GT > Nyheter

Wednesday, 19 September, 22:46

Liknande nyheter

Taggar: Långa, köeri , morgontrafiken
Expressen - 21 nov 14 kl. 08:07

Många trafikolyckor i morgontrafiken

Två påkörningar bakifrån, en skadad älg och ett tappat lastbilsdäck ställde till bekymmer i den skånska morgontrafiken. Det är dock ännu oklart om det blivit några personskador i krockarna..

GT - 17 nov 15 kl. 07:58

Många olyckor i morgontrafiken

Flera trafikolyckor inträffade under tisdagsmorgonen i Västsverige. Vid en olycka var en älg inblandad. Det finns inga rapporter om personskador i samband med olyckorna..

Expressen - 05 sep 16 kl. 07:51

Långa köer på E 22 efter krock

Två personbilar krockade i morgontrafiken på E 22 i höjd med Gårdstånga. Krocken orsakade stora störningar i morgontrafiken..

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 07:49

Långa köer i morgontrafiken

Under måndagen har det varit struligt i morgontrafiken. På flera håll har trafiken dirigerats om och flera bilförare har fått sitta i långa köer..

YLE - 15 mar 13 kl. 14:30

Rörliga polisen övervakar morgontrafiken

På måndag startar en intensifierad övervakning av morgontrafiken i hela Österbotten. Övervakningen sker speciellt nära skolor och daghem och polisen kommer att övervaka trafiken både till och från arbetsplatsen. Den så kallade Operation Morgonpigg pågår mellan måndag och fredag nästa vecka.

GöteborgsPosten - 06 feb 15 kl. 07:48

Bilbrand orsakade stopp i morgontrafiken

En bilbrand på riksväg 40 i höjd med flygplatsmotet orsakade långa köer i morgontrafiken in mot Göteborg på fredagsmorgonen..

Expressen - 28 jun 15 kl. 09:45

Långa köer på E6 efter att två bilar krockat

Två bilar kolliderade på söndagsmorgonen på E6, Rollsbomotet. Olyckan har orsakat mycket långa köer i morgontrafiken. – Vägen är avspärrad i södergående riktning, säger Jenny Widén som är polisens presstalesman..

NT - 14 dec 15 kl. 08:37

Rörigt i morgontrafiken - kilometerlånga köer

Halka, olyckor och en vinglande bil som skapade kilometerlånga köer..

Expressen - 17 feb 16 kl. 08:54

Två bilar i kollision – långa köer på E22

Två personbilar har kolliderat på E22 mellan Malmö och Lund. Enligt uppgifter från platsen har det uppstått långa köer i morgontrafiken..

Expressen - 29 sep 16 kl. 08:44

Olyckor och långa köer i morgontrafiken

Det har varit långa köer och flera olyckor i morgonens rusningstrafik i Göteborg, främst på Götaleden. Först blev en personbil påkörd av en lastbil – varpå lastbilsföraren smet från platsen. – Lastbilen sticker och försvinner, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Man misshandlad och knivrånad

Under onsdagskvällen larmades polisen om ett bråk mellan flera personer.En person skulle ha lämnats skadad på platsen. Polisen skriver på sin hemsida att mannen ska ha hotats med kniv och rånats på pengar..

GT - 2 timmar sedan

Drömmen blev sann för barnen

GÖTEBORG. Spelartunneln rullades ut.Blåvitts hymn Snart skiner Poseidon började spelas i Gamla Ullevis högtalare.

GT - 3 timmar sedan

NMR siktade på att ta sig in i kommunen – fick 103 röster

103 stycken, alltså 0,34 procent av rösterna, fick nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälvs kommun.Inför valet syntes de flitigt kampanjande med flaggor och flygblad i Kungälv.– De har ju missbedömt hur de uppfattas.

GT - 4 timmar sedan

Värna alliansen, Göteborgsmoderaterna

Jonas Ransgårds efterträdare måste värna den borgerliga sammanhållningen i Göteborg. För utan alliansen är Moderaterna bara ett fjortonprocentsparti..

GT - 5 timmar sedan

Rickard Olssons vädjan: "De får öppna upp sina hjärtan"

Programledaren Rickard Olsson tycker att han har gjort mycket för Göteborg.Nu kommer han med ett oväntat "krav": Att bli den förste icke-göteborgaren som får en spårvagn uppkallad efter sig.– Så många hotellnätter, så många hotellburgare.

GT - 5 timmar sedan

Spårvagn har havererat – stora störningar i kollektivtrafiken

På onsdagseftermiddagen har en spårvagn av okänd anledning fått ett fordonshaveri på Götaälvbron.Det påverkar främst trafiken från Hisingen in mot stan. Det finns ingen prognos då trafiken kan vara i gång igen..

GT - 7 timmar sedan

Jonas Ransgård slutar som gruppledare i M

Moderaternas gruppledare i Göteborg, Jonas Ransgård, avböjer omval.Det skriver M i ett pressmeddelande..

GT - 8 timmar sedan

MP-ledamot delade film där journalist kallas ”skadedjur”

Miljöpartiets nya riksdagsledamot Leila Ali Elmi delade en film där en journalist kallas ”kukhuvud” och ”skadedjur”. Hennes kommentar:”Det bästa jag sett på länge”.– Om man är folkvald ska man hålla sig för god för sånt här, säger journalisten, Joakim Lamotte.

GT - 10 timmar sedan

Misstänkte eleven nekar till våldtäkt

En elev misstänks för att ha våldtagit en lärare på en skola i Jönköpings län. Eleven ska enligt polisen vara i 20-årsåldern. – Han förnekar brott, säger jouråklagare Klas Lööf..

GT - 11 timmar sedan

Skärp kontrollen av hawalakontor

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har varit helt handlingsförlamade i frågan om hawalabankerna, skriver Liberalernas rättspolitiska talesperson Roger Haddad (L)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.