DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 20:21

DI - 21 aug 18 kl. 17:44

Hemfosa kallar till extrastämma för att dela ut dotterbolaget NyfosaStyrelsen i Hemfosa Fastigheter har beslutat föreslå att en extra bolagsstämma i Hemfosa den 13 september 2018 beslutar att dela ut samtliga aktier i det helägda dotterbolaget Nyfosa, bestående av bolagets kommersiella fastighetsportfölj. Det framgår av ett pressmeddelande där även Nyfosas finansiella mål meddelas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nyfosa, Hemfosa Fastigheter, Hemfosa, Nyfosas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemfosa, kallartill , extrastämmaför att , delaut , dotterbolaget, Nyfosa
Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 07:25

Shelton kallar till extrastämma

Shelton Petroleum kallar till extrastämma den 2 maj 2014, framgår det av en kallelse sent på onsdagskvällen..

Realtid - 21 maj 15 kl. 09:18

Mavshack kallar till extrastämma

Efter några turbulenta veckor kallar nu streamingbolaget Mavshack till en extrastämma för att besluta om emission och teckningsoptioner..

DI - 06 okt 17 kl. 08:04

SAS kallar till extrastämma

SAS kallar till extrastämma -vill ha bemyndigande till nyemission. .

DN - 06 okt 17 kl. 08:12

SAS kallar till extrastämma

Flygbolaget kallar till extrastämma för att få godkännande av aktieägarna för en nyemission. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 11 okt 17 kl. 18:50

Corem tror på tillväxt – kallar till extrastämma

Fastighetsbolaget Corem Property uppger sig se goda möjligheter till fortsatt tillväxt. Nu kallar bolaget till extrastämma, bland annat för att inrätta ett nytt aktieslag..

Affärsvärlden - 02 jan 18 kl. 08:24

Medivir kallar till extrastämma

Medivir kallar till extrastämma med förslaget att bemyndiga styrelsen att besluta om riktad nyemission motsvarande högst 20 procent av antalet B-aktier.Därutöver vill styrelsen ha bemyndigande att besluta om nyemission av B-aktier med företrädesrätt för bolagets aktieägare..

DI - 09 jan 18 kl. 07:54

Braincool kallar till extrastämma

Medicinteknikbolaget BrainCool kallar aktieägarna till extrastämma tisdagen den 23 januari i Lund. På dagordningen står ett förslag om en riktad emission av högst 500 000 teckningsoptioner som riktar sig mot flera medarbetare som ett sätt att knyta en del av ersättningen till bolagets framtida resultat- och värdeutveckling.  .

DI - 09 mar 18 kl. 07:30

Lauritz kallar till extrastämma

Auktionsföretaget Lauritz.com kallar till extrastämma för att få mandat att på olika sätt ta in nytt kapital. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 16 maj 14 kl. 07:55

Extrastämma i Telias ryska operatör

Den ryska mobiloperatören Megafon kallar till extrastämma som ska hållas den 5 juni. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 okt 16 kl. 15:42

Tesla kallar till extrastämma

Tesla Motors har satt den 17 november som datum för en extrastämma då aktieägarna ska rösta om fusionen med SolarCity. Det framgår av ett dokument som Tesla publicerat på onsdagen..

Affärsvärlden - 31 okt 16 kl. 10:13

Fingerprint kallar till extrastämma

Fingerprint Cards kallade på måndagen till extrastämma den 30 november, bland annat för att ta ställning till styrelsens förslag om emission av teckningsoptioner samt makulering av återköpta aktier..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Magdalena Andersson: Vi ska inte sänka skattetrycket

Socialdemokraterna tvingades till svåra eftergifter för att behålla makten och ska nu driva igenom stora skattesänkningar.  Samtidigt vill finansminister Magdalena Andersson väga upp med andra reformer för att minska de ekonomiska klyftorna. En ny stor skattereform kommer även innehålla skattehöjningar, enligt finansministern..

DI - 5 minuter sedan

Ahlsell ansöker om avnotering från Nasdaq

Industridistributören Ahlsell, som är under uppköp av riskkapitalbolaget CVC Capital Partners, har på begäran av CVC beslutat att ansöka om avnotering av Ahlsells aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel kommer att meddelas snarast efter att bolaget erhållit bekräftelse från Nasdaq Stockholm..

DI - 10 minuter sedan

Nynordisk knockout på Gastrologik

Grattis svenska kroggäster – det nynordiska köket fyller moppe i år! Tänk att det ­redan gått 15 år sedan tolv nordiska kockar, bland dem stjärnor som Mattias Dahlgren och René Redzepi undertecknade de tio punkterna i Det Nynordiska Manifestet 2004. .

DI - 15 minuter sedan

Allrachef överklagar beslut att frysa 50 av hans miljoner

Medgrundaren till skandaliserade pensionsbolaget Allra, ex-direktören David Rothman, överklagar Stockholms tingsrätts förordnande om kvarstad på drygt 50 miljoner kronor, rapporterar nyhetsbyrån Siren..

DI - 45 minuter sedan

De spräcker glastaket

Glastaket i svenskt näringsliv har äntligen spräckts. Så kan man tolka beskedet att Carina Åkerström blir vd för Handelsbanken. Med ens får två av Sveriges fyra storbanker kvinnlig vd samtidigt.

DI - 45 minuter sedan

Dags att tala sanning om kapitalskatterna

LEDARE. De senaste dagarna har både statsminister Stefan Löfven (TT) och Expressens ledarskribent Anna Dahlberg pläderat för att höja kapitalskatterna. Men den debatten måste rätas upp..

DI - 1 timme sedan

Se och lär, Sverige – lösningen finns bakom hörnet

Sverige har stora problem. Men det finns också lösningar närmare än vi tror – och koncept vi borde kopiera. Di har planerat en resrutt för intresserade politiker..

DI - 1 timme sedan

Projektet Turbinhallen blev dyrare för bostadsutvecklaren SSM

SSM:s byggprojekt Turbinhallen i Järla Sjö i Nacka med 205 bostadsrätter och en skåla åk 6-9 är färdigställt. Men projektet blev dyrare än beräknat, enligt ett pressmeddelande..

DI - 2 timmar sedan

Trevande uppgångar på europeiska börserna

Europabörserna trevade försiktigt uppåt på måndagen med stöd av desto rejälare kursuppgångar i Asien efter optimism kring de pågående handelssamtalen. Det europeiska regionala indexet Stoxx 600 ökade 0,2 procent under den för amerikansk del helgstängda måndagen..

DI - 2 timmar sedan

Sdiptech köper brittiskt bolag värderat till 15,9 miljoner pund

Teknikkoncernen Sdiptech förvärvar det brittiska vattenreningsbolaget Water Treatment Products som omsätter runt 9,4 miljoner pund med ett rörelseresultat på cirka 2,5 miljoner pund, enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.