DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 16:15

DI - 20 aug 18 kl. 19:30

Debatt: Ett starkt SD hjälper LöfvenOm Moderaterna blir mindre än SD och alliansen mindre än de rödgröna är M:s chanser att bilda regering mycket små. En röst på Sverigedemokraterna är därför en röst på att Stefan Löfven stannar kvar vid makten, skriver tidigare försvarsminister Mikael Odenberg (M) ..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Löfven, Moderaterna, Sverigedemokraterna, Stefan Löfven,  Mikael Odenberg

Dela artikeln

1614 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattEtt , starktSD , hjälper, Löfven
SVT Debatt - 11 nov 13 kl. 16:10

Sluta prata tillväxt, Reinfeldt och Löfven

SOPOR Produktion av hushållsavfall ökar. I mitten på 70-talet alstrades varje år 2,6 miljoner ton sopor. 2012 är siffran upp i 4,4 miljoner ton.

SVT Debatt - 05 okt 13 kl. 06:00

Rör inte läxrut, Stefan Löfven

LÄXRUT Det finns en tydlig koppling mellan föräldrarnas utbildningsbakgrund och barnets skolresultat. Därför kan vi inte nog betona vikten av att skolan ges förutsättningar att särskilt stödja elever som kommer från studieovana miljöer. Dessutom har läxhjälp i hemmet andra fördelar, då det tjänar ett gott syfte och skapar arbetstillfällen ?

BT - 08 okt 14 kl. 09:45

Löfven debuterar i riksdagsdebatten

En nybliven statsminister och en före detta sådan möts just nu i den första partiledardebatten i riksdagen sedan valet. För Fredrik Reinfeldt markerar debatten slutet på en 25-årig era i riksdagen.- Jag tror att det är nyttigt att byta spår i livet ibland, säger Reinfeldt.

SVT Debatt - 07 okt 13 kl. 10:28

Ett ordkrig utan nyheter

PARTILEDARDEBATTEN I en underhållande debatt kan det vara av vikt att stanna upp fråga sig: vad ger debatten oss väljare? Nöjer vi oss med att höra partierna slåss med ord om vem som är bäst? Är det någon skillnad vem som sitter vid makten?

YLE - 16 jan 16 kl. 10:42

”I Finland är Norden synonymt med Sverige”

Norden är mer än bara Sverige, påminner docent Johan Strang från Helsingfors universitet. Enligt Strang har finländarna bristande kunskaper om Norden. - Vi känner väldigt bra till Sverige, men inte de övriga nordiska länderna.

Ekonomistas - 11 sep 15 kl. 10:32

Ineffektiv generös flyktingpolitik

Den senaste veckan har jag likt många andra drabbats av översvallande känslor inför de stora flyktingströmmarna och människorna som dör på vägen mot Europa. Medkännande med flyktingarna, maktlöshet och ilska över krigets fasor har blandats med frustration över förvirringen både hos mig själv och i den offentliga debatten. Jag gick till demonstrationen på Medborgarplatsen vars syfte jag inte riktigt förstod.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 05:30

Bildtligt talat

En timme in i riksdagens utrikespolitiska debatt dammade Carl Bildt av sitt favorituttryck: ”Rrrödgrön rröra!” skorrade han så att väggarna i kammaren vibrerade.Folkpartisten Fredrik Malm ville inte vara sämre: ”Vi ser en rödgrön röra som inte förmår samla sig”.

Kristianstadsbladet - 12 aug 14 kl. 22:36

S-toppar knackade dörr på Österäng

Foto: Annica Jönsson
Socialdemokraternas ekonomiskpolitiska talesperson Magdalena Andersson besökte Kristianstad på tisdagen.
Hon är i Skåne tillsammans med bland andra partiledaren Stefan Löfven för att presentera partiets sjukvårdssatsningar. Efter ett besök på hudkliniken på CSK är det dags för dörrknackning på Österäng.

Sydsvenskan - 23 maj 13 kl. 06:30

Nobben för Sjöstedt på friarstråt

Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt håller ett anförande om vinster i välfärden vid en Studentafton i Lund i kväll. Men redan igår bjöd han på sirlig formuleringskonst.På DN Debatt levererade Sjöstedt ett politiskt frierital av sällsynt oblygt slag.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Tesla får full pott i säkerhetstest

Teslas senaste bilmodell, den billigare instegsvarianten Model 3 får full pott, fem stjärnor i den senaste rankingen hos amerikanska trafiksäkerhetsmyndigheten NHTSA. Det skriver Reuters..

DI - 5 minuter sedan

Heba sänker soliditetsribban

Fastighetsbolaget Heba uppdaterar riktmärket för sina finansiella nyckeltal vid ett styrelsemöte på torsdagen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Ledande amerikanska indikatorer steg mindre än väntat

USA:s ledande indikatorer steg 0,4 procent i augusti, jämfört med månaden före. Analytikerna hade spått att de ledande indikatorerna skulle stiga 0,5 procent jämfört med månaden före, enligt Reuters prognosenkät. .

DI - 15 minuter sedan

Hushållens förtroende sjunker i eurozonen

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet sjönk till -2,9 i september, jämfört med oreviderade -1,9 föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

USA: Oförändrad bostadsförsäljning i augusti

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA var oförändrad i augusti, till en beräknad årstakt på 5,34 miljoner enheter.  Det framgår av statistik från National Association of Realtors, NAR..

DI - 30 minuter sedan

Källor: Jätteaffär på gång – kan bli världens största flygbolag

Flygbolaget Emirats uppges överväga att ta över den olönsamma sektorkollegan Etihad, rapporterar Bloomberg och hänvisar till insatta källor. Affären skulle bilda världens största flygjätte mätt i passagerartrafik, enligt nyhetstjänsten. .

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Ratos-bolag till försäljning

Norska offshorebolaget Aibel, som Ratos äger 32 procent i, utvärderar en eventuell försäljning som kan värdera bolaget till cirka 500 miljoner dollar, motsvarande cirka 4,4 miljarder kronor. Det säger personer med insyn med ärendet, enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Svenskens sparkonto svämmar över – här duckar du nollräntan

Pengarna vällde in på hushållens bankkonton under andra kvartalet, visar nya siffror. Mycket kapital finns på konton med nollränta.  Det här borde du göra med pengarna i stället, enligt experterna..

DI - 45 minuter sedan

Merkel: Mycket brexitjobb kvar

Betydande framsteg krävs i brexitförhandlingarna till oktober och det kan inte bli några kompromisser beträffande EU:s inre marknad. Man kan inte tillhöra den inre marknaden utan att vara en del av den..

DI - 45 minuter sedan

Le Pen rasar mot domstolsorder om psykiatrisk utvärdering

Marine Le Pen, ledare för Nationella fronten i Frankrike, ska genomgå en psykiatrisk utvärdering, har en domstol beordrat. Beskedet har fått ledaren för det högerpopulistiska partiet att gå i taket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.