Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 17:12

Affärsvärlden - 20 aug 18 kl. 14:47

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagenTidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Lehman, Lehman Brothers, London, Chapter

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , Lehman-anställda, planerar, fest, årsdagen
DI - 20 aug 18 kl. 14:43

Före detta Lehman-anställda planerar fest på årsdagen

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan.  Det rapporterar the Guardian. .

Expressen - 20 aug 18 kl. 15:26

Tidigare Lehman-anställda ska fira årsdagen med fest

Tidigare anställda vid Lehman Brothers, den amerikanska investmentbanken som gick under i finanskrisen 2008, planerar en återträff i London för att "fira" årsdagen för bankens Chapter 11-ansökan.Det rapporterar the Guardian..

YLE - 13 nov 14 kl. 13:09

Utdragen pessimism bland företagen

Ekonomin har inte svängt till det bättre, vi dras med en utdragen pessimism. Det säger Jarl Sundqvist, vd på Österbottens handelskammare efter den senaste opinionsundersökningen bland de österbottniska företagen. När handelskammaren i våras presenterade den föregående undersökningen hittade man en gnutta optimism i Österbotten, men den trenden har smultit bort, säger handelskammarens vd Jarl Sundqvist.

HBL - 02 okt 13 kl. 06:57

Utdraget budgetbråk påverkar Finland

Allt hänger på hur länge det låsta läget pågår i USA. Fortsätter bråket om budgeten och skuldtaket länge får det ohjälpligt negativa effekter på hela världsekonomin, säger ekonomer.? Finland är mycket känsligt för vad som händer i omgivningen, säger Aktias Timo Tyrväinen.

HBL - 10 okt 13 kl. 07:16

"En lösning är enda chansen"

USA har nu exakt en vecka på sig att lösa bråket kring skuldtaket. ? Om det inte lyckas är konsekvenserna oöverskådliga både för USA:s och för hela den globala ekonomin, säger Tiina Helenius på Handelsbanken.

DI - 08 jun 16 kl. 10:02

Indexator tvingades säga upp kvinnorna

Indexator gick som tåget, genomförde ett stort förändringsarbete och ökade antalet anställda.Då dök Lehman Brothers, och de senast anställda, till stor del kvinnor, sades upp..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 14 kl. 15:32

Google satser på låttexter

Google satsar på att publicera låttexter på nätet. Sökmotorn har börjat anställda folk för att transkribera och ladda upp texter, skriver NME. I USA går det redan nu att se visst resultat av deras arbete.

Västerbottens Folkblad - 27 dec 14 kl. 15:33

Google satsar på låttexter

Google satsar på att publicera låttexter på nätet. Sökmotorn har börjat anställda folk för att transkribera och ladda upp texter, skriver NME. I USA går det redan nu att se visst resultat av deras arbete.

DI - 13 sep 18 kl. 05:24

Före detta Lehmananställde: "Tanken på att vi skulle gå i konkurs slog mig aldrig”

NEW YORK. Kaotiska scener utspelade sig på Lehman Brothers i New York de där septemberdagarna för tio år sedan.  Tidigare anställda berättar för Di om en arrogant bolagsledning och obefintlig information i samband med kraschen – men också om speciella band mellan de 28.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Subventionerade elbilar försvinner till Norge

Sedan de statliga premierna betalats ut har mängder av supermiljöbilar försvunnit till utlandet, främst Norge. Totalt har 1|533 bilar exporterats - efter att de första ägarna fått ut 39 miljoner kronor i statligt stöd, skriver Dagens nyheter..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oro för penningtvätt sänker Deutche Bank rekordlågt

Efter en lång period av motgångar fick sig Deutsche Bank-aktien på tisdagen ännu en knäck. Inblandningen i penningtvättshärvan som härrör ur Danske Banks Estlandsfilial pressade aktien till de lägsta nivåerna sedan 1980-talet, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Google gör miljardinvestering i Danmark

Google investerar 4,5 miljarder danska kronor, motsvarande omkring sex miljarder kronor, i bygget av sitt första datacenter i Danmark. Byggnaden som ska husera 150 anställda beräknas stå klar år 2021..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Bred nedgång på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen tappade i bred nedgång under den inledande handeln. Nedgången kom efter press på teknikaktier i USA och som följdes av kursfall i Asien. Råvarubolagen föll mest medan Astra Zeneca steg..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Fortsatt nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen var efter lunchtid på tisdagen ytterligare något ned och gick svagare än de ledande Europabörserna som sjönk omkring 1 procent. Teknikaktier i USA ser ut att gå mot ytterligare en mörk handelsdag..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Catena Media vill kliva in på fler affärsområden

Catena Media kommer på sikt att ta klivet in på fler affärsområden, vertikaler..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Bostadsbyggande i USA steg i oktober

Bostadsbyggandet i USA steg 1,5 procent i oktober, jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 1.228.000 bostäder.

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Elbilstillverkaren Nio tros lyfta efter hyllning

Kinesiska elbilstillverkaren Nios New York-listade aktie kommer att stiga till 12 dollar. Det förutspår blankningsspecialisten Andrew Left på Citron Research i ett kundbrev, enligt Business Insider..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Anrika brittiska fotbollsklubbar missnöjda med nytt tv-avtal

Några av Englands mer kända fotbollsklubbar är rejält missnöjda med ett tv-avtal som på måndagen slöts med bolaget Sky. Avtalet har fått klubbarna, som spelar i den engelska fotbollens andradivision, att överväga att bryta sig ut. Det rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ratos stuvar om – ny vd i portföljbolag

Lars Nykvist har utsetts till ny vd i Ratos portföljbolag Kvdbil. Torbjörn Wik lämnar posten efter tre år. Det framgår av ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.