Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 18 January, 03:04

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 07:29

Boberg blågul även i den nya klubbenFinland står för motståndet i höstens första landskamp..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boberg, blågul, äveni den nya , klubben
Kristianstadsbladet - 24 feb 12 kl. 10:58

Boberg tror inte på comeback

Foto: Bosse Nilsson
IF Kristianstad fortsätter att leverera i söderettan. Precis som Filip Boberg. Men någon comeback i A-laget och elitserien tror han inte på.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 18 kl. 18:00

Stephanie Boberg: "Det är en stor omställning"

Landslagsstjärnan om första tiden och tuffa anpassningen i nya klubben..

Länstidningen i Jämtland - 06 apr 16 kl. 20:45

Boberg tar över hela makten i Nya Närvården

Läs även: Backe HC slår tillbaka mot Bobergs anklagelser.

YLE - 01 aug 16 kl. 05:08

Gästhamnarna i Österbotten har potential

Det finns potential att locka flera båtturister, även svenskar, till Österbotten säger Linda Boberg-Santala i Öja. Det räcker med ganska enkla medel, men man borde dra åt samma håll också över kommungränserna. Linda Boberg-Santala driver café och beställningsrestaurang Bryggan i Öja och hon är också ansvarig för gästhamnen.

YLE - 01 aug 16 kl. 05:08

Mycket arbete krävs för gästhamnarna i Österbotten

Det finns potential att locka flera båtturister, även svenskar, till Österbotten säger Linda Boberg-Santala i Öja. Det räcker med ganska enkla medel, men man borde dra åt samma håll också över kommungränserna. Linda Boberg-Santala driver café och beställningsrestaurang Bryggan i Öja och hon är också ansvarig för gästhamnen.

SmålandsPosten - 13 dec 13 kl. 06:28

Två års väntetid på utredning av funktionsnedsättning

Personer med misstänkt autism, adhd eller tourettes syndrom kan få vänta i två år på en utredning i Landstinget Kronoberg. Trots att satsningar för att korta köerna har gjorts. Omkring 200 personer väntar i dag på att få en utredning vid landstingets neuropsykiatriska utredningsenhet.

Skånskan - 04 nov 17 kl. 18:23

”Roligt att vinna på hemmaplan”

INNEBANDY Ny målfest mot Tjeckien, 13-5, men Malmö FBC:s Ellen Rasmussen har ännu inte fått näta på hemmaplan i Euro Floorball Tour.
Bara en chans återstår.
– Jag vill hemskt gärna sätta ett på Finland, sa Rasmussen.

Kristianstadsbladet - 14 jul 12 kl. 10:00

Familjeföretagare vill kämpa vidare

Foto: Malin Palm
I torsdags gick Bromölla charkuterifabrik i konkurs. När de anställda anlände till informationsmötet i?går morse verkade de vid gott mod, men efter mötets fortgång växte oron.

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 21:00

"Ingen kommer ihåg några tvåor"

Foto: Lasse Ottosson
Ola Lindgren. Glädje och förtvivlan. Slutspelssucé i fullsatta arenor har blandats med fiaskon i gympasalar i Märsta och Kungsbacka.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här tränas polisens hästarPolishästar

– Hästar är fantastiska redskap för polisen, i och med att alla älskar dem. Till och med de allra mest hårdföra demonstranterna kommer fram och klappar och då är det lätt att skapa dialog. Men visst, det är väl inte så spännande att visa bilder på demonstranter som klappar hästar, säger Johan Bondesson, medan han sadlar Brutus, nio år gammal.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

En till sjukhus efter krock

En person har förts till sjukhus i ambulans efter att en personbil krockat med en lastbil med släp vid 22-tiden på torsdagskvällen, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Olyckan inträffade vid en avfart från E18 i Kristinehamn. Lastbilschauffören klarade sig.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

AU: Dra tillbaka valresultatet

Afrikanska unionen (AU) har uppmanat Kongo-Kinshasa att tills vidare dra tillbaka det officiella resultatet av valet tidigare i januari. Anledningen är att AU har starka tvivel på resultaten. Såväl oppositionspolitiker i landet som utländska observatöre.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Brand bröt ut i livsmedelsbutik

Fem räddningsenheter och en ambulans ryckte ut till Planteringen under natten..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Weinsteins advokat lämnar fallet

Filmmogulen Harvey Weinstein och hans försvarsadvokat Benjamin Brafman meddelar i ett gemensamt uttalande att de går skilda vägar. Weinstein sitter häktad för flera våldtäkter och andra övergrepp mot fler än 70 kvinnor i Hollywood. Han och Brafman har s.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tio döda efter bilbombsattentat

Dödssiffran stiger efter att en bilbomb exploderat vid en polisskola i Colombias huvudstad Bogotá. Enligt myndigheterna har tio personer mist livet och minst 65 skadats. Myndigheterna klassar attentatet, där en man körde en bil fylld med omkring 80 kilo.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Många drabbades av halkan

Halkan ställde på torsdagen till det i södra Sverige. Många halkolyckor inträffade för både fotgängare och andra trafikanter och på flera orter blev det förseningar i kollektivtrafiken. SMHI:s halkvarning för Skåne togs bort i samband med att nederbörde.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ingen USA-delegation i Davos

USA:s president Donald Trump ställer in hela den amerikanska delegationens resa till Världsekonomiskt forum i Davos nästa vecka. Anledningen är den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten. "Av hänsyn till de 800 000 fantastiska amerika.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tusentals danska papper från kriget stulna

Tusentals dokument från eller om den tyska ockupationen av Danmark under andra världskriget har stulits från det danska Riksarkivet. Efter en genomgång av mer än tre miljoner akter upptäckte arkivet att nära fem procent av alla papper som borde vara där.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Två döms för bedrägerier

Två män från Södertälje och Eskilstuna döms för flera fall av bedrägerier, rapporterar SVT Nyheter Södertälje. En av männen döms till fängelse i tio månader och ska betala 300 000 i skadestånd, medan den andre får villkorlig dom, dagsböter och ska betal.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Mourinho: Saknade rätt stöd

José Mourinho säger att han saknade rätt stöd och struktur i Manchester United. En månad efter att han fick sparken från den engelska storklubben bröt Mourinho tystnaden och hävdade att förra säsongens andra plats i Premier League var en av hans bästa p.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.