Uppsalanyheter.se > Nyheter

Wednesday, 19 September, 22:24

Uppsalanyheter.se - 19 aug 18 kl. 23:26

En person död efter bråk i KvarngärdetEn 20-årig man avled på Akademiska sjukhus efter att ha blivit svårt misshandlad med tillhyggen på en adress i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala.En 20-årig man avled på Akademiska sjukhus efter att ha blivit svårt misshandlad med tillhyggen på en adress i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala.   Det var vid 21:30-tiden på söndagskvällen som polisen fick samtal om ett bråk som skulle ha skett i stadsdelen Kvarngärdet. När polisen kom till platsen anträffade man en ung man i 20 års åldern mycket svårt skadad.   - Mannen fördes till sjukhuset men avled senare till följd av sina skador, uppger polisen via sin hemsida.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Kvarngärdet, Akademiska, Uppsala, Expressen

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En person död efter bråki , Kvarngärdet
Uppsalanyheter.se - 19 jul 14 kl. 22:16

Blixtnedslag satte eld på hus i Kvarngärdet

Ett flerfamiljshus på Lurgatan i stadsdelen Kvarngärdet började på lördagen brinna sedan blixten slagit ner i huset.Ett flerfamiljshus på Lurgatan i stadsdelen Kvarngärdet började på lördagen brinna sedan blixten slagit ner i huset.   Det var på eftermiddagen som ett kraftigt åskoväder drog in över centrala Uppsala, i samband med ovädret slog blixten ner i en lägenhetslänga på Lurgatan i Kvarngärdet.

Uppsalanyheter.se - 13 okt 15 kl. 01:58

Man knivhuggen i ryggen i Kvarngärdet

En 27-årig man som knivhuggits i ryggen i stadsdelen Kvarngärdet har förts till Akademiska sjukhuset med ambulans, en yngre man har gripits.En 27-årig man som knivhuggits i ryggen i stadsdelen Kvarngärdet har förts till Akademiska sjukhuset med ambulans, en yngre man har gripits.   Det var under måndagkvällen som en man knivhöggs i ryggen i samband med ett bråk.

UNT - 09 feb 13 kl. 08:12

Familjen har hittat hem till Kvarngärdet

Dyr design eller hembyggt, det spelar ingen roll så länge du gör det som känns bäst för dig. Det är inredningsregeln hemma hos familjen Einholt Odelhall, nyinflyttade i ett nyrenoverat drömradhus på Kvarngärdet..

UNT - 29 jul 13 kl. 07:03

Byggstök upprör på Kvarngärdet

Spikar, kemikalier och obevakade byggställningar. Det är minst sagt rörigt på Kvarngärdet sedan byggentreprenören gått på semester..

UNT - 26 sep 14 kl. 12:01

Nu ska Kvarngärdet förtätas

Runt 700 lägenheter planeras i nya bostadshus på gårdar och p-platser på Kvarngärdet i Uppsala..

UNT - 21 okt 14 kl. 10:02

Ingen lyxrenovering på Kvarngärdet

Uppsalahem har cirka 15 procent av bostäderna i Kvarngärdet/Gränby och inget i rapporten pekar på att försörjningsstödet har ökat just bland Uppsalahems hyresgäster, skriver Peter Nordgren och Mikael Rådegård..

UNT - 02 jul 15 kl. 11:39

Misshandel i Kvarngärdet

Misshandeln skedde strax innan kl elva ute i bostadsområdet Kvarngärdet..

UNT - 12 aug 16 kl. 20:06

Missnöje på Kvarngärdet: "Allt är bara halvdant gjort"

Efter problemen med Rikshems nyrenoverade hyreshus på Kvarngärdet växer nu missnöjet med utemiljön, bland hyresgästerna..

UNT - 27 jan 17 kl. 22:15

Stor polisinsats i Kvarngärdet - man rånades på dyrbar klocka

En stor polisinsats pågår just nu i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala..

UNT - 27 jan 17 kl. 22:15

Stor polisinsats i Kvarngärdet - man knivrånades

En stor polisinsats pågick vid 22-tiden på fredagen i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala..

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - Igår: 04:18

Siriuspoäng mot Hammarby

Allsvenskan: Sirius stod för en stark insats hemma på Studenternas när man spelade oavgjort 1-1 mot Hammarby. Trots en massiv press från gästerna den sista kvarten lyckades man hålla undan.Sirius stod för en stark insats hemma på Studenternas när man spelade oavgjort 1-1 mot Hammarby.

