GöteborgsPosten > Lokalt

Tuesday, 13 November, 22:03

GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 10:49

Misstänkt bilbrännare fast i förvar – ingen vill flyga hem honomEn av de unga män som anklagats för inblandning i förra måndagens omfattande bilbränder, sitter fortfarande inspärrad på en flygplats i Turkiet.
Han släpps inte in i landet – och ingen vill flyga honom därifrån..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Turkiet

Dela artikeln

92 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, bilbrännare, fasti , förvaringen vill , flyga, hemhonom
GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 13:54

Misstänkt bilbrännare fast i förvar – ingen vill flyga hem honom

En av de unga män som anklagats för inblandning i förra måndagens omfattande bilbränder, sitter fortfarande inspärrad på en flygplats i Turkiet.
Han släpps inte in i landet – och ingen vill flyga honom därifrån..

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 12:55

Misstänkt bilbrännare släppt

18-åringen som misstänks för delaktighet i den monumentala förstörelsen i Västra Frölunda har försatts på fri fot. I torsdags återvände han till Sverige via Danmark efter att ha suttit i förvar i Turkiet.
– Han är definitivt fortfarande misstänkt, säger kammaråklagare Mats Ihlbom..

Skånskan - 26 apr 18 kl. 08:34

Seriemördare fast – efter 40 år

12 mord, åtminstone 45 våldtäkter och 125 bostadsinbrott. The Golden State Killer - eller East Area Rapist som han också är känd som - har gäckat polisen sedan 1976.
Men nu kan han vara fast.

YLE - 29 jan 17 kl. 08:30

Snuset - en miljonbusiness i Finland

Ny bil, sommarstuga och lyxlägenhet. Det kan den seriösa snussmugglaren skaffa sig efter några månader i branschen. Vår granskning visar att stora delar av snuset i södra Finland säljs av en estnisk liga där åtminstone tre av nyckelpersonerna har kriminell bakgrund och att många av dem som handlar med snus också handlar med tunga droger.

Nyheter 24 - 26 nov 13 kl. 13:24

Han klubbade ihjäl sin bästa kompis i skogenSäreget utseende

LANCASTER. Det var en grupp barn som gjorde den skräckinjagande upptäckten. De hittade en halvrutten kropp i ett skogsområde, dold under några grenar.

SvD - 12 apr 17 kl. 17:15

De turkiska fängelserna är en krutdurk

Biografen var helt fullsatt när vi trädde in på scenen under Internationella filmfestivalen om mänskliga rättigheter (FIFDH) i Genève tidigare denna vår. Vi hade samlats för att tala om de förödande konsekvenserna av undantagstillståndet i Turkiet. Förutom jag själv fanns här en expert på författningsrätt, Kerem Altiparmak (som eftersom han är en kritiskt tänkande person inte längre får resa utomlands och därför deltog via Skype), FN:s specialrapportör för mänskliga rättigheter Nils Medzel samt samhällsvetaren Pinar Selek.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 17:37

Man gripen i Skåne för rånmord


En 28-årig man som misstänks för att ha rånmördat en 82-årig kvinna i Grekland har gripits och häktats i nordvästra Skåne. Polisen grep honom förra veckan på ett av Migrationsverkets förvar. Han avslöjades när han lämnade fingeravtryck för att söka asyl, rapporterar Helsingborgs Dagblad på nätet.

BT - 08 sep 14 kl. 17:37

Man gripen i Skåne för rånmord

En 28-årig man som misstänks för att ha rånmördat en 82-årig kvinna i Grekland har gripits och häktats i nordvästra Skåne. Polisen grep honom förra veckan på ett av Migrationsverkets förvar. Han avslöjades när han lämnade fingeravtryck för att söka asyl, rapporterar Helsingborgs Dagblad på nätet.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 25 okt 18 kl. 20:00

Gymnasiet genomlevde Utøya på film

Det är knäpptyst i biosalongen. Lika tyst som stundtals i filmen vi just sett. Men här bryts inte tystnaden av skott utan av gymnasieläraren Paul Carlsson, som börjar tala så försiktigt som om han vore rädd att krossa en tystnad av glas..

GöteborgsPosten - 06 nov 18 kl. 19:00

Vitlycke Danscenter får stöd

Vitlycke Performing Arts som driver danscentret på Vitlycke gård hör till de nya mottagarna av regionens treåriga kulturstrategiska stöd..

GöteborgsPosten - 07 nov 18 kl. 09:55

Stormakten Strömstad 1718

1718 är året då kung Karl XII väljer att bosätta sig i Strömstad för att inleda fälttåget mot Norge, vilket satte Strömstad på kartan i hela Europa..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 08:29

Bo Sundström hedrad över Taube-priset

Under torsdagskvällen förärades Bo Sundström Orusts stora Evert Taube-pris. Något som betyder extra mycket för Bo Kasper-sångaren då hans far var en stor Taubefantast..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 08:59

Visskalden får ny klang

Idag lördag uppträder Ärter och fläsk i körstugan i Kragenäs. Den anrika torsdagskören tar sig an ett brett Olle Adolphson-tema när det är dags för konsert..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 09:00

Nolhôtten om jakt och fiske

Här bjuder Leffe "Nolhôtten" Gunnarsson på ännu en av sina många berättelser på Nolhôttdialekt. Den här gången handlar det om jakt och fiske..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 09:17

”Det var dödsstraff på att vara en som jag”

– Latcho tejsa sassaro! Mander bjuchar Bennie Åkerfeldt ta mander aschar jekh horta romano purano puro. De flesta av oss uppfattar nog bara namnet Bennie Åkerfeldt, när han inleder sin föreläsning..

GöteborgsPosten - Igår: 19:00

ANC-profil stödjer konstsamarbete

Återseendet med Sverige och minnena av det starka nordiska stödet till kampen mot apartheid har varit mäktigt för Lindiwe Mabuza. Men det har också väckt ett nytt behov av kamp mot rasism..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Vänsterblocket satsar på kortad arbetstid

Sju timmars arbetstid på alla äldreboende i staden – det är den enskilt största satsningen i vänsterblockets budgetförslag. Om det kräver en skattehöjning vill man ännu inte avslöja..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Våldtagen och tvingad torka avföring och spyor – nu döms maken

Den unga kvinnan utsattes för upprepade sexuella övergrepp av mannen som övertalat henne att flytta med honom till Göteborg.
Hon förnedrades också genom att tvingas städa upp makens spyor, avföring och urin.
Nu har den medelålders företagaren fått sin dom..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.