GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 21 November, 20:05

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 16:04

Greps med skarpladdad revolver och rånarluvaNär polisen upptäckte den narkotikapåverkade 21-åringen längs en gångbana i Länsmangården på Hisingen lade han benen på ryggen.
Kort därefter kunde han gripas beväpnad med en skarpladdad magnumrevolver och en rånarluva.
– En familjevän är skyldig folk pengar. Jag har en månad på mig att betala 50 000 kronor, är mannens egen förklaring till varför han hade vapnet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Länsmangården, Hisingen

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grepsmed , skarpladdad, revolveroch , rånarluva
GT - 18 feb 15 kl. 22:34

Man greps med kniv, rånarluva och pistoler

GÖTEBORG. Polisen har gripit en man i 30-årsåldern med beväpnad med två pistoler, kniv och en rånarluva. Mannen greps av polisen vid Centralstationen i Göteborg vid 21-tiden på onsdagskvällen efter att väktare satt handfängsel på mannen.

BT - 03 sep 14 kl. 07:18

Stoppades med rånarluva

Vid halv tvåtiden i natt stoppades fyra män i en bil på Brahegatan i Borås. – När polisen genomsökte bilen fann man både brytverktyg och en rånarluva, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i Västra Götaland. En av männen, som alla ska vara i 20-årsåldern, tog ansvar för väskan och luvan.

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun med sig..

ÖstersundsPosten - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun med sig..

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitetet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun..

Expressen - 20 dec 13 kl. 19:43

Rånare greps av vittne vid misslyckat guldrån

En guldsmedsbutik i Mönsterås rånades vid 18-tiden på fredagen av flera maskerade män. Men rånet blev misslyckat. En av rånarna tappade sin rånarluva och en annan greps av vittnen på platsen..

GT - 29 apr 15 kl. 10:32

Här greps två män med automatvapen

I natt greps två män med automatvapen och rånarluva i Scandic Opalens parkeringsgarage i centrala Göteborg. De är nu misstänkta för bland annat vapenbrott – medan en tredje kunde fly platsen. Enligt uppgifter till GT ska männen tillhöra mc-gänget Red & White crew, en supporterklubb till Hells Angels..

Expressen - 19 feb 13 kl. 23:07

Misstänkt guldrånare greps berusad i Gävle

En mörkklädd man med rånarluva rånade vid 17.30-tiden på tisdagen en guldaffär i Gävle. Mannen slog sönder en monter med hjälp av en hammare och fick med sig en mängd ringar och armband från affären.

Dalarnas tidningar - 23 aug 13 kl. 05:06

Hade kniv och rånarluva i bilen

En man i 30-årsåldern greps vid Rällsjön mellan Rättvik och Falun vid midnatt. Mannen är bland annat misstänkt för förberedelse till grov misshandel och vårdslöshet i trafik..

Expressen - 02 sep 16 kl. 07:44

Rånare stal telefon och väska – greps

En man iklädd rånarluva plockade både mobiltelefon och handväska från en kvinna i centrala Stockholm. Kvinnan kunde uppge ett gott signalement, och en timme senare kunde mannen gripas..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Polisinsats vid Migrationsverkets förvar

Polisen genomför under onsdagskvällen en insats vid Migrationsverkets lokaler i Kållered..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Allvarlig kollision i Nossebro

Två personbilar har kolliderat i Nossebro, på länsväg 186 i riktning mot Grästorp. Enligt polisen verkar olyckan vara allvarlig. Skadeläget för de inblandade är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Bilexplosion kan ha koppling till mord i Biskopsgården

Bilen som exploderade utanför en villa i Lundby under lördagen kan var samma fordon som polisen vill ha iakttagelser av efter mordet i Biskopsgården i förra veckan.
Under onsdagen häktades en tonårig kille, som fortfarande vårdas på sjukhus, på sannolika skäl misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse efter explosionen.
– Det skulle kunna vara den bilen, säger Anders Jonasson, som är polisens förundersökningsledare i mordutredningen..

GöteborgsPosten - 03 nov 18 kl. 10:03

Kostar för vissa och gratis för andra

Efter många år och en lång process har en mottagning för sprututbyte öppnat på sjukhuset Näl i Trollhättan. "Undrande Sune" funderar på varför "fattigpensionärer" ska behöva betala 100 kronor för en influensavaccination när narkomaner nu bland annat kan få gratis sprutor..

GöteborgsPosten - 03 nov 18 kl. 10:04

Döda träd kring kemtvättstomten

Stig Larsson i Halvorstorp, Trollhättan, undrar vem som bekosta de stora nyplanterade tuijaträden kring den sanerade tomten där den tidigare kemtvätten i Halvorstorp låg. " Mer än hälften att träden är dessutom döda nu", säger han..

GöteborgsPosten - 03 nov 18 kl. 16:39

Djurgymnasium på Swedenborgs center

Realgymnasiets naturbruksprogram i Trollhättan ska ligga i Swedenborgs center. Nästa höst drar utbildningen igång..

GöteborgsPosten - 03 nov 18 kl. 19:50

Man gripen misstänkt för klädstöld

Under lördagseftermiddagen greps en man misstänkt för stöld av kläder vid Överby i Trollhättan..

GöteborgsPosten - 04 nov 18 kl. 18:48

Kommunen startar ett Jobbcentrum

Arbetslösa Trollhättebor som söker socialbidrag ska inom 48 timmar anvisas till ett Jobbcentrum för att få nya chanser till sysselsättning och egen försörjning..

GöteborgsPosten - 05 nov 18 kl. 05:00

Här blir det hårt tryck under vinmässan

På lördag är det dags för Munskänkarnas vinmässan på Nova arena i Trollhättan. Biljetterna är slutsålda och flera restauranger blir nedringda med bokningsförfrågningar – många är redan fullbokade..

GöteborgsPosten - 06 nov 18 kl. 09:04

"Man kan drabbas hårt ekonomiskt"

Provresultat från Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) konstaterar att duvpest hittats i trakterna runt Trollhättan.
– Den är väldigt smittsam för hönsen, säger Erik Ågren viltpatolog på SVA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.