Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 01:18

Dagensanalys.se - 21 aug 18 kl. 07:50

Skicka självförstörande e-post med GmailKan inte komma på när man vill använda funktionen men nu kan du ändå göra det – skicka självförstörande epost med Gmail. Du kan ställa in att e-brevet ska förstöras inom 1 dag, 1 vecka eller anpassad tid. När brevet har ställts in att förstöras så säger Gmail att man inte kan kopiera det eller skicka vidare mailet. Har Google hört talas om skärmavbildning? För dig som vill ha koll på att mailet inte ligger kvar i mottagarens e-brevlåda är detta en suverän funktion och för oss alla andra bara något att veta om..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Gmail,  google

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skicka, självförstörande, e-postmed , Gmail

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Google Podcasts uppdateras med nya funktioner

Google Podcasts, som är gratis att använda, har äntligen uppdaterats med nya funktioner. När tjänsten släpptes var den minst sagt enkel. Google har lyssnat på kritiken och nu uppdaterat med funktioner för casting och Android Auto.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Köpet av GfK går igenom den 1 oktober säger Ipsos

Undersökningsjätten är nu nära att genomföra köpet av fyra GfK-avdelningar. Avdelningarna är customer experience, experience innovation, health och public affairs. Köpet förväntas gå igenom den 1 oktober.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Troot Network ”siktar nu på att dubbla omsättningen”

Ett år har nu gått sedan Troot tog sitt finska framgångsrecept till Sverige. Med flertalet nyrekryteringar och en ”starkt årsomsättning i ryggen” siktar bolaget på att växla upp sin affär. Troot grundades i Finland av bl.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Förbättra datakvaliteten i undersökningar genom ”Just In Time Polls”

Har du någonsin funderat på hur respondenter kan komma ihåg vad som hände för en eller två veckor sedan? Det gör dem faktiskt inte. De vill bara fylla i  sitt bästa svar och bli klara med enkäten.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

PayPal Checkout lanseras nu globalt

Idag rullas PayPal Checkout med Smart Payment Buttons ut globalt, efter en första testperiod i USA. PayPal Checkout ska minska antalet klick på köpresan. En färsk comScore-studie visade att PayPal Checkout[1] konverterade 88,8 procent vid kassan – 82 procent mer än en kassa utan PayPal, enligt PayPal.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Schibsted rör om i cementen

Schibsted delas upp i två. Den ena delen kommer att fokusera på internationella annonssajterna och den andra med fokus på finska, svenska och norska verksamheterna. Den delen med fokus på annonssajter ska döpas till MPI och ha som fokus att börsintroduceras under nästa år.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Criteo rekryterar Wala Loubani

Criteo rekryterar Wala Loubani som biträdande Nordenchef. Wala kommer att ansvara för den fortsatta affärsutvecklingen i Norden som är en växande och strategisk marknad för Criteo. ”Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla Criteos nordiska verksamhet.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Adobe lanserar nya AI-funktioner för bättre kundupplevelser

Nu lanserar Adobe en rad nya funktioner som ska göra det enklare för företag att leverera skräddarsytt innehåll till kunder i alla kanaler. Funktionerna drivs av Adobe Sensei, en samling AI- och maskininlärningslösningar, och innefattar bland annat förbättrad ansikts- och röstigenkänning. Enligt en ny undersökning från Adobe, Digital Maturity Survey, lägger företag en allt större del av sina budgetar på personalisering och optimering.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

SAP skapar etikpanel för artificiell intelligens

SAP har presenterat riktlinjer för artificiell intelligens (AI) och inrättat en extern rådgivande panel för AI-etik som består av experter inom vetenskap, politik och industri. Syftet med de nya riktlinjerna, den externa expertpanelen och den interna styrgruppen är att säkerställa att AI används på rätt sätt och lösningarna som utvecklas med SAP Leonardo Machine Learning bidrar till att upprätthålla hög integritet och högt förtroende. – SAP anser att den etiska användningen av data är ett kärnvärde.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Instagram lanserar två nya initiativ för shopping

Facebook vill förvandla Instagram till världens största shoppingupplevelse. Därför lanserar man nu ytterligare initiativ för shopping. Shopping in Stories ”Shopping in Stories” började testas i juni och lanseras nu globalt med en expansion till 46 länder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.