DN > Inrikes

Saturday, 17 November, 02:07

DN - 20 aug 18 kl. 07:13

”Jag satt fastspänd i min stol – omkring mig var det vatten”För tio år sedan inträffade en av de svåraste flygolyckorna i Europa. 154 människor miste sina liv. – När jag vaknade upp satt jag fast i min stol och det brann intill mig. Jag trodde jag var död, berättar svenskan Anna Stefanides. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Europa, Anna Stefanides

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag satt, fastspändi min , stol, omkringmig , var det vatten
VBL - 27 dec 12 kl. 15:32

Lumio satt på fel plats

Dåvarande stadsdirektör Markku Lumio satt på fel stol när Vasa stadsfullmäktige fattade sitt beslut i ett borgensärende. Därmed var stadsfullmäktiges beslut lagstridigt, konstaterar Högsta förvaltningsdomstolen..

Nyheter 24 - 03 apr 11 kl. 12:51

43-åring växte ihop med stol - dog i hög av avföring


I upp emot två år satt den kraftigt överviktige mannen i samma stol. BELLAIRE. Polisen beskriver fallet som ett av de mest stötande de upplevt.

Dagensanalys.se - 24 maj 16 kl. 15:01

Mjuk stol blir mer klirr i kassan

Visste du att det kan påverka vårt agerande mer än du anar. Hårda föremål gör förhandlare mindre flexibla enligt en studie som genomfördes vid Yale University. En serie av experiment simulerade förhandlingar kring ett bilköp.

Corren - 30 jul 18 kl. 22:00

Bilbarnstolen var inte fastspänd

En 44-årig man åkte omkring med sitt barnbarn – men bilbarnstolen var inte fastspänd..

Skånskan - 24 aug 18 kl. 15:29

Intagen slog stol på vårdare

MALMÖ Utan förvarning ska den intagne på Fosieanstalten ha tagit en stol och slagit den mot en kriminalvårdare.
Nu står en 34-årig man åtalad vid Malmö tingsrätt misstänkt för våld mot tjänsteman.Den anställde försökte skydda sig.

LV - 13 mar 17 kl. 09:25

Körde omkring utan körkort och med obältade barn

Det är väldigt kostsamt att inte se till att barnen är fastspända i bilen. En 30-årig man åtalss för att ha kört omkring med barnen lösa i bilen, en förseelse som kostar 2 500 kronor i böter..

Expressen - 21 maj 13 kl. 09:41

80-åring föll från stol på sjukhuset ? dog

Mannen, som är i 80-årsåldern, var inlagd på Blekingesjukhuset när han plötsligt föll från en stol som han satt på. Mannen bröt benet och opererades, men avled en kort tid efter fallet..

Expressen - 17 jan 14 kl. 11:02

Det underbara brevet till "Pappan i stol 16 C"

"Kära pappan på stol 16 C". Så inleds ett brev som nu sprids över hela världen. Brevet är skrivet av Shanell Mouland från Brunswick i Kanada, mamma till treåriga Kate, som är autistisk.

Skånskan - 26 maj 16 kl. 01:00

Val­fri­het är fel enligt in­spek­tion och dom­stol

Opinion Det finns kom­muner som låter alla pen­sio­närer som fyllt 75 år själva välja om de vill ha hem­tjänst, utan prö­vning. Det finns ock­så kom­muner som ga­ran­terar alla över en viss ål­der bo­stad i sär­skilt boende.
Det kan bli slut med det, även om den typen av ga­ran­tier upp­skattas av pen­sio­närerna.

Expressen - 26 aug 13 kl. 11:59

"Vi har tänt ljus och satt upp blommor"

Skolveckan fick en mörk inledning. Under måndagsmorgon stod en stol tom på en Malmöskola efter den tragiska dödsolyckan. ?

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Kyligare väder på gång – men sol i helgen

Det blir kallare i Sverige framöver. De milda dygnen med endast 2–3 graders skillnad mellan natt och dag är över. Men frukta ingen monstervinter, däremot kallare, speciellt framåt nästa helg.

DN - 8 timmar sedan

Kvinna allvarligt skadad i explosion utanför Hudiksvall

En kvinna i 65-årsåldern skadades allvarligt i en explosion som inträffade i hennes hem utanför Hudiksvall under fredagsförmiddagen..

DN - 14 timmar sedan

Misstänkt bakom trippelmordet släppt

En man som begärts häktad för inblandning i trippelmordet i Malmö i juni släpptes efter förhandlingen i Malmö tingsrätt, rapporterar Sydsvenskan. Häktningsförhandlingar mot ytterligare två män, som också misstänks för inblandning i morden, väntar under dagen..

DN - Igår: 21:58

Fler än 600 barn i adoptionsutredning

630 barn ingår nu i en utredning om misstänkt olagliga adoptioner mellan Chile och Sverige på 70-talet och 80-talet, skriver SVT Västerbotten..

DN - Igår: 16:42

Rysk gasledning planeras närmare Sverige

Den ryska gasledningen Nord Stream 2 kan komma att få en ny sträckning. Istället för att dras öster om Bornholm kommer den i så fall att läggas betydligt närmare Sverige..

DN - Igår: 15:51

14-årig flicka misstänks för mord på hvb-hem

Den flicka som misstänks för mord eller dråp på en 17-årig flicka på ett hvb-hem i Trollhättan är 14 år gammal. Hvb-hemmet har lex Sarah-anmält händelsen..

DN - Igår: 08:02

Ung man som dömts för skott mot vaktmästare har rymt

Den unge man som 2017 dömdes för ett mycket uppmärksammat mordförsök på en vaktmästare som skottade snö i Malmö, har rymt från ett slutet ungdomshem. 17-åringen och en annan intagen hotade personalen och tog sig ut till en väntande bil. .

DN - Igår: 05:18

Balkongexplosion i Karlskoga

Något exploderade på en lägenhetsbalkong i Karlskoga under natten, skriver Karlskoga tidning. Minst en person befann sig i lägenheten, men ingen har skadats..

DN - I förrgår: 18:38

Oro efter hotfull bild i sociala medier

En hotfull bild som spridits i sociala medier under onsdagen har fått Trollhättans och Vänersborgs kommuner att gå ut med varningar och sätta in extra väktare i skolor, skriver lokala medier..

DN - 12 nov 18 kl. 18:51

Antibiotikaanvändningen minskar i Sverige

Antibiotikaresistenta bakterier fortsätter att öka världen över. Förskrivningen av antibiotika minskar i Sverige, särskilt för barnen. Men hotet kvarstår.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.