Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 19 November, 10:54

Liknande nyheter

Taggar: Boberg, blågul, äveni den nya , klubben
Kristianstadsbladet - 24 feb 12 kl. 10:58

Boberg tror inte på comeback

Foto: Bosse Nilsson
IF Kristianstad fortsätter att leverera i söderettan. Precis som Filip Boberg. Men någon comeback i A-laget och elitserien tror han inte på.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 18 kl. 18:00

Stephanie Boberg: "Det är en stor omställning"

Landslagsstjärnan om första tiden och tuffa anpassningen i nya klubben..

Länstidningen i Jämtland - 06 apr 16 kl. 20:45

Boberg tar över hela makten i Nya Närvården

Läs även: Backe HC slår tillbaka mot Bobergs anklagelser.

YLE - 01 aug 16 kl. 05:08

Gästhamnarna i Österbotten har potential

Det finns potential att locka flera båtturister, även svenskar, till Österbotten säger Linda Boberg-Santala i Öja. Det räcker med ganska enkla medel, men man borde dra åt samma håll också över kommungränserna. Linda Boberg-Santala driver café och beställningsrestaurang Bryggan i Öja och hon är också ansvarig för gästhamnen.

YLE - 01 aug 16 kl. 05:08

Mycket arbete krävs för gästhamnarna i Österbotten

Det finns potential att locka flera båtturister, även svenskar, till Österbotten säger Linda Boberg-Santala i Öja. Det räcker med ganska enkla medel, men man borde dra åt samma håll också över kommungränserna. Linda Boberg-Santala driver café och beställningsrestaurang Bryggan i Öja och hon är också ansvarig för gästhamnen.

SmålandsPosten - 13 dec 13 kl. 06:28

Två års väntetid på utredning av funktionsnedsättning

Personer med misstänkt autism, adhd eller tourettes syndrom kan få vänta i två år på en utredning i Landstinget Kronoberg. Trots att satsningar för att korta köerna har gjorts. Omkring 200 personer väntar i dag på att få en utredning vid landstingets neuropsykiatriska utredningsenhet.

Skånskan - 04 nov 17 kl. 18:23

”Roligt att vinna på hemmaplan”

INNEBANDY Ny målfest mot Tjeckien, 13-5, men Malmö FBC:s Ellen Rasmussen har ännu inte fått näta på hemmaplan i Euro Floorball Tour.
Bara en chans återstår.
– Jag vill hemskt gärna sätta ett på Finland, sa Rasmussen.

Kristianstadsbladet - 14 jul 12 kl. 10:00

Familjeföretagare vill kämpa vidare

Foto: Malin Palm
I torsdags gick Bromölla charkuterifabrik i konkurs. När de anställda anlände till informationsmötet i?går morse verkade de vid gott mod, men efter mötets fortgång växte oron.

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 21:00

"Ingen kommer ihåg några tvåor"

Foto: Lasse Ottosson
Ola Lindgren. Glädje och förtvivlan. Slutspelssucé i fullsatta arenor har blandats med fiaskon i gympasalar i Märsta och Kungsbacka.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här tränas polisens hästarPolishästar

– Hästar är fantastiska redskap för polisen, i och med att alla älskar dem. Till och med de allra mest hårdföra demonstranterna kommer fram och klappar och då är det lätt att skapa dialog. Men visst, det är väl inte så spännande att visa bilder på demonstranter som klappar hästar, säger Johan Bondesson, medan han sadlar Brutus, nio år gammal.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kraftiga regn i Spanien – en död

En person omkom i nordvästra Spanien under söndagen efter de kraftiga regn som drabbat landet, skriver El Pais. Den spanska vädertjänsten Aemet har utfärdat en röd varning, vilket är den högsta nivån, för regionen Valencia på östkusten. Kring städerna A.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kurt Russell spelar tomten: "Han fanns"

Kurt Russell tror på jultomten. Det framkommer med all önskvärd tydlighet när TT träffar honom för att tala om Netflixfilmen ”The Christmas chronicles”. – Jag förstår inte hur man INTE kan tro på honom, säger Russell.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Polisen ändrar sig - inget stopp för nya pass

Det blir inget tillfälligt stopp för utlämning av pass och nationella id-kort i månadsskiftet november–december, meddelar polisen. "Det tidigare aviserade driftstoppet under helgen den 30 november till och med den 2 december skjuts upp”, skriver Stefan.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jeff Flindt: Det kunde bli vågor över 20 meter

Helsingborgare bokade flyg när han såg att orkanvindar drog fram över havet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

E6:an utanför Ängelholm avstängd

Olycka nära Rönne å..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre lägenheter byggs

Byggandet av lägenheter minskade till 39 100 lägenheter under de tre första kvartalen, enligt preliminära siffror. Det är en minskning med 16 procent jämfört med motsvarande period 2017, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Förra året påbörjades bygga.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sparkade EVS-profilen ger besked om sin framtid

Här är Fanny Anderssons beslut om sin fortsatta karriär som volleybollspelare..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ökad finsk import av svenska begagnade bilar

Hittills i år har cirka 17 000 begagnade bilar från Sverige importerats till Finland, rapporterar den finländska nyhetsbyrån SPT. Det är en kraftig ökning. För fem år sedan låg den finska importorten på omkring 2 000 bilar per år.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

EU-länder ska enas om brexitavtal

Fisket spökar när de kvarstannande EU-länderna i dag möts för att säga sitt om utkastet till utträdesavtal med Storbritannien. Ett klartecken är ändå att vänta. EU-minister Ann Linde (S) räknar med att "frågetecknen ska rätas ut" under förmiddagens mini.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Expert: Nylander kan få stå över säsongen

Med bara tolv dagar kvar till deadline för spel i NHL säger Sportsnetsexperten Chris Johnston att Toronto kan låta William Nylander stå över spel den här säsongen. – Om det inte blir någon trejd, i förra veckan pratade vi om det faktum att Toronto läser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.