Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 18 January, 03:16

Affärsvärlden - 21 aug 18 kl. 12:46

Hissbolaget fortsätter resan nedåtStockholmsbörsen handlades högre vid lunchtid på tisdagen..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hissbolagetfortsätter , resannedåt
YLE - 24 maj 16 kl. 05:01

Tiotusentals smågrisar säljs till Polen – resan ofta olagligt lång

Under hösten 2015 började lastbilar med smågrisar köra allt oftare längs riksväg 51 mot Hangö hamn. I maj 2015 rörde det sig det några hundra grisar i månaden. I dag har den här exporten exploderat och nu säljer enbart HK Scan ungefär 6 000 smågrisar i månaden till Polen.

YLE - 22 jan 15 kl. 06:01

Vi hämtar lömska bakterier hem från resan

Var femte södernresenär hämtar med sig en tarmbakterie som vanliga läkemedel inte biter på. Om man dessutom drabbas av diarré på resan och äter antibiotika mångdubblas risken. Om några timmar går ett flyg från Helsingfors-Vanda flygplats till Indien.

Dagens PS - 06 feb 17 kl. 07:00

Teknikprylar A och O på resan

Ja visst är det mobiltelefonen som mer eller mindre är oumbärlig när svensken är ute på resande fot. 87 procent av svenskarna – snudd på nio av tio – uppger i en ny Ticket Sifo-undersökning att mobilen är viktigast att få med på resan. Knappt fyra av tio, 38 procent, anser att kameran är den mest elementära resprylen, men även surfplattan är poppis medan videokameran oftast får stanna hemma nu för tiden, framgår det.

Kristianstadsbladet - 09 jun 11 kl. 06:30

Jorge Semprun - den stora resan

Spanske författaren Jorge Semprun har avlidit. Kjell A Johansson minns en författare som också ägnade sig åt motståndskamp, politik och mänskliga rättigheter.
MINNESORD.

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 11:30

Pokémon Go-feber på resan

Enligt en ny Ticket-Sifo-undersökning som omfattar 1005 svenskar svarar 16 procent av svenskarna att de spelat Pokémon Go på resan senaste halvåret. Lika många uppger att de tänker spela på kommande resor. Inte oväntat är det flest unga vuxna mellan 18 och 30 år (34 procent) som uppger att de spelat Pokémon Go på resan.

Dagensanalys.se - 06 feb 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Dessa skills vill du ha till din Alexa

Resan mot ett digitalt hem – Att hitta bra skills som du kan använda till din Alexa är inte helt enkelt. Med 25.000 olika skills att välja på finns det en hel del inte fungerar i Sverige, massor som är mest ploj-skills, och ett flertal skills som alla gör samma sak.

Trelleborgs Allehanda - 22 sep 11 kl. 07:00

Varför ville du vinna resan till Kenya?

Hallå där Veronica Ståhl, trelleborgare som har vunnit en resa till Kenya där hon ska rapportera från Nairobis slumområden.
Varför ville du vinna resan till Kenya? ?

Nyheter 24 - 11 feb 14 kl. 18:32

De seglar jorden runt: "Behöver inte förbereda sig så mycket"Följ resanResenärerna: "Det saknar vi under resan"Om att resten av resan fortfarande är oplanerad

TOBAGO. För lite mer än fem månader sedan gav de sig av. Nu befinner sig Melvin, Markus, Thobias och Staffan från Nynäshamn i Karibien efter en lång seglats.

Dagens PS - 04 okt 16 kl. 14:25

Så planerar du jorden runt-resan

Kilroy har sammanställt råden i en artikel som inte är purfärsk men tack vare sin karaktär inte heller är tidsbunden. ”Att planera en jorden runt-resa är halva nöjet, men det är mycket som du bör tänka på. Hur länge ska du vara borta?

Skånskan - 16 mar 17 kl. 16:00

Visar bilder från resan till Afrika

TRELLEBORG Elof Cervin och Nanna Geidenmark cyklade från Trelleborg till Kapstaden. Nu har de valt ut ett 100-tal av sina bilder från den mer än ett år långa resan. ERWP.

Sydsvenskan - 22 mar 11 kl. 11:25

Svenskar frossar på resan

Arkivfoto: Johan Bävman
Äter både mer och onyttigare och tar fler drinkar.
STOCKHOLM. Att stå vid spisen väljer vi helst bort när vi har lämnat landet för lediga dagar.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Mot strömmen - läkemedelsbolag avancerar

Stockholmsbörsen inledde torsdagen lägre i likhet med de asiatiska börserna, men återhämtade sig under förmiddagen och gick därmed i motsatt riktning till de ledande europeiska börserna för andra dagen i rad..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Därför går Sagax in i Nyfosa

Sagax passade på att gå in i Nyfosa när många andra ville ut..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

BMW presenterar nya 7-serien

Uppgraderade drivlinor, mer teknik – och större grill. BMW:s flaggskepp 7-serien kommer nu i en ny tappning. I mars landar bilen hos de svenska handlarna..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Snoop Dogg investerar i Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg har investerat i det svenska betaltjänstföretaget Klarna. Hur mycket pengar det rör sig om framgår inte, men som en del av samarbetet ska Snoop Dogg medverka i en av Klarnas marknadsföringskampanjer under namnet "Smoooth Dogg"..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Morgan Stanley under förväntan - aktien tappar

Morgan Stanleys redovisar ett kvartal under analytikernas förväntningar. Investmentbankens aktie tappar nära 4 procent i den amerikanska förhandeln..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Pandora faller efter nya försäljningssiffror

Amerikanska smyckesdetaljhandlaren Signet, som är stor återförsäljare av Pandoras smycken, räknar med att den jämförbara försäljningen sjönk med 1,6 till 2,5 procent under det fjärde kvartalet 2018. Väntat var +0,8 procent, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Avanza tappar efter rapport

Stockholmsbörsen inledde torsdagen lägre, men hade efter omkring en timmes handel återhämtat sig till nollstrecket och gick därmed för andra dagen i rad bättre än de ledande Europabörserna..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Sparare lämnade aktiefonder i fjol

Svenska fondsparares nettoinsättningar i fonder uppgick till 54,4 miljarder kronor under 2018, enligt Fondbolagens förening senaste rapport..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Fredrik Lundberg tankade Volvo-aktier för 130 miljoner

Finansmannen Fredrik Lundberg köpte privat 880.000 B-aktier i Volvo under det fjärde kvartalet, en investering värd cirka 130 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Analytiker: Avanza ska handlas ned efter rapporten

Att nätbanken Avanza höjer sin kostnadsguidning till 9-12 procent från 8-10 procent, kombinerat med klena intäkter i det fjärde kvartalet kan innebära att framtida vinstestimat dras ned med åtminstone 5 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.