DI > Ekonomi

Wednesday, 14 November, 22:30

DI - 20 aug 18 kl. 19:30

Debatt: Ett starkt SD hjälper LöfvenOm Moderaterna blir mindre än SD och alliansen mindre än de rödgröna är M:s chanser att bilda regering mycket små. En röst på Sverigedemokraterna är därför en röst på att Stefan Löfven stannar kvar vid makten, skriver tidigare försvarsminister Mikael Odenberg (M) ..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Löfven, Moderaterna, Sverigedemokraterna, Stefan Löfven,  Mikael Odenberg

Dela artikeln

1612 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattEtt , starktSD , hjälper, Löfven
SVT Debatt - 11 nov 13 kl. 16:10

Sluta prata tillväxt, Reinfeldt och Löfven

SOPOR Produktion av hushållsavfall ökar. I mitten på 70-talet alstrades varje år 2,6 miljoner ton sopor. 2012 är siffran upp i 4,4 miljoner ton.

SVT Debatt - 05 okt 13 kl. 06:00

Rör inte läxrut, Stefan Löfven

LÄXRUT Det finns en tydlig koppling mellan föräldrarnas utbildningsbakgrund och barnets skolresultat. Därför kan vi inte nog betona vikten av att skolan ges förutsättningar att särskilt stödja elever som kommer från studieovana miljöer. Dessutom har läxhjälp i hemmet andra fördelar, då det tjänar ett gott syfte och skapar arbetstillfällen ?

BT - 08 okt 14 kl. 09:45

Löfven debuterar i riksdagsdebatten

En nybliven statsminister och en före detta sådan möts just nu i den första partiledardebatten i riksdagen sedan valet. För Fredrik Reinfeldt markerar debatten slutet på en 25-årig era i riksdagen.- Jag tror att det är nyttigt att byta spår i livet ibland, säger Reinfeldt.

SVT Debatt - 07 okt 13 kl. 10:28

Ett ordkrig utan nyheter

PARTILEDARDEBATTEN I en underhållande debatt kan det vara av vikt att stanna upp fråga sig: vad ger debatten oss väljare? Nöjer vi oss med att höra partierna slåss med ord om vem som är bäst? Är det någon skillnad vem som sitter vid makten?

YLE - 16 jan 16 kl. 10:42

”I Finland är Norden synonymt med Sverige”

Norden är mer än bara Sverige, påminner docent Johan Strang från Helsingfors universitet. Enligt Strang har finländarna bristande kunskaper om Norden. - Vi känner väldigt bra till Sverige, men inte de övriga nordiska länderna.

Ekonomistas - 11 sep 15 kl. 10:32

Ineffektiv generös flyktingpolitik

Den senaste veckan har jag likt många andra drabbats av översvallande känslor inför de stora flyktingströmmarna och människorna som dör på vägen mot Europa. Medkännande med flyktingarna, maktlöshet och ilska över krigets fasor har blandats med frustration över förvirringen både hos mig själv och i den offentliga debatten. Jag gick till demonstrationen på Medborgarplatsen vars syfte jag inte riktigt förstod.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 05:30

Bildtligt talat

En timme in i riksdagens utrikespolitiska debatt dammade Carl Bildt av sitt favorituttryck: ”Rrrödgrön rröra!” skorrade han så att väggarna i kammaren vibrerade.Folkpartisten Fredrik Malm ville inte vara sämre: ”Vi ser en rödgrön röra som inte förmår samla sig”.

Kristianstadsbladet - 12 aug 14 kl. 22:36

S-toppar knackade dörr på Österäng

Foto: Annica Jönsson
Socialdemokraternas ekonomiskpolitiska talesperson Magdalena Andersson besökte Kristianstad på tisdagen.
Hon är i Skåne tillsammans med bland andra partiledaren Stefan Löfven för att presentera partiets sjukvårdssatsningar. Efter ett besök på hudkliniken på CSK är det dags för dörrknackning på Österäng.

Sydsvenskan - 23 maj 13 kl. 06:30

Nobben för Sjöstedt på friarstråt

Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt håller ett anförande om vinster i välfärden vid en Studentafton i Lund i kväll. Men redan igår bjöd han på sirlig formuleringskonst.På DN Debatt levererade Sjöstedt ett politiskt frierital av sällsynt oblygt slag.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Cisco något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,75 dollar för räkenskapsårets första kvartal..

DI - 15 minuter sedan

Tusentals svenskar berörs av brexitavtalet

EU- och handelsminister Ann Linde (S) välkomnar Theresa Mays besked om att den brittiska regeringen godkänt det föreslagna utträdesavtalet ur EU..

DI - 30 minuter sedan

Apple och banker tyngde Wall Street – S&P 500 har nu sjunkit fem dagar i rad

USA-börserna var på ett fortsatt surt humör under onsdagen när S&P 500 föll för femte dagen i rad. Bland dagens förlorare hittar vi bland annat Apple som backade 2,8 procent och banksektorn. .

DI - 45 minuter sedan

Malmström: EU redo att svara om biltullar införs

EU skulle svara med mottullar om USA inför tullar på europeiska bilar. .

DI - 45 minuter sedan

Prisraset chockar världsmarknaden

De senaste veckornas dramatiska oljeprisfall har tagit marknaden på sängen. Spelet inför oljekartellen Opecs tongivande möte i början av december pågår nu för fullt, men fortsatt prispress skulle vara positivt för världskonjunkturen..

DI - 45 minuter sedan

Verkligheten har kommit ifatt oljebranschen

Efter att oljepriset har levt sitt eget liv fritt från övriga råvaror har verkligheten kommit i fatt även oljebranschen. Det överraskande är inte att oljepriset har fallit 12 dagar i rad och med drygt 20 procent sedan toppnoteringarna i början av oktober..

DI - 1 timme sedan

Löfven om brexit: Ett viktigt steg – men vi är inte framme än

Statsminister Stefan Löfven, S, säger i ett skriftligt uttalande att det är "mycket glädjande" att den brittiska regeringen godkänt utkastet till det utträdesavtal som förhandlats fram med EU..

DI - 1 timme sedan

Intern revolt mot Björklund - "extremt pressad just nu”

Efter den historiska omröstningen där Liberalerna och Centerpartiet röstade nej till Ulf Kristersson som statsminister växer nu det interna upproret mot Jan Björklund. Han ifrågasätts nu av allt fler, och hans framtid som partiledare kan komma att avgöras de kommande veckorna..

DI - 2 timmar sedan

Brittiska regeringen säger ja till brexit-avtal

Premiärminister Theresa May säger att hennes regering säger ja till brexit-avtalet som förhandlats fram med EU..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Levi Strauss på väg mot börsen

Det 145 år gamla jeansbolaget Levi Strauss & Co är på väg mot börsen. Det rapporterar CNBC med hänvisning till anonyma källor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.