Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 17:07

Expressen - 21 aug 18 kl. 14:20

Inge: ”Aldrig tidigare hört en sådan smäll”Det har varit stor uppståndelse kring tisdagens flygkrasch i Ronneby.För Inge Pettersson ägde det hela rum precis utanför ytterdörren.– Jag har aldrig tidigare hört en sådan smäll, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ronneby, Inge Pettersson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inge, Aldrigtidigare , hörten sådan , smäll
Barometern - 21 dec 13 kl. 11:51

Miljonuppdrag blev aldrig upphandlat

Ett företag har fått ett miljonkontrakt av Nybro Energi. Men tjänsten blev aldrig upphandlad enligt lagen om offentlig upphandling. Det började med att företaget Inge Lindahls i Lenhovda gräv fick i uppdrag av Nybro Energi att göra ett mindre jobb i Hälleberga.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 11:00

Göinge gör skutt på skolrankning

Från plats 204 till 112. Östra Göinge kommun klättrar rejält när grundskolan rankas av Sveriges kommuner och landsting. ?

Kristianstadsbladet - 29 okt 12 kl. 08:14

Göinge åkte på storstryk i Lund

Göinge gick på en rejäl mina i Lund, förlust 3?17.
Brobykillarna släppte in nästan ett mål var tredje minut och fick en ordentlig innebandylektion.

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 10:00

FP vill se ett öppet och nyfiket Östra Göinge

Foto: Tommy Svensson
Ett socialt hållbart, öppet och nyfiket Östra Göinge. Det vill Folkpartiet se, bland annat genom att satsa på frukt i skolan, avgiftsfri musik- och kulturskola och hälsobokslut.
Investeringstänket kan användas för annat än byggnader.

Sydsvenskan - 19 mar 16 kl. 05:00

Jo Inge Berget: ”Jag har aldrig förlorat en cupsemifinal”

Jo Inge Berget har all anledning att vara positiv inför dagens match mot Kalmar.
– Jag har aldrig förlorat en cupsemifinal … ingen final heller för den delen, säger den norske MFF-spelaren..

Expressen - 19 feb 14 kl. 16:32

Nu kommer brevet till Inge - 50 år för sent

I december 1964 skickade någon ett brev från brittiska Oxford till Inge Hansen, elev på hushållningsskolan i Vejle, Danmark. Men brevet nådde aldrig fram utan fastnade bakom ett skåp där det blev kvar ända tills häromdan. Skolan efterlyste den rätta Inge - och har nu fått napp.

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 06:00

Dyrt vatten i Östra Göinge och i Osby

Arkivfoto: Christer Wahlgren
Vatten och avlopp kostar nära dubbelt så mycket per år i en vanlig trerumslägenhet i Osby och Östra Göinge, jämfört med Kristianstad.
Kostnaderna för vatten och avlopp har höjts med 2,3 procent i Skåne. Men skillnaden mellan kommunerna i länet är stora.

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 13:59

Röinge skola missade överklagan

Familjen till en pojke med dyslexi och språkstörning överklagade i mars i år skolans beslut om stöd i åtgärdsprogrammet och ville att stödet skulle vara bättre utformat. Men överklagandet kom inte fram till Skolväsendets överklagandenämnd förrän i september.
- Detta är en miss, det finns ingen ursäkt.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 07:07

Det går bra nu för Östra Göinge kommun

Foto: Annica Jönsson
Den styrande femklövern i Östra Göinge har gjort ett bra jobb för att förändra och förbättra kommunen, skriver kommunalrådet Patric Åberg (M). Bland annat har flera av ”skamfläckarna” tagits bort.
De tre senaste åren har jag tillsammans med mina kollegor i vår styrande femklöver – Moderaterna, Folkpartiet, Centern, Kristdemokraterna och Miljöpartiet - arbetat stenhårt för att utveckla Östra Göinge i positiv riktning.

Trelleborgs Allehanda - 25 jul 16 kl. 06:05

Räddningsledaren - "Aldrig varit med om något liknande"

Räddningsledaren, Per-Inge Hansson, har fått stå i under natten i Bromölla. Under natten har räddningstjänsten fått släcka flera bränder i ett bostadsområde. Troligen är det en person som ligger bakom alla bränder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Jonas Sjöstedt och Hanif Bali gäster i Expressens "Bara Politik"

Frågorna är fortfarande många efter valet. I kväll är Expressens politikmagasin "Bara Politik" tillbaka där bland annat både Jonas Sjöstedt (V) och Hanif Bali (M) gästar programmet. Dessutom kommer krishanteraren Jeanette Fors-Andrée berätta om partiernas olika strategier före och efter valet.

Expressen - 15 minuter sedan

Fem frågor och svar om valet och ekonomin

Dina Pengars Frida Bratt chattade med Expressens läsare om valet och hur det kan påverka såväl Sveriges ekonomi som våra plånböcker.Här är ett urval av frågorna och svaren. .

Expressen - 30 minuter sedan

L-politiker vill ersätta Björklund med Sabuni: "Jan har gjort sitt"

Liberalerna gjorde inget särskilt bra riksdagsval. Nu tycker L-politiker i Vellinge att partiledaren Jan Björklund bör avgå och att ex-ministern Nyamko Sabuni ska ta över.  – Jan har gjort sitt och nu är det dags för nya krafter att ta över, säger Henrik Thorsell.

Expressen - 30 minuter sedan

Stopp i tunnelbanan – SL saknar prognos

Trafiken är helt inställd för tunnelbanans gröna linje, 17, 18 och 19 på grund av ett tekniskt fel.SL har i nuläget ingen prognos för när trafiken kan återupptas och uppmanar resenärer att ta andra resvägar..

Expressen - 1 timme sedan

Stormy Daniels avslöjar Trumps allra mest privata

Det finns böcker som lovar att avslöja allt.Och så finns det böcker som ”avslöjar allt”.Som detaljer om president Donald Trumps mest privata delar.

Expressen - 1 timme sedan

Tina och pojkvännen Simon har bara ätit frukt i tre års tid

För tre år sedan flyttade Tina Stoklosa, 39, och fästmannen Simon Beun, 26, till Bali – för att helhjärtat ägna sig åt sin diet: frukterianism.I en intervju med brittiska Daily Mail berättar nu det centraleuropeiska paret om sin livsstil, och hur den nya dieten påverkat deras hälsa..

Expressen - 1 timme sedan

Så avslöjar du föreningens dåliga ekonomi – före köpet

Skuldsättningen är inte sällan skyhög i nyproducerade bostadsrättsföreningar. Här är knepen och nyckeltalen du ska använda dig av för att undvika ett köp med en latent skuldbomb. .

Expressen - 1 timme sedan

Skulderna rusar i nybyggda bostadsrätter: ”Var observant”

Att dölja skulder i föreningen är ett sätt för byggherrarna att öka lönsamheten. De senaste åren har skuldsättningen i nya bostadsrättsföreningar rusar. Förlorare är köparna.

Expressen - 1 timme sedan

Mobilladdaren kan ha ödelagt Elinors hem

På ett ögonblick totalförstördes familjens hus i en allvarlig brand.– Vi fick inget med oss. Till och med vigselringarna blev kvar, säger tvåbarnsmamman Elinor Holm.

Expressen - 2 timmar sedan

Hur påverkas din ekonomi av det politiska kaoset?

Tiden går och ännu har Sverige ingen regering.Hur påverkar det Sveriges ekonomi?Hur påverkar det din plånbok?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.