DN > Inrikes

Monday, 18 February, 20:33

DN - 20 aug 18 kl. 07:13

”Jag satt fastspänd i min stol – omkring mig var det vatten”För tio år sedan inträffade en av de svåraste flygolyckorna i Europa. 154 människor miste sina liv. – När jag vaknade upp satt jag fast i min stol och det brann intill mig. Jag trodde jag var död, berättar svenskan Anna Stefanides. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Europa, Anna Stefanides

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag satt, fastspändi min , stol, omkringmig , var det vatten
VBL - 27 dec 12 kl. 15:32

Lumio satt på fel plats

Dåvarande stadsdirektör Markku Lumio satt på fel stol när Vasa stadsfullmäktige fattade sitt beslut i ett borgensärende. Därmed var stadsfullmäktiges beslut lagstridigt, konstaterar Högsta förvaltningsdomstolen..

Nyheter 24 - 03 apr 11 kl. 12:51

43-åring växte ihop med stol - dog i hög av avföring


I upp emot två år satt den kraftigt överviktige mannen i samma stol. BELLAIRE. Polisen beskriver fallet som ett av de mest stötande de upplevt.

Dagensanalys.se - 24 maj 16 kl. 15:01

Mjuk stol blir mer klirr i kassan

Visste du att det kan påverka vårt agerande mer än du anar. Hårda föremål gör förhandlare mindre flexibla enligt en studie som genomfördes vid Yale University. En serie av experiment simulerade förhandlingar kring ett bilköp.

Corren - 30 jul 18 kl. 22:00

Bilbarnstolen var inte fastspänd

En 44-årig man åkte omkring med sitt barnbarn – men bilbarnstolen var inte fastspänd..

Skånskan - 24 aug 18 kl. 15:29

Intagen slog stol på vårdare

MALMÖ Utan förvarning ska den intagne på Fosieanstalten ha tagit en stol och slagit den mot en kriminalvårdare.
Nu står en 34-årig man åtalad vid Malmö tingsrätt misstänkt för våld mot tjänsteman.Den anställde försökte skydda sig.

LV - 13 mar 17 kl. 09:25

Körde omkring utan körkort och med obältade barn

Det är väldigt kostsamt att inte se till att barnen är fastspända i bilen. En 30-årig man åtalss för att ha kört omkring med barnen lösa i bilen, en förseelse som kostar 2 500 kronor i böter..

Expressen - 21 maj 13 kl. 09:41

80-åring föll från stol på sjukhuset ? dog

Mannen, som är i 80-årsåldern, var inlagd på Blekingesjukhuset när han plötsligt föll från en stol som han satt på. Mannen bröt benet och opererades, men avled en kort tid efter fallet..

Expressen - 17 jan 14 kl. 11:02

Det underbara brevet till "Pappan i stol 16 C"

"Kära pappan på stol 16 C". Så inleds ett brev som nu sprids över hela världen. Brevet är skrivet av Shanell Mouland från Brunswick i Kanada, mamma till treåriga Kate, som är autistisk.

Skånskan - 26 maj 16 kl. 01:00

Val­fri­het är fel enligt in­spek­tion och dom­stol

Opinion Det finns kom­muner som låter alla pen­sio­närer som fyllt 75 år själva välja om de vill ha hem­tjänst, utan prö­vning. Det finns ock­så kom­muner som ga­ran­terar alla över en viss ål­der bo­stad i sär­skilt boende.
Det kan bli slut med det, även om den typen av ga­ran­tier upp­skattas av pen­sio­närerna.

Expressen - 26 aug 13 kl. 11:59

"Vi har tänt ljus och satt upp blommor"

Skolveckan fick en mörk inledning. Under måndagsmorgon stod en stol tom på en Malmöskola efter den tragiska dödsolyckan. ?

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Bilder avslöjar ambassadörens möten med kinesiske affärsmannen

Ambassadör Anna Lindstedt träffade den kinesiska affärsmannen vid upprepade tillfällen veckorna innan det kritiserade mötet om fängslade Gui Minhai på Sheraton i Stockholm.  Bilder visar hur ambassadören och affärsmannen äter middag, skålar och umgås under en flera dagar lång resa i Kina. .

DN - 1 timme sedan

Misstänkt terrorist tar tillbaka erkännande

Abdulkadir Masjaripov, som är åtalad för terrordådet på nattklubben Reina i Istanbul på nyår för två år sedan, nekar till anklagelserna i rätten, rapporterar den statliga turkiska nyhetsbyrån Anatolia..

DN - 2 timmar sedan

Polisen: Nyfött barn har tagits från BB i Huddinge

En pappa har tagit sitt nyfödda barn från mamman på BB i Huddinge, uppger polisen på sin hemsida. .

DN - 2 timmar sedan

Trump väntas backa Guaidó i nytt tal

USA:s president Donald Trump väntas ge Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó än mer stöd när han talar inför amerikaner med venezuelanska rötter i Florida. – Trump har ett ess i rockärmen som han ännu inte använt fullt ut: USA kan sluta att köpa olja från Venezuela, säger Latinamerikaexperten Andrés Rivarola..

DN - 3 timmar sedan

Tjänstemän beviljade uppehållstillstånd utan att kontakta Säpo – varnas

Två tjänstemän på Migrationsverket i Västsverige varnas efter att ha beviljat ett uppehållstillstånd utan att kontakta Säpo, trots att de var skyldiga att göra det. Det rapporterar Nyhetsbyrån Siren. Personalansvarsnämnden kallar händelsen ”oaktsam”..

DN - 3 timmar sedan

Misstänkt för mord i Avesta överlämnas från Slovenien

Den man i 45-årsåldern som misstänks ha mördat sin fru i Avesta kommer att överlämnas till Sverige från Slovenien, landet där han greps i förra veckan. Även bilen som mannen flydde i kommer att hämtas hem, två saker som ses som viktiga för att komma vidare i utredningen..

DN - 4 timmar sedan

Toppmöte ställs in efter storgräl om Förintelsen

Ett planerat toppmöte i Jerusalem ställs in i sista stund sedan Polen och Israel hamnat i ett gräl om Förintelsen. Den israeliske utrikesministerns kommentar om att ”polacker får i sig antisemitism med modersmjölken” blev till sist för mycket för den polska regeringen..

DN - 4 timmar sedan

Oscar Properties gör storförlust – miljardlån måste betalas i år

Lyxbostadsbyggaren Oscar Properties gjorde en förlust på nästan en halv miljard kronor under 2018 och vd Oscar Engelbert är självkritisk. Men prövningarna är inte över för bolaget – skulder på över en miljard kronor ska omsättas i år..

DN - 4 timmar sedan

Augustifamiljen slutar som husband i ”På spåret”

Snart blir det annat ljud i skällan på fredagskvällarna i SVT. Efter 10 år och 260 låttolkningar säger Augustifamiljen upp sin medverkan i ”På spåret”..

DN - 6 timmar sedan

Erik de la Reguera: Pressen ökar på Corbyn att stöda en ny folkomröstning

Sju av Labours parlamentsledamöter meddelade på måndagen att de hoppar av partiet och bildar en oberoende grupp i parlamentet. DN:s Erik de la Reguera svarar på tre frågor om vad beskedet betyder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.