Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 February, 03:13

Dagensanalys.se - 21 aug 18 kl. 07:50

Skicka självförstörande e-post med GmailKan inte komma på när man vill använda funktionen men nu kan du ändå göra det – skicka självförstörande epost med Gmail. Du kan ställa in att e-brevet ska förstöras inom 1 dag, 1 vecka eller anpassad tid. När brevet har ställts in att förstöras så säger Gmail att man inte kan kopiera det eller skicka vidare mailet. Har Google hört talas om skärmavbildning? För dig som vill ha koll på att mailet inte ligger kvar i mottagarens e-brevlåda är detta en suverän funktion och för oss alla andra bara något att veta om..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Gmail,  google

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skicka, självförstörande, e-postmed , Gmail

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Omni Pod har 83 000 lyssningar i veckan

Fem månader efter lansering är Omni Pod uppe i 83 000 lyssningar i veckan och 15 000 lyssningar per dag. Det står klart när Omni från och med nu redovisar sin lyssning på Poddindex.se.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

SVT och TV4 slår Youtube i tittartid

MMS har undersökt hur många minuter per dygn man tittar på olika kanaler. Youtube hamnar först på femte plats och i topp hittar vi istället traditionella TV-kanaler som TV4, SVT1, Sportkanalen och Discovery. “Att SVT1 och TV4 har flest dagliga tittare är välkänt, men här ser vi också att de som tittar på dessa kanaler även väljer att stanna länge.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Samsung är Årets stjärnvarumärke

Samsung har utsetts till Årets stjärnvarumärke 2018 enligt YouGov och Indikat. Det innebär att styrkan för Samsungmärket ökade mest det senaste året. Attityderna till Samsungs varumärke förbättrades mer än för något annat tongivande varumärke på den svenska marknaden under det gångna året.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Lyssna på vår egen podd Destination Digital

Mattias, Jesper och Mikael har gett nytt liv till podden Destination Digital. Rappare, fräckare, kortare och förträffligt bra. I första avsnittet introducerar vi podden, upplägget, oss själva, ett kul case, vassa verktyg du måste ha koll på och såklart en sammanfattning av våra hetaste nyheter.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Digitalmomsen sänks i Sverige

I dag fattade regeringen beslut om att sänka momsen på digitala tidningar till 6 procent den 1 juli 2019. “Sänkt digitalmoms betyder att möjligheterna för att bedriva aktiv journalistik i hela landet ökar,” kommenterar TU-Medier. – Äntligen, det här är ett riktigt bra besked.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

“Martech är en förutsättning för att kunna arbeta kundfokuserat”

Odyssey och Wiraya har nyligen publicerat sin årliga Martech-rapport – Martech Report 2019. Vi har intervjuat Jenny Sondell, marknadschef på Odyssey, och Charlotte Banning, marknadschef på Wiraya, om rapporten och frågat vilka tre viktigaste take-aways den ger. Vad handlar rapporten Martech 2019 om och vem ska läsa den?

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Här är jobben Generation Z vill ha

Millennials i all ära, men Generation Z är den senaste gruppen på arbetsmarknaden. Ny forskning från Glassdoor visar vilka jobb och vilka företag som är mest eftertraktade hos den unga generationen. Generation Z är en benämning på personer som föddes från mitten eller slutet av 1990-talet, under 2000-talet och kan ibland sträcka sig fram till runt 2010.

Dagensanalys.se - Igår: 20:48

Samsung Galaxy Fold gör multitasking möjlig och breddar skärmen rejält

Samsung har lanserat Galaxy Fold som gör det möjligt att ha upp till tre appar bredvid varandra på skärmen samtidigt eller ha exempelvis en stor karta. Försäljningen börjar nu i april. Appar som WhatsApp, Microsoft Office och YouTube har alla anpassats till Samsung Galaxy Fold för bästa möjliga upplevelse.

Dagensanalys.se - Igår: 20:36

Över 700 tusen ser lanseringen av Samsung Galaxy S10 live på Youtube

Över 700.000 tittare bänkade sig framför lanseringen av Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy Fold på Youtube. Att kunna nå ut världen över och ha över 700.

Dagensanalys.se - Igår: 20:15

Digitala annonsköp kliver raskt förbi traditionella under 2019

Enligt en ny kartläggning av eMarketer kommer digitala annonsköp öka så pass att de blir större än traditionella under 2019. En stor andel bidrar Google, Facebook och Amazon med. Kartläggningen gäller den amerikanska marknaden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.