Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 19 September, 17:22

Liknande nyheter

Taggar: Boberg, blågul, äveni den nya , klubben
Kristianstadsbladet - 24 feb 12 kl. 10:58

Boberg tror inte på comeback

Foto: Bosse Nilsson
IF Kristianstad fortsätter att leverera i söderettan. Precis som Filip Boberg. Men någon comeback i A-laget och elitserien tror han inte på.

Länstidningen i Jämtland - 06 apr 16 kl. 20:45

Boberg tar över hela makten i Nya Närvården

Läs även: Backe HC slår tillbaka mot Bobergs anklagelser.

YLE - 01 aug 16 kl. 05:08

Gästhamnarna i Österbotten har potential

Det finns potential att locka flera båtturister, även svenskar, till Österbotten säger Linda Boberg-Santala i Öja. Det räcker med ganska enkla medel, men man borde dra åt samma håll också över kommungränserna. Linda Boberg-Santala driver café och beställningsrestaurang Bryggan i Öja och hon är också ansvarig för gästhamnen.

YLE - 01 aug 16 kl. 05:08

Mycket arbete krävs för gästhamnarna i Österbotten

Det finns potential att locka flera båtturister, även svenskar, till Österbotten säger Linda Boberg-Santala i Öja. Det räcker med ganska enkla medel, men man borde dra åt samma håll också över kommungränserna. Linda Boberg-Santala driver café och beställningsrestaurang Bryggan i Öja och hon är också ansvarig för gästhamnen.

SmålandsPosten - 13 dec 13 kl. 06:28

Två års väntetid på utredning av funktionsnedsättning

Personer med misstänkt autism, adhd eller tourettes syndrom kan få vänta i två år på en utredning i Landstinget Kronoberg. Trots att satsningar för att korta köerna har gjorts. Omkring 200 personer väntar i dag på att få en utredning vid landstingets neuropsykiatriska utredningsenhet.

Skånskan - 04 nov 17 kl. 18:23

”Roligt att vinna på hemmaplan”

INNEBANDY Ny målfest mot Tjeckien, 13-5, men Malmö FBC:s Ellen Rasmussen har ännu inte fått näta på hemmaplan i Euro Floorball Tour.
Bara en chans återstår.
– Jag vill hemskt gärna sätta ett på Finland, sa Rasmussen.

Kristianstadsbladet - 14 jul 12 kl. 10:00

Familjeföretagare vill kämpa vidare

Foto: Malin Palm
I torsdags gick Bromölla charkuterifabrik i konkurs. När de anställda anlände till informationsmötet i?går morse verkade de vid gott mod, men efter mötets fortgång växte oron.

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 21:00

"Ingen kommer ihåg några tvåor"

Foto: Lasse Ottosson
Ola Lindgren. Glädje och förtvivlan. Slutspelssucé i fullsatta arenor har blandats med fiaskon i gympasalar i Märsta och Kungsbacka.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här tränas polisens hästarPolishästar

– Hästar är fantastiska redskap för polisen, i och med att alla älskar dem. Till och med de allra mest hårdföra demonstranterna kommer fram och klappar och då är det lätt att skapa dialog. Men visst, det är väl inte så spännande att visa bilder på demonstranter som klappar hästar, säger Johan Bondesson, medan han sadlar Brutus, nio år gammal.

Kristianstadsbladet - 16 feb 11 kl. 09:14

Det var inte vackert - däremot nödvändigt

Ronaldo har gjort sitt sista mål. Foppa sin sista dragning. Men Johan Petersson leker vidare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Skjuten man till sjukhus – vägrar prata

En man i 20-årsåldern kom skottskadad till sjukhuset i Nyköping på onsdagsmorgonen. Saken utreds som en misstänkt grov misshandel – men polisen får inte veta något mer om vad som har hänt. – Som det ser ut nu har vi ingen plats där det kan ha hänt och d.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Petterssons lekstuga i debuten

Förra säsongens rekordman och guldforward Elias Pettersson, som vann både VM och SM-guld, gjorde avtryck i sin debut under NHL:s försäsong. Det blev en assistpoäng och en dragning som spred sig som en löpeld på sociala medier i 2–4-förlusten i träningsm.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bluffmejl uppmanade fackanslutna till SD-röst

Runt 800 av Kommunals medlemmar på Lidingö fick dagen innan valet ett mejl där de uppmanades att rösta på Sverigedemokraterna. Avsändaren verkade vara en av fackförbundets förtroendevalda – men det var bluff, skriver Dagens Nyheter. – Det känns personli.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Kulturprofilen inför rätta. Som det ska vara.

Tystnadskultur och svåra bevislägen utmanar när #metoo går från ord till handling..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Danska böter för penningtvätt åttafaldigas

I spåren av skandalen kring Danske Banks penningtvätthärva i Estland har danska politiker kommit överens om att kraftig höja böterna för penningtvätt. Det finns nu en majoritet i folketinget för att böterna som kan utdömas för de största bankerna ska ku.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bakläxa om process kring Öresundsbrostöd

Öresundsförbindelsen är 18 år gammal, men finansieringsfrågan väcks åter till liv. EU-kommissionen borde ha gjort en formell utredning om statligt stöd kopplat till statsgarantier från Danmark och Sverige, enligt EU-domstolen. Via Öresundsbrokonsortiet,.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Rögle satsar på tjejhockey

Ellinor Rydell blir tränare för tjejlaget och hoppas locka spelare från hela Nordvästskåne..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Helt stopp på t-banelinje mitt i rusningen

Ett strömavbrott har helt stoppat trafiken på den gröna linjen i Stockholms tunnelbana mitt i rusningstrafiken. Det finns ingen prognos för när felet ska vara avhjälpt. Även Nockebybanan i västra Stockholm är drabbad.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Arbetsplatsolycka i Landskrona

En arbetsplatsolycka inträffade i Landskrona under onsdagen. En man i 55-årsåldern fick lindriga skador..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Många döda i båtolycka i Kongo-Kinshasa

Minst 27 personer har bekräftats döda och flera andra förmodas också vara omkomna efter en båtolycka i norra Kongo-Kinshasa. – Vi har plockat upp 27 kroppar ur Mongalafloden efter att farkosten kapsejsade under natten. Andra kroppar är fortfarande under.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.