DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:03

DI - 20 aug 18 kl. 08:17

Nitro Games ökar ebitda-förlustenDet finländska spelbolaget Nitro Games, som är listat på First North, redovisar ett ebitda-resultat på minus 1,2 miljoner euro (minus 0,5) för det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Games, Nitro Games, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nitro, Games, ökar, ebitda-förlusten
Affärsvärlden - 12 feb 18 kl. 08:34

Förlusten växer i Nitro Games

Det First North-noterade finländska spelbolaget Nitro Games redovisar ett nettoresultat på -1,7 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2017 (-0,8)..

Expressen - 24 mar 14 kl. 23:44

Chefslönerna ökar – trots rekordförlusten

Vattenfalls rekordförluster sätter inga spår i ersättningarna till dess koncernchef och andra i ledningen, skriver Dagens Industri..

Expressen - 25 mar 14 kl. 21:37

Topparnas löner ökar trots rekordförlusten

Trots att statliga Vattenfall i fjol gick med rekordförlust höjdes bolagstopparnas löner.Verksamhetschefen Øystein Løseth ökade sin ersättning till 18,4 miljoner. Förutom lönen på 13,9 miljoner kvitterade han ut bostadsbidrag på 20 000 kronor i månaden, skriver Dagens Industri.

DI - 12 okt 16 kl. 08:37

Diamyd ökar på förlusten

Läkemedelsbolaget Diamyd Medical redovisar ett resultat efter skatt på minus 4,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet av det brutna räkenskapsåret 2015/2016 (minus 4,3). Resultatet per aktie uppgick till minus 0:20 kronor (minus 0:20)..

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 08:28

Fritt fall – Intellecta ökar på förlusten

Kommunikationskonsulten Intellecta redovisar ett resultat efter skatt på -59,9 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (-1,2), inklusive nedskrivning av goodwill..

DI - 16 maj 18 kl. 08:51

Hoylu missar intäktsmålen – ökar rörelseförlusten

First North-listade Hoylu, som säljer "samarbetslösningar" för stora organisationer, rapporterar ett rörelseresultat på -8,2 miljoner kronor för det första kvartalet (-6,0). Det framgår av delårsrapporten..

Nerikes Allehanda - 22 nov 15 kl. 18:06

Nitro/Noras struliga start: "Klart det påverkar"

Tredje matchen – tredje förlusten. Nitro/Nora upplever en tung säsongsinledning som nykomlingar i allsvenskan. Men det finns å andra sidan goda ursäkter för det.

Nerikes Allehanda - 01 dec 15 kl. 21:01

Nitro/Nora utklassat - femte raka förlusten

Tillbaka på Swedice arena – då föll Nitro/Nora ihop mot serieledande Boltic och föll med hela 10-3..

DI - 21 aug 14 kl. 08:14

Fingerprint ökar förlusten

Fingerprint Cards, som tillverkar teknologi för fingertrycksavkänning, redovisar ett ebitda-resultat om -24,1 miljoner kronor (-2,3)..

DI - 03 aug 16 kl. 08:05

Förlusterna ökar för Lundin

Oljebolaget Lundin Petroleums ebitda-resultat blev 206 miljoner dollar för det andra kvartalet 2016. Men förlusten före skatt uppgår till 46,5 miljoner dollar, motsvarande cirka 396 miljoner kronor, mer än en fördubbling jämfört med motsvarande period i fjol..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 45 minuter sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 1 timme sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 1 timme sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 1 timme sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 2 timmar sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .

DI - 2 timmar sedan

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.