DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 23:37

Liknande nyheter

Taggar: Börsveckan, Spelbolagensom är , mest, köpvärda
YLE - 04 jul 17 kl. 09:30

RoPS nyckelspelare Taylor till AIK: ”En av klubbens mest anmärkningsvärda spelaraffärer”

Tabelltian RoPS får nu klara sig utan Robert Taylor på mittfältet. Detta är ett stort och viktigt kliv i min fotbollskarriär, säger Taylor till AIK:s webbplats. Taylor har skrivit på för 3,5 år i AIK, skriver den svenska klubben på sin webbplats.

Expressen - 12 dec 12 kl. 14:04

Mest åtråvärda kvinna i år: Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, 22, är världens mest åtråvärda kvinna. I alla fall enligt en internationell undersökning på sajten Askmen.com.

Expressen - 11 feb 14 kl. 19:48

Emilia Clarke årets mest åtråvärda kvinna

I serien jagar hon tronen, men här har hon redan tagit makten. En ny undersökning visar att "Game of Thrones"-skådespelaren Emilia Clarke, 26, är årets mest åtråvärda kvinna - medan Miley Cyrus fick en rejäl bottennotering, skriver People..

Affärsvärlden - 26 aug 14 kl. 09:30

Carnegie: En av de mest köpvärda småbolagsaktierna

Carnegie har efter fastighetsbolaget Balders halvårsrapport höjt sin riktkurs till 110 kronor samt tagit in den på sin lista/portfölj över de mest köpvärda småbolagsaktierna i Sverige, "Swedish Small Cap Core Pick portfolio"..

Affärsvärlden - 19 jan 15 kl. 14:08

Carnegie: Klädkedjan ett av Sveriges mest köpvärda småbolag

Carnegie ersatte under slutet på förra veckan MQ med Kappahl på sin lista över de mest köpvärda småbolagsaktierna i Sverige..

SvD - 16 dec 15 kl. 13:00

Lista: Mest anmärkningsvärda helgonen

Sverige har fått sitt andra helgon. SvD:s Gunilla von Hall listar här de mest anmärkningsvärda helgon- och saligförklarade personerna genom historien..

PrivataAffärer - 11 mar 16 kl. 10:52

"En av Nordens mest köpvärda aktier"

Fastighetsbolaget Balder har en betydande kurspotential, menar Carnegie, som tar in aktien på ”Movers” – listan över de mest köpvärda aktierna i Norden. Uppsidan bedöms vara hela 40 procent....

PrivataAffärer - 25 nov 16 kl. 11:16

Hernhag: De mest köpvärda investmentbolagen

I veckans aktiechatt avslöjade Marcus Hernhag vilka investmentbolag han anser vara mest köpvärda just nu. Dessutom förklarade han varför han inte vill tipsa om kortsiktiga klipp....

DI - 06 mar 17 kl. 07:25

Svenskt pass världens mest åtråvärda

Med visumfritt resande till 176 länder och möjligheten att smidigt bosätta sig i ett annat land med lägre skatt är ett svenskt pass världens mest åtråvärda enligt en rangordning från Nomad Capitalist. Det rapporterar Bloomberg..

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 07:54

Sektor: Här är de mest köpvärda IT-konsulterna

Konsultfirman Acando fortsätter att uppvisa en hög tillväxttakt men löneinflation och andra satsningar gör att lönsamheten inte riktigt hänger med. På sikt kommer dock nuvarande satsningar att innebära skördetid för bolaget och tidningens köpråd behålls. Kursnedgången i konsultmäklaren Ework på 20 procent den senaste månaden skapar ett bra köptillfälle för den som är lite mer långsiktig och Börsveckan bedömer att bakslaget med rapporten för det tredje kvartalet troligtvis bara handlar om ett hack i kurvan.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Här kan man också vandra bland vulkaner

Oavsett om man gillar silhuetten av en slocknad vulkan eller absolut måste få se lava flöda framför ögonen finns det många vulkaner som är lätta att besöka, över nästan hela världen..

DI - 2 timmar sedan

Ett möte med jordens inre

Vulkaner är ett naturfenomen som fascinerar och skrämmer. Di Lördag flydde trafikkaoset i Kenyas huvudstad Nairobi och hittade en perfekt krater. .

DI - 3 timmar sedan

UD tystlåtna kring kännedom om Kinamöte

Turerna runt den svenska Kina-ambassadörens möte med den frihetsberövade förläggaren Gui Minhais dotter och kinesiska representanter fortsätter. UD förtydligar nu sina uppgifter men flera frågor är obesvarade..

DI - 4 timmar sedan

Läkaren som helst nobbar piller – och gör succé

När den brittiske läkaren Rangan Chatterje var oförmögen att hjälpa sin son som höll på att dö drabbades han av så dåligt samvete att förändrade hela sitt arbetssätt. I dag har han hjälpt sina patienter att bli av med migrän, depression och autoimmuna sjukdomar – helt utan mediciner..

DI - 4 timmar sedan

Pensionsmyndigheten: Sluta vara oroliga för pensionen

Gå inte omkring och oroa dig över pensionen i onödan. Det är ett råd som Sten Eriksson vid Pensionsmyndigheten vill förmedla. Han anser att en förklaring till oron är oseriösa företag..

DI - 5 timmar sedan

Klyftan mellan EU och USA tydlig vid toppmöte

Motsättningarna mellan USA och EU blev uppenbara under säkerhetsmötet i München. Kärnenergiavtalet med Iran, USA:s tillbakadragande av sina styrkor i Syrien, relationen till Ryssland och amerikanska biltullar var några glödheta frågor där åsiktsskillnaderna kom i dagen..

DI - 5 timmar sedan

Bolagets snilleblixt omvandlar skakningar till el – och kan få tågen att gå i tid

Bra vibrationer som kan leda till något mycket mer.  Revibe Energy tar till vara på vibrationerna från industrin och omvandlar det till ström.  "Vi är en konkurrent till batterier", säger vd:n Viktor Börjesson.

DI - 6 timmar sedan

Så slipper du köpa alla dyra sportlovsprylar

Låna i stället för att köpa – nu finns vintergrejerna att låna gratis på ett "sportbibliotek". Inför sportloven är det full rulle hos Fritidsbanken, som nu växer i hela landet..

DI - 6 timmar sedan

Stort ras på universitet i Sankt Petersburg

Flera våningar har rasat in i en byggnad på ett av Rysslands största universitet i Sankt Petersburg, rapporterar ryska medier..

DI - 6 timmar sedan

Han stod för Sveriges största bostadsköp 2018

Den svenska fastighetsmarknaden fortsatte att gå starkt under 2018, enligt statistik från analystjänsten Datscha.  För bostadsfastigheter blev året det bästa någonsin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.