Uppsalanyheter.se > Nyheter

Wednesday, 21 November, 00:40

Uppsalanyheter.se - 19 aug 18 kl. 23:26

En person död efter bråk i KvarngärdetEn 20-årig man avled på Akademiska sjukhus efter att ha blivit svårt misshandlad med tillhyggen på en adress i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala.En 20-årig man avled på Akademiska sjukhus efter att ha blivit svårt misshandlad med tillhyggen på en adress i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala.   Det var vid 21:30-tiden på söndagskvällen som polisen fick samtal om ett bråk som skulle ha skett i stadsdelen Kvarngärdet. När polisen kom till platsen anträffade man en ung man i 20 års åldern mycket svårt skadad.   - Mannen fördes till sjukhuset men avled senare till följd av sina skador, uppger polisen via sin hemsida.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Kvarngärdet, Akademiska, Uppsala, Expressen

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En person död efter bråki , Kvarngärdet
Uppsalanyheter.se - 19 jul 14 kl. 22:16

Blixtnedslag satte eld på hus i Kvarngärdet

Ett flerfamiljshus på Lurgatan i stadsdelen Kvarngärdet började på lördagen brinna sedan blixten slagit ner i huset.Ett flerfamiljshus på Lurgatan i stadsdelen Kvarngärdet började på lördagen brinna sedan blixten slagit ner i huset.   Det var på eftermiddagen som ett kraftigt åskoväder drog in över centrala Uppsala, i samband med ovädret slog blixten ner i en lägenhetslänga på Lurgatan i Kvarngärdet.

Uppsalanyheter.se - 13 okt 15 kl. 01:58

Man knivhuggen i ryggen i Kvarngärdet

En 27-årig man som knivhuggits i ryggen i stadsdelen Kvarngärdet har förts till Akademiska sjukhuset med ambulans, en yngre man har gripits.En 27-årig man som knivhuggits i ryggen i stadsdelen Kvarngärdet har förts till Akademiska sjukhuset med ambulans, en yngre man har gripits.   Det var under måndagkvällen som en man knivhöggs i ryggen i samband med ett bråk.

UNT - 09 feb 13 kl. 08:12

Familjen har hittat hem till Kvarngärdet

Dyr design eller hembyggt, det spelar ingen roll så länge du gör det som känns bäst för dig. Det är inredningsregeln hemma hos familjen Einholt Odelhall, nyinflyttade i ett nyrenoverat drömradhus på Kvarngärdet..

UNT - 29 jul 13 kl. 07:03

Byggstök upprör på Kvarngärdet

Spikar, kemikalier och obevakade byggställningar. Det är minst sagt rörigt på Kvarngärdet sedan byggentreprenören gått på semester..

UNT - 26 sep 14 kl. 12:01

Nu ska Kvarngärdet förtätas

Runt 700 lägenheter planeras i nya bostadshus på gårdar och p-platser på Kvarngärdet i Uppsala..

UNT - 21 okt 14 kl. 10:02

Ingen lyxrenovering på Kvarngärdet

Uppsalahem har cirka 15 procent av bostäderna i Kvarngärdet/Gränby och inget i rapporten pekar på att försörjningsstödet har ökat just bland Uppsalahems hyresgäster, skriver Peter Nordgren och Mikael Rådegård..

UNT - 02 jul 15 kl. 11:39

Misshandel i Kvarngärdet

Misshandeln skedde strax innan kl elva ute i bostadsområdet Kvarngärdet..

UNT - 12 aug 16 kl. 20:06

Missnöje på Kvarngärdet: "Allt är bara halvdant gjort"

Efter problemen med Rikshems nyrenoverade hyreshus på Kvarngärdet växer nu missnöjet med utemiljön, bland hyresgästerna..

UNT - 27 jan 17 kl. 22:15

Stor polisinsats i Kvarngärdet - man rånades på dyrbar klocka

En stor polisinsats pågår just nu i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala..

UNT - 27 jan 17 kl. 22:15

Stor polisinsats i Kvarngärdet - man knivrånades

En stor polisinsats pågick vid 22-tiden på fredagen i stadsdelen Kvarngärdet i Uppsala..

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - Igår: 03:18

Gitarrduon "Father and Son" Ulf och Eric Wakenius till Katalin

Gitarristen Ulf Wakenius och skicklige sonen Eric som nyligen släppt ett nytt album, kommer till Katalin på torsdag. Gitarristen Ulf Wakenius och skicklige sonen Eric som nyligen släppt ett nytt album, kommer till Katalin på torsdag.   På torsdag 22 november kommer fina gitarrtoner att förgylla höstmörkret i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - Igår: 02:01

Ett fall framåt för Hagunda

Allsvenskan: Hagunda och Djurgården har mötts fyra gånger före söndagens match, ingen av gångerna har Hagunda varit riktigt nära en seger. Söndagens oavgjorda resultat 9-9 var ett klart fall framåt.Hagunda och Djurgården har mötts fyra gånger före söndagens match, ingen av gångerna har Hagunda varit riktigt nära en seger.

