Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 21 November, 21:57

Liknande nyheter

Taggar: Enkät, Åtta, partier, svarar, frågorom , strandskyddet
Expressen - 19 jun 18 kl. 12:36

Sex av åtta partier vill trappa ned ränteavdraget

Sex av åtta riksdagspartier vill att ränteavdraget börjar trappas ned. Till och med Socialdemokraterna öppnar försiktigt för en översyn. Det visar en enkät som Expressen har gjort bland riksdagspartierna.

DI - 17 nov 17 kl. 06:00

Enkät: Två partier säger blankt nej till snabbtåg

Det råder stora menings­skiljaktigheter mellan riksdagspartierna om vilken som är den rätta vägen framåt för Sveriges infrastruktur. Moderaterna och Liberalerna säger blankt nej till höghastighetsjärnvägen..

SR - 02 sep 14 kl. 13:14

Partier vill höja kulturbudgeten

Sex av åtta partier vill höja statens kulturbudget. Det visar en enkät som bland annat Konstnärernas riksorganisation har gjort inför valet..

DI - 27 jun 18 kl. 09:23

Enkät: Så vill de politiska partierna driva på finanssektorn

Hur vill politiken driva på finanssektorn? Nedan presenterar riksdagens åtta partier sina tre bästa förslag. Lin Lerpold, docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm, och Susanne Arvidsson, docent vid Ekonomihögskolan i Lund, har därefter betygsatt partiernas politik*.

DI - 27 jun 18 kl. 09:25

Enkät: Hur ska politiken driva omställningen till hållbara affärsmodeller?

Hur vill politiken driva näringslivet att ställa om till hållbara affärsmodeller? Nedan presenterar riksdagens åtta partier sina tre bästa förslag. Lin Lerpold, docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm, och Susanne Arvidsson, docent vid Ekonomihögskolan i Lund, har därefter betygsatt partiernas politik*.

Barometern - 28 aug 18 kl. 15:03

Pensionärer om enkätsvar:Synd att ingen vill skapa fler träffpunkter”

I somras ställde nio pensionärsföreningar i Oskarshamns kommun fyra konkreta frågor till samtliga åtta partier i kommunfullmäktige. Nu har pensionärerna fått svar från samtliga. ”Vissa svar kan vi vara nöjda med, andra inte”..

Expressen - 21 jul 12 kl. 19:40

Åtta till sjukhus efter olycka vid Enköping

En allvarlig trafikolycka inträffade på lördagseftermiddagen på E18 utanför Enköping. Åtta personer fördes till sjukhus, däribland ett litet barn..

YLE - 26 okt 15 kl. 05:49

Enkät: De gröna utsätts oftast för hat

Nästan hälften av fullmäktigeledamöterna har fått osaklig respons och mest drabbade är politiker från De gröna. Det här visar Yle Huvudstadsregionens enkät med fullmäktigeledamöter från Esbo, Helsingfors och Vanda. ”Du tål att dö på grund av beslutet som fattades nyss.

YLE - 07 aug 15 kl. 14:46

Enkät: Sannfinländarna nöjda med sin regeringspolitik

En stor del av Sannfinländarnas partiaktiva är nöjda med Sannfinländarnas regeringsmedverkan. Också kontroversiella beslut kring Greklandsstöd och inbesparingar får beröm. Det här framgår av en enkät som Yles finskspråkiga nyheter har gjort inför veckoslutets partikongress.

Cornucopia - 04 dec 14 kl. 11:51

Valprognos extra val 2015: (m), (c) och (sd) vinnare - två partier åker ur riksdagen

Utifrån förmiddagens enkät om hur läsare skulle rösta idag kan man konstatera att dödläget med (sd) som vågmästare ligger kvar och förvärras rent av, då två partier åker ur riksdagen och alliansens slås sönder. Det rödgrönrosa blocket får 140 mandat, alliansblocket får 123 mandat och det bruna blocket får 86 mandat.
Först lite om metodiken.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Stenkastare inför rätta för mordförsök

I tyska Flensburg står två 19-åriga män inför rätta, åtalade för mordförsök efter att ha kastat ett 46 kilo tungt granitblock från en motorvägsbro ner på en passerande bil. En dansk kvinna i bilen skadades allvarligt vid händelsen i maj i år.(TT).

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Nyförvärvet målade direkt för Mörrum

Inför matchen mot Kalmar HC hade Mörrums GoIS/IK värvat Rasmus Rosenqvist från Helsingborgs HC. Rosenqvist gjorde mål direkt. Men det räckte inte för att Mörrum skulle ta några poäng denna gång..

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Modo tog andra raka segern efter svackan

Modo hade en blytung start på november med sex raka förluster i hockeyallsvenskan. Men efter den knappa 2-1-segern mot Vita Hästen senast kom andra raka segern för Örnsköldsvikslaget borta mot Pantern. Den här gången vann laget med hela 4-0.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

SAS bötfälls för sin hemsida

Flygbolaget SAS bötfälls med motsvarande 1,9 miljoner kronor av USA:s transportdepartement, meddelar myndigheten i ett pressmeddelande. Detta för att ha skapat en separat hemsida för funktionshindrade i stället för att göra den huvudsakliga sajten tillgänglig för alla.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Så ska Blekinge bli bäst i Sverige digitalt

Kraven växer på snabb uppkoppling och tillgång till digitala tjänster, överallt. Blekinge ska bli bäst i Sverige på att ta till vara på digitala möjligheter, enligt den nya regionala bredbandsstrategin..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Marchment med sitt 20:e mål i segern

Linköping vann rivalmötet med HV71 borta med uddamålet, 3-2, i SDHL. Tabelltvåan tog ledningen i matchen i slutet av den första perioden genom Nicoline Söndergaard Jensen och i inledningen av den andra perioden satte måldrottningen Kennedy Marchment sitt 20:e mål för säsongen till 2-0.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Spännande vision om nya hus

När rökeriet flyttar kan det byggas nya hus i hamnen. Det finns en vision att låta dem stå på pelare. Och i en andra etapp fortsätta bygga ut i havet..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

LFO-sångaren död – blev 41 år

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Så har reklambyrån utvecklats under 30 år

Det började med att två kompisar träffades som anställda på tidningsförlaget Albinsson & Sjöberg. Den ena med ett jätteintresse för bilar – den andre för elektronik..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Krock i KarlshamnOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.