DN > Inrikes

Saturday, 22 September, 13:53

DN - 20 aug 18 kl. 07:13

”Jag satt fastspänd i min stol – omkring mig var det vatten”För tio år sedan inträffade en av de svåraste flygolyckorna i Europa. 154 människor miste sina liv. – När jag vaknade upp satt jag fast i min stol och det brann intill mig. Jag trodde jag var död, berättar svenskan Anna Stefanides. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Europa, Anna Stefanides

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag satt, fastspändi min , stol, omkringmig , var det vatten
VBL - 27 dec 12 kl. 15:32

Lumio satt på fel plats

Dåvarande stadsdirektör Markku Lumio satt på fel stol när Vasa stadsfullmäktige fattade sitt beslut i ett borgensärende. Därmed var stadsfullmäktiges beslut lagstridigt, konstaterar Högsta förvaltningsdomstolen..

Nyheter 24 - 03 apr 11 kl. 12:51

43-åring växte ihop med stol - dog i hög av avföring


I upp emot två år satt den kraftigt överviktige mannen i samma stol. BELLAIRE. Polisen beskriver fallet som ett av de mest stötande de upplevt.

Dagensanalys.se - 24 maj 16 kl. 15:01

Mjuk stol blir mer klirr i kassan

Visste du att det kan påverka vårt agerande mer än du anar. Hårda föremål gör förhandlare mindre flexibla enligt en studie som genomfördes vid Yale University. En serie av experiment simulerade förhandlingar kring ett bilköp.

Corren - 30 jul 18 kl. 22:00

Bilbarnstolen var inte fastspänd

En 44-årig man åkte omkring med sitt barnbarn – men bilbarnstolen var inte fastspänd..

Skånskan - 24 aug 18 kl. 15:29

Intagen slog stol på vårdare

MALMÖ Utan förvarning ska den intagne på Fosieanstalten ha tagit en stol och slagit den mot en kriminalvårdare.
Nu står en 34-årig man åtalad vid Malmö tingsrätt misstänkt för våld mot tjänsteman.Den anställde försökte skydda sig.

LV - 13 mar 17 kl. 09:25

Körde omkring utan körkort och med obältade barn

Det är väldigt kostsamt att inte se till att barnen är fastspända i bilen. En 30-årig man åtalss för att ha kört omkring med barnen lösa i bilen, en förseelse som kostar 2 500 kronor i böter..

Expressen - 21 maj 13 kl. 09:41

80-åring föll från stol på sjukhuset ? dog

Mannen, som är i 80-årsåldern, var inlagd på Blekingesjukhuset när han plötsligt föll från en stol som han satt på. Mannen bröt benet och opererades, men avled en kort tid efter fallet..

Expressen - 17 jan 14 kl. 11:02

Det underbara brevet till "Pappan i stol 16 C"

"Kära pappan på stol 16 C". Så inleds ett brev som nu sprids över hela världen. Brevet är skrivet av Shanell Mouland från Brunswick i Kanada, mamma till treåriga Kate, som är autistisk.

Skånskan - 26 maj 16 kl. 01:00

Val­fri­het är fel enligt in­spek­tion och dom­stol

Opinion Det finns kom­muner som låter alla pen­sio­närer som fyllt 75 år själva välja om de vill ha hem­tjänst, utan prö­vning. Det finns ock­så kom­muner som ga­ran­terar alla över en viss ål­der bo­stad i sär­skilt boende.
Det kan bli slut med det, även om den typen av ga­ran­tier upp­skattas av pen­sio­närerna.

Expressen - 26 aug 13 kl. 11:59

"Vi har tänt ljus och satt upp blommor"

Skolveckan fick en mörk inledning. Under måndagsmorgon stod en stol tom på en Malmöskola efter den tragiska dödsolyckan. ?

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Industribrand i Gnesta – allmänheten varnas

Det brinner i en industrilokal i sörmländska Gnesta och rökutvecklingen är kraftig. Ett VMA, viktigt meddelande till allmänheten, är utfärdat och alla i området uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation, rapporterar P4 Sörmland..

DN - 20 timmar sedan

Man ihjälkörd på Polenfärja

En man omkom ombord på Polenfärjan Stena Spirits, när färjan var på väg att tömmas på fordon i Gdynia i Polen, rapporterar Blekinge Läns Tidning..

DN - 21 timmar sedan

Studio DN: Miljarder i svarta pengar tvättades i Danske Bank

Sveriges femte största bank i penningtvättskandal, talmansval och historien om hur Trump försöker tillsätta en domare i högsta domstolen. .

DN - Igår: 22:20

Skolelev drabbad av tuberkulos

En elev på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn har drabbats av tuberkulos, skriver  Barometern. Eleven har nu isolerats på infektionskliniken i Kalmar..

DN - I förrgår: 13:53

Gotland strömlöst – igen

Hela Gotland är åter strömlöst, skriver Gotlands Energi på sin hemsida..

DN - I förrgår: 18:17

Två personer skjutna i Örebro

Två män har skjutits i Örebro, uppger polisen..

DN - I förrgår: 16:10

Kommunalmedlemmar uppmanades rösta på SD – med förtroendevalds stulna identitet

Hundratals Kommunalmedlemmar på Lidingö mottog på lördagen innan valet ett mejl där de uppmanades att rösta på Sverigedemokraterna. Meddelandet var utformat så att det ser ut att komma från fackföreningens förtroendevalda David Sriwanat, men så var inte fallet.  – De tar inte bara mitt namn utan tar förtroendevaldas ställning ned i smutsen, säger han till DN..

DN - I förrgår: 14:47

Elev misstänkt för våldtäkt mot lärare – begärs häktad

En elev på en skola i Jönköpings län begärs häktad misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt mot en lärare. Det misstänkta brottet ska ha skett i skolan, uppger polisen. .

DN - 19 sep 18 kl. 11:29

Delar av Migrationsverkets återvändandearbete pausat på grund av GDPR-miss

Migrationsverkets insatser för att få personer som fått avslag på sin asylansökan att frivilligt lämna Sverige har delvis stoppats. Detta på grund av att arbetet inte anpassats efter dataskyddslagstiftningen GDPR..

DN - 18 sep 18 kl. 20:37

Sannolikt fler felaktigt dömda i svenska fängelser

Det finns med största sannolikhet felaktig dömda i Sverige som inte har fått en ny chans. Den slutsatsen dras i en ny vetenskaplig artikel. Doktoranden Moa Lidén har studerat hur många dömda som har ansökt om resning i Sverige och hur få av dem som lyckas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.