Uppsalanyheter.se - 17 nov 18 kl. 09:25

Bildsvep: Alcazars avskedskonsert på IFU Arena

Bildsvep: Den omåttligt populär svenska gruppen Alcazar var på IFU Arena under fredagen för ett av sina stopp under sin avskedsturné, Uppsalanyheters fotograf Morgan Jansson var på plats och bjuder här på ett bildsvep från konserten.Den omåttligt populär svenska gruppen Alcazar var på IFU Arena under fredagen för ett av sina stopp under sin avskedsturné, Uppsalanyheters fotograf Morgan Jansson var på plats och bjuder här på ett bildsvep från konserten.                                     Alla bilder: Morgan Jansson.

Uppsalanyheter.se - 17 nov 18 kl. 08:57

Recension: Efter 20 år på scenen, Alcazars avskedskonsert

Recension: Efter 20 år på scenen är discogruppen Alcazar ute på en avskedsturné och på fredagen var det dags för Uppsalas tur och IFU Arena. Uppsalanyheters skribent och fotograf Morgan Jansson var på plats för "måstekonserten"Efter 20 år på scenen är discogruppen Alcazar ute på en avskedsturné och på fredagen var det dags för Uppsalas tur och IFU Arena. Uppsalanyheters skribent och fotograf Morgan Jansson var på plats för "måstekonserten"   Det här var en sån där "måstekonsert", man bara måste vara på plats när Alcazar tar farväl till uppsalapubliken.

Uppsalanyheter.se - 14 nov 18 kl. 21:12

Hagunda upp i topp

Allsvenskan: Hagunda besegrade Gävle på onsdagskvällen med 4-6 och gick i topp av den allsvenska tabellen.Hagunda besegrade Gävle på onsdagskvällen med 4-6 och gick i topp av den allsvenska tabellen.   Hagunda visade prov på effektivitet när man gick fram till ledning med 0-5 mot Gävle på bortaplan.

Uppsalanyheter.se - 14 nov 18 kl. 01:40

Storvreta vann sjätte raka mot Helsingborg

Superligan: Storvreta hade inga problem med att besegra Helsingborg i tisdagens SSL-möte i IFU Arena. Trots att Storvreta vilade flera landslagsspelare vann man med klara 8-0.Storvreta hade inga problem med att besegra Helsingborg i tisdagens SSL-möte i IFU Arena.

Uppsalanyheter.se - 11 nov 18 kl. 20:37

Sirius krossade Kalmarsund

Superligan: Sirius körde över Kalmarsund hemma i IFU Arena under söndagseftermiddagen med förkrossande 10-3. Efter halva matchen ledde blåsvart med hela 8-0.Sirius körde över Kalmarsund hemma i IFU Arena under söndagseftermiddagen med förkrossande 10-3.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 03:41

Lucas Fjällrud en musiker med stora visioner

Lucas Fjällrud, eller Lucas Fredrik som han använder som sitt artistnamn, är en 20-årig Uppsalamusiker med stora visioner. Han inte bara har visioner utan genomför dem också. För en dryg vecka sedan spelade han in musikvideos ute i snö och kyla tillsammans med en grupp musiker.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 02:12

Uddamålsförlust för Sirius

Superligan: Trots en bra insats av Sirius på tisdagkvällen föll man mot Mullsjö med 5-6 sedan gästerna prickat in segermålet en halvminut från slutsignalen.Trots en bra insats av Sirius på tisdagkvällen föll man mot Mullsjö med 5-6 sedan gästerna prickat in segermålet en halvminut från slutsignalen.   De två första perioderna var mycket jämna och ställningen inför den tredje var 2-2 sedan Jakob Drews först givit Sirius ledningen med 1-0 i den första perioden och i andra perioden spelat fram Filip Björk till kvitteringen 2-2.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 00:17

Skottlossning mot lägenhet i Svartbäcken

Ett äldre par som befann sig i en lägenhet på Idrottsgatan i Uppsala besköts under tisdagskvällen, ingen ska ha skadats vid skottlossningen som utreds som mordförsök.Ett äldre par som befann sig i en lägenhet på Idrottsgatan i Uppsala besköts under tisdagskvällen, ingen ska ha skadats vid skottlossningen som utreds som mordförsök.   Det var vid 21:25 som polisen fick larm om en skottlossning på Idrottsgatan i stadsdelen Svartbäcken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.