DI > Ekonomi

Saturday, 17 November, 01:56

DI - 21 aug 18 kl. 17:44

Hemfosa kallar till extrastämma för att dela ut dotterbolaget NyfosaStyrelsen i Hemfosa Fastigheter har beslutat föreslå att en extra bolagsstämma i Hemfosa den 13 september 2018 beslutar att dela ut samtliga aktier i det helägda dotterbolaget Nyfosa, bestående av bolagets kommersiella fastighetsportfölj. Det framgår av ett pressmeddelande där även Nyfosas finansiella mål meddelas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nyfosa, Hemfosa Fastigheter, Hemfosa, Nyfosas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemfosa, kallartill , extrastämmaför att , delaut , dotterbolaget, Nyfosa
Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 07:25

Shelton kallar till extrastämma

Shelton Petroleum kallar till extrastämma den 2 maj 2014, framgår det av en kallelse sent på onsdagskvällen..

Realtid - 21 maj 15 kl. 09:18

Mavshack kallar till extrastämma

Efter några turbulenta veckor kallar nu streamingbolaget Mavshack till en extrastämma för att besluta om emission och teckningsoptioner..

DI - 06 okt 17 kl. 08:04

SAS kallar till extrastämma

SAS kallar till extrastämma -vill ha bemyndigande till nyemission. .

DN - 06 okt 17 kl. 08:12

SAS kallar till extrastämma

Flygbolaget kallar till extrastämma för att få godkännande av aktieägarna för en nyemission. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 11 okt 17 kl. 18:50

Corem tror på tillväxt – kallar till extrastämma

Fastighetsbolaget Corem Property uppger sig se goda möjligheter till fortsatt tillväxt. Nu kallar bolaget till extrastämma, bland annat för att inrätta ett nytt aktieslag..

Affärsvärlden - 02 jan 18 kl. 08:24

Medivir kallar till extrastämma

Medivir kallar till extrastämma med förslaget att bemyndiga styrelsen att besluta om riktad nyemission motsvarande högst 20 procent av antalet B-aktier.Därutöver vill styrelsen ha bemyndigande att besluta om nyemission av B-aktier med företrädesrätt för bolagets aktieägare..

DI - 09 jan 18 kl. 07:54

Braincool kallar till extrastämma

Medicinteknikbolaget BrainCool kallar aktieägarna till extrastämma tisdagen den 23 januari i Lund. På dagordningen står ett förslag om en riktad emission av högst 500 000 teckningsoptioner som riktar sig mot flera medarbetare som ett sätt att knyta en del av ersättningen till bolagets framtida resultat- och värdeutveckling.  .

DI - 09 mar 18 kl. 07:30

Lauritz kallar till extrastämma

Auktionsföretaget Lauritz.com kallar till extrastämma för att få mandat att på olika sätt ta in nytt kapital. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 16 maj 14 kl. 07:55

Extrastämma i Telias ryska operatör

Den ryska mobiloperatören Megafon kallar till extrastämma som ska hållas den 5 juni. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 okt 16 kl. 15:42

Tesla kallar till extrastämma

Tesla Motors har satt den 17 november som datum för en extrastämma då aktieägarna ska rösta om fusionen med SolarCity. Det framgår av ett dokument som Tesla publicerat på onsdagen..

Affärsvärlden - 31 okt 16 kl. 10:13

Fingerprint kallar till extrastämma

Fingerprint Cards kallade på måndagen till extrastämma den 30 november, bland annat för att ta ställning till styrelsens förslag om emission av teckningsoptioner samt makulering av återköpta aktier..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Arkitekturens rockstjärnor bakom Oscar Properties prestigebyggen

Härom veckan landade två av arkitekturens superstjärnor i Stockholm. Holländaren Reinier de Graaf och dansken Bjarke Ingels var i huvudstaden för att inviga två av sina senaste skapelser – Norra Tornen och 79 & Park. Två byggnader som arkitektoniskt sticker ut ordentligt och lär bli nya landmärken..

DI - 3 timmar sedan

Skyhögt pris för kungligt smycke

Den hade kallats ”århundradets auktion” och visst levde den upp till namnet. När Marie Antoinettes smycken gick under klubban i Genève på onsdagen överträffades alla förväntningar..

DI - 3 timmar sedan

Niklas Strömstedt om uppdraget i noterade bolaget: ”Den såg man inte komma”

Niklas Strömstedt är dubbelt aktuell, med både julturné och en andra säsong av sitt relationsprogram. Över en frukost berättar han allt om fågeln som blev påkörd, och varför äldre män kommer fram till honom på stan..

DI - 3 timmar sedan

Svajigt Wall Street vände till plus – S&P 500 steg 0,2 procent

USA-börserna vände uppåt på fredagskvällen och när dagens handel summerades hade S&P 500 stigit 0,2 procent. Mot strömmen gick Nvidia som rasade 18,8 procent i spåren av torsdagens rapport. .

DI - 4 timmar sedan

Tesaro rusar 30 procent efter budrykten

Det amerikanska läkemedelsbolaget Tesaro rusar med drygt 30 procent på fredagskvällen efter att Bloomberg rapporterat att bolaget kontaktats av en potentiell budgivare. .

DI - 4 timmar sedan

Delta beställer ytterligare tio A330neo från Airbus

Det amerikanska flygbolaget Delta har beställt ytterligare tio A330neo från Airbus. Listpriset ligger på omkring 3 miljarder dollar, men flygbolaget lär betala betydligt mycke mindre än så. Det rapporterar Retuers.

DI - 4 timmar sedan

Budgetkaos ger läge för lägre skatt – så påverkas din plånbok

Efter nya besked från C och L pekar nu det mesta på att Moderaternas ”alliansbudget” kommer att vinna över regeringens budget i riksdagen. Skattesänkningar och nya satsningar på polis och försvar är sannolikt att vänta. Och för Ulf Kristersson innebär det ökade chanser att knipa statsministerposten.

DI - 5 timmar sedan

Fler aktiva olje- och gasriggar i USA och Kanada

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan..

DI - 5 timmar sedan

Radiotjänst varslar: "Förödande för en liten kommun"

Riksdagen har beslutat att ersätta radio- och tv-avgiften med en skatt. Det innebär att dagarna för Radiotjänst i Kiruna är räknade..

DI - 5 timmar sedan

Trump: Har skrivit svar på Muellers frågor

President Donald Trump säger att han har färdigställt sina skrivna svar till den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuell rysk inblandning i Trumps presidentvalskampanj 2016, men att han ännu inte skickat in dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.