DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 22:27

Liknande nyheter

Taggar: ÅAC, Microtexfår , uppföljningsorder, 3,5miljoner kronor
DI - 04 jul 14 kl. 08:43

Invisio tar uppföljningsorder på 5,6 Mkr

Kommunikationsbolaget Invisio har mottagit en uppföljningsorder från en militär kund i ett nordiskt land. Ordern gäller headset, kontrollenheter och tillbehör till ett totalt ordervärde på cirka 5,6 miljoner kronor..

DI - 24 sep 15 kl. 08:37

Invisio får uppföljningsorder värd 9 miljoner

Headsetbolaget Invisio har fått en uppföljningsorder från en amerikansk militärkund.

DI - 29 dec 15 kl. 08:11

Precise tar amerikansk uppföljningsorder

Precise Biometrics har fått en uppföljningsorder på Tactivo från Defense Logistics Agency (DLA), en del av USA:s försvarsdepartement..

DI - 23 apr 18 kl. 10:00

Eatgood tar uppföljningsorder

Eatgood har fått en uppföljningsorder från distributören, HB Specialty foods, i USA på ytterligare en full 20 fots container med leverans av Lightfry-enheter.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 08 maj 18 kl. 13:43

Uppföljningsorder från Japan till ÅAC Microtec

ÅAC Microtec har fått en uppföljningsorder från en japansk kund, den första ordern publicerades i november 2017. Det totala ordervärdet är cirka 2,5 miljoner kronor och förväntas levereras i två omgångar, under andra respektive fjärde kvartalet 2018. .

DI - 16 jul 18 kl. 08:53

Xmreality får uppföljningsorder i USA

Xmreality, som är verksamt inom kunskapsöverföring med hjälp av förstärkt verklighet, även kallat augmented reality, har tecknat en uppföljningsorder värd cirka 0,6 miljoner kronor med en amerikansk försvarskoncern. Leverans sker under 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 23 aug 18 kl. 14:08

Midsummer landar uppföljningsorder

Solenergiföretaget Midsummer har fått en uppföljningsorder från Asien för produktionsutrustning till ett värde av cirka 30 miljoner kronor. En delbetalning kommer att ske inom 30 dagar.   Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 23 aug 18 kl. 14:36

Midsummer får uppföljningsorder värd 30 miljoner

Solenergiföretaget Midsummer har fått en uppföljningsorder från Asien för produktionsutrustning till ett värde av cirka 30 miljoner kronor. En delbetalning kommer att ske inom 30 dagar..

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 05:30

Invisio tar nya stororder

Invisio, med säte i Malmö, har fått en tredje uppföljningsorder från den amerikanska armén. Ordern är värd 41,6 miljoner kronor. Den amerikanska armén har därmed lagt order hos Invisio på sammanlagt 81,6 miljoner kronor sedan oktober förra året.

Affärsvärlden - 16 maj 13 kl. 13:23

Fingerprint får japansk order

Fingerprint Cards har fått en uppföljningsorder om 455.000 enheter av bolagets linjesensorteknik..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 1 timme sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 1 timme sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..

DI - 1 timme sedan

Eltel-ledamot köper aktier för 289.000 kronor

Följer ordförandens exempel: Håkan Dahlström, styrelseledamot i Eltel sedan i fjol, har köpt 20.000 aktier i bolaget på kursen 14,46 för 289.000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Trump får mothugg av demokratisk senator om Saudistöd

Senatorn Dianne Feinstein, demokrat, kritiserar presidentens uttalande om fortsatt goda relationer till Saudiarabien och manar till sanktioner..

DI - 1 timme sedan

SBAB: Ingves räknar fel – så hög blir boräntan

Stefan Ingves & Co räknar med en för hög normalränta och kommer att tvingas backa, spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. Så hög blir framtidens normala boränta, enligt hans analys..

DI - 1 timme sedan

Oljefonden fortsätter storhandla fastigheter

Den norska oljefonden köper läkemedelsbolaget Sanofis huvudkontor i Paris, efter att tidigare i höstas ha köpt Amazons Londonkontor. Därmed tar man ett steg närmare Sobi, där den norska fonden är storägare..

DI - 1 timme sedan

Röd tisdag inför "Black Friday" för detaljhandlarna

L Brands, Target och Kohl's tappade mellan 9 och 15 procent på New York-börsen på tisdagen, i ett bistert klimat för detaljhandelsbolagen. I Stockholm blev dagen kännbar för NK-bolaget RNB..

DI - 2 timmar sedan

Oljan rasar vidare, Trump prisar Saudiarabien

Priset på råolja fortsätter rasa på tisdagen, och vid 19.30-tiden hade Nordsjöoljan tappat 7 procent för dagen till strax över 62 dollar per fat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.