Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 September, 08:34

Affärsvärlden - 21 aug 18 kl. 10:50

Hissbolaget tappar efter rapportTisdagshandeln började med blygsamma indexförändringar på Stockholmsbörsen, men flera individuella bolag noterade trots det rejäla rörelser..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hissbolaget, tapparefter , rapport
Dagens Media - 45 minuter sedan

Bensinbolagen tappar i reklamerinran

PREMIUM. Efter bara två år på marknaden låg Circle K:s reklamerinran högt över konkurrenternas. Men trenden är negativ och nu tappar varumärket.

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 13:02

CSK tappar i AT-rakning

I en rapport gjord av Sveriges yngre läkares förening, SYLF, tappar Centralsjukhuset i Kristianstad markant i den årliga AT-rankingen. Från plats 12 till plats 50.
SYLF genomför sedan år 2000 en årlig ranking av landets AT-orter i syfte att undersöka kvaliteten på AT–tjänsterna, läkarnas allmäntjänstgöring, runt om på Sveriges sjukhus.

Alliansfritt Sverige - 26 jan 12 kl. 07:00

Bildt frågas om Lundin - tappar behärskningen


AFFÄRER. Den jämna strömmen av artiklar som beskriver utrikesminister Carl Bildts (M) skumraskaffärer är någon form av lågintensiv granskning som pågått i drygt fem år. Varje gång någon skrapat på ytan upptäcks något nytt, så även idag.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:04

Rapport: 
Användande av 
online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen är mycket stor i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 procent svenskar s

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stort i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 pro

Dagensanalys.se - 15 maj 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av onlineTV 2016 – Den ultimata onlinevideo och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

SVT - 13 mar 11 kl. 20:04

Småkommunerna tappar folk

De små kommunerna i Sverige tappar befolkning. Av landets 30 minsta kommuner är det bara en som växer. Rapport har besökt Arjeplog i Norrbotten..

DI - 31 mar 11 kl. 09:07

H&M tappar 4 procent i börsöppningen

H&M:s rapport var sämre än väntat på så gott som samtliga punkter och aktien tappar 4 procent till 208 kronor i den inledande handeln..

SVT - 10 apr 12 kl. 08:12

Friskolor tappar elever

Konkurrensen om gymnasieeleverna hårdnar - och i storstäderna tappar nu friskolorna elever. Det visar siffror som Rapport har tagit fram..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Gardell: "Veoneer underskattas av marknaden"

"Investerarna underskattar Veoneer som bolag givet den enorma marknad om växer fram inom aktiv säkerhet och självkörande fordon. Marknaden kommer växa starkt lång tid framöver", säger Christer Gardell..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Storägare ser fördubblingspotential i SAS

Gerald Engström, grundare av och storägare i Systemair, har i det tysta seglat upp som flygbolaget SAS fjärde största ägare. För Svd Näringsliv motiverar han investeringen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kursrusaren har mer att ge

ANALYS Konsolideringstrend och en ihållande efterfrågan lockar Affärsvärlden till ett klipp i skogen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bankerna tog täten på Wall street

De amerikanska börserna handlades blandat under onsdagen. Storbolagsaktierna i Dow Jones trotsade det skakiga handelsläget mellan USA och Kina medan teknikorienterade Nasdaq sladdade något..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Politiskt tumult ger billigare kaffe

De internationella kaffepriserna har inför presidentvalet i Brasilien fallit till den lägsta nivån på över tio år. Den billigare bönan är dock en huvudvärk för bönderna och svenska rosterier oroas nu över kaffeproduktionens livskraft..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oscar Engelbert storsäljer i Oscar Properties

"Jag har för avsikt att göra lite andra investeringar i mitt moderbolag - det är därför jag säljer", säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

THQ köper två spelserier från Atari

Spelutvecklaren THQ Nordic förvärvar två spelserier från franska Atari Europe. Förvärvet avser spelserien Alone in the Dark och realtidsstrategiserien Act of War..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

EU-kommissionen granskar Amazon

EU-kommissionen har inlett en undersökning om hur e-handelsgiganten Amazon använder sina data om handlare, rapporterar Financial Times..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Jack Ma överger amerikanskt jobblöfte

Kinesiska Alibabas ordförande Jack Ma har övergett sitt löfte om att skapa 1 miljon nya jobb i USA, rapporterar Financial Times..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Magrare vinster väntar

Sveriges storbyggare Peab försåg sig av en övergödd bostadsguldkalv. Nu är kalven uppäten och magrare vinsttider än vad konsensus spår väntar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.