DI > Ekonomi

Friday, 22 February, 02:47

DI - 20 aug 18 kl. 08:41

ÅAC Microtex får uppföljningsorder på 3,5 miljoner kronorSatellitbolaget ÅAC Microtec har kammat hem en uppföljningsorder från kanadensiska Kepler Communications för leverans av en satellitplattform till deras kommunikationslösning för Machine-to-Machine. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
ÅAC Microtex, ÅAC Microtec, Kepler Communications, Machine, machine

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅAC, Microtexfår , uppföljningsorder, 3,5miljoner kronor
DI - 04 jul 14 kl. 08:43

Invisio tar uppföljningsorder på 5,6 Mkr

Kommunikationsbolaget Invisio har mottagit en uppföljningsorder från en militär kund i ett nordiskt land. Ordern gäller headset, kontrollenheter och tillbehör till ett totalt ordervärde på cirka 5,6 miljoner kronor..

DI - 24 sep 15 kl. 08:37

Invisio får uppföljningsorder värd 9 miljoner

Headsetbolaget Invisio har fått en uppföljningsorder från en amerikansk militärkund.

DI - 29 dec 15 kl. 08:11

Precise tar amerikansk uppföljningsorder

Precise Biometrics har fått en uppföljningsorder på Tactivo från Defense Logistics Agency (DLA), en del av USA:s försvarsdepartement..

DI - 23 apr 18 kl. 10:00

Eatgood tar uppföljningsorder

Eatgood har fått en uppföljningsorder från distributören, HB Specialty foods, i USA på ytterligare en full 20 fots container med leverans av Lightfry-enheter.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 08 maj 18 kl. 13:43

Uppföljningsorder från Japan till ÅAC Microtec

ÅAC Microtec har fått en uppföljningsorder från en japansk kund, den första ordern publicerades i november 2017. Det totala ordervärdet är cirka 2,5 miljoner kronor och förväntas levereras i två omgångar, under andra respektive fjärde kvartalet 2018. .

DI - 16 jul 18 kl. 08:53

Xmreality får uppföljningsorder i USA

Xmreality, som är verksamt inom kunskapsöverföring med hjälp av förstärkt verklighet, även kallat augmented reality, har tecknat en uppföljningsorder värd cirka 0,6 miljoner kronor med en amerikansk försvarskoncern. Leverans sker under 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 23 aug 18 kl. 14:08

Midsummer landar uppföljningsorder

Solenergiföretaget Midsummer har fått en uppföljningsorder från Asien för produktionsutrustning till ett värde av cirka 30 miljoner kronor. En delbetalning kommer att ske inom 30 dagar.   Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 23 aug 18 kl. 14:36

Midsummer får uppföljningsorder värd 30 miljoner

Solenergiföretaget Midsummer har fått en uppföljningsorder från Asien för produktionsutrustning till ett värde av cirka 30 miljoner kronor. En delbetalning kommer att ske inom 30 dagar..

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 05:30

Invisio tar nya stororder

Invisio, med säte i Malmö, har fått en tredje uppföljningsorder från den amerikanska armén. Ordern är värd 41,6 miljoner kronor. Den amerikanska armén har därmed lagt order hos Invisio på sammanlagt 81,6 miljoner kronor sedan oktober förra året.

Affärsvärlden - 16 maj 13 kl. 13:23

Fingerprint får japansk order

Fingerprint Cards har fått en uppföljningsorder om 455.000 enheter av bolagets linjesensorteknik..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Hewlett-Packard upp i efterhandeln på höjd prognos

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,42 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 4 timmar sedan

Advokatbyrån bröt konventionerna och växer så det knakar

Advokaterna Racine Ashjari, Jörgen Sköld och Roger Wier ville ändra på konventioner i branschen och startade Morris Law. Med fokus på att bygga en modern företagskultur har byrån på fem år vuxit till 63 anställda med kontor i Göteborg och Stockholm. .

DI - 4 timmar sedan

Wall Street pressat av svaga makrodata – tungt för Tesla

Tesla tappade mark på Wall Street på torsdagen efter att Model 3 fått konsumentkritik. Svenska Spotify firade samtidigt den åttonde uppgångsdagen av de senaste nio handelsdagarna..

DI - 5 timmar sedan

Här är vinnarna i Årets byrå

För nittonde året i rad koras Sveriges bästa kommunikationsbyråer. Kunderna har avgjort vinnarna i alla 15 kategorier och med på listan finns både nya och gamla vinnare. .

DI - 5 timmar sedan

Närstående till styrelseledamot i Swedbank tankar aktier

Tord Johan Mossberg, närstående till Anna Mossberg som är styrelseledamot i Swedbank, har på torsdagen köpt 1.800 aktier i banken för knappt 300.000 kronor..

DI - 5 timmar sedan

Storbank betalar ut 20 miljarder kronor i bonus

Brittiska storbanken Barclays höjer bonusen till sina anställda för första gången på 5 år, rapporterar Bloombegr. Totalt betalar banken ut motsvarande 20 miljarder kronor för 2018..

DI - 5 timmar sedan

KD får högsta stödet på 16 år – även V går framåt

Kristdemokraterna får sitt starkaste stöd på över 16 år i DN/Ipsos februarimätning, 9 procent, skriver Dagens Nyheter. Partiet når toppnivån sedan det stärkt sitt väljarstöd med 2 procentenheter jämfört med januarimätningen. Även Vänsterpartiet går framåt 2 procentenheter, från 8 till 10 procent..

DI - 5 timmar sedan

Strategen: Ta hem vinster från krondopade sparandet – så ska du agera nu

Den svaga kronan har varit mumma för svenskar som sparar i vissa utländska fonder och aktier.  Men nu är det läge att ändra strategi, enligt Maria Landeborn, strateg på Danske Bank..

DI - 6 timmar sedan

Tesla faller på börsen efter kritik från konsumenttidning

Teslas aktie tappar över 3 procent på torsdagskvällen sedan en rapport från konsumenttidningen Consumer Reports väckt frågor gällande Model 3:s tillförlitlighet, rapporterar CNBC..

DI - 6 timmar sedan

EU:s handelsministrar ska försöka enas om hur biltullar kan undvikas

EU:s handelsministrar ska på fredagen försöka enas om en strategi för de känsliga förhandlingarna om industrivaror med USA, och hur EU undviker amerikanska biltullar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.