DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 19:37

Liknande nyheter

Taggar: Nitro, Games, ökar, ebitda-förlusten
DI - 11 timmar sedan

Nitro Games ökar förlusten – lovar nedskärningar

Det finländska spelbolaget Nitro Games, som är listat på First North, redovisar ett ebitda-resultat på -2,1 miljoner euro (-1,5) för det fjärde kvartalet 2018. Intäkterna uppgick till 0,4 miljoner euro (0,5)..

Affärsvärlden - 12 feb 18 kl. 08:34

Förlusten växer i Nitro Games

Det First North-noterade finländska spelbolaget Nitro Games redovisar ett nettoresultat på -1,7 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2017 (-0,8)..

DI - 08 nov 18 kl. 08:30

Irras mångfaldigar rörelseförlusten

Medicinteknikbolaget Irras ökar rörelseförlusten till 40 från 7,2 miljoner kronor och saknar fortfarande intäkter.  .

Expressen - 24 mar 14 kl. 23:44

Chefslönerna ökar – trots rekordförlusten

Vattenfalls rekordförluster sätter inga spår i ersättningarna till dess koncernchef och andra i ledningen, skriver Dagens Industri..

Expressen - 25 mar 14 kl. 21:37

Topparnas löner ökar trots rekordförlusten

Trots att statliga Vattenfall i fjol gick med rekordförlust höjdes bolagstopparnas löner.Verksamhetschefen Øystein Løseth ökade sin ersättning till 18,4 miljoner. Förutom lönen på 13,9 miljoner kvitterade han ut bostadsbidrag på 20 000 kronor i månaden, skriver Dagens Industri.

DI - 12 okt 16 kl. 08:37

Diamyd ökar på förlusten

Läkemedelsbolaget Diamyd Medical redovisar ett resultat efter skatt på minus 4,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet av det brutna räkenskapsåret 2015/2016 (minus 4,3). Resultatet per aktie uppgick till minus 0:20 kronor (minus 0:20)..

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 08:28

Fritt fall – Intellecta ökar på förlusten

Kommunikationskonsulten Intellecta redovisar ett resultat efter skatt på -59,9 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (-1,2), inklusive nedskrivning av goodwill..

DI - 16 maj 18 kl. 08:51

Hoylu missar intäktsmålen – ökar rörelseförlusten

First North-listade Hoylu, som säljer "samarbetslösningar" för stora organisationer, rapporterar ett rörelseresultat på -8,2 miljoner kronor för det första kvartalet (-6,0). Det framgår av delårsrapporten..

Nerikes Allehanda - 22 nov 15 kl. 18:06

Nitro/Noras struliga start: "Klart det påverkar"

Tredje matchen – tredje förlusten. Nitro/Nora upplever en tung säsongsinledning som nykomlingar i allsvenskan. Men det finns å andra sidan goda ursäkter för det.

Nerikes Allehanda - 01 dec 15 kl. 21:01

Nitro/Nora utklassat - femte raka förlusten

Tillbaka på Swedice arena – då föll Nitro/Nora ihop mot serieledande Boltic och föll med hela 10-3..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

De spräcker glastaket

Glastaket i svenskt näringsliv har äntligen spräckts. Så kan man tolka beskedet att Carina Åkerström blir vd för Handelsbanken. Med ens får två av Sveriges fyra storbanker kvinnlig vd samtidigt.

DI - 5 minuter sedan

Dags att tala sanning om kapitalskatterna

LEDARE. De senaste dagarna har både statsminister Stefan Löfven (TT) och Expressens ledarskribent Anna Dahlberg pläderat för att höja kapitalskatterna. Men den debatten måste rätas upp..

DI - 30 minuter sedan

Se och lär, Sverige – lösningen finns bakom hörnet

Sverige har stora problem. Men det finns också lösningar närmare än vi tror – och koncept vi borde kopiera. Di har planerat en resrutt för intresserade politiker..

DI - 1 timme sedan

Projektet Turbinhallen blev dyrare för bostadsutvecklaren SSM

SSM:s byggprojekt Turbinhallen i Järla Sjö i Nacka med 205 bostadsrätter och en skåla åk 6-9 är färdigställt. Men projektet blev dyrare än beräknat, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Trevande uppgångar på europeiska börserna

Europabörserna trevade försiktigt uppåt på måndagen med stöd av desto rejälare kursuppgångar i Asien efter optimism kring de pågående handelssamtalen. Det europeiska regionala indexet Stoxx 600 ökade 0,2 procent under den för amerikansk del helgstängda måndagen..

DI - 1 timme sedan

Sdiptech köper brittiskt bolag värderat till 15,9 miljoner pund

Teknikkoncernen Sdiptech förvärvar det brittiska vattenreningsbolaget Water Treatment Products som omsätter runt 9,4 miljoner pund med ett rörelseresultat på cirka 2,5 miljoner pund, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Danska domen: Risk att Sverige redan är i recession

Riksbankens fönster för fler räntehöjningar har redan smällt igen. I stället hotar recession i Sverige tyngt av trista bostadspriser och en svagare världskonjunktur. Det spår danska banken Nykredit.

DI - 1 timme sedan

Norden: viss uppgÅng med finland i tÄten, vinx30 +0,1%

De nordiska börserna steg överlag något på måndagen och konsoliderade därmed förra veckans kursuppgångar. Måndagens uppåtrörelse kom med stöd av högre Asienbörser. USA-börserna höll helgstängt, vilket dämpade aktiviteten.

DI - 1 timme sedan

Nu elektrifierar vi Stockholms bussflotta

DEBATT. På tisdagen fattar de blågröna i Region Stockholm beslut om 70 nya elbussar från 2021 och lägger grunden för en fullskalig satsning på elektrifiering av bussflottan. Därmed ansluter vi oss till ambitioner som återfinns i ett flertal europeiska städer, såsom London och Paris, skriver Kristofer Tamsons (M) och Tomas Eriksson (MP)..

DI - 1 timme sedan

Alelion vill kunna nyemittera aktier för 135 miljoner kronor

Det First North-listade litiumjonbatteribolaget Alelion Energy Systems har upptagit kortfristiga aktieägarlån om 50 miljoner kronor från huvudägarna Fouriertransform, Pegroco och Sammaj. Brygglånen utbetalas under februari och löper med en ränta om 10 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.