DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 17:27

Liknande nyheter

Taggar: Smart, Eye, ökar, förlusten
DI - 25 apr 18 kl. 08:49

Smart Eye ökar intäkterna – och förlusten

Eyetracking-företaget Smart Eye ökar omsättningen men även kostnaderna stiger och förlusten ökar..

DI - 22 aug 17 kl. 09:03

Nettoförlusten växer för eyetrackingbolaget Smart Eye

Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking för bland annat fordonsindustrin, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2017 på -9,4 miljoner kronor (-4,2). Nettoomsättningen uppgick till 12,1 miljoner kronor (10,5). "Andra kvartalet 2017 visar att Smart Eye fortsätter att utvecklas enligt plan", skriver bolagets vd Martin Krantz..

DI - 21 nov 16 kl. 12:24

Greater Than ökar förlusten i tredje kvartalet

Greater Than, som utvecklar teknik för uppkopplade bilar, ökar förlusten i tredje kvartalet 2016..

DI - 16 aug 17 kl. 11:07

Medic Pen ökar förlusten

Medicinteknikbolaget MedicPen ökar förlusten i andra kvartalet 2017..

PrivataAffärer - 17 maj 17 kl. 08:10

Wilson Therapeutics ökar förlusten

Wilson Therapeutics ökade förlusten under det andra kvartalet. Bolaget saknar dessutom omsättning.Wilson Therapeutics ökade förlusten under det andra kvartalet.

PrivataAffärer - 15 maj 14 kl. 07:44

Oljebolaget ökar förlusten

Oljeprospekteringsbolaget Africa Oil ökade på förlusten under det första kvartalet....

DI - 14 aug 14 kl. 21:20

Northland ökar förlusten

Den krisdrabbade gruvkoncernen Northland Resources, som driver en järnmalmsgruva utanför Pajala, redovisar en förlust före skatt på 101,2 miljoner dollar för årets andra kvartal. Motsvarande period i fjol var förlusten 59,5 miljoner dollar..

PrivataAffärer - 04 dec 14 kl. 08:28

Oasmia ökar förlusten

Läkemedelsutvecklaren fortsätter att redovisa röda siffror. Förlusten växer kraftigt jämfört med samma period förra året....

PrivataAffärer - 20 okt 16 kl. 08:34

Qliro ökar förlusten

E-handelsbolaget Qliro, som ändrat namn från CDON, ökade förlusten under det tredje kvartalet. Bolaget ska nu göra en strategiöversyn....

DI - 08 nov 17 kl. 07:42

Clean Oil ökar förlusten

Clean Oil, som är noterat på Alternativa, ökade intäkterna samt förlusten under årets nio första månader. Intäkterna var 173 000 kronor (105 000) medan resultatet uppgick till -3,75 miljoner kronor (-2,87)..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Josab tecknar agentavtal för Mellanöstern och Ryssland

Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions skriver ett agentavtal med Hummelstrade avseende marknadsutveckling och försäljning av Josabs produkter i stora delar av Mellanöstern och Ryssland. .

DI - 15 minuter sedan

Grattis – men nu ökar kraven på företagen

Rankningen Hållbara bolag 2018 visar hur stora bolag arbetar med och kommunicerar sitt hållbarhetsarbete. Men de många mått som finns på marknaden för att mäta insatserna garanterar inte gröna verksamheter, konstaterar Di:s Jenny Stiernstedt..

DI - 15 minuter sedan

Closing Bell sammanfattar dagens stora börshändelser

Skräckindexet VIX stiger, oljan faller och teknikjättarna fortsätter tappa. I tisdagens Closing Bell sammanfattar programledaren Jesper Norberg dagens största börs- och marknadshändelser tillsammans med Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg, och Ulf Petersson, analytiker på Di. Programmet börjar klockan 17.

DI - 15 minuter sedan

Tillflyktsvalutorna yen och schweizerfranc stärks

Marknadssentimentet var negativt på tisdagen, med rejält fallande börser. Yenen och schweizerfrancen gynnades och oljan sjönk. Raset i Bitcoin fortsatte, och kryptovalutan är nu ned 20 procent på två dagar..

DI - 30 minuter sedan

M-profilen: En regering med S och M enda utvägen – "ska upp på bordet nu"

Det är dags att på allvar börja diskutera en regering mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Det anser M-profilen Bo Frank, som är ordförande för kommunfullmäktige i Växjö. ”Vi måste våga tänka nytt för att undvika ett nyval”, säger han.

DI - 30 minuter sedan

Orexos konkurrent rasar i London efter patentbakslag

Brittiska Indivior, som konkurrerar med bolag som Orexo och Camurus inom behandling av opioidberoende, rasade med som mest nästan 50 procent på Londonbörsen under tisdagseftermiddagen. .

DI - 30 minuter sedan

Lööf: "Alliansen ska hålla ihop"

Centerledaren Annie Lööf säger att hon har haft konstruktiva samtal under sina fyra första dagar som sonderare, i försöken att hitta förutsättningar för en ny regering. Det har handlat både om politikområden och om hur en ny regering kan se ut..

DI - 30 minuter sedan

Affärsutvecklingschef i Ambea säljer aktier för 175.000 kronor

Erik Sörensson har på måndagen och tisdagen sålt totalt 2.000 aktier i vårdbolaget Ambea, där han är affärsutvecklingschef. .

DI - 45 minuter sedan

Aktiestrategen: "Ta höjd för fler börssmällar"

Iskylan är tillbaka på världens börser.  En tilltagande konjunkturoro sätter skräck i cykliska storbolag, samtidigt som techfrossan i USA sprider sig. Ta höjd för fler smällar varnar aktiestrategen..

DI - 30 minuter sedan

Fortsatt ned i New York – men upp sedan dagslägsta

De ledande New York-börserna föll brant i tisdagens inledande handel efter måndagens breda nedgångar, men hade vid klockan 16.45 återhämtat sig något efter en bottennotering en halvtimme dessförinnan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.