Världen Idag > Nyheter

Sunday, 17 February, 13:27

Världen Idag - 20 aug 18 kl. 10:12

Åkesson blir utfrågad av Runar SögaardPå måndag kväll har Runar Sögaard tagit initiativ till det han kallar ett ”väckelsemöte” i Uppsala där han ska samtala med Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson. – SD:s politiska åsikter gynnar kristna, menar Sögaard..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Runar Sögaard, Uppsala, Sverigedemokraternas, Jimmie Åkesson, Sögaard

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkessonblir , utfrågadav , Runar, Sögaard
Expressen - 29 nov 18 kl. 21:08

Runar Sögaard polisanmäld för hot

Predikanten Runar Sögaard polisanmäls av Jönköpings-Postens ägare – som menar att han gjort sig skyldig till olaga hot och bildstöld.Upprinnelsen till bråket var en obetald hyra efter Sögaards möte med Jimmie Åkesson strax före valet.Runar Sögaard själv menar att han är oskyldig, uppger P4 Jönköping..

Världen Idag - 21 aug 18 kl. 16:51

Ingen grillning när Runar Sögaard mötte Åkesson

Grillningen uteblev när Runar Sögaard mötte SD:s partiledare Jimmie Åkesson i Uppsala i måndags. Stämningen var i stället vänskaplig och sympatisk, och frågorna spände över både värderingar, personlig tro och politik. När Världen idag fick en pratstund med Åkesson efteråt berättade han var partiet egentligen står när det gäller abort och samkönade adoptioner..

Expressen - 20 aug 18 kl. 19:46

Runar Sögaard möter Åkesson – för väckelsemöte i gympasal

En valrörelse innehåller många udda händelser.På måndagskvällen inträffar kanske en av de märkligaste – i en gympasal i Uppsala.Här ska Runar Sögaard nämligen hålla väckelsemöte med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson..

Expressen - 15 aug 18 kl. 18:34

Runar håller väckelsemöte – med Jimmie Åkesson

På Facebook bjuder Runar Sögaard in allmänheten till det han kallar ”Runars väckelsemöte med Jimmie Åkesson!”.Enligt den öppna inbjudan kommer sammankomsten vara ”klargörande” på många sätt – bland annat i frågan om SD:s ideologi är förenlig med kristen tro.

Jönköpingsnytt - 31 aug 18 kl. 12:00

Runar håller väckelsemöte med SD på Elmia

På måndag kväll kommer predikanten och ledarskapskonsulten Runar Sögaard, enligt egen utsago, hålla ett väckelsemöte på Elmia tillsammans med SD-ledaren Jimmie Åkesson.
– Det är lite provokativt, men jag tycker att det är dags att väcka folk och svensk kristenhet, säger Sögaard till JP.se.

Dagen - 14 aug 18 kl. 19:03

Runar Sögaard håller "väckelsemöte" med Jimmie Åkesson

Vill förmedla en mer rättvis bild av partiet. Kritiserar Livets ords pastor som nyligen varnade kristna för att rösta på SD..

Dagen - 14 aug 18 kl. 19:03

Runar Sögaard håller "väckelsemöte" med Jimmie Åkesson

Vill förmedla en mer rättvis bild av partiet. Kritiserar Livets ords pastor som nyligen varnade kristna för att rösta på SD..

Dagen - 15 aug 18 kl. 14:40

Joakim Hagerius: Cirkus med Runar Sögaard och Jimmie Åkesson

Grundlösa anklagelser mot Joakim Lundqvist, skriver Joakim Hagerius..

Dagen - 15 aug 18 kl. 14:40

Joakim Hagerius: Cirkus med Runar Sögaard och Jimmie Åkesson

Grundlösa anklagelser mot Joakim Lundqvist, skriver Joakim Hagerius..

Dagen - 21 aug 18 kl. 09:08

Krattad manege för Åkesson på "väckelsemöte"

Inga tuffa frågor och många applåder när SD-ledaren intervjuades av Runar Sögaard i Uppsala på måndagskvällen..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 5 timmar sedan

LP Grow vill lyfta av de ungas bördor

Att många barn och unga mår dåligt i dag vet vi, men vi vet inte alltid vad vi ska göra åt det. LP Grow möter unga som kämpar både med alkohol, droger och psykisk ohälsa i sin vardag..

Världen Idag - 5 timmar sedan

Trump mer populär än övriga ledare i kongressen

Han är en av världens mest kritiserade ledare. Men faktum är att USA:s president Donald Trumps popularitetssiffror är betydligt högre än de för Demokraternas talman Nancy Pelosi och de övriga ledarna i kongressen..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Världen idag-redaktör bokdebuterar

Anna Karlsson arbetar som redaktör på Världen idag. I mars släpps hennes debutroman ”Inte som du tror” på Sjöbergs förlag. Vi ringde upp henne för att ställa några frågor om boken..

Världen Idag - 23 timmar sedan

Migrationsverket kallas till utfrågning i riksdagsutskott

Socialförsäkringsutskottet, som också bereder migrationsfrågor och asylpolitik, vill tala med Migrationsverket innan man beslutar om att eventuellt låta snabbutreda hanteringen av asylärenden med koppling till religion..

Världen Idag - Igår: 13:00

”Så hittar vi en väg bort från genusideologin”

Hur står du upp för det du tror är sant i en tid då genusideologi får allt större inflytande? Tipset från två kristna profiler som Världen idag pratat med stavas – mod. – Vi har demokrati och yttrandefrihet – ska man då inte få säga vad man tycker?

Världen Idag - Igår: 08:00

Strid ström av anmälningar till stor barnledarkonferens

Hur kan kyrka och hem samspela för att ge barnen en hållbar och väl förankrad tro? Det kommer att vara fokus när den fjärde upplagan av ekumeniska barnledarkonferensen ”Jesus till barnen” genomförs den 15-17 mars i Uppsala. Intresset är mycket stort..

Världen Idag - Igår: 00:00

Kan man älska sina fiender?

Jesus sa ”älska era fiender och be för dem som förföljer er” (Matt 5:44). Det ligger i sakens natur att jag inte gillar min fiende – för annars skulle personen inte vara min fiende. Hur kan jag då älska någon jag inte gillar?

Världen Idag - Igår: 00:00

Ditt viktigaste lopp!

Det kommer antagligen inte stå en jätte i skolmatsalen på måndag som du kan slåss mot, din Goliat kanske är en annan typ av utmaning eller kommer i en annan form. Kanske gör Gud dig uppmärksam på den som sitter ensam i matsalen, eller ger dig en idé som skulle göra din klasskompis glad. Kliv fram och ge det du har, din slangbella, för att stå upp mot orättvisa eller leva för någon annan.

Världen Idag - Igår: 00:00

Flera tankar i huvudet om invandringen

Det har nästan blivit uttjatat att vi behöver förmågan att hålla flera tankar i huvudet samtidigt. Icke desto mindre är det sant. Mycket av den polarisering som präglar det offentliga samtalet har med detta att göra – både förmågan till och intresset för en bredare analys lyser ofta med sin frånvaro.

Världen Idag - Igår: 16:40

Vill avslöja genushysteri på svenska lärosäten

Exemplen på hur radikal genusideologi tar över på svenska lärosäten var så många, att journalisten Ivar Arpi omöjligt kunde få plats med dem i sina ledartexter i Svenska Dagbladet. Därför skriver han nu en bok om fenomenet. – Det är värre än jag trodde, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.