Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 04:34

Affärsvärlden - 21 aug 18 kl. 10:50

Hissbolaget tappar efter rapportTisdagshandeln började med blygsamma indexförändringar på Stockholmsbörsen, men flera individuella bolag noterade trots det rejäla rörelser..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hissbolaget, tapparefter , rapport
Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 13:02

CSK tappar i AT-rakning

I en rapport gjord av Sveriges yngre läkares förening, SYLF, tappar Centralsjukhuset i Kristianstad markant i den årliga AT-rankingen. Från plats 12 till plats 50.
SYLF genomför sedan år 2000 en årlig ranking av landets AT-orter i syfte att undersöka kvaliteten på AT–tjänsterna, läkarnas allmäntjänstgöring, runt om på Sveriges sjukhus.

Alliansfritt Sverige - 26 jan 12 kl. 07:00

Bildt frågas om Lundin - tappar behärskningen


AFFÄRER. Den jämna strömmen av artiklar som beskriver utrikesminister Carl Bildts (M) skumraskaffärer är någon form av lågintensiv granskning som pågått i drygt fem år. Varje gång någon skrapat på ytan upptäcks något nytt, så även idag.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:04

Rapport: 
Användande av 
online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen är mycket stor i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 procent svenskar s

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stort i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 pro

Dagensanalys.se - 15 maj 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av onlineTV 2016 – Den ultimata onlinevideo och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

SVT - 13 mar 11 kl. 20:04

Småkommunerna tappar folk

De små kommunerna i Sverige tappar befolkning. Av landets 30 minsta kommuner är det bara en som växer. Rapport har besökt Arjeplog i Norrbotten..

DI - 31 mar 11 kl. 09:07

H&M tappar 4 procent i börsöppningen

H&M:s rapport var sämre än väntat på så gott som samtliga punkter och aktien tappar 4 procent till 208 kronor i den inledande handeln..

SVT - 10 apr 12 kl. 08:12

Friskolor tappar elever

Konkurrensen om gymnasieeleverna hårdnar - och i storstäderna tappar nu friskolorna elever. Det visar siffror som Rapport har tagit fram..

IDG - 13 feb 13 kl. 08:19

It tappar kontroll över mobilbudgeten

Byod-trenden gör att it-avdelningen tappar kontrollen över mobilbudgeten, visar en ny rapport..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Subventionerade elbilar försvinner till Norge

Sedan de statliga premierna betalats ut har mängder av supermiljöbilar försvunnit till utlandet, främst Norge. Totalt har 1|533 bilar exporterats - efter att de första ägarna fått ut 39 miljoner kronor i statligt stöd, skriver Dagens nyheter..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Oro för penningtvätt sänker Deutche Bank rekordlågt

Efter en lång period av motgångar fick sig Deutsche Bank-aktien på tisdagen ännu en knäck. Inblandningen i penningtvättshärvan som härrör ur Danske Banks Estlandsfilial pressade aktien till de lägsta nivåerna sedan 1980-talet, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Google gör miljardinvestering i Danmark

Google investerar 4,5 miljarder danska kronor, motsvarande omkring sex miljarder kronor, i bygget av sitt första datacenter i Danmark. Byggnaden som ska husera 150 anställda beräknas stå klar år 2021..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Bred nedgång på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen tappade i bred nedgång under den inledande handeln. Nedgången kom efter press på teknikaktier i USA och som följdes av kursfall i Asien. Råvarubolagen föll mest medan Astra Zeneca steg..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Fortsatt nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen var efter lunchtid på tisdagen ytterligare något ned och gick svagare än de ledande Europabörserna som sjönk omkring 1 procent. Teknikaktier i USA ser ut att gå mot ytterligare en mörk handelsdag..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Catena Media vill kliva in på fler affärsområden

Catena Media kommer på sikt att ta klivet in på fler affärsområden, vertikaler..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Bostadsbyggande i USA steg i oktober

Bostadsbyggandet i USA steg 1,5 procent i oktober, jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 1.228.000 bostäder.

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Elbilstillverkaren Nio tros lyfta efter hyllning

Kinesiska elbilstillverkaren Nios New York-listade aktie kommer att stiga till 12 dollar. Det förutspår blankningsspecialisten Andrew Left på Citron Research i ett kundbrev, enligt Business Insider..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Anrika brittiska fotbollsklubbar missnöjda med nytt tv-avtal

Några av Englands mer kända fotbollsklubbar är rejält missnöjda med ett tv-avtal som på måndagen slöts med bolaget Sky. Avtalet har fått klubbarna, som spelar i den engelska fotbollens andradivision, att överväga att bryta sig ut. Det rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Ratos stuvar om – ny vd i portföljbolag

Lars Nykvist har utsetts till ny vd i Ratos portföljbolag Kvdbil. Torbjörn Wik lämnar posten efter tre år. Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.