Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 February, 03:45

Affärsvärlden - 20 aug 18 kl. 14:47

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagenTidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Lehman, Lehman Brothers, London, Chapter

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , Lehman-anställda, planerar, fest, årsdagen
DI - 20 aug 18 kl. 14:43

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagen

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan.  Det rapporterar the Guardian. .

Expressen - 20 aug 18 kl. 15:26

Tidigare Lehman-anställda ska fira årsdagen med fest

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan.Det rapporterar the Guardian..

YLE - 13 nov 14 kl. 13:09

Utdragen pessimism bland företagen

Ekonomin har inte svängt till det bättre, vi dras med en utdragen pessimism. Det säger Jarl Sundqvist, vd på Österbottens handelskammare efter den senaste opinionsundersökningen bland de österbottniska företagen. När handelskammaren i våras presenterade den föregående undersökningen hittade man en gnutta optimism i Österbotten, men den trenden har smultit bort, säger handelskammarens vd Jarl Sundqvist.

HBL - 02 okt 13 kl. 06:57

Utdraget budgetbråk påverkar Finland

Allt hänger på hur länge det låsta läget pågår i USA. Fortsätter bråket om budgeten och skuldtaket länge får det ohjälpligt negativa effekter på hela världsekonomin, säger ekonomer.? Finland är mycket känsligt för vad som händer i omgivningen, säger Aktias Timo Tyrväinen.

HBL - 10 okt 13 kl. 07:16

"En lösning är enda chansen"

USA har nu exakt en vecka på sig att lösa bråket kring skuldtaket. ? Om det inte lyckas är konsekvenserna oöverskådliga både för USA:s och för hela den globala ekonomin, säger Tiina Helenius på Handelsbanken.

DI - 08 jun 16 kl. 10:02

Indexator tvingades säga upp kvinnorna

Indexator gick som tåget, genomförde ett stort förändringsarbete och ökade antalet anställda.Då dök Lehman Brothers, och de senast anställda, till stor del kvinnor, sades upp..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 14 kl. 15:32

Google satser på låttexter

Google satsar på att publicera låttexter på nätet. Sökmotorn har börjat anställda folk för att transkribera och ladda upp texter, skriver NME. I USA går det redan nu att se visst resultat av deras arbete.

Västerbottens Folkblad - 27 dec 14 kl. 15:33

Google satsar på låttexter

Google satsar på att publicera låttexter på nätet. Sökmotorn har börjat anställda folk för att transkribera och ladda upp texter, skriver NME. I USA går det redan nu att se visst resultat av deras arbete.

DI - 13 sep 18 kl. 05:24

Före detta Lehmananställde: "Tanken på att vi skulle gå i konkurs slog mig aldrig”

NEW YORK. Kaotiska scener utspelade sig på Lehman Brothers i New York de där septemberdagarna för tio år sedan.  Tidigare anställda berättar för Di om en arrogant bolagsledning och obefintlig information i samband med kraschen – men också om speciella band mellan de 28.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Överreaktion i Swedbank?

SNABBKOMMENTAR Kursfallet i Swedbank framstår som överdrivet vid en jämförelse med Danske Bank..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

FI: Ser allvarligt på Swedbank-uppgifterna

Finansinspektionen ser allvarligt på de uppgifter om misstänkt penningtvätt som har framkommit i SVT:s Uppdrag granskning. Det uppger den svenska myndigheten i ett skriftligt uttalande..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Stor kundflykt från Danske och Nordea under 2018

Efter ett år fyllt av skandaler valde många danskar under 2018 att överge landets två största banker, Danske Bank och Nordea..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Storägare i Swedbank vill se oberoende granskning

AMF vill som stor aktieägare i Swedbank att medieuppgifterna om penningtvätt via banken ska utredas på ett oberoende sätt..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Börsplus: Bra uppsida i Net Gaming-aktien - köp

SvD Börsplus ser uppsida i aktien och behåller sitt köpråd..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Hufvudstadens cfo: Rätt lyx-/premium-butiker klarar retaildöden

INTERVJU Analysintervju med Åsa Roslund, ekonomi-/finanschef hos fastighetsbolaget Hufvudstaden, ett nytt säljcase från Affärsvärlden. Om segmenten som tacklar retaildöden och att äga prestigefastigheter ur ett 100 årigt perspektiv..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Hufvudstadens cfo: Retaildöd i mellansegmentet, inte för rätt lyx/premium

INTERVJU Analysintervju med Åsa Roslund, ekonomi-/finanschef hos fastighetsbolaget Hufvudstaden, ett nytt säljcase från Affärsvärlden. Om segmenten som tacklar retaildöden och att förvalta och förälda prestigefastigheter ur ett 100 årigt ägarperspektiv..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Banksektorn sänke på börsen

Banksektorn bidrog starkt till att hålla Stockholmsbörsen i negativt territorium på torsdagen. Strålkastarljuset riktades för andra dagen i rad mot Swedbank, vars aktie fortsatte att backa kraftigt efter onsdagens SVT-avslöjande om inblandning i baltisk penningtvätt..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Affärsvärldens stipendiater studerade energiomställning

Hur ska arabvärlden gå från olja och gas till sol? Helen Ahlbom och Marie Alpman åkte till Dubai för att söka rätt på svaret..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

IMF: Avreglera hyresmarknaden

En omfattande reformering av den svenska bostadsmarknaden bör omfatta en utfasning av nuvarande hyreskontroller, höjt tak för fastighetsavgiften, avskaffade ränteavdrag och förenklad planprocess för att minska byggkostnaderna. Det skriver Internationella valutafonden (IMF) efter en artikel IV-konsultation i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.