GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 19 September, 22:18

Liknande nyheter

Taggar: Elledning, nedriveni , centrala, Göteborg
GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 16:34

Elledning nedriven i Göteborg

Någon form av elledning ska ha blivit nedriven längs Aschebergsgatan i centrala Göteborg..

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 16:34

Elledning ska ha blivit nedriven i centrala Göteborg

Någon form av eldning ska ha blivit nedriven i samband med att ett tak lossnat längs Aschebergsgatan i centrala Göteborg.
– Jag vet inte mycket mer än så just nu och vi väntar på mer information från platsen, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 12 okt 16 kl. 13:36

Stopp i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg

Det råder just nu stopp i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg. Skälet uppges vara en nedriven kontaktledning. – Det vi fått till oss är att det är en lastbil som kommit när ledningen, säger Lars Larsson vid Räddningstjänsten Storgöteborg..

Cornucopia - 07 sep 17 kl. 10:33

Räddningstjänsten frånsäger sig ansvar för 350 lägenheter i centrala Göteborg

Räddningstjänsten i Göteborg frånsäger sig ansvar för 350 lägenheter i centrala Göteborg. Dessa går inte att evakuera via fönster vid brand och räddningstjänstens gårdsutrustning går inte att använda.
Räddningstjänstens gamla gårdshävare, som var tänkt att använda för att evakuera boende från lägenheter som endast går att nå från innegårdar tas ur bruk och 350 lägenheter i centrala Göteborg saknar nu möjlighet till alternativ evakuering.

Cornucopia - 13 dec 15 kl. 18:56

Bostadsbristanekdot: 2 månader för förstahandskontrakt centrala Göteborg

Dags för ännu ett vittnesmål om "bostadsbristen" i Göteborg. För en läsare tog det två månader, och två månaders köplats, att få ett förstahandskontrakt på en hyreslägenhet i centrala Göteborg.
De e lá Gôteborg!

GT - 20 nov 16 kl. 18:42

JUST NU: Bilbrand i centrala Göteborg

En bil ska stå i brand, mitt i centrala Göteborg. – Vi är på väg till en händelse i centrala Göteborg. Vi vet inte vad vi åker på än, säger räddningstjänstens larm och ledningsoperatör..

GT - 20 nov 16 kl. 18:42

Misstänkt explosion i centrala Göteborg - bil brinner

En misstänkt explosion ska ha inträffat i centrala Göteborg. Det skriver GP.Ett vittne på platsen har också hört smällar som han uppfattat som skottlossning.

GöteborgsPosten - 02 mar 17 kl. 16:27

Två spårvagnar har krockat i centrala Göteborg – kaos på platsen

En våldsam spårvagnsolycka vid Nordstan i centrala Göteborg skapar ett jättepådrag i centrala Göteborg. Två spårvagnar har krockat efter att den ena verkar ha kört ut spåren - och dussintals människor kan ha skadat sig. Mirakulöst verkar ingen allvarligt skadad just nu..

GöteborgsPosten - 15 maj 18 kl. 15:41

Kaos i kollektivtrafiken i centrala Göteborg

Det är stopp i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg sedan 14.30 tiden efter att en spårvagn drabbats av ett fordonsfel och blockerar ett spår mellan Brunnsparken och Kungsportsplatsen. Stoppet har orsakat långa köer i centrala Göteborg..

Expressen - 13 dec 17 kl. 12:22

Så förändras trafiken – i centrala Göteborg

GÖTEBORG. Nu får du sänka farten i centrala Göteborg.Trafikkontoret håller på att förbereda för nya hastighetsgränser i stan.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Man knivrånad i Göteborg

En man har blivit slagen och hotad med kniv i östra Göteborg. Enligt polisen ska en eller fler personer tillgripit en summa pengar innan de flydde från platsen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Förseningar i kollektivtrafiken efter stopp

Ett spårvagnshaveri orsakade stopp i vagntrafiken över Götaälvbron och pendlare tvingas promenera över bron för att ta sig hem. Stora förseningar är att vänta under eftermiddagen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Spårvagnsstopp över Götaälvbron

Ett spårvagnshaveri orsakar stopp i vagntrafiken över Götaälvbron. Stora förseningar är att vänta under eftermiddagen. Pendlare tvingas promenera över bron för att ta sig hem..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Nu ska kommunens samlingar äntligen räddas

Kulturnämndens samlingar riskerar att ruttna bort i dåliga lagerlokaler. Nu vill kommunstyrelsen sätta fart på frågan..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Hammarkullen får mobil fiskrök

Mannen bakom bastun i Frihamnen har en ny idé. Den kan man se röken av i Hammarkullen..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Ransgård (M) slutar som gruppledare

Göteborgsmoderaternas främsta företrädare Jonas Ransgård (M) väljer att sluta som gruppledarei Göteborgs kommunfullmäktige, skriver partiet i ett pressmeddelande.
- Jag bedömer att någon annan har större förutsättningar att fullgöra uppdraget som gruppledare framöver, säger han i pressmeddelandet..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt på gymnasieskola

En misstänkt våldtäkt ska ha inträffat mellan två elever på en gymnasieskola i Västsverige och utreds nu av polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Varningen inför höststormen: "Surra fast saker"

Årets första höststorm är på väg in över Västsverige. Det än så länge namnlösa ovädret kommer att kulminera under sen eftermiddag på fredag.
– Det blir ingen höjdare att vara ute, säger Erik Rindeskär, meteorolog på Foreca..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Två nedslagna vid personrån

Två personer rånades strax efter klockan 02.00 under natten mot onsdag på två olika platser. Rånen ägde rum i centrum av två gärningsmän..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Kommunen om telefonerna: Kan löna sig på sikt

Göteborgs stadsdelar leasar Iphones, med en rad extratjänster, för 18 216 kronor styck över en treårsperiod. Kommunen menar att investeringen är ett nödvändigt steg i stadens digitaliseringsarbete.
– Det är viktigt att förstå att det här inte bara är en telefon, säger Malin Lundqvist på Intraservice..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.