Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 03:33

Expressen - 21 aug 18 kl. 14:20

Inge: ”Aldrig tidigare hört en sådan smäll”Det har varit stor uppståndelse kring tisdagens flygkrasch i Ronneby.För Inge Pettersson ägde det hela rum precis utanför ytterdörren.– Jag har aldrig tidigare hört en sådan smäll, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ronneby, Inge Pettersson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inge, Aldrigtidigare , hörten sådan , smäll
Barometern - 21 dec 13 kl. 11:51

Miljonuppdrag blev aldrig upphandlat

Ett företag har fått ett miljonkontrakt av Nybro Energi. Men tjänsten blev aldrig upphandlad enligt lagen om offentlig upphandling. Det började med att företaget Inge Lindahls i Lenhovda gräv fick i uppdrag av Nybro Energi att göra ett mindre jobb i Hälleberga.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 11:00

Göinge gör skutt på skolrankning

Från plats 204 till 112. Östra Göinge kommun klättrar rejält när grundskolan rankas av Sveriges kommuner och landsting. ?

Kristianstadsbladet - 29 okt 12 kl. 08:14

Göinge åkte på storstryk i Lund

Göinge gick på en rejäl mina i Lund, förlust 3?17.
Brobykillarna släppte in nästan ett mål var tredje minut och fick en ordentlig innebandylektion.

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 10:00

FP vill se ett öppet och nyfiket Östra Göinge

Foto: Tommy Svensson
Ett socialt hållbart, öppet och nyfiket Östra Göinge. Det vill Folkpartiet se, bland annat genom att satsa på frukt i skolan, avgiftsfri musik- och kulturskola och hälsobokslut.
Investeringstänket kan användas för annat än byggnader.

Sydsvenskan - 19 mar 16 kl. 05:00

Jo Inge Berget: ”Jag har aldrig förlorat en cupsemifinal”

Jo Inge Berget har all anledning att vara positiv inför dagens match mot Kalmar.
– Jag har aldrig förlorat en cupsemifinal … ingen final heller för den delen, säger den norske MFF-spelaren..

Expressen - 19 feb 14 kl. 16:32

Nu kommer brevet till Inge - 50 år för sent

I december 1964 skickade någon ett brev från brittiska Oxford till Inge Hansen, elev på hushållningsskolan i Vejle, Danmark. Men brevet nådde aldrig fram utan fastnade bakom ett skåp där det blev kvar ända tills häromdan. Skolan efterlyste den rätta Inge - och har nu fått napp.

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 06:00

Dyrt vatten i Östra Göinge och i Osby

Arkivfoto: Christer Wahlgren
Vatten och avlopp kostar nära dubbelt så mycket per år i en vanlig trerumslägenhet i Osby och Östra Göinge, jämfört med Kristianstad.
Kostnaderna för vatten och avlopp har höjts med 2,3 procent i Skåne. Men skillnaden mellan kommunerna i länet är stora.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 07:07

Det går bra nu för Östra Göinge kommun

Foto: Annica Jönsson
Den styrande femklövern i Östra Göinge har gjort ett bra jobb för att förändra och förbättra kommunen, skriver kommunalrådet Patric Åberg (M). Bland annat har flera av ”skamfläckarna” tagits bort.
De tre senaste åren har jag tillsammans med mina kollegor i vår styrande femklöver – Moderaterna, Folkpartiet, Centern, Kristdemokraterna och Miljöpartiet - arbetat stenhårt för att utveckla Östra Göinge i positiv riktning.

Kristianstadsbladet - 15 sep 12 kl. 08:30

Göinge Direkt får svidande kritik av revisionen

Göinge Direkt får svidande kritik av kommunrevisionen. Enligt en granskningsrapport saknas tydliga mål och det är osäkert vad man egentligen ansvarar för. Revisionen ställer sig frågande till vilken hjälp Göinge Direkt är och har varit för kommuninvånarna.

