SVT > Inrikes

Thursday, 20 September, 07:36

SVT - 21 aug 18 kl. 00:10

Balis svar efter vapenbilderna: ”Medierna gör sig dumma”Tidningsutgivarna krävde ett möte med Moderaterna om Hanif Bali (M). Under måndagskvällen träffades de båda parterna. Nu ger Hanif Bali (M) sin syn på saken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Moderaterna, Hanif Bali

Dela artikeln

1719 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Balis, svarefter , vapenbilderna, Medierna, görsig , dumma
Sydsvenskan - 21 aug 18 kl. 06:44

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en. "Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig d.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 06:44

Hanif Bali svarar efter vapenbilderna

Moderata riksdagsledamoten Hanif Bali kommenterar nu situationen som uppstått sedan han publicerat bilder av sig själv med vapen på Facebook. Det handlar om två bilder, varav han plockat bort en. "Det är alldeles uppenbart för mig att medierna gör sig d.

Politologerna - 05 apr 16 kl. 09:33

Medierna, invandringen och förtroendet

Kan man ha förtroende för medierna samtidigt som man tror att de inte berättar sanningen om vissa samhällsproblem? Frågan har blivit aktuell sedan DN-Ipsos i förra veckan presenterade en undersökning om svenska folkets förtroende för mediernas nyhetsrapportering. Undersökningen visar att svenska folket har relativt stort förtroende för svenska mediers nyhetsrapportering.

YLE - 16 feb 13 kl. 10:19

Styrelsemedlem: Bensows har lämnat in svar

Bensows barnhemsstiftelse har lämnat in svaren till Patent- och registerstyrelsen inom utsatt tid. Det uppger styrelsemedlemmen Iselin Krogerus-Therman till Yle Nyheter.
- Vår styrelseordförande Valter Gadolin lämnade personlingen in dokumeneten och såg med egna ögon när när de stämplades.

Expressen - 14 okt 17 kl. 06:00

Kristersson godkänner Hanif Balis kränkningar

Ulf Kristersson efterlyser ett "vuxet förhållningssätt" i politiken. Det rimmar illa med Balis verbala attacker. M-ledaren kan antingen fortsätta sanktionera det eller få det att upphöra, menar Mikael Damberg (S)..

DN - 29 nov 17 kl. 09:14

Planerad återöppning av Balis flygplats

Balis internationella flygplats Ngurah Rai ska öppna igen under onsdagens eftermiddag, enligt AFP, men det ser oklart ut. Sedan tre dagar har omkring 120.000 turister tvingats lägga om sina planer på grund av vulkanutbrottet i Agung som fortfarande hotar att drabba igen..

DN - 27 feb 18 kl. 18:40

Kristerssons syn på Balis hårda tonläge

"Jag tänker inte moralisera över det". Hör Ulf Kristerssons syn på riksdagsledamoten Hanif Balis hårda tonläge..

SVT - 19 mar 18 kl. 11:00

SVT:s politikreporter: Därför var Balis agerande allvarligt

Efter turbulensen kring riksdagsledamoten Hanif Bali kom i går beskedet att han lämnar Moderaternas partistyrelse. Så här kommenterar Love Benigh, politikreporter på SVT Nyheter, Balis avgång..

SR - 21 aug 18 kl. 15:45

"Överreaktioner på Hanif Balis bild"

Reaktionerna på den moderata riksdagsledamoten Hanif Balis bild står inte i proportion till vad det handlar om. Det tycker den marknadsliberala tankesmedjan Timbros redaktionschef Lars Anders Johansson..

DN - 21 aug 18 kl. 20:20

Kristersson om Balis bilder: ”Det var olämpligt”

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson kommenterar nu för TT de bilder som riksdagsledamoten Hanif Bali publicerat av sig själv med vapen. Kristersson kallar Balis agerande ”olämpligt”, och höjer därmed tonläget mot riksdagsledamoten..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Rättegång mot sexbrottsmisstänkt läkare drar igång

Idag drar rättegången mot den läkare som misstänks för flera fall av sexualbrott mot barn igång. Totalt står 52 barn och 18 vuxna som målsägande..

SVT - 2 timmar sedan

Hustak flög i Norge i natt – ny storm på väg mot Sverige

Under onsdagskvällen och natten drog stormen in över Norge. Hustak flög och människor blåste omkull i natt. Nu kommer nästa höststorm – och den drar även in över Sverige på fredagskvällen.

SVT - 8 timmar sedan

Reklam eller genetik – vad är orsaken till ätstörningar?

Vad är det egentligen som orsakar kroppshets hos allt fler ungdomar? Efter uppmärksamheten kring Mia Skäringers nya tv-serie Kroppshets, diskuterades frågan i Aktuellt mellan professorn i psykologi Ann Frisén och psykiatriforskaren Yvonne Hausswolff-Juhlin. – Det finns starka kommersiella intressen i att få oss att känna oss missnöjda, säger Ann Frisén..

SVT - 9 timmar sedan

Ny utredning sågar AF – men privata bolag lyckas inte bättre

Arbetsförmedlingen har misslyckats med flera av sina viktigaste uppdrag. Det slår den statliga arbetsmarknadsutredningen fast. Samtidigt är privata bolag inte bättre på att fixa jobb..

SVT - 11 timmar sedan

Miljonfallskärm för Danske Bank-vd:n

Penningtvättskandalen inom Danske Bank, som beskrivs som en av de största i världen, tvingade idag vd:n Thomas Borgen att avgå. Nu står det klart hur mycket pengar han får med sig efter avgången..

SVT - 13 timmar sedan

Mia Skäringer: ”Jag mår så illa, så jävla illa”

Allt fler drabbas av ätstörningar och en förklaring som pekas ut är samhällets utseendefixering och reklamens påverkan. Komikern Mia Skäringer berättar nu i den kommande tv-serien Kroppshets i SVT om sin egen tuffa högstadietid med ätstörningar. Se delar av hennes berättelse i klippet ovan..

SVT - 13 timmar sedan

Se Mia Skäringer bli retuscherad

Modevärldens kroppsideal kan vara svåra att värja sig mot. Men hur går det egentligen till när modeller fotas och retuscheras? I programmet ”Kroppshets” låter Mia Skäringer sig fotas och sedan förändras på en datorskärm.

SVT - 13 timmar sedan

Fler söker vård för ätstörningar

Antalet personer som söker sig till öppenvården för ätstörningar har ökat med nästan 30 procent de senaste 10 åren. Det visar nya siffror från Socialstyrelsen idag. De allra flesta är kvinnor men ökningen är betydligt större bland män..

SVT - 16 timmar sedan

Elev som misstänks ha våldtagit lärare på skola begärs häktad

Den man i 20-årsåldern som misstänks ha våldtagit en lärare på en gymnasieskola i Småland kommer att begäras häktad, skriver Smålands-Tidningen. Häktningsförhandlingen hålls troligen på torsdagen i Eksjö tingsrätt..

SVT - 17 timmar sedan

Utrop eller dold omröstning – så går valet av talman till

Jobbet som talman i riksdagen kanske kan uppfattas som grått och trist. Men det är det högsta ämbetet du kan väljas till i Sverige – och det första riksdagen gör efter ett riksdagsval är att välja talman och tre vice talmän..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.