GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 18 January, 03:29

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 11:48

Anthon luffade rakt in i modevärldenAnthon Wellsjö luffade runt i Sydamerika. Äventyret fortsatte ända in i stora franska modehus som Yves Saint Laurent. Nu är han ett känt ansikte bland de välbetalda modellerna i den franska huvudstaden..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Wellsjö, Sydamerika, Yves Saint Laurent

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anthon, luffade, raktin i , modevärlden
GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 18:55

Anthon luffade rakt in i modevärlden

Anthon Wellsjö luffade runt i Sydamerika. Äventyret fortsatte ända in i stora franska modehus som Yves Saint Laurent. Nu är han ett känt ansikte bland de välbetalda modellerna i den franska huvudstaden..

SVT - 17 mar 17 kl. 17:24

Modevärlden satsar på arabisk publik

På senare år har modevärlden allt mer riktat in sig på en arabisk publik. Ansedda modetidskriften Vogue har precis släppt första utgåvan av Vogue Arabia, och Nike ska börja tillverka slöjor för idrottande kvinnor. Kulturnyheterna pratar med Maria Ben Saad på Beckmans Designhögskola om vad modevärldens nya satsningar har för betydelse..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

6 reaktioner som visar att modevärlden har fel

Nyheten om hur Myla Dalbesio bedöms vara en plus size-modell, trots att hon är allt annat än stor, har upprört rejält efter det att Elle publicerade en intervju med henne där hon pratade om hur modevärlden ser på kvinnokroppen.På Nyheter24:s debattsida har Ida Östensson och Johanna Sjögren Staf skrivit om det hela – och även på Facebook har det kommenterats. Och det tycks som om de allra flesta har samma bild som Myla.

Sydsvenskan - 25 jul 15 kl. 04:00

Nu är tanterna so last season i modevärlden

Hon sökte sig till Paris för att skaffa sig en modellkarriär. I en Diorbutik stötte israeliska Sofia Mechetner på modehusets chefsdesigner Raf Simons. Och för en månad sedan var hon först ut på catwalken under Diors haute couture-visning.

Posh24 - 02 aug 12 kl. 16:11

Victoria Beckham: "Modevärlden fick mig att sluta le!"

Är du en av många som undrar varför Victoria Beckham aldrig ler på kort? Då behöver du inte fundera längre! Posh Spice (vår självklara favorit!

Sydsvenskan - 08 maj 14 kl. 05:30

Katarina Tornborg: "Banbrytande mode" är en utmärkt introduktion till modevärlden

Banbrytande mode – från korsett och kuvertväska till kortkort. Atlantis.
Karina Ericsson Wärn erbjuder en utmärkt introduktion till modevärlden, skriver Katarina Tornborg..

SVT - 26 okt 15 kl. 06:00

Afromodet intar modevärlden

De jobbar med mönster, starka färger, paljetter och volanger. Det afrikanska modet är långt från det strama, stilrena och enfärgade svenska modeidealet. Men nu vill svenska modeskapare med afrikansk bakgrund förändra bilden och etablera stilen i modevärlden..

SvD - 04 feb 16 kl. 17:14

Modevärlden har lärt sig skratta

Självironi och humor har letat sig in i modevärlden. SPG:s Sofia Hedström om varför branschen tar emot den nya Zoolander-filmen med öppna armar..

SVT - 29 maj 17 kl. 16:18

Ruben Östlund: Ny film ”attack på modevärlden”

Cannesvinnaren Ruben Östlunds nya film handlar om en manlig fotomodell som håller på att tappa håret. – Det är en liten attack på modevärlden och på hur utseende och ekonomi är väldigt tätt sammankopplade, berättar regissören för Kulturnyheterna..

DI - 17 aug 14 kl. 08:43

Rookien som knockade modevärlden

Elva år gammal startade hon en blogg och blev modevärldens älskling. Nu är Tavi Gevinson 18 år, driver tonårsmagasin, men bor fortfarande hemma hos mamma och pappa – och får veckopeng..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Positiv öppning i Asien

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

AU ifrågasätter valet i Kongo-Kinshasa

Afrikanska unionen uppmanar Kongo-Kinshasa att tills vidare dra tillbaka det officiella resultatet från presidentvalet. AU uttrycker grava tvivel på resultatet och har skickat en delegation för att försöka lösa krisen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

En till sjukhus efter krock

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

AU: Dra tillbaka valresultatet

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Weinsteins advokat lämnar fallet

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tio döda efter bilbombsattentat

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Många drabbades av halkan

Halkan ställde på torsdagen till det i södra Sverige. Många halkolyckor inträffade för både fotgängare och andra trafikanter och på flera orter blev det förseningar i kollektivtrafiken..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ingen USA-delegation i Davos

USA:s president Donald Trump ställer in hela den amerikanska delegationens resa till Världsekonomiskt forum i Davos nästa vecka. Anledningen är den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tusentals danska papper från kriget stulna

Tusentals dokument från eller om den tyska ockupationen av Danmark under andra världskriget har stulits från det danska Riksarkivet..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Två döms för bedrägerierOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.