DN > Nyheter

Tuesday, 13 November, 21:29

DN - 20 aug 18 kl. 20:19

”Ungern låter flyktingar svälta vid gränsen”Asylsökande i Ungern nekas mat – som ett sätt att pressa dem att lämna landet. I vissa fall har barn fått mat i gränszonen, medan deras föräldrar blir utan. Det hävdar människorättsorganisationen Ungerska Helsingforskommittén..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ungern, Ungerska Helsingforskommittén

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungern, låter, flyktingar, svältavid , gränsen
Dalarnas tidningar - 15 sep 15 kl. 22:22

Flyktinghjälparna åter på hemmaplan

Efter en sådan här resa är det många intryck och tankar att smälta. Carla Dahlberg och Catharina Enhörning, som båda står bakom projektet med att frakta dalfolkets donationer till Ungern, menar att händelsen skapat minnen för livet..

City - 27 nov 13 kl. 00:10

Kvinna döms till fängelse för grovt koppleri

MALMÖ En 40-årig kvinna döms till tre års fängelse för att ha sålt två yngre kvinnor till olika sexköpare i Malmö. Två män döms för koppleri respektive medhjälp till koppleri. Det var i september förra året som polisen fick upp ögonen för den nu koppleridömda 40-åriga kvinnan.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Nederländerna klart för VM – till slut

Europamästaren var illa ute. Men Nederländerna ryckte upp sig efter kvalmissen, vann playoffinalen mot Schweiz med sammanlagt 4–1, och är nu klart för fotbolls-VM nästa år..

DN - 10 minuter sedan

20-åring åtalas för mordförsök efter tidig födsel

En 20-årig kvinna i El Salvador riskerar 20 års fängelse för mordförsök efter att ha fött ett barn i sjunde månaden. Hon anklagas för att ha försökt abortera fostret. Kvinnan blev gravid efter att upprepade gånger ha våldtagits av sin styvfar.

DN - 15 minuter sedan

”Sanningen om trakasserierna måste fram”

– Karolinska måste ta itu med dem som har trakasserat de judiska läkarna. För att minimera skadan måste man använda det starkaste medlet: Sanningen.  Det säger Abraham Cooper från Simon Wiesenthal Center som på onsdagen träffar ledningen för Karolinska universitetssjukhuset i Solna..

DN - 30 minuter sedan

Bokrecension: Michelle Obama gör det lätt att förstå varför hon inte vill bli president

Michelle Obamas självbiografi innehåller fascinerande inblickar i ett osannolikt levnadsöde. Frustrationen under ytan bubblar mest upp i bisatser. Behärskning är en avgörande egenskap som first lady men inte en lika tacksam kvalitet hos författare, skriver Hanna Fahl..

DN - 30 minuter sedan

Dagens skiva: Lil Peeps första postuma album gör honom inte rättvisa

Efter sin tragiska död förra hösten är Lil Peep mer populär än någonsin, och han är svår att värja sig mot. Men den plastigt radiorockiga produktionen på hans först utgivna postuma album är en besvikelse..

DN - 30 minuter sedan

Bedrägerier mot äldre har nästan fördubblats

Bedrägerier mot äldre fortsätter att öka kraftigt. Majoriteten av anmälningarna rör bank-id-bluffar, där äldre blir uppringa av personer som utger sig för att vara exempelvis bankanställd, polis eller bredbandsleverantör..

DN - 30 minuter sedan

Lisa Magnusson: Kvinnor klamrar sig fast vid män de inte ens gillar

Vår tids kärlekslösa lösa förbindelser är förödande. .

DN - 45 minuter sedan

Brottsmisstänkt Allratopp får ny identitet på nätet

En av nyckelpersonerna i Allraskandalen, Evran Mersin, tycks ha fått nya identiteter på sociala medier.  Med hjälp av bland annat falska webbsidor någon försökt skapat åtminstone tre nya identiteter på nätet med samma namn och som påstås vara allt från modebloggare till filantrop..

DN - 1 timme sedan

Så sprider falska konton högerextrema budskap inför EU-valet

Högerextrema Alternativ för Sverige var det näst största politiska partiet i sociala medier inför riksdagsvalet i år. Men AFS gjorde ett valfiasko – partiet fick mindre än en halv procent av rösterna. Hur gick det till?

DN - 1 timme sedan

Forskning: Så kan du styra dina drömmar

Kan klardrömmar vara en nyckel till medvetandets gåta? Forskningen om ämnet blomstrar – men hur gör man egentligen för att styra sina drömmar?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.