Uppsalanyheter.se - 13 sep 18 kl. 21:45

Jubileumsfirande med hopp om nytändning

I år firar barn- och ungdomsorganisationen 4H 100-årsjubileum. I samband med den nationella 4H-dagen den 15:e september väljer därför Uppsala 4H att bjuda in till en riktig familjefest i lantlig miljö på Gränby 4H-gård. Vi på Uppsalanyheter tog kontakt med två av arrangörerna för att ta reda på vad det är som gör 4H speciellt och varför just du ska fira 100-årsjubileet där!

Uppsalanyheter.se - 13 sep 18 kl. 08:37

Stark debut av Uppsalabandet Black Fur Sessions

Recension: Black Fur Sessions från Uppsala släpper sitt självbetitlade debutalbum. Det kommer att finnas tillgängligt på digitala plattformar från den 14 september, men dessutom också att ges ut på vinyl LP av Uppsalabolaget Open Mind Records. Black Fur Sessions från Uppsala släpper sitt självbetitlade debutalbum.

Uppsalanyheter.se - 11 sep 18 kl. 06:09

Recension: Personliga tolkningar av Judith Owen på albumet redisCOVERed - kommer till Uppsala

Recension: På fredag den 14 september släpper den brittiska artisten Judith Owen sitt album redisCOVERed. Ett storslaget album med tolkningar av andras låtar. I Sverige sköter Uppsalabolaget DO Music Records utgivningen och även hennes kommande Sverigeturné.

Uppsalanyheter.se - 09 sep 18 kl. 03:40

Nertränat Storvreta i storförlust

Träning: Storvreta åkte på en historisk förlust med hela 10-3 på bortaplan mot finska mästarlaget SC Classic som ledde med 4-0 innan Storvreta kunde göra sitt första mål.Storvreta åkte på en historisk förlust med hela 10-3 på bortaplan mot finska mästarlaget SC Classic som ledde med 4-0 innan Storvreta kunde göra sitt första mål.   Inför lördagens träningsmatch mot finska mästarlaget gick Storvretas tränare Andreas Harnesk ut med att truppen var "nertränad" något som skulle kunna gynna det finska laget.

Uppsalanyheter.se - 09 sep 18 kl. 02:47

Li Bennich-Björkman får årets Disapris

Li Bennich-Björkman, författare och skytteansk professor i vältalighet och statskunskap vid Uppsala universitet får årets Disapris. Hon tilldelas priset för sin senaste bok där hon undersöker olika existentiella dimensioner av att leva i exil.Li Bennich-Björkman, författare och skytteansk professor i vältalighet och statskunskap vid Uppsala universitet får årets Disapris.

Uppsalanyheter.se - 05 sep 18 kl. 02:02

Väktare skadad efter machetehot

En väktare på IKEA i Uppsala skadade ett finger i samband med en konflikt på IKEA-parkeringen, gärningsmännen eftersöks nu av polisen.En väktare på IKEA i Uppsala skadade ett finger i samband med en konflikt på IKEA-parkeringen, gärningsmännen eftersöks nu av polisen.   Det var på tisdageftermiddagen som polis kallades till IKEA i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 03 sep 18 kl. 06:45

DO Music Records, ett expansivt och mångsidigt bolag

Uppsalabolaget DO Music Records är ett litet oberoende och expansivt företag som erbjuder hela kedjan av tjänster som produktion, promotion, distribution och bokningar. Uppsalanyheters musikskribent Pär Dahlerus har träffat grundarna Daniel Lantz och Olle Thunström samt medarbetaren Biim Frischenfeldt. Uppsalabolaget DO Music Records är ett litet oberoende och expansivt företag som erbjuder hela kedjan av tjänster som produktion, promotion, distribution och bokningar.

Uppsalanyheter.se - 03 sep 18 kl. 02:35

Uppsalabo vinnare i "Sveriges snyggaste skägg"

I helgen firades World Beard Day i Stockholm för fjärde året i rad med en storslagen skäggfest, den största i Europa. Bland vinnarna märktes bland annat Uppsalabon Tobias Lindroth som vinnare i klassen "Best Tight Beard".I helgen firades World Beard Day i Stockholm för fjärde året i rad med en storslagen skäggfest, den största i Europa.

Uppsalanyheter.se - 02 sep 18 kl. 17:35

Knapp Siriusseger i träningsderby mot Hagunda

Träning: Det blev en knapp seger med 3-2 för SSL-laget Sirius mot allsvenska Hagunda i söndagens träningsmatch. Segermålet gjordes av Johan Kruse med tre minuter kvar.Det blev en knapp seger med 3-2 för SSL-laget Sirius mot allsvenska Hagunda i söndagens träningsmatch.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.