GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 16 February, 23:35

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 16:04

Greps med skarpladdad revolver och rånarluvaNär polisen upptäckte den narkotikapåverkade 21-åringen längs en gångbana i Länsmangården på Hisingen lade han benen på ryggen.
Kort därefter kunde han gripas beväpnad med en skarpladdad magnumrevolver och en rånarluva.
– En familjevän är skyldig folk pengar. Jag har en månad på mig att betala 50 000 kronor, är mannens egen förklaring till varför han hade vapnet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Länsmangården, Hisingen

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grepsmed , skarpladdad, revolveroch , rånarluva
GT - 18 feb 15 kl. 22:34

Man greps med kniv, rånarluva och pistoler

GÖTEBORG. Polisen har gripit en man i 30-årsåldern med beväpnad med två pistoler, kniv och en rånarluva. Mannen greps av polisen vid Centralstationen i Göteborg vid 21-tiden på onsdagskvällen efter att väktare satt handfängsel på mannen.

BT - 03 sep 14 kl. 07:18

Stoppades med rånarluva

Vid halv tvåtiden i natt stoppades fyra män i en bil på Brahegatan i Borås. – När polisen genomsökte bilen fann man både brytverktyg och en rånarluva, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i Västra Götaland. En av männen, som alla ska vara i 20-årsåldern, tog ansvar för väskan och luvan.

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun med sig..

ÖstersundsPosten - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun med sig..

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitetet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun..

Expressen - 20 dec 13 kl. 19:43

Rånare greps av vittne vid misslyckat guldrån

En guldsmedsbutik i Mönsterås rånades vid 18-tiden på fredagen av flera maskerade män. Men rånet blev misslyckat. En av rånarna tappade sin rånarluva och en annan greps av vittnen på platsen..

GT - 29 apr 15 kl. 10:32

Här greps två män med automatvapen

I natt greps två män med automatvapen och rånarluva i Scandic Opalens parkeringsgarage i centrala Göteborg. De är nu misstänkta för bland annat vapenbrott – medan en tredje kunde fly platsen. Enligt uppgifter till GT ska männen tillhöra mc-gänget Red & White crew, en supporterklubb till Hells Angels..

Expressen - 19 feb 13 kl. 23:07

Misstänkt guldrånare greps berusad i Gävle

En mörkklädd man med rånarluva rånade vid 17.30-tiden på tisdagen en guldaffär i Gävle. Mannen slog sönder en monter med hjälp av en hammare och fick med sig en mängd ringar och armband från affären.

Dalarnas tidningar - 23 aug 13 kl. 05:06

Hade kniv och rånarluva i bilen

En man i 30-årsåldern greps vid Rällsjön mellan Rättvik och Falun vid midnatt. Mannen är bland annat misstänkt för förberedelse till grov misshandel och vårdslöshet i trafik..

Expressen - 02 sep 16 kl. 07:44

Rånare stal telefon och väska – greps

En man iklädd rånarluva plockade både mobiltelefon och handväska från en kvinna i centrala Stockholm. Kvinnan kunde uppge ett gott signalement, och en timme senare kunde mannen gripas..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Dödsbudskap på polisbil – hotade upprepa Arklövs dåd

Tre män i 20-årsåldern, två med viss koppling till NMR, klistrade dekaler med ett dödsbudskap på polisbilen i centrala Göteborg.
Hotet och hatet illustrerades genom en bild på polismördaren Jackie Arklöv och med bokstäverna ACAB..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Hedens isbana stänger – kan ge plats åt dansbana

I mars stänger isanläggningen på Heden, men det finns redan framtidsplaner för området. Det har kommit in ett förslag från en medborgare om att bygga en dansbana under tak – något som nu kan bli verklighet..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Fler och fler kvinnor föder barn efter 45

Det blir allt vanligare med äldre mammor. De senaste 20 åren har antalet kvinnor i Göteborg som föder barn efter att de fyllt 45 år ökat fyrdubbelt, något som också förenat med risker.
– Det blir en ökad risk för missfall – äggen blir sämre ju äldre man blir, säger Lena Otterlind, sektionschef på förlossningsvården på Sahlgrenska..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Hon blev mamma vid 43 – så ser det ut i din stadsdel

Med 40-årsdagen i nära antågande hade Annika Andersson börjat förlika sig med tanken på ett liv utan barn. Tre år senare blev hon mamma till dottern Moa.
– Det var jättekonstigt och gick jättefort.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Cigarettfimp kan ha startat brand

Det brann i en lägenhet på Mandolingatan i Västra Frölunda sent på fredagskvällen. Den troliga orsaken: en kvarglömd cigarett på balkongen..

GöteborgsPosten - Igår: 22:33

Flera skadade efter skottdrama i USA

Ett skottdrama har utspelat sig under fredagen utanför staden Chicago i USA. Fyra poliser och flera personer ska vara skadade..

GöteborgsPosten - Igår: 22:02

Nedräkningen till våren har börjat

Nästa fredag kan det officiellt vara vår i Göteborg. Under helgen och följande vecka bjuds staden på både sol och plusgrader, vilket kan innebära att vintern är över redan nästa vecka..

GöteborgsPosten - Igår: 20:46

Ungdomar kastade sten i Trädgårdsföreningen

Ordningsvakter har larmat polisen efter att mellan femton och tjugo ungdomar har kastat sten inne i Trädgårdsföreningen. Polisen har säkrat sex av ungdomarna..

GöteborgsPosten - Igår: 19:08

400 år gammalt solur utgrävt vid Västlänken

Ett unikt, över 400 år gammalt solur har hittats i Göteborg i samband med utgrävningarna inför Västlänken.
– Jag har aldrig sett något liknande, säger Arkeologernas projektledare Carina Bramstång Plura..

GöteborgsPosten - Igår: 18:37

"De lånade ut det allra finaste de hade"

De lånade ut det allra finaste de hade. Men föräldrarna fick aldrig tillbaka sin Måns, 17. Hans liv slarvades, enligt åklagaren, bort av de som var satta att garantera det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.