DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 23:49

DI - 20 aug 18 kl. 19:30

Debatt: Ett starkt SD hjälper LöfvenOm Moderaterna blir mindre än SD och alliansen mindre än de rödgröna är M:s chanser att bilda regering mycket små. En röst på Sverigedemokraterna är därför en röst på att Stefan Löfven stannar kvar vid makten, skriver tidigare försvarsminister Mikael Odenberg (M) ..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Löfven, Moderaterna, Sverigedemokraterna, Stefan Löfven,  Mikael Odenberg

Dela artikeln

1611 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattEtt , starktSD , hjälper, Löfven
SVT Debatt - 11 nov 13 kl. 16:10

Sluta prata tillväxt, Reinfeldt och Löfven

SOPOR Produktion av hushållsavfall ökar. I mitten på 70-talet alstrades varje år 2,6 miljoner ton sopor. 2012 är siffran upp i 4,4 miljoner ton.

SVT Debatt - 05 okt 13 kl. 06:00

Rör inte läxrut, Stefan Löfven

LÄXRUT Det finns en tydlig koppling mellan föräldrarnas utbildningsbakgrund och barnets skolresultat. Därför kan vi inte nog betona vikten av att skolan ges förutsättningar att särskilt stödja elever som kommer från studieovana miljöer. Dessutom har läxhjälp i hemmet andra fördelar, då det tjänar ett gott syfte och skapar arbetstillfällen ?

BT - 08 okt 14 kl. 09:45

Löfven debuterar i riksdagsdebatten

En nybliven statsminister och en före detta sådan möts just nu i den första partiledardebatten i riksdagen sedan valet. För Fredrik Reinfeldt markerar debatten slutet på en 25-årig era i riksdagen.- Jag tror att det är nyttigt att byta spår i livet ibland, säger Reinfeldt.

SVT Debatt - 07 okt 13 kl. 10:28

Ett ordkrig utan nyheter

PARTILEDARDEBATTEN I en underhållande debatt kan det vara av vikt att stanna upp fråga sig: vad ger debatten oss väljare? Nöjer vi oss med att höra partierna slåss med ord om vem som är bäst? Är det någon skillnad vem som sitter vid makten?

YLE - 16 jan 16 kl. 10:42

”I Finland är Norden synonymt med Sverige”

Norden är mer än bara Sverige, påminner docent Johan Strang från Helsingfors universitet. Enligt Strang har finländarna bristande kunskaper om Norden. - Vi känner väldigt bra till Sverige, men inte de övriga nordiska länderna.

Ekonomistas - 11 sep 15 kl. 10:32

Ineffektiv generös flyktingpolitik

Den senaste veckan har jag likt många andra drabbats av översvallande känslor inför de stora flyktingströmmarna och människorna som dör på vägen mot Europa. Medkännande med flyktingarna, maktlöshet och ilska över krigets fasor har blandats med frustration över förvirringen både hos mig själv och i den offentliga debatten. Jag gick till demonstrationen på Medborgarplatsen vars syfte jag inte riktigt förstod.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 05:30

Bildtligt talat

En timme in i riksdagens utrikespolitiska debatt dammade Carl Bildt av sitt favorituttryck: ”Rrrödgrön rröra!” skorrade han så att väggarna i kammaren vibrerade.Folkpartisten Fredrik Malm ville inte vara sämre: ”Vi ser en rödgrön röra som inte förmår samla sig”.

Sydsvenskan - 23 maj 13 kl. 06:30

Nobben för Sjöstedt på friarstråt

Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt håller ett anförande om vinster i välfärden vid en Studentafton i Lund i kväll. Men redan igår bjöd han på sirlig formuleringskonst.På DN Debatt levererade Sjöstedt ett politiskt frierital av sällsynt oblygt slag.

Kristianstadsbladet - 12 aug 14 kl. 22:36

S-toppar knackade dörr på Österäng

Foto: Annica Jönsson
Socialdemokraternas ekonomiskpolitiska talesperson Magdalena Andersson besökte Kristianstad på tisdagen.
Hon är i Skåne tillsammans med bland andra partiledaren Stefan Löfven för att presentera partiets sjukvårdssatsningar. Efter ett besök på hudkliniken på CSK är det dags för dörrknackning på Österäng.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Morgan Stanley sänker riktkursen för Handelsbanken

Morgan Stanley sänker riktkursen för Handelsbanken till 99 kronor (102), upprepar undervikt - BN.

DI - 45 minuter sedan

Bättre resultat än väntat för Starbucks – men sämre försäljning

Den amerikanska kafékedjan Starbucks rapporterade efter torsdagens stängning ett justerat resultat per aktie på 0:60 dollar per aktie för det andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Max Martin och Harald Mix i samarbete - ska locka stjärnor till Stockholm

Den svenske stjärnproducenten Max Martin flyttar hem och får hjälp av riskkapitalisten Harald Mix. Det skriver lokaltidningen Stockholm Direkt..

DI - 1 timme sedan

Intel sänker prognosen för helåret – aktien faller i efterhandeln

Intel redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:89 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Impopulär Macron lovar sänkt skatt

Det brukar sägas att stora kriser gynnar sittande regeringar, men inte ens branden i katedralen Notre-Dame tycks ha förbättrat den franske presidenten Emmanuel Macrons miserabla popularitetssiffror. I en lång tv-sänd presskonferens – en udda plattform för presidenten – gav Macron sin egen syn på det bottenlåga förtroendet för honom..

DI - 1 timme sedan

Biljätten redovisar bättre försäljning än väntat

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:44 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Vinstkross från Amazon – aktien stiger något i efterhandeln

E-handelsjätten Amazon redovisade en vinst per aktie på 7,09 dollar under det första kvartalet 2019. Analytikerna hade i snitt väntat sig en vinst per aktie på 4,67 dollar enligt Bloombergs sammanställning. .

DI - 1 timme sedan

Blandad utveckling på Wall Street – 3M rasade på rapport

USA-börserna bjöd på en blandad utveckling under torsdagen när både Facebook och Microsoft steg rejält efter sina senaste kvartalsrapporter medan industrikonglomeratet 3M rasade 12,9 procent. .

DI - 1 timme sedan

Chef vid Sri Lankas försvarsdepartement avgår

Statssekreteraren vid Sri Lankas försvarsdepartement har valt att avgå sedan det framkommit att landet varnats i förväg om terrordåden men att informationen aldrig vidarebefordrats..

DI - 1 timme sedan

KD motionerar för att fler ska äga bostad

Byggsubventionerna för hyresrätter skapar en snedvriden bostadsmarknad med dyrare boendekostnader på sikt. Det anser Kristdemokraterna, som presenterar elva förslag på bostadsreformer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.