Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 16 February, 06:43

Liknande nyheter

Taggar: Männens, paniknär , monstren, gårtill , attack
Expressen - 29 jan 16 kl. 20:21

Pojkvännens chock: "Gjorde ont att se"

Här gör Camilla Läckbergs pojkvän Simon Sköld allt för att rädda deckardrottningen från fullständig panik. Det är när deckardrottningen tvingas lyfta på ormar som MMA-fightern rycker in. – Jag älskar Camilla och det gjorde skitont att se när hon fick panik, säger han i programmet..

Expressen - 12 apr 17 kl. 20:00

Gömde sju påsar kokain i flickvännens behå

Polisen skuggade en 25-årig man och en 22-årig kvinna eftersom det fanns misstankar om narkotikabrott. När paret upptäckte att den taxi de åkte i var förföljd av polisen gömde mannen i panik sju portionspåsar kokain i sin flickväns behå. Det hjälpte inte..

Cornucopia - 09 feb 17 kl. 13:50

Deltidsbrandman: Kommunal körde över Brandmännens riksförbund till förmån för kommunarbetare

Har fått mycket relevanta detaljer kring deltidsbrandmännens försämrade löner. Det handlar om att Kommunal körde över Brandmännens riksförbund för att få ett avtal där specifikt kommunalt anställda skulle gynnas till nackdel mot t ex de som jobbpendlar och tjänstgör i räddningstjänsten utanför ordinarie arbetstid.

En läsare skriver följande till bloggen:
"Läste precis din artikel om deltidsbrandmän och den är fel i beskrivningen.

Barometern - 13 maj 14 kl. 07:53

15-åriga Sara: Männens sätt att agera i en våldtäkt ifrågasätts inte alls lika mycket ofta som kvinnornas.

”Jag blir minst sagt mörkrädd.” Den reaktionen handlar om en 15-årig tjejs reaktioner på hur våldtäktsmål behandlas i domstolar. Ifrågasätts männens berättelser på samma sätt som kvinnans?

Sydsvenskan - 01 sep 11 kl. 17:05

Flamma skapade panik på plan

Arkivfoto: Johan Nilsson/Scanpix
Alla 145 ombord på ett flygplan på Arlanda evakuerades i december 2009 i onödan, sedan en passagerare sett en eldsflamma och ropat "det brinner". Statens haverikommission anser att kabinpersonalen tappade kontrollen.
Alla 145 ombord på ett flygplan på Arlanda evakuerades i onödan, sedan en passagerare ropat "det brinner" och orsakat panik ombord.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så här kan du hjälpa någon som har en panikångestattackKänner du igen dig?

1. Symptom
Det märks sällan innan en person får en panikattack. När det väl slår till finns flera symptom, personen kan uppleva hjärtklappning, skakningar, tryck över bröstet, ont i magen, ökad puls, stickningar, domningar, svettningar, overklighetskänslor, illamående, yrsel eller börja hyperventilera.

Dagens PS - 13 nov 17 kl. 08:31

Dramatiskt kursras: ”Det finns en panik”

Experter talar om en ”mardrömshelg”. Så går det på måndagsmorgonen. Bitcoin fortsatte falla rejält under helgen samtidigt som avknoppningen bitcoin cash rusat i värde.

YLE - 02 okt 12 kl. 21:03

Kvinnornas arbetskarriärer längre än männens

I ett perspektiv är Finland unikt: Det är sannolikt det enda landet i Europa var kvinnornas genomsnittliga arbetskarriär är längre än männens. Samtidigt som kvinnorna med buller och bång har sökt sig in på arbetsmarknaden har männen sökt sig därifrån. Männens arbetskarriär har blivit fem år kortare, kvinnornas sju år längre.

BT - 26 feb 13 kl. 17:40

Succé för brandmännens nätshake - över en halv miljon visningar

Klippet där brandmännen i Borås dansar loss till Harlem Shake har spridit sig som en löpeld. Se tv-klippet längst ned i artikeln! Själva är de förvånade men konstaterar samtidigt all uppmärksamhet varit positivt.

Jmini.se - 10 mar 16 kl. 19:26

Kunde inte acceptera exflickvännens val av ny kille- misshandlade honom

Det var vid 16.40 utanför en bostad i Värnamo som ett bråk urartade och slutade med misshandel. En 28-årig man var förbannad på ex-flickvännens nya kille och skulle minsann söka upp honom.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 2 timmar sedan

God morgon! Det här hände medan du sov

Aftonbladet - Igår: 08:52

Lilla hunddivan älskas runt världen

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Skottlossning vid fabrik – flera döda

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Harpun fångade skrot i rymden

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Yigit: ”Var tvungen att stjäla mat”

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Skottlossning vid fabrik

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.