GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 19 September, 02:10

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 16:04

Greps med skarpladdad revolver och rånarluvaNär polisen upptäckte den narkotikapåverkade 21-åringen längs en gångbana i Länsmangården på Hisingen lade han benen på ryggen.
Kort därefter kunde han gripas beväpnad med en skarpladdad magnumrevolver och en rånarluva.
– En familjevän är skyldig folk pengar. Jag har en månad på mig att betala 50 000 kronor, är mannens egen förklaring till varför han hade vapnet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Länsmangården, Hisingen

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grepsmed , skarpladdad, revolveroch , rånarluva
GT - 18 feb 15 kl. 22:34

Man greps med kniv, rånarluva och pistoler

GÖTEBORG. Polisen har gripit en man i 30-årsåldern med beväpnad med två pistoler, kniv och en rånarluva. Mannen greps av polisen vid Centralstationen i Göteborg vid 21-tiden på onsdagskvällen efter att väktare satt handfängsel på mannen.

BT - 03 sep 14 kl. 07:18

Stoppades med rånarluva

Vid halv tvåtiden i natt stoppades fyra män i en bil på Brahegatan i Borås. – När polisen genomsökte bilen fann man både brytverktyg och en rånarluva, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i Västra Götaland. En av männen, som alla ska vara i 20-årsåldern, tog ansvar för väskan och luvan.

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun med sig..

ÖstersundsPosten - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun med sig..

Länstidningen i Jämtland - 09 mar 17 kl. 11:25

Vapenmannen på Mittuniversitetet bar soft airgun och hade rånarluva med sig

Ett vittne såg under onsdagen en man med ett vapen på Campus i Östersund. Det orsakade ett stort polispådrag. När en man greps senare visade sig det sig att han hade med sig rånarluva och softairgun..

Expressen - 20 dec 13 kl. 19:43

Rånare greps av vittne vid misslyckat guldrån

En guldsmedsbutik i Mönsterås rånades vid 18-tiden på fredagen av flera maskerade män. Men rånet blev misslyckat. En av rånarna tappade sin rånarluva och en annan greps av vittnen på platsen..

GT - 29 apr 15 kl. 10:32

Här greps två män med automatvapen

I natt greps två män med automatvapen och rånarluva i Scandic Opalens parkeringsgarage i centrala Göteborg. De är nu misstänkta för bland annat vapenbrott – medan en tredje kunde fly platsen. Enligt uppgifter till GT ska männen tillhöra mc-gänget Red & White crew, en supporterklubb till Hells Angels..

Expressen - 19 feb 13 kl. 23:07

Misstänkt guldrånare greps berusad i Gävle

En mörkklädd man med rånarluva rånade vid 17.30-tiden på tisdagen en guldaffär i Gävle. Mannen slog sönder en monter med hjälp av en hammare och fick med sig en mängd ringar och armband från affären.

Dalarnas tidningar - 23 aug 13 kl. 05:06

Hade kniv och rånarluva i bilen

En man i 30-årsåldern greps vid Rällsjön mellan Rättvik och Falun vid midnatt. Mannen är bland annat misstänkt för förberedelse till grov misshandel och vårdslöshet i trafik..

Expressen - 02 sep 16 kl. 07:44

Rånare stal telefon och väska – greps

En man iklädd rånarluva plockade både mobiltelefon och handväska från en kvinna i centrala Stockholm. Kvinnan kunde uppge ett gott signalement, och en timme senare kunde mannen gripas..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Västlänken-personal utsatta för hot och skadegörelse

Byggandet av Västlänken fortsätter väcka heta känslor i Göteborg. Nu berättar medarbetare att de blivit utsatta för hot, spottloskor och skadegörelse i samband med bygget.
Totalt har ett 20-tal polisanmälningar som är kopplade till bygget av Västlänken gjorts, något GT var först med att rapportera om..

GöteborgsPosten - 11 sep 18 kl. 05:00

Här är partiernas starkaste fästen

Hade varje valdistrikt fått välja Riksdag hade resultatet kunnat bli mycket annorlunda. Hade väljarna i Esplanaden i Vänersborg fått välja hade inget Alliansparti klarat spärren. I Nygård/Prässebo får SD närmare 35 procent och i Bolstad klarar varken Miljöpartiet eller Vänsterpartiet spärren..

GöteborgsPosten - 12 sep 18 kl. 11:39

Blottare skyller ifrån sig

Mannen råkade av misstag gå in på damernas och hann inte stoppa in sitt könsorgan innan han gick ut igen..

GöteborgsPosten - 12 sep 18 kl. 11:50

Lät bli att skrapa rutan – körde på kvinna och barn

Rutan var inte skrapad och sikten dålig. Vid ett övergångsställe körde bilföraren på en kvinna och hennes barn. Nu döms han för vårdslöshet i trafik..

GöteborgsPosten - 12 sep 18 kl. 18:25

20 personer är misstänkta för brott

Utredningen växer och nu misstänks 20 personer för brott efter inblandning i den stora rothärvan..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 08:32

Ovanligt fotogenisk tjuv fastnade på alla bilder

Tjuven syntes tydligt på perfekta bilder från övervakningskameran. Dessutom gav han butiken sitt egna kontokort..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 12:02

Tar vara på ljuset från ovan

920 solpaneler är monterade med skyltläge vid E 6. Det som återstår är att koppla ihop alla trådar och börja producera. Även regniga dagar kan anläggningen ge ström..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 13:16

Tappade 600 röster – "Otroligt bra resultat"

Minus 585 röster mot senaste valet, ett mandat mindre, ändå anser sig Liberalerna och Rita Paulsson Svensson i Trollhättan som vinnare..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 13:38

Bandidosbossens nära vän inför rätta – efter affär med HVB-hem

En man med kopplingar till Bandidos Mc, en nära vän till ledaren Mehdi Seyyed, åtalas för grova bedrägerier och förfalskningar.
Pengarna som han fick in investerades, enligt åklagaren, i ett HVB-hem för ensamkommande barn..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 15:36

Efter fusk och konflikter – Västtrafik spärrar kort

Biljettsystemet inbjuder till fuskåkning menar en bussförare. Kortläsarnas ångra-knapp är ett av problemen. Nu spärrar Västtrafik kort som missbrukas medvetet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.