..

DI - 30 jun 14 kl. 09:49

Nordenbörser: Dråpslag för dansk läkemedelsjätte

De nordiska börserna steg överlag i veckans inledande handel. Det danska läkemedelsbolaget Lundbeck stack dock ut på nedsidan, sedan en fas 3-studie som presenterades på fredagen blivit en besvikelse..

DI - 27 nov 17 kl. 18:07

Nordenbörser: Billigare olja sänkte Oslo

De nordiska börserna sjönk på måndagen och det regionala indexet Vinx 30 tappade 0,6 procent till 957. Stockholmsbörsen klarade sig undan med en mindre nedgång medan inte minst oljerelaterade bolag i Norge hade en tung dag sedan oljepriset rört sig nedåt. På Köpenhamnsbörsen föll läkemedelsbolaget Lundbeck kraftigt..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Fallolycka blev starten för bolagsbygget

En fallolycka på jobbet förändrade livet för gott för Blekingeentreprenören Martin Olofsson. Från sjukhussängen föddes idén till ett bolag med fokus på säkra byggställningar..

DI - 30 minuter sedan

Här är årets Gaseller i Blekinge län

Totalt har elva bolag kvalat in som Gasellföretag i Blekinge län – här är hela listan..

DI - 30 minuter sedan

Stolpklättringen bar frukt – nu spanar vinnaren efter nya branscher

KARLSHAMN. Gasellvinnaren Network Solutions har anpassat sin kapacitet efter snabbt svängande marknader – från telekom till fiber. Nu bäddar bolaget för nästa nisch.

DI - 30 minuter sedan

Asienbörser: Fallen fortsätter på bred front

Tokyobörsen öppnade rejält nedåt på onsdagen efter ett fortsatt tapp på amerikanska börser, men återhämtade sig sedan något under förmiddagen..

DI - 6 timmar sedan

Trendbrott under granen – nu öppnar Svensson plånboken

Svenskarna storsatsar på julfirandet och väntas i år öka sin julbudget med 16 procent. Ökningen är ett tecken på låga räntor och låg inflation, men också på en större vilja att köpa rättvisemärkta och miljövänliga varor. .

DI - 7 timmar sedan

Gaps resultat i linje med förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:69 dollar för det tredje kvartalet (augusti-oktober) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 7 timmar sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 7 timmar sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 8 timmar sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 8 timmar sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.