Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 18 February, 19:14

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 07:10

Kartläggning ska minska viltolyckornaHittills i år har nästa 35 000 viltolyckor rapporterats till polisen och varje år dör mellan fem och tio personer i olyckor med vilt i trafiken. Nu kartlägger Trafikverket vilka vägsträckor som behöver bli säkrare för att minska olyckorna, rapporterar E.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kartläggningska , minska, viltolyckorna
SVT - 12 nov 17 kl. 06:40

Kartläggning ska minska antalet dödfödda barn

Varje år föds omkring 400 dödfödda barn i Sverige – fler än i många andra europeiska länder, och fler än som dör i trafikolyckor. Socialstyrelsen kommer nu att göra en nationell kartläggning för att minska dödstalen..

DN - 12 nov 17 kl. 17:24

Förslag: kartläggning ska minska antalet dödfödda barn

Varje år föds ungefär 400 dödfödda barn i Sverige. En siffra som inte har ändrats på decennier. Nu finns ett förslag från Kristdemokraterna i riksdagen att Socialstyrelsen ska göra en nationell kartläggning för att minska antalet dödfödslar..

Länstidningen i Jämtland - 06 dec 16 kl. 11:30

Kartläggning visar på utbredd sexmarknad i länet

Mer samarbete krävs för att minska prostitutionen och sätta fast köpare.
Det visar en kartläggning som genomförts under hösten i de fyra nordligaste länen..

Barometern - 05 jan 19 kl. 06:00

Kartläggning visar – ingen minskning av kommunala p-plaster

Antalet kommunala parkeringsplatser har och kommer inte minska i någon dramatisk omfattning. Det visar den kartläggning av platser som försvunnit, har tillkommit – och de som är på väg att anläggas. .

Skånskan - 04 jan 19 kl. 05:00

Kartläggning: Hörby har blivit tillhåll för droghandel

HÖRBY Hörby har blivit ett tillhåll för drogförsäljning bland ungdomar och unga vuxna, visar en kartläggning som Fryshuset har gjort.
– Ungdomar åker från andra orter till Hörby för att köpa och sälja droger, säger Johanna Fransson på Fryshuset.Efter larmrapporterna om bråk och oroligheter bland ungdomar i centrum fick stiftelsen Fryshuset i fjol i uppdrag av socialförvaltningen att göra en kartläggning av situationen för unga vuxna i byn.

Regeringen - 27 sep 13 kl. 07:32

Om kartläggning av romer i vitboken

Inom regeringskansliet pågår ett arbete med att ta fram en vitbok om övergrepp, kränkningar och andra särbehandlande åtgärder mot romer under 1900-talet. I samband med arbetet om vitboken har det framkommit att svenska myndigheter kartlagt romer på ett sätt och i en omfattning som inte tidigare varit känt. Det material som har framkommit om kartläggning och registrering av romer under 1900-talet finns här.

Regeringen - 25 jun 14 kl. 08:58

Demokratiminister Birgitta Ohlsson tar emot en kartläggning av straffvärdet för hot och våld mot politiker

Vid en presskonferens kl. 11 i dag lämnar Torsten Angervåg, chefsåklagare i Norrköping, över en kartläggning av hur domstolarna har dömt i mål som rör hot och våld mot politiker.

Pressinbjudan: Demokratiminister Birgitta Ohlsson tar emot en kartläggning av straffvärdet för hot och våld mot politiker

Statsrådsberedningen, Justitiedepartementet, 25 juni 2014.

YLE - 19 maj 17 kl. 06:39

Viltexpert: Kartläggning av förekomsten av hjortar kan ge svar om spridningen av borrelios

Vitsvanshjorten är en stor fästingbärare; en individ kan bära flera hundra tusen fästingar. Det är ändå oklart om hjortar ökar risken för fästingburna sjukdomar. Under de senaste tio åren har hjortarna ökat explosionsartat och nu ska de kartläggas för att få kontroll på stammen och svar på frågor om fästingar.

Regeringen - 30 nov 17 kl. 13:28

Socialstyrelsen redovisar nationell kartläggning av hemlöshet och utestängning från bostadsmarknaden

På uppdrag av regeringen har Socialstyrelsen genomfört en nationell kartläggning av hemlöshetens omfattning och karaktär år 2017. Kartläggningen redovisas idag den 30 november 2017. Omfattningen av hemlösa barnfamiljer samt av barn och ungdomar som lever under hemlösa förhållanden utanför familjen av olika skäl ska framgå av kartläggningen..

Regeringen - 25 jul 17 kl. 10:33

Uppdrag till Tillväxtverket om en nationell kartläggning och sammanställning av det pågående arbetet inom turism- och rekreationscykling

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att genomföra en nationell kartläggning av det pågående arbetet inom turism- och rekreationscykling. Kartläggningen bör vara inriktad på att ta fram en nuläges bild av befintliga turism-och rekreationsleder, öka kunskaperna om vad som utmärker framgångsrika cykelleder samt ta fram förslag till hur området kan utvecklas i hela landet..

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 18 kl. 07:55

Kartläggning visar matens miljöpåverkan

Den största miljöpåverkan från livsmedel sker i primärproduktionen ute på gårdarna. Det visar en global kartläggning över hur världens matproduktion påverkar vår miljö, rapporterar SR:s Vetenskapsradion. Kartläggningen, som baseras på en sammanställning.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Socialministern: Fullständigt oacceptabelt

Socialminister Lena Hallengren (S) anser att uppgifterna i Computer Sweden om att sekretessbelagda inspelningar från miljontals samtal till 1177 Vårdguiden legat helt öppna som ljudfiler på nätet är "allvarliga och uppseendeväckande". "Ingen region elle.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Shiffrin åker parallell i Stockholm

Alpinstjärnan Mikaela Shiffrin klarade knappt av att ta sig igenom VM-åken i slalom i lördags på grund av luftvägsproblem. Men det gick tillräckligt bra för att hon skulle säkra sitt fjärde raka VM-guld i grenen. Hon mår också så pass bra att hon ställe.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Jan Allan Beer: Örtegrens påstående klingar falskt

Debatten om höjda omsorgsavgifter fortsätter..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Misstänkt terrorist tar tillbaka erkännande

Abdulkadir Masjaripov, som är åtalad för terrordådet på nattklubben Reina i Istanbul på nyår för två år sedan, nekar till anklagelserna i rätten, rapporterar den statliga turkiska nyhetsbyrån Anatolia. Uzbeken har i tidigare förhör erkänt masskjutningen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

FSSL:s ordförande: ”Full satsning på det här spåret”

Krister Kalte om att hitta en lösning med förbundet och att nybildade PFL nu är plan B..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Två personer rånade på Bergaliden

På måndagen blev två personer rånade på Bergaliden..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Två bilar i krock på Hallandsvägen

En trafikolycka har skett på Hallandsvägen i centrala Örkelljunga..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Quiz: Vad vet du om matlagning, råvaror och fine dining?

Testa dina gastronomiska kunskaper här..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Barn stals på sjukhus – är återfunnet

Ett nyfött barn har stulits från sin mamma på Huddinge sjukhus söder om Stockholm, skriver Aftonbladet. Barnet är nu återfunnet och är på väg tillbaka till sin mamma, skriver polisen på sin hemsida. Två personer har gripits..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tågtrafiken stoppad vid Lunds central – obehöriga på spåren

Strax innan klockan 17 står tågtrafiken stilla vid Lunds central..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.