Expressen > Nyheter

Monday, 18 February, 20:14

Expressen - 21 aug 18 kl. 06:02

Prinsessan Estelles första dag – på exklusiva skolanI dag är det dags:Kronprinsessan Victorias och prins Daniels förstfödda, prinsessan Estelle, börjar förskoleklass.Men det har stormat en hel del kring skolan Campus Manilla..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Estelles, Kronprinsessan Victorias, Daniels, Estelle, Campus Manilla

Dela artikeln

5299 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prinsessan, Estellesförsta , dag, exklusiva, skolan
Vimmerby Tidning - 30 okt 17 kl. 16:00

Prinsessan Estelles svan på plats igen

Nu är prinsessan Estelles svan reparerad och uppmonterad i Tannefors i prinsessan Estelles park som området heter sedan 2012. Estelles svan vandaliserades i somras men nu har en reparation gjorts i samråd med konstnären..

Dagen - 21 apr 12 kl. 09:06

Ebba von Sydow guidar vid prinsessan Estelles dop

Först ledsagade hon tv-tittarna genom kronprinsessbröllopet. Nu har Ebba von Sydow fått uppdraget att också leda sändningarna av prinsessan Estelles dop.

?

News55 - 25 feb 16 kl. 11:23

”Prinsessan Estelles uppväxt bryter mot barnkonventionen”

Republikanska föreningens ordförande Yasmine Larsson skrev i samband med prinsessan Estelles fyraårsdag en debattartikel på SVT Opinon om att man bör införa republik, bland annat för hennes egen skull då prinsessans uppfostran bryter mot barnkonventionen. Yasmine Larsson pekade framför allt på tre områden: Religionsfrihet – något Estelle Bernadotte saknar, vilket är en av de mänskliga rättigheterna. Enligt succesionsordningen ska hon uppfostras i den rena evangeliska läran.

Expressen - 23 feb 13 kl. 08:36

Chatta om prinsessan Estelles födelsedag

Klockan 13.00 chattar Expressens hovexpert Johan T Lindwall om prinsessan Estelles ettårsdag. Det går att ställa frågor redan nu.

Expressen - 23 nov 15 kl. 15:35

Prinsessan Estelles härliga hösthälsning

Här är prinsessan Estelles hösthälsning till svenska folket. Nya bilder visar hur lillsessan njuter av höstvädret och matar ankor utanför Haga slott..

SVT - 03 jul 17 kl. 21:06

Kronprinsessan Victoria om prinsessan Estelles framtid: ”Det ska vara på barnens villkor”

Kronprinsessan Victoria om prinsessan Estelles framtid.

News55 - 18 dec 15 kl. 13:25

Se prinsessan Estelles julhälsning till svenska folket

Kungafamiljen fortsätter med traditionen att lägga ut filmer under olika högtider och speciella tillfällen. Nu har den senaste julhälsningen kommit från prinsessan Estelle. I år blev det prinsessans besök i Bagarstugan på Skansen som filmades när hon är i full gång med att baka tunnbröd.

Expressen - 12 okt 18 kl. 15:29

Prinsessan Estelles spännande dag med Victoria och kungen

Hand i hand går kungen, kronprinsessan och prinsessan Estelle ner för Nationalmuseets trappor.Där har de tillsammans fått en exklusiv rundtur bland museets skatter som på lördagen, för första gången på fem år, ska visas upp för allmänheten. – Det var en mycket trevlig dag och det var mycket uppskattat av alla tre generationer, säger kungahusets informationschef Margareta Thorgren.

Expressen - 15 jul 13 kl. 15:17

Här är prinsessan Estelles nya favorit

BORGHOLM. Här är Estelles nya barnflicka. När prinsessan i går visade upp sig på mamma Victorias födelsedag på Sollidens slott fanns det en famn hon hela tiden sprang till: 22-åriga Adeline Petersson från Kungälv.

Expressen - 19 dec 14 kl. 10:04

Prinsessan Estelles julhälsning från Haga

God jul från Haga! Här dekorerar kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle sin julgran - och passar på att hänga upp Estelles egna pynt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Grannarna har slagit larm om vägen där flickan dog

En ung man misstänks för vållande till annans död efter att en 17-årig flicka dog i en mopedkrock i lördags. Polisen utreder nu olyckan.Under lång tid har flera boende larmat om att vägen där dödsolyckan inträffade är farlig.

Expressen - 1 timme sedan

Nya vändningen i jakthärvan - delseger för industrimiljardären

Riksåklagaren, RÅ, kopplas in sedan industrimiljardären  Karl Hedin anmält åklagaren i jakthärvan.Det är RÅ som nu avgör om förundersökning ska inledas mot både åklagaren och domaren som fattade beslut att avlyssna Hedins telefoner.– Jag har lämnat materialet till RÅ för bedömning, bekräftar överåklagare Anders Jacobsson..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om brand på skola

Räddningstjänsten larmades till en skola i Kungsbacka på måndagskvällen.Det hade börjat brinna i gymnastiksalen.– Skolan används som flyktingboende, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i region väst.

Expressen - 2 timmar sedan

Nyfött barn stulet från sjukhus

Ett nyfött barn ska ha stulits från Huddinge sjukhus, uppger Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Två personer rånade - polis och ambulans till platsen

Två personer ska ha rånats i Helsingborg.Polis och ambulans har skickats till platsen.– Någon ska ha fått ta emot slag så det har skickats ambulans också, säger Anna Göransson, presstalesperson hos polisen i region syd.

Expressen - 3 timmar sedan

Ansiktet svullnade upp efter behandlingen

18-åriga Georgina Paraskeva skulle bara färga håret mörkare. Men i stället hamnade hon på sjukhus med ett så svullet ansikte att hon inte kunde se på två dagar, skriver Mirror.– Det var ärligt talat det läskigaste jag varit med om i mitt liv, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Jättenotan för att skydda danska kungafamiljen

Varje år kostar skyddet av det danska kungahuset i runda tal 60 miljoner svenska kronor.Det har tidningen Ekstrabladet räknat fram från olika offentliga uppgifter – summan är egentligen hemlig och bekräftas inte.Kunskapen påstås till och med kunna skada säkerhetstjänsten möjlighet att bevaka dem effektivt..

Expressen - 3 timmar sedan

Erikas son fick fejksms – bads fota av bankkortet

Erika Johansson reagerade när hennes trettonårige son Marcus visade upp meddelandena han hade fått på Instagram.En anonym person ville ha tillgång till Erikas bankkort för att sonen i utbyte skulle få ett gratiskonto till det populära spelet Fortnite. – Min första reaktion när Marcus visade meddelandena var total ilska, säger hon.

Expressen - 3 timmar sedan

Mordmisstänkte svetsaren överlämnas till Sverige

Svetsaren misstänks ha mördat sin fru i Avesta för att sen fly landet.När han greps var han 200 mil hemifrån: I Slovenien.Nu ska han överlämnas till Sverige, skriver DT..

Expressen - 3 timmar sedan

Stökig elev lyftes ut ur klassrum – fick 25 000

Antalet anmälningar om elever som kränkts av lärare har nästan fördubblats på fem år.I ett aktuellt fall i Malmö fick kommunen betala 25 000 kronor i skadestånd efter att en lärare lyft ut en stökig elev ur klassrummet.– Jag är lite orolig över om vi får en utveckling där lärare blir så rädda för anmälningar att de inte kan göra sitt jobb på ett bra sätt, säger utbildningsminister Anna Ekström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.