DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 11:44

DI - 21 aug 18 kl. 17:44

Hemfosa kallar till extrastämma för att dela ut dotterbolaget NyfosaStyrelsen i Hemfosa Fastigheter har beslutat föreslå att en extra bolagsstämma i Hemfosa den 13 september 2018 beslutar att dela ut samtliga aktier i det helägda dotterbolaget Nyfosa, bestående av bolagets kommersiella fastighetsportfölj. Det framgår av ett pressmeddelande där även Nyfosas finansiella mål meddelas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nyfosa, Hemfosa Fastigheter, Hemfosa, Nyfosas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemfosa, kallartill , extrastämmaför att , delaut , dotterbolaget, Nyfosa
Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 07:25

Shelton kallar till extrastämma

Shelton Petroleum kallar till extrastämma den 2 maj 2014, framgår det av en kallelse sent på onsdagskvällen..

Realtid - 21 maj 15 kl. 09:18

Mavshack kallar till extrastämma

Efter några turbulenta veckor kallar nu streamingbolaget Mavshack till en extrastämma för att besluta om emission och teckningsoptioner..

DI - 06 okt 17 kl. 08:04

SAS kallar till extrastämma

SAS kallar till extrastämma -vill ha bemyndigande till nyemission. .

DN - 06 okt 17 kl. 08:12

SAS kallar till extrastämma

Flygbolaget kallar till extrastämma för att få godkännande av aktieägarna för en nyemission. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 11 okt 17 kl. 18:50

Corem tror på tillväxt – kallar till extrastämma

Fastighetsbolaget Corem Property uppger sig se goda möjligheter till fortsatt tillväxt. Nu kallar bolaget till extrastämma, bland annat för att inrätta ett nytt aktieslag..

Affärsvärlden - 02 jan 18 kl. 08:24

Medivir kallar till extrastämma

Medivir kallar till extrastämma med förslaget att bemyndiga styrelsen att besluta om riktad nyemission motsvarande högst 20 procent av antalet B-aktier.Därutöver vill styrelsen ha bemyndigande att besluta om nyemission av B-aktier med företrädesrätt för bolagets aktieägare..

DI - 09 jan 18 kl. 07:54

Braincool kallar till extrastämma

Medicinteknikbolaget BrainCool kallar aktieägarna till extrastämma tisdagen den 23 januari i Lund. På dagordningen står ett förslag om en riktad emission av högst 500 000 teckningsoptioner som riktar sig mot flera medarbetare som ett sätt att knyta en del av ersättningen till bolagets framtida resultat- och värdeutveckling.  .

DI - 09 mar 18 kl. 07:30

Lauritz kallar till extrastämma

Auktionsföretaget Lauritz.com kallar till extrastämma för att få mandat att på olika sätt ta in nytt kapital. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 16 maj 14 kl. 07:55

Extrastämma i Telias ryska operatör

Den ryska mobiloperatören Megafon kallar till extrastämma som ska hållas den 5 juni. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 okt 16 kl. 15:42

Tesla kallar till extrastämma

Tesla Motors har satt den 17 november som datum för en extrastämma då aktieägarna ska rösta om fusionen med SolarCity. Det framgår av ett dokument som Tesla publicerat på onsdagen..

Affärsvärlden - 31 okt 16 kl. 10:13

Fingerprint kallar till extrastämma

Fingerprint Cards kallade på måndagen till extrastämma den 30 november, bland annat för att ta ställning till styrelsens förslag om emission av teckningsoptioner samt makulering av återköpta aktier..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 45 minuter sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 45 minuter sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 1 timme sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .

DI - 1 timme sedan

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .

DI - 1 timme sedan

Pensionsexperten tipsar: Då lönar det sig att löneväxla

Att löneväxla är ett bra sätt att minska skattetrycket vid höga inkomster, men det finns fallgropar. Nu berättar pensionsexperten hur du navigerar förbi dem. .

DI - 2 timmar sedan

Rusning i nedtryckt kryptovaluta – var den näst största

XRP/Ripple rusade cirka 80 procent under gårdagen vilket medförde att kryptovalutan var under en period den näst största kryptovalutan sett till marknadsvärde. Det rapporterar CNBC. .

DI - 2 timmar sedan

Trump hotar med nya tullavgifter om Kina svarar

USA har många mer möjliga tariffer att införa mot Kina om det asiatiska landet väljer vedergällning mot de existerande tarifferna. Det säger president Donald Trump, enligt Bloomberg News..

DI - 2 timmar sedan

ETF-jätte ryktas köpa fondbolag för över fem miljarder dollar

Invesco ryktas köpa MassMutuals OppenheimerFunds för över fem miljarder dollar. Det rapporterar SeekingAlpha med hänvisning till Financial Times-tjänsten Ignites. .

DI - 2 timmar sedan

Spelutvecklaren avskedar nästan hela personalstyrkan

Spelutvecklaren Telltale Games genomför nedskärningar som innebär att cirka 250 anställda får gå, i stort sett hela personalstyrkan. Det rapporterar The Verge. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.