GT > Nyheter

Sunday, 17 February, 13:16

GT - 20 aug 18 kl. 08:37

Långa köer i morgontrafikenKöerna i morgontrafiken är långa på vägarna mot Älvsborgsbron till följd av en polisinsats.– Det går att ta sig förbi men i reducerad hastighet, vilket gör att det blir långa köer..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Älvsborgsbron

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långa, köeri , morgontrafiken
Expressen - 21 nov 14 kl. 08:07

Många trafikolyckor i morgontrafiken

Två påkörningar bakifrån, en skadad älg och ett tappat lastbilsdäck ställde till bekymmer i den skånska morgontrafiken. Det är dock ännu oklart om det blivit några personskador i krockarna..

GT - 17 nov 15 kl. 07:58

Många olyckor i morgontrafiken

Flera trafikolyckor inträffade under tisdagsmorgonen i Västsverige. Vid en olycka var en älg inblandad. Det finns inga rapporter om personskador i samband med olyckorna..

Expressen - 05 sep 16 kl. 07:51

Långa köer på E 22 efter krock

Två personbilar krockade i morgontrafiken på E 22 i höjd med Gårdstånga. Krocken orsakade stora störningar i morgontrafiken..

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 07:49

Långa köer i morgontrafiken

Under måndagen har det varit struligt i morgontrafiken. På flera håll har trafiken dirigerats om och flera bilförare har fått sitta i långa köer..

Jönköpingsnytt - 20 nov 18 kl. 08:23

Busshaveri - långa köer i morgontrafiken

Ett busshaveri på Odengatan i Jönköping har lett till långa köer i morgontrafiken.
.

YLE - 15 mar 13 kl. 14:30

Rörliga polisen övervakar morgontrafiken

På måndag startar en intensifierad övervakning av morgontrafiken i hela Österbotten. Övervakningen sker speciellt nära skolor och daghem och polisen kommer att övervaka trafiken både till och från arbetsplatsen. Den så kallade Operation Morgonpigg pågår mellan måndag och fredag nästa vecka.

GöteborgsPosten - 06 feb 15 kl. 07:48

Bilbrand orsakade stopp i morgontrafiken

En bilbrand på riksväg 40 i höjd med flygplatsmotet orsakade långa köer i morgontrafiken in mot Göteborg på fredagsmorgonen..

Expressen - 28 jun 15 kl. 09:45

Långa köer på E6 efter att två bilar krockat

Två bilar kolliderade på söndagsmorgonen på E6, Rollsbomotet. Olyckan har orsakat mycket långa köer i morgontrafiken. – Vägen är avspärrad i södergående riktning, säger Jenny Widén som är polisens presstalesman..

NT - 14 dec 15 kl. 08:37

Rörigt i morgontrafiken - kilometerlånga köer

Halka, olyckor och en vinglande bil som skapade kilometerlånga köer..

Expressen - 17 feb 16 kl. 08:54

Två bilar i kollision – långa köer på E22

Två personbilar har kolliderat på E22 mellan Malmö och Lund. Enligt uppgifter från platsen har det uppstått långa köer i morgontrafiken..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Här betalar du allra mest i trängselskatt

Varje dag passerar tusentals bilister någon av de 36 olika betalstationerna i Göteborg. Och sedan trängselskatten infördes har staten fått in miljarder.Det är stationen vid Ringömotet som drar in mest pengar..

GT - 2 timmar sedan

Göteborg behöver en moderat röst i Bryssel

EU-politiken behöver förankras tydligare i Sverige, och väljs jag till EU-parlamentet kommer jag att förankra politiken nära göteborgarna. Socialdemokraternas hantering av hamnstrejken och initiativet om en social pelare är skadligt för Sverige, skriver EU-kandidaten Gustaf Göthberg (M)..

GT - 2 timmar sedan

Uppgifter: JVM-backen återvänder till Frölunda

Frölunda förstärker sin trupp.Enligt uppgifter till Sportbladet kommer den tidigare JVM-backen Julius Bergman, 24, att ansluta inför nästa säsong..

GT - 4 timmar sedan

Fullt utvecklad brand inne på industri

På söndagsmorgonen brinner det inne i en industrilokal i Munkedal.Det är en truck som står i lågor.– En fullt utvecklad brand, säger Malin Pettersson, teamledare på SOS Alarm..

GT - 16 timmar sedan

Kvartsfinal – med minsta marginal

Kvartsfinalplatsen fixades med minsta möjliga marginal.Nu förbereder sig IFK Vänersborg för att matchserien mot Västerås.– Nu blir det riktigt roliga matcher, säger Vänersborgs lagkapten Joakim Hedqvist efter 4–4 mot Broberg..

GT - 17 timmar sedan

Mål direkt i första matchen för Öis

I första halvlekens sista minut presenterade sig Alexander Bernhardsson, 20.I sin första tävlingsmatch för Öis gjorde han sitt första mål.– Riktigt häftigt, säger han efter öisarnas 2–0 mot Norrby i svenska cupen..

GT - 18 timmar sedan

”Jag brukar snitta ett halvt mål per säsong”

GÖTEBORG. David Printz, 38, hade inte gjort ett mål på nio (!) år i SHL.

GT - 18 timmar sedan

Två mål på två minuter av skyttedrottningen

Förra året förstördes av skador.Men nu är Pauline Hammarlund, 24, tillbaka på allvar i Göteborg FC.Innan matchuret tickat fram till fem minuter hade hon gjort två mål i cupmatchen mot Jitex.

GT - 19 timmar sedan

Busschauffören Annikas fina gest  – när passageraren brast ut i gråt

Busschauffören Annika Lindau, 39, hade precis påbörjat sin första runda för dagen när en äldre man klev på.Det blev ett arbetspass hon aldrig kommer glömma. – När tårarna började rinna kände jag att jag behövde hjälpa honom, säger Annika Lindau..

GT - 20 timmar sedan

Stort bråk i centrala Göteborg: ”Våldsamt slagsmål”

Polisen fick vid 16.30-tiden på lördagen flera larm om ett bråk nära köpcentrumet Kompassen i centrala Göteborg.– Det har varit mellan sju och tolv personer inblandade, det är ett ganska våldsamt slagsmål, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.