GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 20 September, 17:25

Liknande nyheter

Taggar: Anthon, luffade, raktin i , modevärlden
GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 18:55

Anthon luffade rakt in i modevärlden

Anthon Wellsjö luffade runt i Sydamerika. Äventyret fortsatte ända in i stora franska modehus som Yves Saint Laurent. Nu är han ett känt ansikte bland de välbetalda modellerna i den franska huvudstaden..

SVT - 17 mar 17 kl. 17:24

Modevärlden satsar på arabisk publik

På senare år har modevärlden allt mer riktat in sig på en arabisk publik. Ansedda modetidskriften Vogue har precis släppt första utgåvan av Vogue Arabia, och Nike ska börja tillverka slöjor för idrottande kvinnor. Kulturnyheterna pratar med Maria Ben Saad på Beckmans Designhögskola om vad modevärldens nya satsningar har för betydelse..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

6 reaktioner som visar att modevärlden har fel

Nyheten om hur Myla Dalbesio bedöms vara en plus size-modell, trots att hon är allt annat än stor, har upprört rejält efter det att Elle publicerade en intervju med henne där hon pratade om hur modevärlden ser på kvinnokroppen.På Nyheter24:s debattsida har Ida Östensson och Johanna Sjögren Staf skrivit om det hela – och även på Facebook har det kommenterats. Och det tycks som om de allra flesta har samma bild som Myla.

Sydsvenskan - 25 jul 15 kl. 04:00

Nu är tanterna so last season i modevärlden

Hon sökte sig till Paris för att skaffa sig en modellkarriär. I en Diorbutik stötte israeliska Sofia Mechetner på modehusets chefsdesigner Raf Simons. Och för en månad sedan var hon först ut på catwalken under Diors haute couture-visning.

Posh24 - 02 aug 12 kl. 16:11

Victoria Beckham: "Modevärlden fick mig att sluta le!"

Är du en av många som undrar varför Victoria Beckham aldrig ler på kort? Då behöver du inte fundera längre! Posh Spice (vår självklara favorit!

Sydsvenskan - 08 maj 14 kl. 05:30

Katarina Tornborg: "Banbrytande mode" är en utmärkt introduktion till modevärlden

Banbrytande mode – från korsett och kuvertväska till kortkort. Atlantis.
Karina Ericsson Wärn erbjuder en utmärkt introduktion till modevärlden, skriver Katarina Tornborg..

SVT - 26 okt 15 kl. 06:00

Afromodet intar modevärlden

De jobbar med mönster, starka färger, paljetter och volanger. Det afrikanska modet är långt från det strama, stilrena och enfärgade svenska modeidealet. Men nu vill svenska modeskapare med afrikansk bakgrund förändra bilden och etablera stilen i modevärlden..

SvD - 04 feb 16 kl. 17:14

Modevärlden har lärt sig skratta

Självironi och humor har letat sig in i modevärlden. SPG:s Sofia Hedström om varför branschen tar emot den nya Zoolander-filmen med öppna armar..

SVT - 29 maj 17 kl. 16:18

Ruben Östlund: Ny film ”attack på modevärlden”

Cannesvinnaren Ruben Östlunds nya film handlar om en manlig fotomodell som håller på att tappa håret. – Det är en liten attack på modevärlden och på hur utseende och ekonomi är väldigt tätt sammankopplade, berättar regissören för Kulturnyheterna..

DI - 17 aug 14 kl. 08:43

Rookien som knockade modevärlden

Elva år gammal startade hon en blogg och blev modevärldens älskling. Nu är Tavi Gevinson 18 år, driver tonårsmagasin, men bor fortfarande hemma hos mamma och pappa – och får veckopeng..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Uppgifter om flera dödsskjutna i Maryland

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tre bilar och lastbil i krock på E6

En lastbil och tre bilar har krockat samman längs E6 i södergående riktning i höjd med Kållered utanför Göteborg. Motorvägen är nu delvis avstängd på grund av olyckan..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ledande turkisk oppositionell ska släppas

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

V vill stoppa SD:s talmanskandidat

Vänsterpartiet tar strid mot SD om posten som riksdagens andre vice talman och lanserar en motkandidat. Moderaterna anser att partistorlek ska avgöra, medan statsminister Stefan Löfven inte svarar på hur S ska ställa sig..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Så långt är tränarens nya Blåvitt-kontrakt

Alf Westerberg, 57, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med IFK Göteborg - lite i skymundan.
– Jag trivs utmärkt i min roll, säger han..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

En thriller helt och hållet på nätet

Thrillern Searching om en försvunnen tonårsflicka för tankarna till The Blair witch project. Att hela filmen utspelar sig online är ett snillrikt grepp men blir i längden lite tjatigt..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Hallå Afrika – EU vill samarbeta om migrationen

Ökat samarbete med Egypten och resten av Nordafrika lockar allt fler i EU när oenigheten består om migrationspolitiken. Vad samarbetet kan gå ut på är mer oklart – men statsminister Stefan Löfven (S) jämför med klassisk svensk biståndspolitik..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Misstänkt miljonfusk utreds i Västsverige

En stor härva med misstänkt rotavdragsfusk utreds i Västsverige..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Trump till Europa: Bygg mur längs Sahara

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Flera offer i skjutning i Maryland i USAOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.