DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 08:33

DI - 20 aug 18 kl. 08:41

ÅAC Microtex får uppföljningsorder på 3,5 miljoner kronorSatellitbolaget ÅAC Microtec har kammat hem en uppföljningsorder från kanadensiska Kepler Communications för leverans av en satellitplattform till deras kommunikationslösning för Machine-to-Machine. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
ÅAC Microtex, ÅAC Microtec, Kepler Communications, Machine, machine

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅAC, Microtexfår , uppföljningsorder, 3,5miljoner kronor
DI - 04 jul 14 kl. 08:43

Invisio tar uppföljningsorder på 5,6 Mkr

Kommunikationsbolaget Invisio har mottagit en uppföljningsorder från en militär kund i ett nordiskt land. Ordern gäller headset, kontrollenheter och tillbehör till ett totalt ordervärde på cirka 5,6 miljoner kronor..

DI - 24 sep 15 kl. 08:37

Invisio får uppföljningsorder värd 9 miljoner

Headsetbolaget Invisio har fått en uppföljningsorder från en amerikansk militärkund.

DI - 29 dec 15 kl. 08:11

Precise tar amerikansk uppföljningsorder

Precise Biometrics har fått en uppföljningsorder på Tactivo från Defense Logistics Agency (DLA), en del av USA:s försvarsdepartement..

DI - 23 apr 18 kl. 10:00

Eatgood tar uppföljningsorder

Eatgood har fått en uppföljningsorder från distributören, HB Specialty foods, i USA på ytterligare en full 20 fots container med leverans av Lightfry-enheter.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 08 maj 18 kl. 13:43

Uppföljningsorder från Japan till ÅAC Microtec

ÅAC Microtec har fått en uppföljningsorder från en japansk kund, den första ordern publicerades i november 2017. Det totala ordervärdet är cirka 2,5 miljoner kronor och förväntas levereras i två omgångar, under andra respektive fjärde kvartalet 2018. .

DI - 16 jul 18 kl. 08:53

Xmreality får uppföljningsorder i USA

Xmreality, som är verksamt inom kunskapsöverföring med hjälp av förstärkt verklighet, även kallat augmented reality, har tecknat en uppföljningsorder värd cirka 0,6 miljoner kronor med en amerikansk försvarskoncern. Leverans sker under 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 23 aug 18 kl. 14:08

Midsummer landar uppföljningsorder

Solenergiföretaget Midsummer har fått en uppföljningsorder från Asien för produktionsutrustning till ett värde av cirka 30 miljoner kronor. En delbetalning kommer att ske inom 30 dagar.   Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 23 aug 18 kl. 14:36

Midsummer får uppföljningsorder värd 30 miljoner

Solenergiföretaget Midsummer har fått en uppföljningsorder från Asien för produktionsutrustning till ett värde av cirka 30 miljoner kronor. En delbetalning kommer att ske inom 30 dagar..

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 05:30

Invisio tar nya stororder

Invisio, med säte i Malmö, har fått en tredje uppföljningsorder från den amerikanska armén. Ordern är värd 41,6 miljoner kronor. Den amerikanska armén har därmed lagt order hos Invisio på sammanlagt 81,6 miljoner kronor sedan oktober förra året.

Affärsvärlden - 16 maj 13 kl. 13:23

Fingerprint får japansk order

Fingerprint Cards har fått en uppföljningsorder om 455.000 enheter av bolagets linjesensorteknik..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

ChromoGenics får order på cirka 250 TSEK med ConverLight dynamiska glas till Nordicstation Skog & Miljö

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Nordicstation Skog & Miljö att leverera ConverLight® till en av deras fastigheter i Stockholm..

DI - 5 minuter sedan

Dokument: Sveriges fifflande finansminister

Han var en doldis i den svenska politiska historien. Men den kortlivade finansministern vållade inte bara huvudvärk på finansdepartementet – han dömdes även senare för ett omfattande bedrägeri som ska ha genererat motsvarande 15,5 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Oron kom av sig – industrierna tror på konjunkturen

En färsk rapport från en av Sveriges basindustrier andas stor konjunkturoptimism om innevarande halvår – i kontrast till tillståndet för bara ett kvartal sedan.  Bland glädjepillren finns att exporten till Kina skjuter i höjden..

DI - 1 timme sedan

Affärsvärlden: Köp oljebolaget och skogsbolaget

Affärsvärlden rekommenderar i sitt senaste nummer köp av aktier i oljebolaget Tethys Oil och skogsbolaget Bergs Timber, samt sälj av aktier i it-bolaget Sectra samt byggbolagsaktien Peab..

DI - 30 minuter sedan

Tier-1 North American Mobile Operator Selects Clavister’s Virtual Security Solution

Örnsköldsvik, Sweden. September 20, 2018. Clavister, a leader in high-performance cybersecurity solutions, today announced that its Virtual Security Solution has been selected by a tier-1 North American communication service provider (CSP).

DI - 30 minuter sedan

Betydande nordamerikansk mobiloperatör väljer Clavisters virtuella säkerhetslösning

Örnsköldsvik, Sverige. 20:e september, 2018. Clavister, en ledande leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, meddelar idag att en betydande mobiloperatör i Nordamerika har valt att implementera Clavisters virtuella säkerhetslösning i sitt nätverk.

DI - 30 minuter sedan

EU granskar Amazons användning av kunddata

EU-kommissionen har inlett en utredning mot hur Amazons använder återförsäljares kunddata, rapporterar CNBC..

DI - 1 timme sedan

Jack Ma bryter sitt löfte till Trump

Den kinesiska e-handelsbjässen Alibabas styrelseordförande och grundare Jack Ma drar tillbaka sitt löfte till USA:s president Donald Trump om att skapa 1 miljon nya jobb i USA. Beskedet kom efter de senaste tullbeskeden från länderna. .

DI - 1 timme sedan

Ordspråket blev sant – kursstjärnorna rasade i sommar

Börsens dataspelsaktier, tidigare älskade av investerarna, har fått rejäla smällar under sommaren.  Sedan slutet av maj befinner sig fem av de största bolagen på minus..

DI - 1 timme sedan

Japans premiärminister får förnyat förtroende av partiet

Japans premiärminister Shinzo Abe får förnyat förtroende som ordförande för det styrande LDP-partiet, rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.