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 13:59

Röinge skola missade överklagan

Familjen till en pojke med dyslexi och språkstörning överklagade i mars i år skolans beslut om stöd i åtgärdsprogrammet och ville att stödet skulle vara bättre utformat. Men överklagandet kom inte fram till Skolväsendets överklagandenämnd förrän i september.
- Detta är en miss, det finns ingen ursäkt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Tjänstemän på Trafikverket tog emot surfplattor – döms

Två tjänstemän vid Trafikverket har fällts för mutbrott, uppger SVT Västerbotten. De två tjänstemännen ska ha tagit emot mobiltelefoner och surfplattor till ett värde av cirka 30 000 kronor från en leverantör. Även två anställda inom leverantörsföretaget fälls för brottet..

Expressen - 1 timme sedan

Sparkades efter läckan – men fortsätter hantera 1177

Efter läckan inom Vårdguiden 1177 sades avtalet med teknikleverantören upp. Trots det fortsätter samma leverantör att hantera samtalen, rapporterar SVT. – Vi har täppt den här läckan, så nu ska det inte vara några som helst problem, säger Björn Arkinger, affärsområdeschef på Medhelp, till kanalen.

Expressen - 2 timmar sedan

MP-ministern: Därför ska klimatskatterna höjas

En grön skatteväxling på minst 15 miljarder – med höjda miljö- och klimatskatter och sänkta inkomstskatter till de med lägst inkomst.Det är något som Per Bolund, finansmarknads– och bostadsminister, samt språkrörskandidat för Miljöpartiet nu lyfter fram på DN Debatt ..

Expressen - 3 timmar sedan

IS-kvinnans nya vädjan – ber nu om förlåtelse

19-åriga Shamima Begum lämnade Storbritannien 2015 för att ansluta till IS i Syrien. Efter att ha blivit av med sitt brittiska medborgarskap vädjar hon nu till landets politiker om att dra tillbaka sitt beslut.– Jag är villig att ändra på mig, säger hon till Sky News.

Expressen - 4 timmar sedan

M får nya poster i utskotten – efter sprickan i alliansen

Centerns och Liberalernas överenskommelse med regeringen gör att riksdagens utskott organiseras om. Nu har Moderaterna kommit överens med Socialdemokraterna om att de ska få ledande poster i utskotten, erfar SVT. .

Expressen - 4 timmar sedan

Radhuslänga i brand – öppna lågor

En radhuslänga i Upplands Väsby brinner med öppna lågor, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen är ett 30-tal brandmän på plats..

Expressen - 5 timmar sedan

Ocasio-Cortez kritik mot medierna efter lyxflytten

WASHINGTON DC. Alexandria Ocasio-Cortez kampanjade för rättvisa hyror – men flyttade själv in i en lyxbostad. Efter dödshot mot kongressledamoten kritiserar hon mediernas rapportering.

Expressen - 6 timmar sedan

Kvinna hölls fången i flera dagar – tre gripna

En kvinna ska ha hållits instängd och blivit misshandel i flera dagar. Till slut lyckades hon fly – och nu har två kvinnor och en man har gripits misstänkta för grov misshandel, skriver SVT. .

Expressen - 6 timmar sedan

JUST NU: Störst stödet på 16 år för Kristdemokraterna

Kristdemokraterna har större väljarstöd än man haft på över 16 år, visar DN/Ipsos februarimätning: Nio procent.Samtidigt fortsätter Socialdemokraterna att backa. .

Expressen - 6 timmar sedan

Gunhild Stordalen anklagas för hyckleri – slår tillbaka

Läkaren och filantropen Gunhild Stordalen hängdes ut som ”världens största hycklare” i stora medier.Detta för att hon som profilerad miljökämpe vill få folk att äta mindre kött – samtidigt som hon flyger jorden runt i bland annat privatjet.Nu svarar Stordalen på kritiken:– Det är en paradox att vi måste resa mycket för att få upp detta på den globala agendan, säger hon till norska NRK..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.