Barometern > Nyheter

Wednesday, 19 September, 01:02

Barometern - 20 aug 18 kl. 11:09

Wanja KarlssonI Hälleberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Wanja Karlsson..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Karlsson, Hälleberga, Wanja Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wanja, Karlsson
SR - 29 maj 13 kl. 11:18

Stort designpris till isländske Hjalti Karlsson

Torsten och Wanja Söderbergspris tilldelas i år den isländske formgivaren Hjalti Karlsson. Prissumman är en miljon kronor..

Politikerbloggen - 12 jan 11 kl. 11:00

AVGÅR Wanja Lundby-Wedin avgår vid nästa kongress

LUNDBY-WEDIN AVGÅR. Wanja Lundby-Wedin, ordförande för LO, meddelar att hon avgår vid nästa kongress, våren 2012. Det berättar hon i en intervju med tidningen Lag & Avtal.

SR - 12 jan 11 kl. 11:42

Wanja Lundby-Wedin avgår 2012

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår i samband med nästa kongress, våren 2012, berättar hon för tidningen Lag & Avtal. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta en efterträdare..

Affärsvärlden - 12 jan 11 kl. 12:00

Wanja: Jag avgår nästa år

Wanja Lundby-Wedin avgår vid nästa kongress, våren 2012, berättar hon i en intervju för Lag & Avtal. Nu startar jakten på en efterträdare. Byggnads ordförande Hans Tilly har fått uppdraget att hitta lämpliga kandidater..

Affärsvärlden - 25 mar 11 kl. 08:46

Wanja bakom lönelyft för AMFs toppchefer

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin kritiserar ofta höga vd-löner. Men visar sig godkänna höga lönelyft till egna toppchefer i AMF pension..

DI - 09 maj 11 kl. 09:23

Han pekas ut som Wanja Lundby-Wedins efterträdare

En smålänning och före detta SSU-ordförande pekas ut som LO-basens Wanja Lundby-Wedins efterträdare..

Affärsvärlden - 09 maj 11 kl. 10:27

Han pekas ut som nästa Wanja Lundby-Wedin

En doldis pekas ut som Wanja Lundby-Wedins efterträdare..

Expressen - 14 okt 11 kl. 13:27

Wanja Lundby-Wedin: Företroendet för Juholt är skadat

LO:s avgående ordförande Wanja Lundby-Wedin anser att förtroendet för Håkan Juholt är skadat. - Såklart att förtroendet för Håkan är skadat, men jag vill tala med Håkan själv, höra hans version, sa hon innan mötet. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Wanja har beviset som kan fälla Juholt

Wanja Lundby-Wedin bekräftar nu att hon sitter på dokument som ger en annan version än den Håkan Juholt har gett. "Det är uppenbart två versioner", säger LO-basen till di.se..

Vimmerby Tidning - 23 jan 12 kl. 08:35

Så har ni inte sett Wanja

Nu kan ni se Wanja Frykdahls fönsterutställning på Lilla Salongen i Västervik..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Politiskt maktspel om opolitiskt ämbete

Talmannen ska arbete ”befriad från politiska bindningar”. Därför är det olyckligt att talmansämbetet just nu politiseras. .

Barometern - 1 timme sedan

Svensk domare peppade spelare - stängs av

Den svenske tennisdomaren Mohamed Lahyani klev ner från sin domarstol för att peppa spelaren Nick Kyrgios under en match i US Open i år. Händelsen väckte stor uppmärksamhet och svensken kritiserades av somliga men försvarades av andra.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Liza Marklund tröttar ut läsaren med detaljerat pärlfiske

Liza är tillbaka efter ett par års timeout. Men den som hade hoppats på nytt med Annika Bengtzon lär bli besviken..

Barometern - 1 timme sedan

Vald ordförande måste väljas om

Per Lublin (ÖP) fick rätt i förvaltningsrätten när han överklagade hur ett val gått till i kommunfullmäktige. Nu måste en ordförande väljas om..

Barometern - 1 timme sedan

Nurmos dominerade kriterieuttagning

I fjol vann teamet Jorma Kontio/Timo Nurmos Svenskt Travkriterium med Villiam. I år har Nurmos kvalat in hela fyra hästar i kriteriefinalen på Solvalla nästkommande söndag. Global Wise Guy och Cab Lane vann sina uttagningslopp medan Danilo Brick och Inti Boko inkom tvåa.

Barometern - 2 timmar sedan

Regeringen står bakom Soini efter JK-kritik

Justitiekanslern i Finland har kommit med ett utlåtande om landets utrikesminister Timo Soini (Blå) med anledning av hans deltagande i en gudstjänst i Kanada i maj, som arrangerades av abortmotståndsrörelsen Pro Life, rapporterar Yle.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Jack Black har fått en stjärna

Jack Black har fått en stjärna på Hollywood Walk of Fame. Skådespelaren, komikern och musikern Jack Black känns bland annat igen från filmer som "Nacho libre" (2006) och "School of rock" (2003).(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

"Brittsommaren" har nått sin topp

Stora delar av södra Sverige har under tisdagen åtnjutit högsommartemperaturer. Men nu faller temperaturen och till helgen slår det om till höst ordentligt. På tisdagen uppmättes den högsta svenska dagstemperaturen i Lund - 26,4 grader.

Barometern - 2 timmar sedan

Begränsad tulleffekt gladde Wall Street

De nya tulltarifferna gentemot Kina blev inte så brutala som marknaden befarat, vilket gladde USA-börserna på tisdagen. Det var främst undantagen för Apple som fick investerarna att lätta på plånböckerna.(TT).

Barometern - 3 timmar sedan

Rumänien ska rösta om gayäktenskap

Rumänien kan vara på väg att blockera möjligheten för gaypar att gifta sig. Den 6-7 oktober kommer landet att hålla en folkomröstning om huruvida landet ska ändra i lagtexten för att på så vis hindra homosexuella par från ingå äktenskap.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.