SVT > Inrikes

Tuesday, 19 February, 12:46

Liknande nyheter

Taggar: Balis, svarefter , vapenbilderna, Medierna, görsig , dumma
Sydsvenskan - 21 aug 18 kl. 06:44

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en. "Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig d.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 06:44

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en. "Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig d.

Politologerna - 05 apr 16 kl. 09:33

Medierna, invandringen och förtroendet

Kan man ha förtroende för medierna samtidigt som man tror att de inte berättar sanningen om vissa samhällsproblem? Frågan har blivit aktuell sedan DN-Ipsos i förra veckan presenterade en undersökning om svenska folkets förtroende för mediernas nyhetsrapportering. Undersökningen visar att svenska folket har relativt stort förtroende för svenska mediers nyhetsrapportering.

YLE - 16 feb 13 kl. 10:19

Styrelsemedlem: Bensows har lämnat in svar

Bensows barnhemsstiftelse har lämnat in svaren till Patent- och registerstyrelsen inom utsatt tid. Det uppger styrelsemedlemmen Iselin Krogerus-Therman till Yle Nyheter.
- Vår styrelseordförande Valter Gadolin lämnade personlingen in dokumeneten och såg med egna ögon när när de stämplades.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

M och KD vill ha fler svar från Wallström

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående det omtalade mötet om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

Expressen - 14 okt 17 kl. 06:00

Kristersson godkänner Hanif Balis kränkningar

Ulf Kristersson efterlyser ett "vuxet förhållningssätt" i politiken. Det rimmar illa med Balis verbala attacker. M-ledaren kan antingen fortsätta sanktionera det eller få det att upphöra, menar Mikael Damberg (S)..

DN - 29 nov 17 kl. 09:14

Planerad återöppning av Balis flygplats

Balis internationella flygplats Ngurah Rai ska öppna igen under onsdagens eftermiddag, enligt AFP, men det ser oklart ut. Sedan tre dagar har omkring 120.000 turister tvingats lägga om sina planer på grund av vulkanutbrottet i Agung som fortfarande hotar att drabba igen..

DN - 27 feb 18 kl. 18:40

Kristerssons syn på Balis hårda tonläge

"Jag tänker inte moralisera över det". Hör Ulf Kristerssons syn på riksdagsledamoten Hanif Balis hårda tonläge..

SVT - 19 mar 18 kl. 11:00

SVT:s politikreporter: Därför var Balis agerande allvarligt

Efter turbulensen kring riksdagsledamoten Hanif Bali kom i går beskedet att han lämnar Moderaternas partistyrelse. Så här kommenterar Love Benigh, politikreporter på SVT Nyheter, Balis avgång..

SR - 21 aug 18 kl. 15:45

"Överreaktioner på Hanif Balis bild"

Reaktionerna på den moderata riksdagsledamoten Hanif Balis bild står inte i proportion till vad det handlar om. Det tycker den marknadsliberala tankesmedjan Timbros redaktionschef Lars Anders Johansson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

HD utvisar man för attack mot synagoga

Högsta domstolen (HD) har beslutat att en 23-årig palestinsk medborgare kan utvisas till Gaza. Mannen är sedan tidigare dömd till fängelse för sin del i en brandattack mot synagogan i Göteborg. Samtidigt har HD kommit fram till att två andra fängelsedömda män ska utvisas till Libyen och Syrien respektive..

SVT - 4 timmar sedan

Chatta med veterinären Oskar

Vill du veta mer om Oskar Nilsson från Fråga veterinären? Ställ dina frågor i vår chatt här nere,.

SVT - 4 timmar sedan

Över en miljon svenskar har jobbrelaterade hälsoproblem

1,4 miljoner svenskar upplever att de har fysiska och psykiska besvär med hälsan på grund av arbetet. För att arbetsgivarna ska bli bättre på att förebygga psykiska ohälsa bland anställda kommer Arbetsmiljöverket nu genomföra inspektioner på en rad olika arbetsplatser..

SVT - 6 timmar sedan

Hotet mot elnätet kommer från datorer

Ett större cyberangrepp mot Sverige kommer inträffa. Enligt experter som SVT Nyheter talat med pågår förberedelser för ett framtida angrepp, och det är troligt att elnätet då kommer att vara måltavla..

SVT - 6 timmar sedan

Cyberhotet kräver mer fokuserat försvar

Cyberhotet mot Sverige och bland annat elnätet kräver att myndigheterna fokuserar betydligt bättre. Bland andra Kristdemokraterna vill se ett svenskt cybersäkerhetscentrum likt det i Storbritannien..

SVT - 7 timmar sedan

19 februari: Nattens nyheter

SVT - 7 timmar sedan

Uppgift: Brottsmisstankar mot poliser efter dödsskjutningen av Eric Torell

Efter dödsskjutningen av 20-åriga Eric Torell med Downs syndrom är två poliser misstänkta för tjänstefel och en tredje polis för vållande till annans död. Det visar handlingar från tingsrätten som Ekot tagit del av..

SVT - 13 timmar sedan

Chefläkare: Ska ta ställning till hur vi hanterar avtalet efter 1177-

Chefläkare för region Stockholm, Johan Bratt, kan i nuläget inte svara på om man kommer fortsätta samarbetet med företaget Medhelp, underleverantören som nu står i centrum för avslöjandet om att miljontals samtal till Vårdguiden 1177 legat öppet på internet. – Vårdgivaren måste anmäla det här till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, säger Bratt i SVT:s Aktuellt..

SVT - 15 timmar sedan

Socialministern om inspelade vårdsamtalen: ”Fullständigt oacceptabelt”

Socialminister Lena Hallengren (S) anser att uppgifterna i Computer Sweden om att sekretessbelagda inspelningar från miljontals samtal till 1177 Vårdguiden legat helt öppna som ljudfiler på nätet är ”allvarliga och uppseendeväckande”. .

SVT - 15 timmar sedan

Ny tvåstjärnig svensk krog i Michelin-guiden

Danmark går om Sverige efter måndagens utdelning av Michelinstjärnor i Århus. Men vi fick en ny tvåstjärnig svensk krog i Stockholmsrestaurangen Gastrologi. Sverige har även fortfarande en restaurang som lever upp till tre Michelinstjärnor, då krogen Frantzén fick behålla sina från förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.