Barometern > Nyheter

Wednesday, 21 November, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: Wanja, Karlsson
SR - 29 maj 13 kl. 11:18

Stort designpris till isländske Hjalti Karlsson

Torsten och Wanja Söderbergspris tilldelas i år den isländske formgivaren Hjalti Karlsson. Prissumman är en miljon kronor..

Politikerbloggen - 12 jan 11 kl. 11:00

AVGÅR Wanja Lundby-Wedin avgår vid nästa kongress

LUNDBY-WEDIN AVGÅR. Wanja Lundby-Wedin, ordförande för LO, meddelar att hon avgår vid nästa kongress, våren 2012. Det berättar hon i en intervju med tidningen Lag & Avtal.

SR - 12 jan 11 kl. 11:42

Wanja Lundby-Wedin avgår 2012

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår i samband med nästa kongress, våren 2012, berättar hon för tidningen Lag & Avtal. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta en efterträdare..

Affärsvärlden - 12 jan 11 kl. 12:00

Wanja: Jag avgår nästa år

Wanja Lundby-Wedin avgår vid nästa kongress, våren 2012, berättar hon i en intervju för Lag & Avtal. Nu startar jakten på en efterträdare. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta lämpliga kandidater..

Affärsvärlden - 25 mar 11 kl. 08:46

Wanja bakom lönelyft för AMFs toppchefer

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin kritiserar ofta höga vd-löner. Men visar sig godkänna höga lönelyft till egna toppchefer i AMF pension..

DI - 09 maj 11 kl. 09:23

Han pekas ut som Wanja Lundby-Wedins efterträdare

En smålänning och före detta SSU-ordförande pekas ut som LO-basens Wanja Lundby-Wedins efterträdare..

Affärsvärlden - 09 maj 11 kl. 10:27

Han pekas ut som nästa Wanja Lundby-Wedin

En doldis pekas ut som Wanja Lundby-Wedins efterträdare..

Expressen - 14 okt 11 kl. 13:27

Wanja Lundby-Wedin: Företroendet för Juholt är skadat

LO:s avgående ordförande Wanja Lundby-Wedin anser att förtroendet för Håkan Juholt är skadat. - Såklart att förtroendet för Håkan är skadat, men jag vill tala med Håkan själv, höra hans version, sa hon innan mötet. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Wanja har beviset som kan fälla Juholt

Wanja Lundby-Wedin bekräftar nu att hon sitter på dokument som ger en annan version än den Håkan Juholt har gett. "Det är uppenbart två versioner", säger LO-basen till di.se..

Vimmerby Tidning - 23 jan 12 kl. 08:35

Så har ni inte sett Wanja

Nu kan ni se Wanja Frykdahls fönsterutställning på Lilla Salongen i Västervik..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Pusha T attackerades under spelning

På tisdagskvällen utbröt ett väldigt tumult under ett framträdande av artisten Pusha T i Toronto, skriver NME. Mitt under spelningen avbröts den amerikanske rapparen av att öl och flaskor kastades mot scenen.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

FLASH:Jemenmöte hålls i Sverige

Fredssamtal om kriget i Jemen ska hållas i Sverige, uppger USA:s försvarsminister Jim Mattis enligt AFP.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Misstänkta pensionstjuvar lämnas ut

En brittisk domstol har beslutat att tre av de fyra misstänkta i pensionshärvan kring Falcon Funds ska lämnas ut till Sverige, skriver Dagens industri. Beskedet kommer efter att Arne Fors, åklagare vid Ekobrottsmyndigheten, begärt personerna utlämnade.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Kommunen gasar på mot fossilfritt

Hultsfred är först ut med att bli en aktiv del av satsningen på biogasmackar. 140 fordon finns i potten och kommunledningen är beredd att börja byta ut traditionella bränslen mot fossilfria..

Barometern - 1 timme sedan

Hemlös man gjorde överraskande Bambifynd

När en hemlös man i Edmonton i Kanada hittade en tavla med motiv från Disneyfilmen Bambi i en papperskorg, gick han raka vägen till en antikhandlare och kom ut med 20 kanadensiska dollar, ungefär 130 svenska kronor.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

LFO-sångaren död - blev 41 år

Devin Lima, känd från amerikanska pojkbandet LFO, har avlidit efter ett års kamp mot cancer, skriver TMZ. Dödsbeskedet kommer åtta år efter att bandmedlemmen Rich Cronin gick bort i leukemi. Vid den tidpunkten valde de återstående medlemmarna, Brad Fischetti och Devin Lima, att lägga ner LFO.

Barometern - 45 minuter sedan

Utbildningsutskottet kritiserar Migrationsverket

Migrationsverket bryter mot barnkonventionen. Det skriver Tuva Bojstedt (KD), ordförande i utbildningsutskottet i ett kritiskt brev till myndigheten..

Barometern - 45 minuter sedan

Kantar Sifo varslar i Ronneby

Undersökningsföretaget Kantar Sifo har varslat 26 anställda om uppsägning, skriver Sydöstran. Verksamheten i Ronneby läggs ner. Runt hundra av kontorets telefonintervjuare får behålla sina jobb men ska arbeta hemifrån i stället.

Barometern - 1 timme sedan

Svenska pojkar offer i norskt sexbrottsfall

Fallet beskrivs som det största sexbrottsärendet i Norges historia. Bland den 26-årige mannens hundratals misstänkta offer finns pojkar i Sverige. Mannen, som pekas ut som en fotbollsdomare i norska medier, har åtalats för att ha förgripit sig sexuellt på omkring 300 pojkar och unga män.

Barometern - 1 timme sedan

Valsedel ska kunna tas utan att andra ser

Från och med nästa val ska väljare kunna plocka sina valsedlar utan att någon annan ser vilka valsedlar det är. Riksdagen säger ja till regeringens förslag om att, som det heter, stärka skyddet för valhemligheten.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.