DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 09:19

DI - 19 aug 18 kl. 22:56

Het sommar – men det här företaget håller huvudet kalltSommaren har varit varmt, men hos Wohlins Fryshus och Logistik tar man det alltid kallt. Från sitt nya lager i Slöinge förser de hela Sverige med Sia Glass..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wohlins Fryshus, Logistik, Slöinge, Sverige, Sia Glass

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Het, sommarmen det här , företaget, håller, huvudet, kallt
YLE - 04 jun 15 kl. 14:00

Beamex i Jakobstad nyanställer och bygger ut

Regeringen söker nya exportföretag. I Österbotten behöver man inte söka, ett av de många exportföretagen är Beamex i Jakobstad. Företaget växer stadigt, man nyanställer tio personer per år och skall igen bygga ut.

YLE - 14 jun 15 kl. 08:12

Hönsgödsel väller över Virmo

Hönsskit blev miljöproblem i Virmo i Egentliga Finland. Jättehönsgården Kanax skaffade dubbelt flera hönor, men byggde inte ut avfallshanteringen. När gödselstaden blev full lades gödseln på åkrar.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:22

Clinton och Trump möttes i het debatt

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Förbud för läckande bussar
Malmö Miljöförvaltningen har tröttnat på Nobinas läckande bussar och vill nu ta i med hårdhandskarna. Tjänstemännen vill helt enkelt förbjuda företaget att ha läckande bussar.
Sammanlagt berörs 100 bussar om förbudet blir verklighet.

YLE - 19 aug 15 kl. 04:44

Vasa håller fast vid byggförbud på Risö

Byggförbudet på Risö ska hållas kvar. Det anser stadsstyrelsens planläggsningssektion i Vasa. Företaget Malax limpan har överklagat beslutet om byggförbud för Risö affärs- och industriområde.

YLE - 28 apr 14 kl. 18:12

Osäkert om Svanen håller öppet

Stadsstyrelsen i Jakobstad beviljar Jeppis Hockey sammanlagt 10 000 euro för att upprätthålla Svanen Camping sommaren 2014. Men det kanske inte räcker. På måndag kväll beviljades 7000 euro för byggnadsmaterial.

Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 04:00

Post-turistens utopi. Viljan att smälta in håller på att trycka ut invånarna i Berlin.

När jag reser bor jag alltid i andra människors hem. Rotar efter korköppnare i kökslådorna, läser på bokryggarna i bokhyllorna och sneglar på inramade, okända ansikten vid nattygsbordet. Jag älskar det.

YA - 08 mar 18 kl. 11:32

Beskedet: Inga bär utanför affärerna i sommar

I år försvinner ett somrigt inslag på Österlen - Eriksgårdens jordgubbsmönstrade bärstånd. Företaget klarar inte de arbetsmiljökrav som gäller för kontanthantering..

YLE - 16 mar 16 kl. 05:20

Granitborgen i Hangö såldes - huset ska nu bli turismcenter

Granitborgen på Hamngatan i Hangö är såld. Det är företaget Kiinteistö Oy Meri-Teijo Keskus som har köpt fastigheten. Huset ska nu bli ett slags turismcenter som har verksamhet året runt.

Skånskan - 19 maj 17 kl. 14:00

Pryoveckan avgjorde hennes yrkesval

Vattenkvalitet. Det var en pryovecka i åttonde klass som gjorde att Annika Jeppsson blev miljöinspektör. Svårt att säga varför nu, men hon tilltalades av det där med att lägga upp sin arbetsdag på morgonen och sedan ge sig ut och besöka olika miljöer.

YLE - 18 dec 15 kl. 04:51

Vasa skärper tonen mot Mervento

Stäng vindkraftverket helt under natten. Det är det senaste budet från Vasa stad gällande vindmöllan i Sundom. Vindkraftsbolagets vd ser förslaget som orimligt.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Österrikes förbundskansler: Båda sidor måste kompromissa om brexit

Både EU27 och Storbritannien måste flytta sina positioner för att nå en uppgörelse om ett utträdesavtal. Det sade Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz till journalister på väg in till EU-toppmötets andra dag på torsdagen..

DI - 10 minuter sedan

Prevas har ingått avtal med Scatec Solar ASA

Blir global implementeringspartner för Infor EAM..

DI - 15 minuter sedan

Spotlight-bolag vinner upphandling av rom på Systembolaget

Spotlightlistade Umida har vunnit Systembolagets senaste upphandling av rom. Ordern bedöms bidra med ett tillskott på upp till 2 miljoner kronor i nettoomsättning per tolvmånadersperiod på den svenska marknaden. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Klockrena siffror för Schweiz klockexport

Schweiz ökade sin export av klockor med 5,5 procent under augusti mätt som årstakt, till 1,5 miljarder schweizerfranc. Under juli var tillväxten 6,6 procent..

DI - 30 minuter sedan

Halv miljard i Bitcoin försvann

Bitcoin och annan kryptovaluta värd motsvarande över en halv miljard kronor har stulits i en hackerattack i Japan, efter att kryptovalutahandlaren Tech Bureau drabbats av ett serverintrång..

DI - 30 minuter sedan

Följ torsdagens börsmorgon

 .

DI - 30 minuter sedan

Ägare säljer aktier i Sedana Medical för 63,5 miljoner

Fyra insynspersoner i Sedana Medical har tillsammans sålt knappt 700.000 aktier till Handelsbanken Fonder, Apus Capital, Norron Asset Management och Brohuvudet AB..

DI - 45 minuter sedan

First North-bolaget Mantex genomför nyemission

Det First North-listade materialteknikbolaget Mantex har beslutat att genomföra en nyemission av aktier och teckningsoptioner som avser att tillföra bolaget cirka 30 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Aston Martin mot börsen – värdering upp mot 62 miljarder kronor

Den brittiska lyxbilstillverkaren Aston Martin ska erbjuda 25 procent av bolagets aktier till en kurs på mellan 17,50 och 22,50 pund i samband med börsnoteringen. Det ger en värdering på mellan 4,02 och 5,07 miljarder pund, alltså mellan cirka 50 och 62 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

ChromoGenics får order på cirka 250 TSEK med ConverLight dynamiska glas till Nordicstation Skog & Miljö

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Nordicstation Skog & Miljö att leverera ConverLight® till en av deras fastigheter i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.