Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 September, 09:26

Affärsvärlden - 20 aug 18 kl. 14:47

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagenTidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Lehman, Lehman Brothers, London, Chapter

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , Lehman-anställda, planerar, fest, årsdagen
DI - 20 aug 18 kl. 14:43

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagen

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan.  Det rapporterar the Guardian. .

Expressen - 20 aug 18 kl. 15:26

Tidigare Lehman-anställda ska fira årsdagen med fest

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan.Det rapporterar the Guardian..

YLE - 13 nov 14 kl. 13:09

Utdragen pessimism bland företagen

Ekonomin har inte svängt till det bättre, vi dras med en utdragen pessimism. Det säger Jarl Sundqvist, vd på Österbottens handelskammare efter den senaste opinionsundersökningen bland de österbottniska företagen. När handelskammaren i våras presenterade den föregående undersökningen hittade man en gnutta optimism i Österbotten, men den trenden har smultit bort, säger handelskammarens vd Jarl Sundqvist.

HBL - 02 okt 13 kl. 06:57

Utdraget budgetbråk påverkar Finland

Allt hänger på hur länge det låsta läget pågår i USA. Fortsätter bråket om budgeten och skuldtaket länge får det ohjälpligt negativa effekter på hela världsekonomin, säger ekonomer.? Finland är mycket känsligt för vad som händer i omgivningen, säger Aktias Timo Tyrväinen.

HBL - 10 okt 13 kl. 07:16

"En lösning är enda chansen"

USA har nu exakt en vecka på sig att lösa bråket kring skuldtaket. ? Om det inte lyckas är konsekvenserna oöverskådliga både för USA:s och för hela den globala ekonomin, säger Tiina Helenius på Handelsbanken.

DI - 08 jun 16 kl. 10:02

Indexator tvingades säga upp kvinnorna

Indexator gick som tåget, genomförde ett stort förändringsarbete och ökade antalet anställda.Då dök Lehman Brothers, och de senast anställda, till stor del kvinnor, sades upp..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 14 kl. 15:32

Google satser på låttexter

Google satsar på att publicera låttexter på nätet. Sökmotorn har börjat anställda folk för att transkribera och ladda upp texter, skriver NME. I USA går det redan nu att se visst resultat av deras arbete.

Västerbottens Folkblad - 27 dec 14 kl. 15:33

Google satsar på låttexter

Google satsar på att publicera låttexter på nätet. Sökmotorn har börjat anställda folk för att transkribera och ladda upp texter, skriver NME. I USA går det redan nu att se visst resultat av deras arbete.

DI - 13 sep 18 kl. 05:24

Före detta Lehmananställde: "Tanken på att vi skulle gå i konkurs slog mig aldrig”

NEW YORK. Kaotiska scener utspelade sig på Lehman Brothers i New York de där septemberdagarna för tio år sedan.  Tidigare anställda berättar för Di om en arrogant bolagsledning och obefintlig information i samband med kraschen – men också om speciella band mellan de 28.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Varmt väder tvingar klädkedja till vinstvarning

Tom Tailor, ett modeföretag från Tyskland med bas i Hamburg, väljer att vinstvarna till följd av varmt väder vilket påverkat tillväxten under augusti och september enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Analyshuset höjer bettingaktier

Kepler Cheuvreux inleder bevakning av flera bettingbolag och rekommenderar köp av Kindred, Kambi, Leo Vegas och Mr Green..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Gardell: "Veoneer underskattas av marknaden"

"Investerarna underskattar Veoneer som bolag givet den enorma marknad om växer fram inom aktiv säkerhet och självkörande fordon. Marknaden kommer växa starkt lång tid framöver", säger Christer Gardell..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Storägare ser fördubblingspotential i SAS

Gerald Engström, grundare av och storägare i Systemair, har i det tysta seglat upp som flygbolaget SAS fjärde största ägare. För Svd Näringsliv motiverar han investeringen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kursrusaren har mer att ge

ANALYS Konsolideringstrend och en ihållande efterfrågan lockar Affärsvärlden till ett klipp i skogen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Bankerna tog täten på Wall street

De amerikanska börserna handlades blandat under onsdagen. Storbolagsaktierna i Dow Jones trotsade det skakiga handelsläget mellan USA och Kina medan teknikorienterade Nasdaq sladdade något..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Politiskt tumult ger billigare kaffe

De internationella kaffepriserna har inför presidentvalet i Brasilien fallit till den lägsta nivån på över tio år. Den billigare bönan är dock en huvudvärk för bönderna och svenska rosterier oroas nu över kaffeproduktionens livskraft..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Oscar Engelbert storsäljer i Oscar Properties

"Jag har för avsikt att göra lite andra investeringar i mitt moderbolag - det är därför jag säljer", säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

THQ köper två spelserier från Atari

Spelutvecklaren THQ Nordic förvärvar två spelserier från franska Atari Europe. Förvärvet avser spelserien Alone in the Dark och realtidsstrategiserien Act of War..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

EU-kommissionen granskar Amazon

EU-kommissionen har inlett en undersökning om hur e-handelsgiganten Amazon använder sina data om handlare, rapporterar Financial Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.