Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 February, 02:48

Affärsvärlden - 21 aug 18 kl. 10:50

Hissbolaget tappar efter rapportTisdagshandeln började med blygsamma indexförändringar på Stockholmsbörsen, men flera individuella bolag noterade trots det rejäla rörelser..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hissbolaget, tapparefter , rapport
Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 13:02

CSK tappar i AT-rakning

I en rapport gjord av Sveriges yngre läkares förening, SYLF, tappar Centralsjukhuset i Kristianstad markant i den årliga AT-rankingen. Från plats 12 till plats 50.
SYLF genomför sedan år 2000 en årlig ranking av landets AT-orter i syfte att undersöka kvaliteten på AT–tjänsterna, läkarnas allmäntjänstgöring, runt om på Sveriges sjukhus.

Alliansfritt Sverige - 26 jan 12 kl. 07:00

Bildt frågas om Lundin - tappar behärskningen


AFFÄRER. Den jämna strömmen av artiklar som beskriver utrikesminister Carl Bildts (M) skumraskaffärer är någon form av lågintensiv granskning som pågått i drygt fem år. Varje gång någon skrapat på ytan upptäcks något nytt, så även idag.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:04

Rapport: 
Användande av 
online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen är mycket stor i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 procent svenskar s

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stort i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 pro

Dagensanalys.se - 15 maj 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av onlineTV 2016 – Den ultimata onlinevideo och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

SVT - 13 mar 11 kl. 20:04

Småkommunerna tappar folk

De små kommunerna i Sverige tappar befolkning. Av landets 30 minsta kommuner är det bara en som växer. Rapport har besökt Arjeplog i Norrbotten..

DI - 31 mar 11 kl. 09:07

H&M tappar 4 procent i börsöppningen

H&M:s rapport var sämre än väntat på så gott som samtliga punkter och aktien tappar 4 procent till 208 kronor i den inledande handeln..

SVT - 10 apr 12 kl. 08:12

Friskolor tappar elever

Konkurrensen om gymnasieeleverna hårdnar - och i storstäderna tappar nu friskolorna elever. Det visar siffror som Rapport har tagit fram..

IDG - 13 feb 13 kl. 08:19

It tappar kontroll över mobilbudgeten

Byod-trenden gör att it-avdelningen tappar kontrollen över mobilbudgeten, visar en ny rapport..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Överreaktion i Swedbank?

SNABBKOMMENTAR Kursfallet i Swedbank framstår som överdrivet vid en jämförelse med Danske Bank..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

FI: Ser allvarligt på Swedbank-uppgifterna

Finansinspektionen ser allvarligt på de uppgifter om misstänkt penningtvätt som har framkommit i SVT:s Uppdrag granskning. Det uppger den svenska myndigheten i ett skriftligt uttalande..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Stor kundflykt från Danske och Nordea under 2018

Efter ett år fyllt av skandaler valde många danskar under 2018 att överge landets två största banker, Danske Bank och Nordea..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Storägare i Swedbank vill se oberoende granskning

AMF vill som stor aktieägare i Swedbank att medieuppgifterna om penningtvätt via banken ska utredas på ett oberoende sätt..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Börsplus: Bra uppsida i Net Gaming-aktien - köp

SvD Börsplus ser uppsida i aktien och behåller sitt köpråd..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Hufvudstadens cfo: Rätt lyx-/premium-butiker klarar retaildöden

INTERVJU Analysintervju med Åsa Roslund, ekonomi-/finanschef hos fastighetsbolaget Hufvudstaden, ett nytt säljcase från Affärsvärlden. Om segmenten som tacklar retaildöden och att äga prestigefastigheter ur ett 100 årigt perspektiv..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Hufvudstadens cfo: Retaildöd i mellansegmentet, inte för rätt lyx/premium

INTERVJU Analysintervju med Åsa Roslund, ekonomi-/finanschef hos fastighetsbolaget Hufvudstaden, ett nytt säljcase från Affärsvärlden. Om segmenten som tacklar retaildöden och att förvalta och förälda prestigefastigheter ur ett 100 årigt ägarperspektiv..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Banksektorn sänke på börsen

Banksektorn bidrog starkt till att hålla Stockholmsbörsen i negativt territorium på torsdagen. Strålkastarljuset riktades för andra dagen i rad mot Swedbank, vars aktie fortsatte att backa kraftigt efter onsdagens SVT-avslöjande om inblandning i baltisk penningtvätt..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Affärsvärldens stipendiater studerade energiomställning

Hur ska arabvärlden gå från olja och gas till sol? Helen Ahlbom och Marie Alpman åkte till Dubai för att söka rätt på svaret..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

IMF: Avreglera hyresmarknaden

En omfattande reformering av den svenska bostadsmarknaden bör omfatta en utfasning av nuvarande hyreskontroller, höjt tak för fastighetsavgiften, avskaffade ränteavdrag och förenklad planprocess för att minska byggkostnaderna. Det skriver Internationella valutafonden (IMF) efter en artikel IV-konsultation i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.