SVT > Inrikes

Wednesday, 21 November, 21:52

Liknande nyheter

Taggar: Balis, svarefter , vapenbilderna, Medierna, görsig , dumma
Sydsvenskan - 21 aug 18 kl. 06:44

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en. "Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig d.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 06:44

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en. "Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig d.

Politologerna - 05 apr 16 kl. 09:33

Medierna, invandringen och förtroendet

Kan man ha förtroende för medierna samtidigt som man tror att de inte berättar sanningen om vissa samhällsproblem? Frågan har blivit aktuell sedan DN-Ipsos i förra veckan presenterade en undersökning om svenska folkets förtroende för mediernas nyhetsrapportering. Undersökningen visar att svenska folket har relativt stort förtroende för svenska mediers nyhetsrapportering.

YLE - 16 feb 13 kl. 10:19

Styrelsemedlem: Bensows har lämnat in svar

Bensows barnhemsstiftelse har lämnat in svaren till Patent- och registerstyrelsen inom utsatt tid. Det uppger styrelsemedlemmen Iselin Krogerus-Therman till Yle Nyheter.
- Vår styrelseordförande Valter Gadolin lämnade personlingen in dokumeneten och såg med egna ögon när när de stämplades.

Expressen - 14 okt 17 kl. 06:00

Kristersson godkänner Hanif Balis kränkningar

Ulf Kristersson efterlyser ett "vuxet förhållningssätt" i politiken. Det rimmar illa med Balis verbala attacker. M-ledaren kan antingen fortsätta sanktionera det eller få det att upphöra, menar Mikael Damberg (S)..

DN - 29 nov 17 kl. 09:14

Planerad återöppning av Balis flygplats

Balis internationella flygplats Ngurah Rai ska öppna igen under onsdagens eftermiddag, enligt AFP, men det ser oklart ut. Sedan tre dagar har omkring 120.000 turister tvingats lägga om sina planer på grund av vulkanutbrottet i Agung som fortfarande hotar att drabba igen..

DN - 27 feb 18 kl. 18:40

Kristerssons syn på Balis hårda tonläge

"Jag tänker inte moralisera över det". Hör Ulf Kristerssons syn på riksdagsledamoten Hanif Balis hårda tonläge..

SVT - 19 mar 18 kl. 11:00

SVT:s politikreporter: Därför var Balis agerande allvarligt

Efter turbulensen kring riksdagsledamoten Hanif Bali kom i går beskedet att han lämnar Moderaternas partistyrelse. Så här kommenterar Love Benigh, politikreporter på SVT Nyheter, Balis avgång..

SR - 21 aug 18 kl. 15:45

"Överreaktioner på Hanif Balis bild"

Reaktionerna på den moderata riksdagsledamoten Hanif Balis bild står inte i proportion till vad det handlar om. Det tycker den marknadsliberala tankesmedjan Timbros redaktionschef Lars Anders Johansson..

DN - 21 aug 18 kl. 20:20

Kristersson om Balis bilder: ”Det var olämpligt”

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson kommenterar nu för TT de bilder som riksdagsledamoten Hanif Bali publicerat av sig själv med vapen. Kristersson kallar Balis agerande ”olämpligt”, och höjer därmed tonläget mot riksdagsledamoten..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

PT:ns tips – så får du mer motion i vardagen

En orsak till svenskarnas rekorddåliga kondition tros vara vår mindre aktiva vardag. Det är något vi kan ändra på. SVT Nyheters reporter ger sig ut i jakt på tips för bättre vardagsträning..

SVT - 45 minuter sedan

Bilden ljuger – Gävle värmeverk ska inte utvinna kryptovaluta

Bolaget marknadsför sig med ”government connections” och ger sken av att man snart ska börja utvinna kryptovaluta i Gävle värmeverk. Ett påstående som överraskar Gävle Energi – som äger värmeverket..

SVT - 45 minuter sedan

Bolaget marknadsför revolutionerande teknik – revisorerna dömer ut bokföringen

De har lanserat sig med rader av pressmeddelanden kring kryptovalutor och andra nya tekniklösningar. Men företagets revisorer menar att man inte alls kan värdera bolagets viktigaste tillgång..

SVT - 5 timmar sedan

Helt fel att skolbränder beräknas kosta uppåt en miljard

Enligt Brandskyddsföreningen kostar skolbränder samhället uppåt en miljard kronor årligen. Men de saknar belägg för påståendet – inget talar för att uppgiften stämmer utan är en kraftig överdrift..

SVT - 5 timmar sedan

Nej, man kan inte säga att Sverige slår världsrekord i anlagda skolbränder

Att Sverige skulle vara ”världsmästare” i anlagda skolbränder har närmast blivit en sanning. Men faktum är att det inte finns några uppgifter eller internationella jämförelser som stödjer detta. SVT:s Faktakollen har gått till botten med påståendet – och funnit att det är högst oklart..

SVT - 5 timmar sedan

Delvis sant att anlagda skolbränder ökat – men varför är oklart

Att antalet anlagda skolbränder har ökat de senaste två åren stämmer, om man bara ser till statistik från MSB. Men myndigheten varnar för att jämföra över tid – inrapporteringssystemet har gjorts om och man vet inte hur stor den verkliga ökningen är..

SVT - 5 timmar sedan

Beslut i riksdagen: Bonusföräldrar ska få vabba

Även bonusföräldrar ska kunna vara hemma och vabba om sambons barn blir sjukt. Det står klart efter att riksdagen idag röstade ja till de nya reglerna för föräldrapenningen..

SVT - 8 timmar sedan

Så mycket skräp finns i våra svenska vatten

På sociala medier sprids dagligen bilder på ton av skräp i utländska hav. Men hur ser det egentligen ut i våra svenska vatten? Rena Botten är ett projekt där man en gång i månaden dyker ner i svenska vatten och försöker rensa bottnarna.

SVT - 10 timmar sedan

7 500 jobb försvinner från Ikea

Ikeakoncernen möblerar om med en helt ny organisation – 7 500 jobb försvinner globalt varav 650 tjänster varslas i Sverige. Möbeljätten står inför den största personalväxlingen någonsin, som världen runt också innebär 11 500 nya jobb..

SVT - 11 timmar sedan

Strid om Corazza Bildt inom Moderaterna

Moderaternas EU-parlamentariker Anna Maria Corazza Bildt tänker kämpa till slutet för att få en plats på partiets lista till EU-parlamentsvalet i maj nästa år. Och hon har stöd av sin man, före detta stats- och utrikesministern Carl Bildt som talar om ”Moskavafasoner”. På fredag avgörs frågan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.